Новорічний марафон печеньок))))) #Pechen'kaChellenge 2017
Розпочатий з ллла, 09 гру 2017 11:36
372 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 грудень 2017 - 08:20
я положила как и в рецепте и думаю, что наверное дофига многовато их там будет
Все на любителя) У меня получилось чуть неполная литровая банка маринованных в коньяке сухофруктов, думаю больше чем в рецепте, и орехи молотые ещё)
Опубліковано 18 грудень 2017 - 10:10
Кокосові макрони це щось! Смакота))
Опубліковано 18 грудень 2017 - 10:20
А рецептик?
Опубліковано 18 грудень 2017 - 11:18
Тут вище вже давали посилання на підбірку печива
http://forum.say7.info/topic77537.html
Номер 6) Мед не додавали
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 18 грудень 2017 - 11:22
и у меня кокосовое печенье ))) кокосанки
Відредаговано lana77, 18 грудень 2017 - 11:23.
Опубліковано 18 грудень 2017 - 12:18
Ну вот как их уберечь от ребенка?)) Вчера весь вечер "хочу собачку". Думала, к утру забудет. Нифига)
Опубліковано 18 грудень 2017 - 12:26
Вихідні пройшли не дарма
Спочатку були Міні-штолени по рецепту Наташі (Мрія) https://mama.pl.ua/i...ни#entry1491843Із порції вийшло три невеликих штолена (вирішила залишити традиційну форму).Рецепт сподобався мінімумом затрат часу на підготовку всього-всього.
Потім була гора Імбирного печива, яке прикрашали чоловік із сином:
Завершила все творожним штоленом по класичному рецепту (фото чому не вставляється нормально).
Тепер переконую себе, що мій план по випічці на грудень уже перевиконано і мені більше нічого не треба)))
Опубліковано 18 грудень 2017 - 12:31
Ну вот как их уберечь от ребенка?)) Вчера весь вечер "хочу собачку". Думала, к утру забудет. Нифига)
Лєра, мій взагалі собачок відмовився куштувати, сказав, що вони дуже гарні і йому їх шкода)))
Опубліковано 18 грудень 2017 - 12:39
Лєра, мій взагалі собачок відмовився куштувати, сказав, що вони дуже гарні і йому їх шкода)))
даже не знаю, какой вариант мне больше нравится)))
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 грудень 2017 - 12:56
А 80 градусів в кокосовому печиві як виміряти, якщо немає градусника?
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 18 грудень 2017 - 12:59
Мраморное кокосо-апельсиновое печенье ко дню Св.Николая готово. Как раз использовала половину цедры, что осталась от апельсиновых желеек)
Опубліковано 18 грудень 2017 - 13:09
А у меня получились сердца,а не собачки,т.к. проблема с ушами,они у меня у первой партии стали отваливаться и мы решили без них
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 18 грудень 2017 - 13:17
Дівчата, оце ви шалені!!! В хорошем смысле конечно) Когда? Когда вы все это успеваете?!
Відредаговано Katrusja, 18 грудень 2017 - 13:24.
Опубліковано 18 грудень 2017 - 13:53
Дівчата, оце ви шалені!!! В хорошем смысле конечно) Когда? Когда вы все это успеваете?!
ночью, Катя, ночью)))
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 18 грудень 2017 - 14:13
Неее, я сон на печеньки не променяю))) Вчера еле осилила 3 штоллена и те не себе - отправим родителям))
Опубліковано 18 грудень 2017 - 14:29
А у меня получились сердца,а не собачки,т.к. проблема с ушами,они у меня у первой партии стали отваливаться и мы решили без них
я "клеила" на яйцо и немного прижимала, отлично держатся
Опубліковано 18 грудень 2017 - 14:37
Отчитуюсь. Штоллени в холодильнику. Пісочне печиво половину з’їли))) половину встигла заникать. Зараз спробуємо кокосові макрони. Я більше в цьому році генератор ідей))) мама пече, діти допомагають))))
Свєточка!!! Пильнуй ті макрони кляті! Бо у мене підгоріли вчора(((((. Я вичитала, що їх годину треба сушити, а у мене вони через 25хвилин при 150 градусах стали коричневі і сухущі(((((їсти, щоправда, можна, але на вигляд - наче гівняшечки )
А 80 градусів в кокосовому печиві як виміряти, якщо немає градусника?
Ніяк мабуть... Приблизно хіба, за відчуттями.
А, ти вже)))) Вони смачнючі, навіть перепечені)
Первая партия декабрських имбирных печенек, которая уже отправилась к своим получателям)
Завтра снова буду печь печеньки на Николая и в планах даже немного порисовать на них)
Ой, які файненькі-рівненькі! За яким рецептом пекли?
Опубліковано 18 грудень 2017 - 15:25
Первая партия декабрських имбирных печенек, которая уже отправилась к своим получателям)
Завтра снова буду печь печеньки на Николая и в планах даже немного порисовать на них)
Настя, рецепт пряников--супер! Вопрос: как избежать трещин при выпечке?
Опубліковано 18 грудень 2017 - 15:28
Алла, перша партія вийшла супер, а от друга теж при горіла трохи. Зверху норм, а низ трохи пристав. Думаю, може духовка перегрілась. Все одно нямка! Я вже доїдаю)))) Треба ще пекти))))
Опубліковано 18 грудень 2017 - 16:36
Раз тут активничаем, похвастаюсь)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|