Перехід до вмісту

Фотографія

Вводимо прикорм-2

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
4221 відповідей у цій темі

#141 lendaboy

lendaboy

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 335 повідомлення
  • Місто:Москва
  • Ім'я:Галина

Нагороди

Опубліковано 25 березень 2012 - 14:18

Девочки,помогите советом!Мы на ГВ.С 6 месяцев начала вводить прикорм-овощное пюре.Позже стала добавлять к овощам чуть-чуть оливкового масла.С 7 месяцев начали пробовать гречневую кашу.Брала безмолочную "Ремедию",делала на воде.На четвертый день введения каши появился запор(съели около 60грамм).Два дня не какали,пока не поставила глицериновую свечу.До этого проблем не было,какали 2-3 раза в день.Что делать?Гречку исключать?пробовать другую кашу?Или начинать вводить фрукты,а потом каши?

#142 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 25 березень 2012 - 15:04

Девочки,помогите советом!Мы на ГВ.С 6 месяцев начала вводить прикорм-овощное пюре.Позже стала добавлять к овощам чуть-чуть оливкового масла.С 7 месяцев начали пробовать гречневую кашу.Брала безмолочную "Ремедию",делала на воде.На четвертый день введения каши появился запор(съели около 60грамм).Два дня не какали,пока не поставила глицериновую свечу.До этого проблем не было,какали 2-3 раза в день.Что делать?Гречку исключать?пробовать другую кашу?Или начинать вводить фрукты,а потом каши?

Спробуйте подавати ізюмну водичку, може це допоможе. Я вже тут відписувалась про нашу проблему з запорами, які почалися теж після введення прикорму. Запор у нас був на всі овочі, прийшлося вводити яблучне пюре з чорносливом, це трохи допомогло. Потім після хвороби малий перестав взагалі їсти пюре і я ввела гречану кашу, яку варю сама і знову малий почав какати рідко, раз в 2-3 дні. 4 дні тому на свій страх і риск ввела рисову кашу і, о чудо!, наладилися какашки, тепер какає кожен день, або навіть двічі на день. З чим це звязано не знаю, не дуже віриться що допоміг рис, може просто час прийшов. Ще, якщо ви на ГВ, передивіться свій раціон, нам це трохи допомагало.

#143 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 209 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Леся

Нагороди

Опубліковано 25 березень 2012 - 21:34

lendaboy, в нас була така ж ситуація. На 2-й місяць після введення овочів, малу почало безбожно кріпити, не ход. в туалет по 3-4 дні, кректала і плакала під час дефікації. Ми до речі, вводили продукти за тою ж схемою, що і ви. Коли в нас почалися закрепи, пам"ятаю, ми також щойно ввели гречану кашу. Овочі кріплять(ніколи не подумала б, поки не переконалася сама). Нас кріпив навіть гарбуз. Педіатр порадила призупинити дав. овочі. поки внормується стілець. Знаєте, воно минулося якось само собою. Переросла чи що... Нам трішки помагало печене яблучко.
Думаю, кашка тут ні до чого. Кріплять овочі. Так, що набирайтесь терпіння і кріпіться. Все буде добре.

#144 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 209 повідомлення
  • Ім'я:Леся

Нагороди

Опубліковано 25 березень 2012 - 21:41

В нас зараз інша проблема. Нам зараз 9 міс.і донька перестала їсти. Може не їсти навіть і 5 годин і не просить, а коли я їй пропоную, з"їсть 2-3 ч. л. і все. Грудь також не дуже просить. Зато чай хлебче по 500 г. на добу. В когось таке було, з чим це може бути пов"язано? Може з тим, що лізуть зуби і пронос(хоча ще не вилізли)?

#145 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 30 березень 2012 - 23:38

Я вже не знаю, що мені робити з Владою... Вже більше, ніж 1,5 міс. як ми ввели прикорм, а так жодного продукту і не полюбили. Було пару днів, шо вона ніби їла і навіть трохи рота відкривала і знову глухо. :cry-2: Овочі - ні, кашу - ні, ввела печене яблуко, раньше, ніж думала, і те не дуже... Її передьоргує від кожного продукту так, мов вона лимон їсть! І принципіально не відкриває рот на ложку! Сьогодні поставила перед нею миску з яблуком, вона його м'яла активно в руках, з ложки - ні в яку, дуже ретельно розтерла по всьому стільчику, трохи потягла навіть в рот. Але думаю, шо всередину попало грам 10. :crazy:

#146 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення
  • Ім'я:OksanaV

Нагороди

Опубліковано 30 березень 2012 - 23:50

Свет, мою малую тоже долго передёргивало от любой еды и рот не откроет, если сама не захочет. Если ей что-то попадало в ротик, то она так кривилась, что удержать от смеха не возможно было... как будто ей давали такую гадость... Сына могла уболтать, отвлечь, мультик показать, бабушки плясали.... а малая, если решила, что она не будет есть, то ты хоть тресни, а ей всё равно. И я стала по чуть-чуть стала добавлять в еду соль. Сразу скажу, что старшему не солила ничего где- то до двух с хвостом (до 2,5) и сами перешли на такую еду. Ели и нормально было. А малая моё молоко пила, а есть отказывалась, потому и стала добавлять. После этого стала, если попробует первую ложку, по чуть-чуть есть. И ещё. Я как и старшему, стала покупать и давать готовые молотые детские каши, а малая их ела очень плохо. Стала варить обыкновенные,и сначала взбивала блендером, потом довольно быстро перешла на вилку, т. е. просто давила и добавляла в них водичку. Она стала их хотя бы пробовать, а то ни в какую.

#147 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 30 березень 2012 - 23:54

Я вже не знаю, що мені робити з Владою...
Вже більше, ніж 1,5 міс. як ми ввели прикорм, а так жодного продукту і не полюбили. Було пару днів, шо вона ніби їла і навіть трохи рота відкривала і знову глухо. :cry-2: Овочі - ні, кашу - ні, ввела печене яблуко, раньше, ніж думала, і те не дуже... Її передьоргує від кожного продукту так, мов вона лимон їсть! І принципіально не відкриває рот на ложку!
Сьогодні поставила перед нею миску з яблуком, вона його м'яла активно в руках, з ложки - ні в яку, дуже ретельно розтерла по всьому стільчику, трохи потягла навіть в рот. Але думаю, шо всередину попало грам 10. :crazy:

Свет, мою малую тоже долго передёргивало от любой еды и рот не откроет, если сама не захочет. Если ей что-то попадало в ротик, то она так кривилась, что удержать от смеха не возможно было... как будто ей давали такую гадость...
Сына могла уболтать, отвлечь, мультик показать, бабушки плясали.... а малая, если решила, что она не будет есть, то ты хоть тресни, а ей всё равно. И я стала по чуть-чуть стала дабалть в еду соль. Сразу скажу, что старшему не солила ничего где- то до двух с хвостом (до 2,5) и сами перешли на такую еду. Ели и нормально было. А малая моё молоко пила, а есть отказывалась потому и стала добавлять. После этого стала, если попробует первую ложку, по немногу есть.
И ещё. Я как и старшему, стала покупать и давать готовые молотые детские каши, а малая их ела очень плохо. Стала варить обыкновенные,и сначала взбивала блендером, потом довольно быстро перешла на вилку, т. е. просто давила и добавляла в них водичку. Она стала их хотя бы пробовать, а то ни в какую.

моя знакомая своей тоже стала добавлять грамульку соли, иначе ничего не ела, им уже почти 11, ребенок мало что кушает, сыпет на все, едят практически одну :sisya:

#148 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:09

Солить так не хотілося... Хоча б до року. Не знаю, можливо, спробую. З приводу каш. Я ввела гречану, домашню. Не їла. Потім купили безмолочну, без цукру, гречану Remedia. Аналогічно - не їсть(.

#149 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:18

Каша каше рознь, даже одной и той же фирмы, но купленная в разное время и то бывает разная. Можно попробовала другую сварить и посмотреть. Я тоже покупала только безмолочные каши, разводила водой. Покупала, правда, Бебивиту гречневую, рисовую и овсянку.

#150 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:23

До речі, про овсянку. А її коли вводять? Її ж можна куплять звичайну, а не дитячу? Ми поки що їмо гречку і рисово-пшоняну кашу.

#151 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:28

Я первой ввела гречку, потом овсянку где-то около 7 месяцев и только потом рисовую, т.к. у малой и так были запоры и я боялась их усугубить... Правда где-то на форуме читала , что "овсянка выводит кальций из организма"... но вспомнила ежедневную овсянку англичан и успокоилась... Мы покупаем овсянку фирмы "Bruggen", едим сами и малой даём. Она чище, чем многие другие и мельче.

#152 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:32

До речі, про овсянку. А її коли вводять? Її ж можна куплять звичайну, а не дитячу? Ми поки що їмо гречку і рисово-пшоняну кашу.

первые вводят гречку, рис и кукурузу, потом овсяную пшеничную и многозлаковую. Я первый раз все каши детские покупала, сейчас кушаем обычную пшеничную, рисовую иногда, остальные буду обычные давать когда закончатся детские, а то накупила 10 упаковок разных :crazy:

#153 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:33

Каша каше рознь, даже одной и той же фирмы, но купленная в разное время и то бывает разная. Можно попробовала другую сварить и посмотреть.
Я тоже покупала только безмолочные каши, разводила водой. Покупала, правда, Бебивиту гречневую, рисовую и овсянку.

Думаю, ще рисову попробувать. Не думала, шо в мене буде така "Галя балувана"...

#154 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:36

Думаю, ще рисову попробувать. Не думала, шо в мене буде така "Галя балувана"...

у нас к стати со всего прикорма рисовая каша самая любимая:)

#155 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:38

Ну раз нас тут скільки зібралось серед ночі :sarcastic:, то ще вас подістаю питаннями. Я мовби тут в темі читала, що звичайна кукурудзяна крупа не підходить для прикорму, було таке чи мені наснилось? Якщо правда не підходить, то яка різниця?

#156 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:44

Ну раз нас тут скільки зібралось серед ночі :sarcastic:, то ще вас подістаю питаннями. Я мовби тут в темі читала, що звичайна кукурудзяна крупа не підходить для прикорму, було таке чи мені наснилось? Якщо правда не підходить, то яка різниця?

Мне педиатр тоже говорила, что обычную не нужно давать, она тяжелая для ребенка. Разрешила только с 10 месяцев, как и рыбу) Я давала хлопья и детскую кукурузную, думаю может ее обрабатывают как то, что бы она легче усваивалась. Насте нравилась, проблем не было. Тем более у нас на ура идут как раз 2 каши: рис и кукурузная, потому и даю, когда устала и лень с ней "воевать" хорошо выручают)))) Остальные каши кушаем пол порции, а потом даю ложку желтка, 2 ложки каши, так доедаем все. Мешать в каши ничего нельзя, мы любим раздельное питание) Бывает за один прием пищи 4 тарелки стоит разных: творог, каша, яблоко и кефир, и по очереди кушаем каждую :crazy: потом полная раковина посуды

#157 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:45

Некоторые писали, что кукурузная каша в принципе тяжёлая для маленьких деток. Я своей стала давать кукурузную после годика, смешивая её с овсянкой и добавляя в кашу изюм (сначала резала, а теперь целый ест, очень любит). Я покупаю "Моментальную кукурузную" торговой марки "Ваша каша" производитель Украина. В составе только кукурузные хлопья (во всяком случае так пишут...).

#158 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:46

Я покупаю "Моментальную кукурузную" торговой марки "Ваша каша" производитель Украина. В составе только кукурузные хлопья (во всяком случае так пишут...).

и я такие покупала кажется

#159 TaMilka

TaMilka

Полуночник

• Неактивовані
  • 3 014 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:48

Ага,было такое :blush: "Взрослая" кукурузная крупа содержит крахмал,который на 80% состоит из глютена,на который чаще всего возникают аллергические реакции.Поэтому для малышей лучше кукурузная кашка,приготовленная промышленным образом

#160 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 березень 2012 - 00:54

От тепер все ясно). Прийдеться з кукурудзяною почекати. Будемо їсти те, що є. До речі, я помітила, що малий не переносе смак оливкової олії. Капаю зовсім трішки, відмовляється їсти.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама