Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#15641 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 липень 2019 - 11:55

І знаєш, Лєра , не лише твої близькі були там.

#15642 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 11:59

Я не знаю відповіді на це питання, але є люди які знають.
Тобто ти хочеш, щоб наших хлопців забрали з лінії фронту. А далі будь що буде...

Честно? Будь моя воля, я бы отгородила Донбасс стеной и дала бы полную независимость. Все, кто был там за Украину, давно тут. Те, кто был за Россию, давно за поребриком. А с теми, кто остался, мы все равно не сможем нормально жить в одной стране.
И да, ХНР и ЗНР у нас не будет, потому что как ни крути, а настроения людей - важный момент. Донецк и Луганск всегда были пророссийскими, поэтому "маємо те, що маємо"

І знаєш, Лєра , не лише твої близькі були там.

Разумеется. И это печально. Потому что ничьи близкие не должны быть там.

#15643 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:01

.Вже б давно все скінчилось якби там були Бойко,Медведчук,Порошенко,Гройсман,Парубій та інші.

Зеленский, Богдан, Баканов, Разумков, Портнов...

почему их не упоминаешь? 

#15644 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:03

Мне бы очень хотелось услышать мнение матерей, чьи сыновья там воюют или погибли. Интересно, они тоже за войну?
И еще один факт. И мой брат после АТО, и зять маминой подруги (вчера с ней общались) говорят одно: это никогда не закончится. Увы.
Инна, а почему ваш муж не на передовой?

Не дивлячись на те, що в призивному віці мобілізований за станом здоров'я і не з однієї причини - пішов би у 2014, якби не моє тяжке моральне становище після втрати дитини.

Хоча не думаю, що я повинна звітувати тобі про проблеми моєї сім'ї.

Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 12:27.

#15645 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:05

Зеленский, Богдан, Баканов, Разумков, Портнов...
почему их не упоминаешь?

Майя!А це вони цю кашу заварили?Хто заварив той там і повинен бути.

Честно? Будь моя воля, я бы отгородила Донбасс стеной и дала бы полную независимость. Все, кто был там за Украину, давно тут. Те, кто был за Россию, давно за поребриком. А с теми, кто остался, мы все равно не сможем нормально жить в одной стране.
И да, ХНР и ЗНР у нас не будет, потому что как ни крути, а настроения людей - важный момент. Донецк и Луганск всегда были пророссийскими, поэтому "маємо те, що маємо"
Разумеется. И это печально. Потому что ничьи близкие не должны быть там.

Підпишусь під кожним словом.Навіщо класти життя наших хлопців ,заради тих хто хоче паспорти російські.Відпустити їх з миром.
  • nadin це подобається

#15646 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:06

Честно? Будь моя воля, я бы отгородила Донбасс стеной и дала бы полную независимость. Все, кто был там за Украину, давно тут. Те, кто был за Россию, давно за поребриком. А с теми, кто остался, мы все равно не сможем нормально жить в одной стране. И да, ХНР и ЗНР у нас не будет, потому что как ни крути, а настроения людей - важный момент. Донецк и Луганск всегда были пророссийскими, поэтому "маємо те, що маємо"

я это вижу так:

есть чётко утвержденные границы страны, которые признаются всем миром - правила такие

поэтому кто хочет жить в другой стране - собирает шмотки и валит

а все кто считает иначе - сепаратисты  

(на всякий случай "сепаратизм - Стремление к отделению, обособлению.")

если в итоге правления нынешнего этого, мы лишимся хоть ста метров нашей суверенной територрии - значит все эти 5 лет борьбы и тысячи смертей были напрасными

#15647 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:07

Свєт, ну дійсно перестань вже. Ти цього не знаєш і більше того, ніколи не дізнаєшся. Та воює з нами не Порошенко (до речі мова взагалі не про нього), а Путін - тільки по доброті душевній, бо сильно людей жалко.

#15648 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:07

ага, значит война у нас по вине Порошенко, а не Путина?

можешь не отвечать, тут все ясно

#15649 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:13

Единою умовою закінчення війни на сході - відновлення кордонів України 2014 року і повне виведення російських військ з тієї території. А вже тоді  розмовляти, як що буде з ким. 

Ви дуже помиляєтесь на кшалт  тих,  хто залишився на Донбасі. Там дуже багато саме українців. Донецьк та Луганск до індустріалізації були українськими. 

І голодомору 1932-33 років. там було більшість саме українців.

#15650 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:20

я это вижу так:
есть чётко утвержденные границы страны, которые признаются всем миром - правила такие
поэтому кто хочет жить в другой стране - собирает шмотки и валит
а все кто считает иначе - сепаратисты
(на всякий случай "сепаратизм - Стремление к отделению, обособлению.")

если в итоге правления нынешнего этого, мы лишимся хоть ста метров нашей суверенной територрии - значит все эти 5 лет борьбы и тысячи смертей были напрасными

Ну, мы многих метров территории лишились по результатам правления прошлого.
И вот я как бы согласна с тобой про границы, сепаратизм и тд. Но люди то не ехали в Россию. Они жили тут все эти годы и рассказывали, как хорошо там. Их же не выселишь принудительно. Единственный путь - это сделать хорошо тут. Кстати, как по мне, это единственный вариант возвращения Крыма, тут тоже санкциями ничего не добьешься.

Не е дивлячись на те, що в призивному віці мобілізований за станом здоров'я і не з однієї причини - пішов би у 2014, якби не моє тяжке моральне становище після втрати дитини.
Хоча не думаю, що я повинна звітувати тобі про проблеми моєї сім'ї.

В 2014 понятно, вопросов там нет. Но прошло 5 лет, война идет, люди нужны новые (прежних то убивают потихоньку, пока мы на санкции надеемся)

#15651 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:23

В 2014 понятно, вопросов там нет. Но прошло 5 лет, война идет, люди нужны новые (прежних то убивают потихоньку, пока мы на санкции надеемся)

Я вже сказала, що не повинна звітувати тобі про проблеми своєї сім'ї, а вік чоловіка далеко не призовний, особливо для тих, хто не здобув військової спеціальності під час строкової служби, чи стан здоров'я - який (відкрию тобі таємницю) з роками не покращується, особливо у тих, хто був списаний з медичних причин... Мій чоловік не переховується від воєнкомату, як багато хто із противників війни!

Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 12:51.

#15652 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:30

Лєра, так а яке твоє бачення припинення війни? Віддаємо мовчки Крим, Донецьк, Луганськ і все? Хоп, і настало щастя?
Путін такий: ну ладно, і цього вистачить, да?

#15653 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:46

Лєра, так а яке твоє бачення припинення війни? Віддаємо мовчки Крим, Донецьк, Луганськ і все? Хоп, і настало щастя?
Путін такий: ну ладно, і цього вистачить, да?

Мой вариант - договариваться. Да, где-то идти на уступки ради сохранения жизней наших ребят. А про ЛДНР и Крым свое видение написала выше.
Ну и давай будем честными. Путину не нужны Донецк и Луганск. Ему нужна нестабильная Украина и этого он добился.

Відредаговано Муська, 19 липень 2019 - 12:47.

#15654 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:53

Ось підвезли результати результати свіжого дослідження проведеного групою дослідників з Рrofessional association of independent sociologists of Ukraine (PAISU). Анкетування проводилося по двох мажоритарних округах Полтави — 144 та 145. Загалом у межах міста, повідомляють соціологи, в період з 10 по 16 липня опитали 6300 респондентів різної статі та віку. Статистична похибка в результатах коливається в межах 2%.

Перевірені проти зелених

Згідно з дослідженням електоральних настроїв, проведеному в 144 виборчому окрузі виборчі симпатії полтавців припадають на діючого народного депутата Сергія Капліна, який випереджає своїх опонентів по передвиборній гонці майже вдвічі з результатом 25,3%. На другому місці екс-мер Полтави Олександр Мамай. Він посідає другий рядок рейтингу із результатом 13.2%. Третє місце серед уподобань виборців 144-го округу отримав Юліан Матвійчук, який наразі є дійсним депутатом міської ради. Майже на рівні з ним опинився і підприємець Дмитро Нальотов. Вони отримали по 7,1% та 6,9% відповідно. П’ятірку лідерів цьогорічних кандидатів закриває Вікторія Мірошниченко, яка набирає 4,2% голосів. Усі інші 13 кандидатів мають менше 3% електоральних уподобань. При цьому близько 15% полтавців не визначилися з вибором, або відмовились відповідати.

Схожа ситуація складається й на 145 виборчому окрузі. Тут з 22% випереджає своїх опонентів дійсний нардеп Юрій Бублик. Трохи меншу підтримку отримав приїжджий столичний кандидат від нібито Слуги народу Олег Петровець. Нібито, бо сама Зекоманда неодноразово заявляла, що цей кандидат не з їхньої партії. Втім йому однаково вдалося отримати доволі високий результат 16%. Третім у рейтингу став реальний представник команди президента Андрій Боблях. Йому готові вручити мандат довіри майже 13% опитаних полтавців. На четверте місце респонденти дослідження пророчать досить активному політику і колишньому голові облдержадміністрації Петрові Вороні. Його прихильників набралося близько 6%. Іще 2% виборців готові проголосувати за представника ВО «Свобода» Владислава Контарчука.

Більше тут:
Свіжа соціологія — за кого планують голосувати полтавці 21 липня

Костянтин ВАЛКОНСЬКИЙ

19 липня 2019, 10:26

https://poltava.to/news/51846/

------

ну я примерно понимаю, что в голове у тех, кто выбирает Каплина ли Мамая

но вот как между Матвийчуком и Бобляхом можно выбрать последнего?? у этих вообще в голове ничего нет, и я не хочу быть нисколечко толерантной в этом вопросе

скажу сразу, я не во всем поддерживаю деятельность Юлиана, но по крайней мере я ее вижу и вижу, что есть положительные моменты. А Боблях это что такое? что он сделал для Полтавы? или что он хотя бы пытался сделать?

то же самое и с Налетовым.

так Матвійчук і Боблях по різним округам же. Не зрозуміла порівняння.
І дивно, я сьогодні звернула увагу на борд з рекламой, Ворона по 144ому, а в статті пишуть по 145ому. Я запуталась.

#15655 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:54

Я вже сказала, що не повинна звітувати тобі про проблеми своєї сім'ї, а вік чоловіка далеко не призовний, особливо для тих, хто не здобув військової спеціальності під час строкової служби, чи стан здоров'я - який (відкрию тобі таємницю) з роками не покращується, особливо у тих, хто був списаний з медичних причин... Мій чоловік не переховується від воєнкомату, як багато хто із противників війни!

Уважительные причины, я поняла.
Пусть воюют и умирают те, кто моложе и здоровее.

#15656 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 12:57

Уважительные причины, я поняла.
Пусть воюют и умирают те, кто моложе и здоровее.

Не тобі вирішувати поважність причин, навіть не знаючи діагнозів. У всякому випадку - воєнкомат не вирішив, що ми варті призову.

Можна подумати твій чоловік воює) Але не хвилюйся коли буде повна мобілізація (під час введення військового стану), мій чоловік піде, якщо хочеш і твого захопить...

Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 13:01.

#15657 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 13:10

так Матвійчук і Боблях по різним округам же. Не зрозуміла порівняння.

пусть будет Петровец тогда для сравнения

еще лучше - технический кандидат, а голсов в два раза больше чем у реального 

уже встретила информацию, что это неправдивый рейтинг, на что очень надеюсь

#15658 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 13:13

Не тобі вирішувати поважність причин, навіть не знаючи діагнозів. У всякому випадку - воєнкомат не вирішив, що ми варті призову.

Можна подумати твій чоловік воює) Але не хвилюйся коли буде повна мобілізація (під час введення військового стану), мій чоловік піде, якщо хочеш і твого захопить...

Так я ничего и не говорю про диагнозы, я же написала, что причины уважительные.

Мой муж, кстати, тоже не скрывался от мобилизации, его не призывали.

Но я и не выступаю за продолжение войны и надежду на ее прекращение благодаря санкциям. Я хочу живого мужа, а не героя посмертно.

#15659 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 13:25

Так я ничего и не говорю про диагнозы, я же написала, что причины уважительные.
Мой муж, кстати, тоже не скрывался от мобилизации, его не призывали.
Но я и не выступаю за продолжение войны и надежду на ее прекращение благодаря санкциям. Я хочу живого мужа, а не героя посмертно.

Не треба перекручувати, ніхто не хоче останнього, але повагу до людей, що віддали своє життя захищаючи країну, треба мати і не забувати про них приймаючи рішення подальшої долі держави.

#15660 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 липень 2019 - 13:25

пусть будет Петровец тогда для сравнения
еще лучше - технический кандидат, а голсов в два раза больше чем у реального

уже встретила информацию, что это неправдивый рейтинг, на что очень надеюсь

насправді, імхо, причина цих рейтингів і мамая-капліна, і слуг в тому, що люди не шарять взагалі, що крім партій ще і людей обирати треба. Недавно читала у полтавської блогерки "обоже, я узнала, что будет еще один бланк, ничего не понимаю" і в коментарях всі такі "Серьёзно? Спасибо, что сказала, что за новости". А потім такі приходять і тикають знайомі прізвища або партію(

4 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Google (1)

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама