Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#15901 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2019 - 22:34

Я запитаю в жовтні, хоча не сподіваюсь отримати конкретної відповіді) Що для тебе Україна я так і не дочекалась, та нічого))

Повторюся - я нiкого нi в чому переконувати не збираюся!
А от вiдверте хамство дратує!
У жовтнi висновки буду робити обов'язково, а от вiдзвiтовуватися за них не збираюся!

Знаєш, кого-кого, а мене в патрiотизмi та намаганнях змiнити свiт на краще пoмiчено не раз. Не треба спекуляцiй та провокацiй хоча б тут.
Я чiтко знаю, якою я хочу бачити свою Батькiвщину! А ще я знаю, що мрiю, щоб вона стала такою при моiх дiтях й вони встигли нормально пожити!

I якщо Ти бачиш Украiну не такою як я, то це твоє право.
Я тебе за це не засуджую. Як й iнших.

А чому iншi вважають, що мають право принижувати людей з iншою точкою зору, я вiдверто не розумiю! Й не приховую цього!

Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 22:35.

#15902 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2019 - 22:39

А з приводу лічильників - не просто так це придумали;-) Так мене, як законослухняну це також обурює, але ж треба всіх привчати до порядку!
Пригадуєш свої слова про те, що почнуть доносити, що приписано один, а живе четверо і т.п., думаєш різниця від цього не вилазить у постачальників послуг?
Знаєш як німців привчали до порядку? Почитай - дуже повчальна історія, але як показує практика досить дієва, тепер це у них передається з молоком матері))

Так. Я також за порядок.
Навiть бiльше скажу, вже переконала бiльшiсть мешканцiв свого будинку в необхiдностi встановлення. Шукаю шляхи здешевлення.

Але чому порядок за кошти населення? Де моi податки? Чому немаэ державноi програми?
Чому драконiвськi умови?
Чому на нас "под шумок" хочуть наварити?
Зацiкавленi й постачальники. Хай вкладають кошти.

Доречi, менi довелося побувати на форумi з нiмцями... Багато чого можу розказати про iх систему кредитування та програми по реконструкцii будинкiв та збiльшенню iх енергоефективностi... Було три роки назад.
Ми за три роки взагалi не зрушили в цьому питаннi... :(

Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 22:42.

#15903 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 28 липень 2019 - 22:50

Повторюся - я нiкого нi в чому переконувати не збираюся!
А от вiдверте хамство дратує!
У жовтнi висновки буду робити обов'язково, а от вiдзвiтовуватися за них не збираюся!

Знаєш, кого-кого, а мене в патрiотизмi та намаганнях змiнити свiт на краще пoмiчено не раз. Не треба спекуляцiй та провокацiй хоча б тут.
Я чiтко знаю, якою я хочу бачити свою Батькiвщину! А ще я знаю, що мрiю, щоб вона стала такою при моiх дiтях й вони встигли нормально пожити!

I якщо Ти бачиш Украiну не такою як я, то це твоє право.
Я тебе за це не засуджую. Як й iнших.

А чому iншi вважають, що мають право принижувати людей з iншою точкою зору, я вiдверто не розумiю! Й не приховую цього!

Чим я принизила тебе?

Уже не один раз писала повторюсь: якщо я буду не права, а повір ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ помилятись, то я вибачусь і лише тоді буду поважати думку, що вважаю апріорі неправильною!

На мій погляд - це чесніше, ніж робити висновки але мовчати про них. ІМХО У кожного є право на власну думку, але кожен сам вирішує яку думку поважати, а яку ні!

Відредаговано Kalinna, 28 липень 2019 - 22:55.

#15904 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2019 - 22:58

Чим я принизила тебе?

Слава Богу мене нiчим ;)

Я писала про людей, якi використовують нецензурну лексику, ображають людей, якi проголосували проти Порошенка.
Тут, в цiй темi, часто саме такого змiсту постять тези чи посилання :(

#15905 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 28 липень 2019 - 23:33

Вибач, але я нiчого про причини голоду солдат не знайшла!
Розвалили мабуть чергову схему державних закупiвель, через яку крали грошi й брали вiдкати? "Мабуть", бо з наведеного документу мало чого зрозумiло. Враховуючи секретнiсть iнформацii по ЗСУ, це не дивно. Але однобоко дивитися не люблю. Бачити б всi сторони справи, тодi можна говорили предметно.
Одразу згадую Сергiэнко та харчування за завищеними цiнами в садочках, школах, iнтернатах Полтави. Коли вiдкати стали важливiшими за якiсть харчування дiтей :(
Вiн та ще один ЧП й надалi годують дiтей... Пам'ятаєте цiни на картоплю, за якими вони поставляли садочкам та школам минулoi осенi? У декiлька разiв вища за роздрiбнi цiни на ринку!

Мирослава, а ти завжди кажеш "мабуть" і думаєш в вигідну сторону, коли з документу незрозуміло?) ну серйозно, я від тебе трохи в шоці. Про це харчування навіть по 1+1 показували, задовго до виборів, там реально все набагато краще стало, а тепер просто розвалить, бо це все від попередників = зло, по логіці Зе і іже з ним? Серйозно?
Я допускаю, що у кожного своя думка і тд, і тп, але навіть твої коменти про це харчування доводить те, що нікому нецікаво те, що не болить власне йому. Головне, що Порошенка зняли, а далі - пофіг і "мабуть" .
Про шо і був перепост Ріти.
Вибач, але це реально "не читал, но осуждаю".

#15906 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 липень 2019 - 23:53

Мирослава, а ти завжди кажеш "мабуть" і думаєш в вигідну сторону, коли з документу незрозуміло?) ну серйозно, я від тебе трохи в шоці. Про це харчування навіть по 1+1 показували, задовго до виборів, там реально все набагато краще стало, а тепер просто розвалить, бо це все від попередників = зло, по логіці Зе і іже з ним? Серйозно?
Я допускаю, що у кожного своя думка і тд, і тп, але навіть твої коменти про це харчування доводить те, що нікому нецікаво те, що не болить власне йому. Головне, що Порошенка зняли, а далі - пофіг і "мабуть" .
Про шо і був перепост Ріти.
Вибач, але це реально "не читал, но осуждаю".

Ну, во-первых, от аргумента "даже по 1+1 показывали" я честно говоря в шоке :) тем более от тебя ;) я телевизор смотрю крайне мало, а если смотрю, то в основном мультфильмы с детьми перед сном :)
Во-вторых, на счёт "наверное" - я всегда всех и во всём изначально позитивно оцениваю, вижу в людях лучшее, в событиях аналогично. Чтоб я приняла, что человек - негодяй, а событие - кошмар, я должна иметь аргументы, а не предположения.

Ну и аргумент "всё пропало", мол развалит, слабоват как по мне. Что б плохое изменить, нужно развалить. И часто для многих это болезненно :( а для коррупционных схем, так вообще...

А на счёт не болит, если не касается меня - я в своей жизни столько сделала и делаю для многих, что за всё болеть моей души не хватит!
Ты просто не представляешь количество социальных вопросов, которые я подняла за последние годы, и за последние полгода в частности. При этом ни дня не находилась в политике, в какой-то Раде и т.п.
И некоторые меня прямо спрашивают: "на фига оно тебе?"
А я говорю: "душа болит, не могу так оставить"
Блин, я ж из тех, кто мимо плохого не пройдет, там где многие опустят голову и не заметят или заметят, но пройдут мимо. И у меня двое детей, а я иногда дурой себя зову, что ковыряюсь в общих вопросах для всех, вечерами не с детьми, а по квартирам за подписями например бегаю...
А ты меня пытаешь укорить, какая я бессовестная не разобралась в питании военных?!
Да мне просто принятый бюджет на 2019 год было достаточно открыть, чтоб понять сколько и кому в каких сферах больше перепадёт. И часто внизу плохо, потому что в цифрах много, а на верху забрали, откаты поделили. И это меня бесит...

И вообще, я как-то не пойму, ты реально считаешь, что при Порошенко всё было хорошо и ничего не надо было менять?
Удивлена...

Відредаговано mitera, 29 липень 2019 - 00:04.

#15907 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2019 - 00:16

Я который раз повторюсь :)
Я живу с нынешним президентом и этот факт, который случился и я его принимаю.
Я верю в лучшее, потому что я очень большой оптимист, и реально считаю, что не верить, выискивать плохое, оскорблять других - не выход, это просто отравляет людей, их общение, эмоции, а факта новой политической жизни нашей страны не изменит.
Я хочу радоваться жизни, молю Бога о здоровье родных и близких, держу кулачки за свою страну. Я реально в шоке от ненависти и злости в людях... А её за последние лет 5 стало так много :( везде: в маршрутках, на кассах, на почтах, в садах, в школах, в игровых комнатах, в кино, во многих местах, где даже не ожидаешь. Люди от хорошей жизни стали такими злыми?...

Давайте жить дружно, быть законопослушными, не выбрасывать мусор в неположенном месте, не нарушать ПДД, не давать взятки, не пытаться украсть (проехать зайцем, повесить магнит на счётчик, получить льготы, в которых реально не нуждаешься и реально получаешь гораздо больший доход, не платя налоги, и т.д., и т.п.), не нарушать правила выгула собак, а ещё уважать друг друга, не проходить мимо плохого, например бьющихся детей или лезущих туда, где опасно (вот вчера мимо подростков не смогла пройти мимо, отдергнула их от дыры в разрушенной конструкции, пригрозив полицией, они повозмущались, но больше не лезли и возможно я спасла кого-то от травмы) и мир вокруг станет краше, и в стране станет лучше.
Страна - это мы!
Украина такая, какой мы её делаем, не где-то там, а здесь у себя под окнами, в своем дворе, в своём городе и т.д.

Відредаговано mitera, 29 липень 2019 - 00:23.

#15908 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2019 - 08:17

Мирослава, представь что в школе где учиться твой ребенок, собрались родители и коллективно приняли какое то безумное решение. Например, поставить камеры в туалетных кабинках и вывести трансляцию на большие мониторы. Агрументировав свой выбор тем, что так лучше. И теперь ты и твой ребёнок обязаны принимать участие в этом абсурде. И уйти из школы нет возможности. И отменить решение тоже нет. Ты просто должна жить с этим как то дальше. Найди позитив :) И отнесись с уважением и пониманием к людям из-за которых ты вынуждена участвовать в подобном :)

#15909 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2019 - 08:22

А вот это вот "давайте жить дружно...." бесит уже! да я всегда так жила! и 90% моих знакомых так! кстати как раз все, кто за зеленского не голосовали)))) совпадение? не думаю....
А вы это как мантру. Фанатам президента об этом расскажи. Нам не нужно, у нас есть мозг.

#15910 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2019 - 08:47

Мирослава, представь что в школе где учиться твой ребенок, собрались родители и коллективно приняли какое то безумное решение. Например, поставить камеры в туалетных кабинках и вывести трансляцию на большие мониторы. Агрументировав свой выбор тем, что так лучше. И теперь ты и твой ребёнок обязаны принимать участие в этом абсурде. И уйти из школы нет возможности. И отменить решение тоже нет. Ты просто должна жить с этим как то дальше. Найди позитив :) И отнесись с уважением и пониманием к людям из-за которых ты вынуждена участвовать в подобном :)

Представь, да. Я всегда говорю, что решение в школе, принятое большинством, должно приниматься к выполнению всеми. И сама так принимаю решение других.
И если я считаю, что решение неверное, то не молчу и говорю об этом сразу. Пытаюсь убеждать или аргументировать, если хочу склонить большинство к какому-то решению.
А не так, как многие молчат, а выходя о обгаживают всех :(
Если молчите, значит согласны.

И да, пытаюсь найти хорошее, раз это нужно большинству, значит что-то в этом есть...

Відредаговано mitera, 29 липень 2019 - 08:47.

#15911 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 липень 2019 - 09:49

И если я считаю, что решение неверное, то не молчу и говорю об этом сразу. Пытаюсь убеждать или аргументировать, если хочу склонить большинство к какому-то решению.

Саме це ми намагаємось тут зробити, але натикаємось на: порохоботи, змиріться, поважайте думку більшості, дивіться з оптимізмом на все.... І більш нічого по суті(

Відредаговано Kalinna, 29 липень 2019 - 09:50.

#15912 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 29 липень 2019 - 09:57

Ну, во-первых, от аргумента "даже по 1+1 показывали" я честно говоря в шоке :) тем более от тебя ;) я телевизор смотрю крайне мало, а если смотрю, то в основном мультфильмы с детьми перед сном :)
Во-вторых, на счёт "наверное" - я всегда всех и во всём изначально позитивно оцениваю, вижу в людях лучшее, в событиях аналогично. Чтоб я приняла, что человек - негодяй, а событие - кошмар, я должна иметь аргументы, а не предположения.

Ну и аргумент "всё пропало", мол развалит, слабоват как по мне. Что б плохое изменить, нужно развалить. И часто для многих это болезненно :( а для коррупционных схем, так вообще...

А на счёт не болит, если не касается меня - я в своей жизни столько сделала и делаю для многих, что за всё болеть моей души не хватит!
Ты просто не представляешь количество социальных вопросов, которые я подняла за последние годы, и за последние полгода в частности. При этом ни дня не находилась в политике, в какой-то Раде и т.п.
И некоторые меня прямо спрашивают: "на фига оно тебе?"
А я говорю: "душа болит, не могу так оставить"
Блин, я ж из тех, кто мимо плохого не пройдет, там где многие опустят голову и не заметят или заметят, но пройдут мимо. И у меня двое детей, а я иногда дурой себя зову, что ковыряюсь в общих вопросах для всех, вечерами не с детьми, а по квартирам за подписями например бегаю...
А ты меня пытаешь укорить, какая я бессовестная не разобралась в питании военных?!
Да мне просто принятый бюджет на 2019 год было достаточно открыть, чтоб понять сколько и кому в каких сферах больше перепадёт. И часто внизу плохо, потому что в цифрах много, а на верху забрали, откаты поделили. И это меня бесит...

И вообще, я как-то не пойму, ты реально считаешь, что при Порошенко всё было хорошо и ничего не надо было менять?
Удивлена...

От тому, що я знаю твою активну життєву позицію, мені і дивно, що ти так готова все на віру сприймати. Ну ладно.
А стосовно Порошенка - до чого тут хоч він? Я говорила про конкретний факт, що було змінено харчування на краще, а тепер відмінили. Ти ж не вірила, що це правда, я подумала, що тобі справді потрібна інформація. Ти сама собі суперечиш. Вибрали ж нового Президента, всьо, тепер судим тіки його, а не знову і знову повертаємось до "а от Порошенко")
Про 1+1 це було до того, що це сама знаєш чий канал і навіть вони показували, що це досягнення. От і все.

#15913 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 липень 2019 - 09:59

Что б плохое изменить, нужно развалить. И часто для многих это болезненно :( а для коррупционных схем, так вообще...

Чомусь цей аргумент зовсім не працював для ПП, але працює для Зе навіть там де уже можна робити висновки і не треба, що зарано - уже є "досягнення".

Невдовзі за позовом громадянина Х Київський суд відмінить існування держави Україна і скажуть - все Ок, значить були корупційні схеми в її існуванні.

:cry-2:

Відредаговано Kalinna, 29 липень 2019 - 10:21.

#15914 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2019 - 10:56

Саме це ми намагаємось тут зробити, але натикаємось на: порохоботи, змиріться, поважайте думку більшості, дивіться з оптимізмом на все.... І більш нічого по суті(

Когда конструктивные аргументы и толковые ссылки, лично я читаю всегда.
Когда посты со смыслом "фу, те кто выбрал нынешнего президента и без аргументов" то извините, это только раздражает...

#15915 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2019 - 13:21

А вот это вот "давайте жить дружно...." бесит уже! да я всегда так жила! и 90% моих знакомых так! кстати как раз все, кто за зеленского не голосовали)))) совпадение? не думаю.... А вы это как мантру. Фанатам президента об этом расскажи. Нам не нужно, у нас есть мозг.

вот меня все чаще посещают подобные мысли

только бесит, когда говорят "давайте уважать выбор других"

та нах мне сдался выбор тех, кому плевать на Украину и кто, либо витает в облаках, либо хочет вернуться ктому времени, когда безнаказанно можно было наживаться на всяких схемах и не платить налоги?

почему я должна уважать выбор, который уже очевидно, ведет к краху?

почему я должна уважать выбор тех, кого презираю?

мне плевать уважают ли мой выбор мои оппоненты (более чем уверена, что нет), но и уважать выбор стада не намерена

#15916 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 липень 2019 - 14:37

вот меня все чаще посещают подобные мысли
только бесит, когда говорят "давайте уважать выбор других"
та нах мне сдался выбор тех, кому плевать на Украину и кто, либо витает в облаках, либо хочет вернуться ктому времени, когда безнаказанно можно было наживаться на всяких схемах и не платить налоги?
почему я должна уважать выбор, который уже очевидно, ведет к краху?
почему я должна уважать выбор тех, кого презираю?
мне плевать уважают ли мой выбор мои оппоненты (более чем уверена, что нет), но и уважать выбор стада не намерена

Ну наверное вопрос об уважении мы по разному рассматриваем в данном контексте.
Я многих людей в жизни не уважала, за подлость и трусость, кого-то за предательство, а кого-то за плохие поступки.
Но я их не оскорбляла, а просто стараюсь из своей жизни вычеркнуть и не иметь с ними дела. И не трачу время на перевоспитание и объяснения (ведь люди не меняются), но и опускаться до их уровня хамства и подлости не буду, мараться не люблю.

Я об этом...
Вот реально не понимаю, что Вам даёт эта злоба? Если вам легче от этого, тогда я не права. Злитесь, материтесь и наполняйте свою жизнь негативом и дальше... На это ваше право никто и не посягает.
Просто правда не понимаю...

Відредаговано mitera, 29 липень 2019 - 14:37.

#15917 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2019 - 17:37

Мирослава, ты хороший человек, уверена, в этом не сомневается никто на форуме. И лично к тебе претензия в данной ситуации в том, что ты "повелась" и даешь шанс тем, кому не следовало.

Я не уважаю выбор большинства априори, потому что считаю что большинство не в состоянии сделать правильный выбор.

И твой ответ дал мне понять на сколько по разному мы смотрим на мир. И нет, я не буду прислушиваться, уважать, принимать мнения(и людей их высказывающих), которые считаю абсурдными. Не важно сколько их % - 2, 72, 99. И я не буду прислушиваться к людям, которые считают что шанс нужно давать всем мнениям. Я не считаю таких людей плохими. Просто они слишком наивны что бы принимать адекватные решения.

А злимся мы потому что нас злит происходящее мракобесие и немного собственное безсилие. И если ты настолько крута, что у тебя независимо от ситуации не пропадает любовь к людям - завидуем. К сожалению, мы, обычные люди, так не умеем.

Відредаговано Аделаида, 29 липень 2019 - 17:40.

#15918 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 30 липень 2019 - 08:21

thumb_pre_1564467645__fb_img_15644676090

#15919 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 30 липень 2019 - 08:37

https://korresponden...yonerov-zakryly

удивлена, что эта новость прошла незамеченной - закрыли доступ к списку коррупционеров.

• Anutka це подобається

#15920 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 30 липень 2019 - 09:18

https://korresponden...yonerov-zakryly

удивлена, что эта новость прошла незамеченной - закрыли доступ к списку коррупционеров.

Почему незамеченной, совсем наоборот)))).  Только заметили ее "адепты шоколадного барыги", порохоботы и иже с ними  :girla:

А вот еще одна очень интересная новость https://lb.ua/news/2...i_sozdanie.html

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама