Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#15621Опубліковано 19 липень 2019 - 08:03
Інна. Ну які санкції?Всі страждали окрім верхівки .Росія з її нафтою та газом страждала?Європа у кого той газ купляє?Як їла їхня верхівка продукти Європейські так і їсть,як їздила на їх машинах так і їздить .Доки росіяни не змінять свою владу,прокращення не ждати ні нам ні їм.Тільки там мізки промили так,що моляться на того Путіна .Ну а у нас слава Богу скинули свого ,спасителя,.Так ,ми не можемо знайти як буде вести себе Зеленський,але вже давно було пора сідати за стіл і вирішувати,а не сподіватись на підтримку .
#15622Опубліковано 19 липень 2019 - 08:43
Дозволь з тобою не погодитись! Клоун якого Ви обрали може лише на публіку грати ведучи себе, як бидло з підлеглими чи нижче стоячими, а з Х-ом він буде не говорити, а лише слухати і погоджуватись киваючи головою. На мою думку у нашого населення мізки промиті не гірше, причому тиж же самим російським телебаченням! Гірко бачити, що саме у такому втілились "надії і сподівання на світле майбутнє", хоча чого достойні - те і матимемо, на жаль. ІМХО #15623Опубліковано 19 липень 2019 - 10:30
Гірка та страшна правда...Кинули хлопців напризволяще...емоції зашкалюють.. Світле майбутнє обіцяли? На трибунах красувались з лозунгами?
http://visnyk.lutsk....IPzOS-cce0dOEWc Відредаговано Ксаночка, 19 липень 2019 - 11:21.
#15624Опубліковано 19 липень 2019 - 10:45 Так він герой! Всі герої! І до чого тут лозунги і світле майбутнє? Сєпари, моторолла... #15625Опубліковано 19 липень 2019 - 10:56 Ось підвезли результати результати свіжого дослідження проведеного групою дослідників з Рrofessional association of independent sociologists of Ukraine (PAISU). Анкетування проводилося по двох мажоритарних округах Полтави — 144 та 145. Загалом у межах міста, повідомляють соціологи, в період з 10 по 16 липня опитали 6300 респондентів різної статі та віку. Статистична похибка в результатах коливається в межах 2%.
Перевірені проти зелених
Згідно з дослідженням електоральних настроїв, проведеному в 144 виборчому окрузі виборчі симпатії полтавців припадають на діючого народного депутата Сергія Капліна, який випереджає своїх опонентів по передвиборній гонці майже вдвічі з результатом 25,3%. На другому місці екс-мер Полтави Олександр Мамай. Він посідає другий рядок рейтингу із результатом 13.2%. Третє місце серед уподобань виборців 144-го округу отримав Юліан Матвійчук, який наразі є дійсним депутатом міської ради. Майже на рівні з ним опинився і підприємець Дмитро Нальотов. Вони отримали по 7,1% та 6,9% відповідно. П’ятірку лідерів цьогорічних кандидатів закриває Вікторія Мірошниченко, яка набирає 4,2% голосів. Усі інші 13 кандидатів мають менше 3% електоральних уподобань. При цьому близько 15% полтавців не визначилися з вибором, або відмовились відповідати.
Схожа ситуація складається й на 145 виборчому окрузі. Тут з 22% випереджає своїх опонентів дійсний нардеп Юрій Бублик. Трохи меншу підтримку отримав приїжджий столичний кандидат від нібито Слуги народу Олег Петровець. Нібито, бо сама Зекоманда неодноразово заявляла, що цей кандидат не з їхньої партії. Втім йому однаково вдалося отримати доволі високий результат 16%. Третім у рейтингу став реальний представник команди президента Андрій Боблях. Йому готові вручити мандат довіри майже 13% опитаних полтавців. На четверте місце респонденти дослідження пророчать досить активному політику і колишньому голові облдержадміністрації Петрові Вороні. Його прихильників набралося близько 6%. Іще 2% виборців готові проголосувати за представника ВО «Свобода» Владислава Контарчука.
Більше тут: Свіжа соціологія — за кого планують голосувати полтавці 21 липня Костянтин ВАЛКОНСЬКИЙ
19 липня 2019, 10:26
------
ну я примерно понимаю, что в голове у тех, кто выбирает Каплина ли Мамая
но вот как между Матвийчуком и Бобляхом можно выбрать последнего?? у этих вообще в голове ничего нет, и я не хочу быть нисколечко толерантной в этом вопросе
скажу сразу, я не во всем поддерживаю деятельность Юлиана, но по крайней мере я ее вижу и вижу, что есть положительные моменты. А Боблях это что такое? что он сделал для Полтавы? или что он хотя бы пытался сделать?
то же самое и с Налетовым.
#15626Опубліковано 19 липень 2019 - 11:03
Инна, чтобы не цитировать большие сообщения. То есть, вы выбираете вариант санкций и продолжения войны, пока Россия не отступит? Сколько вы готовы так ждать? 5, 10 лет? Пока Путин не сдохнет? Сколько людей готовы на это "потратить"? А сына своего старшего готовы отправить на войну, лишь бы не капитуляция? А еще вы реально верите, что такой неадекват, как Путин, прекратит войну из-за санкций? То есть, 5 лет не прекращал, а вот выбрали бы Порошенко и через годик Путин бы передумал воевать?
#15627Опубліковано 19 липень 2019 - 11:06
Історія розсудить хто кого кинув, запитайте тих хто воював і батьків загиблих чи раді вони будуть капітуляції?
#15629Опубліковано 19 липень 2019 - 11:12
З огляду на ситуацію, що зараз складається - мій син піде захищати Україну! Але не під керуванням чмо яке зараз ніби вважається головнокомандувачем.
#15630Опубліковано 19 липень 2019 - 11:17 Это так страшно читать... Но очень полезно всем, кто за войну. Мм вот там в аэропорту уже представили его? Стоящим против танков с автоматом без патронов? Нет, не уверенна, конечно. Но как по мне, все равно придется договариваться. Ни силой, ни санкциями нам не победить, к сожалению. А читать о погибших просто невыносимо... #15631Опубліковано 19 липень 2019 - 11:20
Війна не буває приємною, але постійне рабство також не для всіх є альтернативним варіантом! Уже колись писала, повторюсь: якщо Ви думаєте, що припинення війни на умовах капітуляції захистить Ваших синів - будьте готові до того, що вони підуть воювати але уже відстоюючи не незалежність своєї держави, а за указкою Путіна і виконуючи його план по захисту "російськомовного населення" усього світу! А це також смертельно-небезпечно... Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 12:26.
#15632Опубліковано 19 липень 2019 - 11:27
Інна.Та досить вже.Один он лякав тільки я бо Путін нападе.А я не хочу щоб мій син вже через 3_4 роки захищав мій спокій.Не ціною наших дітей.Хай всі ті хто розпочав цей конфлікт і біло сині і помаранчеві(чи який він там є Порох)ідуть і захищають.А не буде він розповідати ,що син його був в АТО.Вже б давно все скінчилось якби там були Бойко,Медведчук,Порошенко,Гройсман,Парубій та інші.
#15633Опубліковано 19 липень 2019 - 11:30
Мне бы очень хотелось услышать мнение матерей, чьи сыновья там воюют или погибли. Интересно, они тоже за войну?
И еще один факт. И мой брат после АТО, и зять маминой подруги (вчера с ней общались) говорят одно: это никогда не закончится. Увы. Инна, а почему ваш муж не на передовой? #15635Опубліковано 19 липень 2019 - 11:41 Так я ж вот и спрашивала, какой вариант завершения войны "правильный". Инна ответила, что через санкции. То есть, как сейчас. Как все предыдущие 5 лет.
#15636Опубліковано 19 липень 2019 - 11:45 Не має правильного завершення. По правильному, вона навіть не повинна була розпочинатися... Але здатися зараз, після скількох років, після скількох смертей, це як станцювати на могилах Героїв. А домовлятися не з терористами, а тим хто ввів туди їх - ну як домовлятися, просто він повинен припинити загарбання чужої землі.
#15639Опубліковано 19 липень 2019 - 11:53
На Росію ніхто не нападав але її солдати гинуть по всьому світу, чому?
#15640Опубліковано 19 липень 2019 - 11:54 Это не ответ на мой вопрос. 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |