а що не так? У кожного своя подача, але ж там правда. Чи ви брехню побачили?Ещё один доморощенный аналитик...
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#15721Опубліковано 21 липень 2019 - 09:45
#15722Опубліковано 21 липень 2019 - 09:46 Ещё один доморощенный аналитик...
с чего вдруг? потому что правду и про зеленского? Марк Савчук из Демсокири, не такой он уже и доморощенный. в отличие от веселого папы, бессмысленные излияния которого некоторым тут заходят Відредаговано Майя, 21 липень 2019 - 09:47. #15724Опубліковано 21 липень 2019 - 09:57 Нет, это я о надёжности источников снова Противники Зеленского здесь в теме зафутболивают тапками любую ссылку за него часто с негативной оценкой умственных способностей поделившегося сами ж постят всё подряд... А я просто написала, что сомнительная личность, а точнее его нейтральность в оценках многих событий. Явно предвыборная статья. Имхо P.s. у меня ПМС - не смогла промолчать Дальше дискуссию вести не хочу... Тем более искать какие-то ссылки никого убеждать ни в чём не собираюсь! Все взрослые люди! Відредаговано mitera, 21 липень 2019 - 10:07. #15728Опубліковано 21 липень 2019 - 10:33
Я б у список "досягнень" додала ще це:
Зеленський звільнив 11 послів України https://www.google.c...ik_n1181615/amp мабуть в Кривому Розі є кращі "фахівці"на ці посади Відредаговано Kalinna, 21 липень 2019 - 10:34.
#15732Опубліковано 21 липень 2019 - 11:48 Проголосували, але почуття відчаю тільки посилилось( Вірю, що Україна вистоїть, але в тому, що відкинуто 5-10 років розвитку не сумніваюсь(( Відредаговано Kalinna, 21 липень 2019 - 11:49. #15735Опубліковано 21 липень 2019 - 12:16 виходжу з дільниці, чоловік в істериці, аж Стічу лячно. Питаю, шо трапилося. Каже, йдуть дві бабці і одна іншу наставляє:"Ти ж став галочку отам, де Разумков, зелений. А у маленькому списку там, де Мамай" #15736Опубліковано 21 липень 2019 - 12:38
Мабуть, напишу тут своє... бачення, надії, побажання... навіть не знаю як це назвати.
Я намагаюся, чесслово, з розумінням відноситися до вибору людей. Я ніколи не вступаю в політичні суперечки, але інколи не витримую «тупості» (так, пробачте). Особливо коли кажуть, от бачиш знизив тарифи, а ти не вірила... Коли починаю пояснювати, що не «він» це зробив - мовчать, бо не розуміють. Моя мрія в нашій державі - це її процвітання. Я не прагну всих посадить, бо на їх місце прийдуть такі ж самі. Хоча не стосується тих, хто дійсно винен (і пофіг хто «заколотив», головне - хто віддав наказ). От пам'ятаю, як на заводі моєї свекрухи були поставки лише на Росію, вони працювали по 3 дні, потім 2 тижні були дома - можете уявити, що то були за гроші. Після 2014, підприємець зашевелився і знайшов вихід на Європу. Працювали по 6 днів на тиждень, дохід в сім'ю відповідний - то на шо нам та Росія?! Якщо наші виробники, якщо захочуть можуть крутнутися і працювати краще! Мова - це головна складова культурної спадщини. Ніколи, чуєте, ніколи, без мови не буде країни. І не треба розказувати про «декількамовні» країни - на їх територію ніхто не претендує, а нашу споконвіків ділять, заселяють... убивають... Хочеться все, що зв'язано з Росією, забути як страшний сон. Я боюся війни. Дуже. Як так зробити, щоб вона від нас відстала? Жити в Україні. Мої діти не знають, що таке Росія, вони живуть в Україні, спілкуються нашим Полтавським суржиком, не розуміють чому я прошу читати Пушкіна мовою оригінала (вони читають російською, але я аргументую, що це іноземна). Так от, вільна Україна - моя мрія. І на даний момент, я хочу, щоб ті, кого ми вибрали її такою і зберегли, не просрали все, що ми нажили за 28 років - хоч і з помилками, але це був наш шлях. #15737Опубліковано 21 липень 2019 - 12:58 точно такое же и на Алмазном. На президентских выборах дважды заходила в кабинет с маленьким ребёнком, а сегодня не разрешили... #15739Опубліковано 21 липень 2019 - 13:20
На Фурманова спокійно, спостерігачів як і на президентських - мало
#15740Опубліковано 21 липень 2019 - 14:45
А в центре в 11 часов были очереди и очень мало места. Заходила с детками и папа тоже.
Энтузиазма, как на президентских, уже нет. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |