Інна.Ці питання не на цей форум.Я не зустрічала тут прихильників Шарія та Опоблоку.А те ,що приписують Зеленському,ще побачимо.Все що він не робить 8% не так.Поїхав в Европу не так,говорив з Путіним не так,дав прочуханка на таможнях теж не так.Тільки Петро Олексійович був ,ангел,і ідол ,ну все так.Остап Дроздов НАСЄЛЄНІЄ ПОГОДИТЬСЯ НА ХОЛОДИЛЬНИК, НАВІТЬ ЯКЩО ВІН СТОЯТИМЕ В «РУССКОМ МИРЕ» І РУБЛЬОВІЙ ЗОНІ
https://bykvu.com/my...i-rublovij-zoni
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#15861Опубліковано 26 липень 2019 - 06:40 #15862Опубліковано 26 липень 2019 - 07:54 Давай не будемо про говорив з Пунітим, бо це за межами розуміння і західних дипломатів, в Європу їздити треба, щоб чогось досягати, а не з ціллю екскурсії, поведінка бидла - це точно рівень президента, йому личить) лише фани Зе вважають, що все пучком)) Відредаговано Kalinna, 26 липень 2019 - 08:14.
#15863Опубліковано 26 липень 2019 - 09:30 А хто повинен з ним говорити?Один он мовчав 5 років.Тільки продовжував торгувати.Війна це наша проблема.І наш президент повинен її вирішувати.Досить чекати підтримки.Ми так з багнюки і не вилізимо. Досить вже інтелігентів за 28 років.Якщо йому вдасця зрушити з місця і зламати систему ,то хай і такими методами.Якщо тобі в обличчя дивляться і кажуть одне ,а роблять інше..
#15865Опубліковано 26 липень 2019 - 11:51 Обов"язково поїду на це подивитись, хто з нами? #15866Опубліковано 26 липень 2019 - 11:58 Ви самі в це вірите? Особливо у світлі останніх прийнятих судових рішень на користь Коломойського?
Уже неодноразово писали, думаю ще не раз напишуть - постійно хочуть прибрати, а ніяк не приберуть) З тієї ж опери, що перед другим туром - Зе знімають з гонки, потім саме ж ЧМО, що звернулось до суду першим же і привітало з перемогою)) Це саме те, чого потребував мудрий нарід - видовищ, щоб цікавіше жилось;-) Відредаговано Kalinna, 26 липень 2019 - 12:03.
#15867Опубліковано 26 липень 2019 - 12:07 Це лише я наскільки скептично налаштована, що навіть риторика написання деяких статей відразу насторожує? Іншим таке заходить? Ми йдемо по сценарію Росії - скоро будуть годувати населення роликами досягнень президента...
#15868Опубліковано 26 липень 2019 - 12:13
Інна, ти давала посилання в інший темі про відсутність критичного мислення у багатьох сучасних людей. Ось тут це видно якнайкраще.
#15869Опубліковано 26 липень 2019 - 12:56 #15870Опубліковано 26 липень 2019 - 13:40 Тю.Та ми так жили 5 років.Одні досягнення.Армія,мова,віра,безвіз. Медицина нижче плінтуса(це думка лікарів не моя навіть,хоч погоджуюсь)дороги (самі знаєте) рівень життя населення на рівні відсталих країн.Ото досягнення.Про суди мовчу.Хто не дав карати Яника і його оточення зовсім не ясно.
#15871Опубліковано 26 липень 2019 - 13:57
Якраз останні 5 років забували розжовувати населенню, що зроблено) А про медицину, якраз лікарі незадоволені - тому-що їм треба змінюватись, а не хочеться. Не буду витрачати час, щоб розказати, бо до цього ж все у медицині було просто чудово)) #15875Опубліковано 26 липень 2019 - 15:37 Я бы хотела, чтобы так и было) Нужно верить в лучшее! #15876Опубліковано 26 липень 2019 - 21:02
Одне радує !Шуфричу ,морду,намилили.
#15877Опубліковано 27 липень 2019 - 14:12
Не надо всех под одну гребёнку. Мои бывшие свекры остались там и младший их сын, который выехал изначально, вернулся туда. Наши политические взгляды никогда не совпадали, но с уверенностью могу стаказать, что они не пророссийские. Почему остались? Потому что под Донецком живут их родители, которым уже +- 80. Одна бабушка наполовину парализована, дед после инфаркта и бабушка просто в возрасте. И они уже никуда не едут и не уедут. И досматривать и заботиться о них некому. Все, что свекры нажили за жизнь находится в Донецке. Ехать не к кому и не с чем. И начинать в почти 60 что либо , сами понимаете. Детей своих вытолкали в Украину. Младший уже вернулся обратно в Донецк. Никому он тут не нужен. И они живут там. И таких там много. И именно таких, возраста наших родителей, там много. И не считаю верным обносить стеной и отгораживаться от них. #15878Опубліковано 27 липень 2019 - 15:06
Что то я не пойму, зачем мне разжевывать, что ЯКОБЫ было сделано за 5 лет ? Если я НЕ ВИЖУ сделанного, то может быть ЭТО было сделано для избранных (для Пеци, Яйценюха и прочих приближенных) ? Так нафига мне такие "достижения", когда ЗА МОЙ СЧЕТ блага идут барыгам при власти ? Насчет фразы "за мой счет" я нисколько НЕ преувеличиваю. Сумма налогов, уплаченная мной прямо или косвенно за эти пять лет много превышает "пользу", которую я должен получить от государства в виде дорог, инфраструктуры, социалки и т.п.
#15879#15880Опубліковано 27 липень 2019 - 19:57 а я уявляю, яка мотивація у власника приватної клініки робити державну медицину такого ж рівня і безкоштовно(( ніяка(
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |