Вже читаю Рай.Центр і купила Биті є. Макар. Дівчата в книгарні сказали читати в такій послідовності.Є ще три її книги: "Мати все", "Рай.центр", і перша з майбутньої трилогії "Биті Є. Макар". Трилогія - це продовження "Рай.центру", в кожній історія одного головного героя попередньої книги. Вже жду з нетерпінням! Ми її книги всією сім'єю читаємо).
Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
#141Опубліковано 01 січень 2012 - 15:34 #142Опубліковано 01 січень 2012 - 15:47 Друга буде про Макса, а потім про Гоцика. А я ще люблю Роздобудько, поки лазила тільки що в інтернеті, побачила, що вже вийшло 2 нових книги. Ех...А вже нікуди їх ставить. Не кажучи вже про те, що зараз це недешеве задоволення(. #143Опубліковано 01 січень 2012 - 17:08 Краще не читати. От настільки я не вразлива, а в кінці книги сльози душили. Особливо вразливим читачам не рекомендую ))))))))))))))). #144Опубліковано 16 січень 2012 - 15:16
Дівчата, дякую за Ваші поради, прочитала (краще сказати - проковтнула) три книги Люко Дашвар. Всі сподобались. Особливо "Молоко з кров*ю". Правда, це було варто кількох недоспаних ночей - ну не могла відкласти книгу, і все тут
#145Опубліковано 16 січень 2012 - 15:22
Я тоже совсем недавно дочитала "Молоко з кров*ю"(благодаря форуму,раньше не слышала такого автора вообще). Давно не читала книг на украинском. Но книга очень понравилась, сейчас читаю "Мати-все".
#146Опубліковано 25 січень 2012 - 15:37
Сейчас читаю - Томас Верни. Тайная жизнь ребенка до рождения, очень интересно.
#147Опубліковано 25 січень 2012 - 16:01 на мою думку, це найкраща її робота. На другому місці Село не люди. Інші твори вже не такі. Цікаві, але не такі) #148Опубліковано 25 січень 2012 - 16:12
Я дочитала "Мати - все". С одной стороны - это женский роман, но с другой стороны в нем затронуты психологические и социальные моменты. Понравился сюжет, он интерестный, закрученный, о его концовке сложно даже догадаться. Вообщем советую всем )))
#149Опубліковано 25 січень 2012 - 16:52 Меня депрессия чуть не накрыла после прочтения книги Любко Дереша "Поклоніння ящириці". Книга - точно не для слабонервных #150Опубліковано 25 січень 2012 - 17:38
а я из современных украинских больше всего люблю Ладу Лузину, особенно ее короткие рассказы. из некоторых даже цитаты знаю. рекомендую!
#151Опубліковано 25 січень 2012 - 17:41 девочки, о чем это хоть примерно и что за жанр? стало интересно #152Опубліковано 25 січень 2012 - 17:43
Прочитала недавно Світлану Талан "Коли ти поруч". Розказується про дівчину, яка випадково заразилась СНІДом. Як на мене, то є місця ну занадто "слащаво" описані, чи то може вже вік у мене не для такої книги.
#153Опубліковано 25 січень 2012 - 17:46 Яке то щастя - зустріти свою половину і покохати! Коли душа сягає неба, коли розумієш: ось твоя доля... Першій красуні на селі Марусі-румунці до пари став Льошка - розумний, красивий, успішний, - то й жити б їм, як королям. І яке їй діло до сусіда, хирлявого рудого Стьопки-німця в поламаних окулярах? От тільки чомусь щоночі йде він до бузкового куща біля Марусиної хати, і щоночі вона відчиняє вікно... Опис з книги)
#154Опубліковано 25 січень 2012 - 17:57 Читала Дереша «Поклоніння ящірці», «Культ», нормально пошли, хоть и отношу себя к "слабонервным". Он же написал их в свои 16-18 лет, с поправкой на юношеский максимализм считаю, что книги неплохие, сюжетные. #155Опубліковано 25 січень 2012 - 19:37
Книга, которая произвела на меня неизгладимое впечетление - это "Бикини" Януша Вишневского. О чем думаешь, прочитав название? Бляж, красивые девушки, любовь? Я тоже так думала, когда мне подруга посоветовала почитать. Долго откладывала - не очень люблю легкое чтиво. Ан нет! Книга действительно о любви, страсти, дружбе и войне. Старой, давней войне, которую мы помним, потому что воевали наши деды. А тут изложена другая сторона войны - глазами немки. Читается очень легко, с удовольствием, оторваться невозможно. Вишневський использовал много исторических фактов. Вот один: знаете ли Вы, что в 1938 году Гитлер был номинирован на Нобелевскую премию мира?!!! А вообще-то больше любви - красивой, искренней, настоящей. Всем рекомендую.
#156Опубліковано 25 січень 2012 - 19:40 а я вообще не рассматривала этот роман как женский. именно как соц-психологический, но не женский. То есть,это не чтиво на один раз про любовь до гроба и тд. #157Опубліковано 26 січень 2012 - 08:14 Мне вот тоже стало интересно. Нашла в нете, скачала, распечатала, читала пол ночи Вот что значит-заинтриговали))) #158Опубліковано 26 січень 2012 - 09:05 и как впечатления? #159Опубліковано 26 січень 2012 - 09:52 Пока трудно сказать. Не могу я судить о книге, пока не прочитала ее до конца и не пропустила через себя. Как дочитаю - напишу отзыв. #160Опубліковано 27 січень 2012 - 12:38
Все прочитала... Легко, быстро, на одном дыхании... Даже такое чувство, что не успела насладиться, еще хочу!
Сижу сейчас собираю мысли в кучу... Почему-то вспомнилась прабабушка, летние каникулы в селе...Эх, хорошо, то как)))) "Любов — краща за життя. І щоби це зрозуміти, треба прожити ціле життя" 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |