И за Супрун, я ее обожаю ) точнее ее сммhttps://zaxid.net/st...on_n1486176/amp
За Гриневич дуже образливо і сумно((
Відредаговано o_ma, 27 липень 2019 - 22:25.
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#15881Опубліковано 27 липень 2019 - 22:25 И за Супрун, я ее обожаю ) точнее ее смм Відредаговано o_ma, 27 липень 2019 - 22:25.
#15882Опубліковано 27 липень 2019 - 23:17 Оля, якщо роботу Супрун мало хто розуміє, бо звикли далі носа не бачити(((, то не зрозуміти, що зробила Гріневич?... І таки да, образливо за обох.
#15884Опубліковано 28 липень 2019 - 08:04
Щоб Ви побачили результат - зміни повинні були починати Ваші батьки чи навіть діди, не завжди результат є тут і відразу, але стратегія це щось дуже далеке і недосяжне для розуміння - не напружуйтесь...
#15885Опубліковано 28 липень 2019 - 16:01 #15886Опубліковано 28 липень 2019 - 21:01
Спостерігаю як люди намагаються довести іншим людям, що зеля робить хйню
Намагаються порівнювати фото де зеля на пляжі, а Волкер на Донбасі, фотки кортежів, аналізувати кандидатів від зелі і таке інше. Це все добре. І порівняння дійсно вдалі. Але хто сказав, що ті, для кого ви робите порівняння, будуть на них хоч якось реагувати? Хто сказав, що порівняння для них людей важливі? Хто сказав, що ці люди дотримуються однакових правил і підходів до оцінки політиків? Ці люди не хотіли Порошенка. Бо Порошенко змушував їх працювати, своїм існуванням нагадував, що треба тяжко працювати, щоб щось мати. А їм цього не треба: отнять і поделіть, ржать і получать деньгі. За це вони й голосували. За простий шлях, за прості рішення. Тому їм пох на всі ті порівняння. Тому їх не вставляє фотка зелі з пляжу Одеси і фотка Волкера в той же час на Донбасі. Тому що війни для них просто нема. Війна була раніше, ще 3 місяці тому, як спосіб накидати лайно на Порошенка, а зараз нема. Їм пох, що солдатів перестануть годувати нормально за рішенням суду Їм пох, що тим солдатам забороняють оборонятися під загрозою відповідальності Їм пох, що в Раду зайшли мотороли. Їм навіть на себе пох. Бо реально зараз ціни поповзли вверх конкретно. Їм реально пох. Комусь з них стане не пох, коли ті мотороли почнуть гвалтувати їхніх самок. А хтось і на це уваги не зверне, буде кричати що "хуже не будет" Mason Lemberg
#15887Опубліковано 28 липень 2019 - 21:17 Ну реально гонево! Противно читать, масса матов, русизма и быдлости! А эта часть поста особенно возмутила! Отвечу грубо - это ж каким надо быть дебилом, чтоб такое писать? А не, я не права, тут больше "деньги не пахнут", пофиг каким образом, главное - заработать. Трудится красавец. Так "тяжко" деньги зарабатывает. Пишет ахинею. Фу! P.s. зарекаюсь не вестись на подобные посты, но бесит. Пока мы не начнём уважать друг друга, пока не станем плечом к плечу, пока будем оскорблять других, жить нормально не будем! P.s.2. Девочки, давайте делиться своими мыслями и мнениями. Зачем чужую ересь постить? Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 21:19.
#15888Опубліковано 28 липень 2019 - 21:21 Ці люди не хотіли Порошенка. Бо Порошенко змушував їх працювати, своїм існуванням нагадував, що треба тяжко працювати, щоб щось мати. А їм цього не треба: отнять і поделіть, ржать і получать деньгі. За це вони й голосували. За простий шлях, за прості рішення. Тому їм пох на всі ті порівняння.
вот мои мысли один в один #15889Опубліковано 28 липень 2019 - 21:25 А про солдат, друга частина поста не "бесит"? #15890Опубліковано 28 липень 2019 - 21:26 Серьёзно? Правда считаете, что именно по этой причине люди голосовали против Порошенко? Не верю! Была убеждена, что вы - тот человек, который смотрит более широко... Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 23:19.
#15891Опубліковано 28 липень 2019 - 21:31 Частина про солдат - маячня, "аби поговорити" Ти ж часто монiториш мережу щодо нововведень. Дай будь ласка посилання на нормативнi документи, якi пiдтверджують написане про солдат. Не чиiсь припущення, а саме нормативнi документи. Заздалегiдь вдячна. Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 21:31. #15892Опубліковано 28 липень 2019 - 21:43 так це факт, що відмінили реформу харчування, на яку перейшло 50%, і яка дозводила розширити і покращити раціон. Дивно, що ти цього не знаєш, але відразу не віриш. Окружний суд Києва, як завжди, відмінив.
#15893Опубліковано 28 липень 2019 - 21:47 Дай посилання будь ласка на нормальне джерело. Почитаю P.s. за провалену судову реформу кому дякувати? Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 21:48.
#15894Опубліковано 28 липень 2019 - 21:56 Тобто ти моніториш лише те, що тобі до вподоби? Як завжди - рішення суду)) Оборонне відомство обурене ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва щодо зупинення дії наказу МО України http://www.mil.gov.u...mAheCsBHIfcIZgQ https://ips.ligazako...w/SO14495?an=12 А прізвище особи, що звернулась с позовом Богдан #15895Опубліковано 28 липень 2019 - 22:00
А чому новообраний її не проводить? Його ж обрали саме тому, що бачили потенціал для вирішення проблем з якими не впорався Порошенко! Уже всі карти в руки - чекаємо з нетерпінням покращення, це навіть простіше ніж закінчити війну... Відредаговано Kalinna, 28 липень 2019 - 22:00. #15896Опубліковано 28 липень 2019 - 22:04 Нi, я не монiторю нiчого взагалi. Немає часу та й бажання Я вивчаю тi питання, як мене турбують! Наприклад останнi два мiсяцi присвятила безлiч свого часу закону про комерцiйний облiк тепла, водопостачання гарячоi та питноi води. Побувала не в одному чиновницькому кабiнетi, перечитала безлiч нормативки, яка з цим законом перекликається. Нагадати коли цей закон прийняли? Розкажiть, де тут мене вчать працювати?! А постачальникiв тепла та води не вчать?! Чому? Чому в нас тепер немає вибору? Чому ще однi витрати лягають на плечi населення? Чому не на плечi постачальникiв? Чому я не можу вiдмовитися тепер вiд послуги? Так в законi прописано! Чому нарахували зi стелi без будь-якоi кошторисноi документацii 34 тисячi за встановлення одного лiчильника на гарячу воду, а за п'ять рокiв, як нам запропоновано, нами сплатиться понад 68 тисяч? А ще й лiчильник питноi води потрiбно... Питання: "Чому закон прийняли в такому виглядi? Скiльки було сплачено за лобiювання?! Чому не було вето президента?" Відредаговано mitera, 29 липень 2019 - 00:20. #15897Опубліковано 28 липень 2019 - 22:10 Iнно, ти ж прекрасно знаєш, що потрiбно для нормальноi роботи!... Навiщо цi безглуздi манiпуляцii? Як за ПП захищали, "так вiн сам не може!" "При чому тут вiн?" Як за Зеленського - так мав би вже сам зробити все! Особисто я нiяких висновкiв ранiше жовтня робити не планую. Поки що в очiкуваннях вересня. За один мiсяць роботи новоi Верховноi Ради висновки вже можна буде робити... Имхо Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 22:24. #15898Опубліковано 28 липень 2019 - 22:18 Вибач, але я нiчого про причини голоду солдат не знайшла! Розвалили мабуть чергову схему державних закупiвель, через яку крали грошi й брали вiдкати? "Мабуть", бо з наведеного документу мало чого зрозумiло. Враховуючи секретнiсть iнформацii по ЗСУ, це не дивно. Але однобоко дивитися не люблю. Бачити б всi сторони справи, тодi можна говорили предметно. Одразу згадую Сергiэнко та харчування за завищеними цiнами в садочках, школах, iнтернатах Полтави. Коли вiдкати стали важливiшими за якiсть харчування дiтей Вiн та ще один ЧП й надалi годують дiтей... Пам'ятаєте цiни на картоплю, за якими вони поставляли садочкам та школам минулoi осенi? У декiлька разiв вища за роздрiбнi цiни на ринку! Відредаговано mitera, 28 липень 2019 - 23:17. #15899Опубліковано 28 липень 2019 - 22:23
Саме так) А перед цим відмінили закупівлю зимового одягі і "бракованих" бронежилетів))
Я запитаю в жовтні, хоча не сподіваюсь отримати конкретної відповіді) Що для тебе Україна я так і не дочекалась, та нічого)) #15900Опубліковано 28 липень 2019 - 22:28 А з приводу лічильників - не просто так це придумали;-) Так мене, як законослухняну це також обурює, але ж треба всіх привчати до порядку! Пригадуєш свої слова про те, що почнуть доносити, що приписано один, а живе четверо і т.п., думаєш різниця від цього не вилазить у постачальників послуг? Знаєш як німців привчали до порядку? Почитай - дуже повчальна історія, але як показує практика досить дієва, тепер це у них передається з молоком матері)) Відредаговано Kalinna, 28 липень 2019 - 22:29.
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |