Хворіємо ми - мами і тата(((
Розпочатий з Olga_pl, 25 лис 2010 12:24
4139 відповідей у цій темі
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 22 серпень 2015 - 21:40
Наш друг (врач детской реанимации) сказал дать обычный парацетамол, лаферобион, много пить. Его не тошнит.
У меня вчера была дикая тошнота, я первый раз сама вызвала рвоту, т.к.не могла больше терпеть. А потом 7 раз был просто фонтан с выкручиванием всех кишок. И все прошло.
Мне тоже не помог и я пила.
Может быстрее вырвешь, быстрее пройдет?
Опубліковано 22 серпень 2015 - 21:50
У мене ні тошноти ні рвоти не було, тільки діарея. СБ ніхто від мене не заразився вдома. Хоча малу на 3 дні виселила в іншу кімнату і заставляла мити руки щоразу після того, як вона до мене заходила. Правда їй це не завадило декілька разів мене цьомкнути в щоку, поки я спала
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:20
Ацетон у дорослих лікуєттся так як і у дітей?
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:24
у дорорслих не буває ацетону) принаймні я так колись читала що проблема недорозвинутих органів у дітей, дорослі долають цей бар'єр
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:32
у дорорслих не буває ацетону) принаймні я так колись читала що проблема недорозвинутих органів у дітей, дорослі долають цей бар'єр
Брехня. У мене чорний тест і запах з рота такий, що чоловік кричить про швидку(
Juliett
-
-
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:37
капець(( перший раз чую, чесно, ти доросла, випий кока-колу) це найбільш дієвий метод, в малого ацетон зникає вже за годину
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:39
капець(( перший раз чую, чесно, ти доросла, випий кока-колу) це найбільш дієвий метод, в малого ацетон зникає вже за годину
Гугл видав кучу про це( На фоні отруєння+ 3 доба без їжі. П'ю 40% глюкозу, члловік пішов по Колу.
Juliett
-
-
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:43
Кола допомагає навіть при отруєннях. Від поносу теж. Хто там і каже що це не корисно, мені байдуже я знаю що це працює, а не глюкоза яку треба добами пити щоб хоч трохи знизити рывень
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:45
Юль а скільки її треба випити? Баночки досить на вагу 63 кг?
Газ випускати треба ?
Відредаговано Викусик, 23 серпень 2015 - 09:45.
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:51
Ацетон в дорослих буває при неправильній роботі підшлункової залози.А якщо Віка її зірвала, то можливе все.
ПС: Вік, як ти?
Juliett
-
-
Опубліковано 23 серпень 2015 - 09:55
Да, газ випускай. Банки досить. Я малому г 50 даю за декілька прийомів
Опубліковано 23 серпень 2015 - 10:04
Да, газ випускай. Банки досить. Я малому г 50 даю за декілька прийомів
Дякую! Жду доставку)
Ацетон в дорослих буває при неправильній роботі підшлункової залози.А якщо Віка її зірвала, то можливе все.
ПС: Вік, як ти?
Дякую! Знач но краще, але слабкість і болі в ногах є.
Наш сімейний лікар сказав, що це через голод. Каже, що бачила красунь, які пару днів на дієті і з критичним рівнем ацетону. Тому буду починати їсти)
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 23 серпень 2015 - 10:05
Когда токсикоз, любой этиологии, то ацетон зашкаливает.
Мне говорили, есть при этом желательно гомогенизированную по максимуму еду. Я обычно покупаю детское баночное питание. Больше баночки в таком состоянии все равно съесть не возможно, а что то есть надо.
Опубліковано 23 серпень 2015 - 10:34
Підкажіть що капають при ацетоні? Фіз.розчин і глюкозу?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 23 серпень 2015 - 10:36
Да
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 23 серпень 2015 - 10:43
Дівчата, біль в області серця коли встаєш з ліжка або лягаєш, ще шия болить(( В когось таке було? До якого це лікаря треба невропатолога чи кардіолога?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 23 серпень 2015 - 10:55
Дівчата, біль в області серця коли встаєш з ліжка або лягаєш, ще шия болить(( В когось таке було? До якого це лікаря треба невропатолога чи кардіолога?
У меня такое было, невропатолог помог
Опубліковано 23 серпень 2015 - 11:32
И реосорбилакт
Опубліковано 23 серпень 2015 - 11:33
Я випила колу і АлкоКлін) Жду покращення.
Цікаво те, що Т і тошноти немає, але тест чорний(
Відредаговано Викусик, 23 серпень 2015 - 11:34.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 23 серпень 2015 - 12:24
Вика, сорбенты, например, смекта, выдерживаем интервал 2часа,цитраргинин или бетаргин. Щелочное питье, сладкий узвар, регидрон, глюкоза и т. Д. Много! И мерять тест часто, пока не начнет существенно снижаться. Поправляйтесь!
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|