Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#15701 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 19 липень 2019 - 17:46

Не так давно дивилася свято в Донецьку присвячене чи то дню Росії, чи якійсь іншій події. Був грандіозний концерт на площі. Народу була тьма і оператор частіше показував людей, а не артистів. Я бачила їх очі, обличчя, їх емоції. Мені стало страшно. Я не хочу жити з ними в одній країні. Їх було ну дуже-дуже багато і їх не можна перевиховати.

Ось про це ми з Лерою і пишем.Вони інші.Не потрібно насильно їх в Україні лишати.

#15702 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 17:51

Мне кажется, у нас несовпадение в обозначениях) в моем понимании дурак - это глупый человек. Ты считаешь Гитлера глупым?

Гитлер был марионеткой Муссоллини. Хотелось бы у последнего спросить, кем он считал Гитлера.
Моя реплика больше относилась к "стать богом и вести за собой людей"

#15703 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 18:00

Гитлер был марионеткой Муссоллини. Хотелось бы у последнего спросить, кем он считал Гитлера.

Стать Богом и вести за собой людей - это психическое расстройство. И оно наверняка у Путина есть. Но это не мешает ему быть умным и рассчетливым. Я думаю, он точно знает, ЧТО он делает и для чего.

#15704 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 18:37

Стать Богом и вести за собой людей - это психическое расстройство. И оно наверняка у Путина есть. Но это не мешает ему быть умным и рассчетливым. Я думаю, он точно знает, ЧТО он делает и для чего.

Якраз ман'яки дуже ретельно планують усе, це одна із граней розладу. Тому домовитись з такими не є можливим...
Тут актуально: З дурним, не з розумним!

#15705 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 18:39

Ось про це ми з Лерою і пишем.Вони інші.Не потрібно насильно їх в Україні лишати.

вы пишите о дибилах, пришедших на концерт для дибилов. Кого вы ждали там увидеть?...

#15706 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 19 липень 2019 - 18:43

вы пишите о дибилах, пришедших на концерт для дибилов. Кого вы ждали там увидеть?...

Тю...Та ,на халяву,і в нас підуть слухати будь кого.А чути від них ,Росія дає паспорти і ми беремо,та беріть.От тільки бісить чому ще і ми повинні їм щось платити.

#15707 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 18:44

“Слуга народу” урізав військовим пільги
https://milnavigator...v_R0WcdLeRAo0q8

#15708 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 19:20

Тю...Та , на халяву,і в нас підуть слухати будь кого. А чути від них ,Росія дає паспорти і ми беремо,та беріть.От тільки бісить чому ще і ми повинні їм щось платити.

Я именно об этих людях и написала,которым все равно, лишь бы халява. И вы отлично подтвердили что люди одинаковые везде - что там, что сдесь. Поэтому говорить "фуфуфу, мы не хотим их видеть тут, они плохие ", будучи такими же - жутко лицемерно.

Відредаговано Аделаида, 19 липень 2019 - 19:20.

#15709 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 19:47

Результаты работы ВР в цифрах

https://24tv.ua/verh...amenti_n1181174

#15710 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 19 липень 2019 - 23:44

На мій погляд, коли Росія уже знемагала від санкцій, наш "мудрий нарід" вибрав ляльку, яка здає усе досягнуте і невдовзі підпише "мир на умовах капітуляції", але це далеко не мир - це гарантована ...ОПА нашої країни на десятиліття вперед. Молодці, обрали рабське життя для свої дітей разом!

От "санкций" против России (именно "санкций" - в кавычках) мы, как страна, страдаем намного больше. Это так, маленькая ремарка.

И маленький исторический пример. Было такое в истории - т.н. Брестский мир. В тот момент, когда большевики не имели возможности вести войну (точнее правильнее сказать - эта война разорила бы страху окончательно и привела бы их к краху) - они заключили мир с Германией. Заключили на ОЧЕНЬ невыгодных для себя условиях. Результат известен - страна выстояла, а сам договор был анулирован менее, чем через год ! О чем говорит этот пример ?

Если в войне невозможно объективно победить - что необходимо делать ? Татить силы и ресурсы и от этого становиться еще слабее или прекратить войну и начать копить силы ?

И еще момент: вы никогда не задумывались, КУДА подевались особо активные участники майдана, скажем так, наиболее радикальная часть актива ? Которая и обеспечила падение предыдущего режима... И почему, если еще в 15-16 годах происходили решительные и даже радикальные выступления, то сейчас это прекратилось... Куда делись радикалы ? Успокоились ? Сомнительно: характер таких людей не позволит им "успокоиться"... Да все очень просто - основной костяк их просто погиб на Донбассе. Смотрите как "удобно" для власти получилось: активисты погибли, "знаменосцев" практически нет, протесты также идут на спад.... очень удобно.... Как там говаривал один известный нувориш более 100 лет назад: "Война - это ужасная вещь, но это ужасно выгодная вещь !" ? Вопрос - выгодная в Украине кому ?

#15711 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 20 липень 2019 - 10:18

Коли це Гітлер став маріонеток Мусонні? Мусонні фашист, Гітлер націонал соціаліст!

Порівнювати одного з іншим не коректно....

#15712 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 20 липень 2019 - 10:27

От "санкций" против России (именно "санкций" - в кавычках) мы, как страна, страдаем намного больше. Это так, маленькая ремарка.

И маленький исторический пример. Было такое в истории - т.н. Брестский мир. В тот момент, когда большевики не имели возможности вести войну (точнее правильнее сказать - эта война разорила бы страху окончательно и привела бы их к краху) - они заключили мир с Германией. Заключили на ОЧЕНЬ невыгодных для себя условиях. Результат известен - страна выстояла, а сам договор был анулирован менее, чем через год ! О чем говорит этот пример ?

Если в войне невозможно объективно победить - что необходимо делать ? Татить силы и ресурсы и от этого становиться еще слабее или прекратить войну и начать копить силы ?

И еще момент: вы никогда не задумывались, КУДА подевались особо активные участники майдана, скажем так, наиболее радикальная часть актива ? Которая и обеспечила падение предыдущего режима... И почему, если еще в 15-16 годах происходили решительные и даже радикальные выступления, то сейчас это прекратилось... Куда делись радикалы ? Успокоились ? Сомнительно: характер таких людей не позволит им "успокоиться"... Да все очень просто - основной костяк их просто погиб на Донбассе. Смотрите как "удобно" для власти получилось: активисты погибли, "знаменосцев" практически нет, протесты также идут на спад.... очень удобно.... Как там говаривал один известный нувориш более 100 лет назад: "Война - это ужасная вещь, но это ужасно выгодная вещь !" ? Вопрос - выгодная в Украине кому ?

Так дійсно, ви правильно, навели приклад який зараз і завжди відноситься до політики Путіна. Він навів клав. І це скоріше психологи поясніть його комплекси і поведінку. ПОКИ ЦЕЙ "ШОЗОФРЕНІК" ПРИ ВЛАДІ УКРАЇНІ, ЯК ДЕРЖАВІ НЕ БУДЕ СПОКОЮ!

А всі, як ви сказали, "радикальна частина активації" чекає свого часу і набирає сили. Слава Богу новий президент в цьому чудово сприяє.

І який може бути Мир з країною яка вважає тебе ворогом!

І санкції вдарили на Росії дуже добре ніж понад. Наші підприємства почали освоювати нові ринки і покращили якість товару. Так - вимушені були, але це на краще.

#15713 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 липень 2019 - 13:25

Коли це Гітлер став маріонеток Мусонні? Мусонні фашист, Гітлер націонал соціаліст!
Порівнювати одного з іншим не коректно....

Почитайте історію.

#15714 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 20 липень 2019 - 15:16

Я уеду туда, где люди за Украину. Как сделали переселенцы в 2014. Но я уже писала, что в Полтаве не будет такого. Не та почва.

Это вы пока молодая. Правильно выше Аделаида написала, что делать со стариками??  И уж слишком самоуверенно утверждать, что в Полтаве такого не будет. Очень даже может быть, а еще в Харькове и он совсем рядом. Может статься так, что и бежать будет некуда, что тогда? Насколько сил хватит бегать туда, где люди за Украину, если вы сами не за нее?

#15715 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 20 липень 2019 - 17:20

Почитайте історію.

Я б радив Вам прочитати історію і відносини Муссоліні та Гітлера.

Бо фашизм і національний соціалізм Гітлера це зовсім різні речі.

#15716 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 липень 2019 - 22:16

Насколько сил хватит бегать туда, где люди за Украину, если вы сами не за нее?

С чего вы это взяли? Если бы я была не за Украину, я бы давно жила в Питере или в Москве

#15717 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 липень 2019 - 22:32

60 дней Зеленского
https://site.ua/mark...m_medium=siteua

#15718 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 липень 2019 - 07:52

Почитала список кандитатів по 145 округу... Хто всі ці люди? Ну так чинний Бублик — що він зробив, крім свята в Ковалівці? Інші - я ніколи про них не чула (А нє, з одним у фб знайома - хамло, ну і «нолік»). Чесно, розгубилася. Гугл достойної інфо не дав...
  • nana це подобається

#15719 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 21 липень 2019 - 09:07

60 дней Зеленского
https://site.ua/mark...m_medium=siteua

Ещё один доморощенный аналитик... :(

#15720 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 липень 2019 - 09:41

Ещё один доморощенный аналитик... :(

А що тут поганого?
Ну і посилання на «недоморощеного», якщо можна.
  • mitera це подобається

5 користувачів читають цю тему

0 учасників, 5 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама