На крайний случай существуют кредитные карты.магазины где все бесплатно раздают?
![]() Обо всем 74
Розпочатий з nadin, 27 січ 2020 07:12
1988 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 березень 2020 - 10:05
В смысле?) вообще без еды? выжить возможно и может, но спокойно?
Опубліковано 18 березень 2020 - 10:14 До 20 це в кращому випадку, а то і після травневих свят.
Опубліковано 18 березень 2020 - 10:26 Я смотрю, здесь такие все " оптимисты". Еще не все закрылись, а вы уже обсуждаете продолжение карантина. Давайте радоваться сегодня, а не ждать,что будет после 3,04.Чему быть, того не миновать! и это мы никак изменить не сможем.
Опубліковано 18 березень 2020 - 10:26 Я вчера в новостях слышала, что запрещено банкам начислять проценты по кредитам на время карантина.
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:01
Я думаю, что можно было спокойно размернуть модульный городок в поле и секциями на карантин селить людей , вернувшихся из-за границы. Тогда бы нашу страну не истользовали как транзитную даже иностранцы. И это бы в астрономические разы было бы дешевле и лучше для нас. И мне странно смотреть когда чиновники ходят без масок, а рядом полицейчские в масках. Первые бессмертные Дунканы МакЛауды ? Или такая эта опасность ? Вот много вопросов.
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:10
вчера по новостям показывали заседание какой то там комитета... Журналисты и операторы все в масках, стоят за 10метров,в "заседатели" сидят плотненько друг к другу и все без масок. Пришла к выводу, что маски им не пасують. А оказывается они бесмертны!!!
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:23
В тему масок. Сейчас где то можно купить маски? По интернету в аптеках нет, их вообще завозят?
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:25
Пошить из широкого бинта 4 слоя и тесемки.
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:37 Національна поліція України: ❗️Просимо вас використовувати лише офіційні повідомлення органів влади Змушені констатувати, що наразі інформаційно-аналітичні підрозділи департаменту Кіберполіції фіксують різке збільшення випадків розповсюдження різноманітних чуток та неправдивої інформації у зв’язку із введенням у державі режиму карантину для боротьби з особливо небезпечною коронавірусною інфекцією. Ті, хто розповсюджує фейки в таких умовах, мають на меті поширення паніки та дестабілізацію ситуації. Фейки, чутки та відверта неправда має різноманітний характер: починаючи від фейку про розпилення вночі дезінфікуючих засобів із гелікоптерів над спальними районами великих міст і завершуючи забороною прогулянок із дітьми вулицями Києва під загрозою адміністративної та кримінальної відповідальності. Шановні громадяни! Просимо вас критично ставитися до таких чуток та повідомляти Департамент поліції про їх поширення. З питань, що стосуються порядку організації карантинних заходів та відповідальності за їх порушення, офіційна інформація буде розповсюджуватися виключно офіційними каналами через Інтернет-портали Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я та Міністерства внутрішніх справ. Відредаговано Ксаночка, 18 березень 2020 - 11:42.
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:43 Оце Ваше "я думаю..." і далі по тексту. Вам би на якійсь керівній посаді працювати, знаєте що і як робити...
Опубліковано 18 березень 2020 - 11:44 Это да, но детей то кормить надо...
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |