Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#15601 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2019 - 11:31

Мирослава, поважай вибір інших!

А я разве не уважаю?
Я написала о своих эмоциях.
Я реально в шоке, не ожидала. Каплина ожидала в списке лидеров, Мамая нет.

#15602 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 18 липень 2019 - 11:59

А я разве не уважаю?

От і я в шоці. Уже пару місяців.

#15603 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 18 липень 2019 - 12:24

А я разве не уважаю?

А что неожиданного? Мудрый нарид снова выбирает тех, кого он видел где-то в телевизоре.

#15604 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2019 - 13:10

А что неожиданного? Мудрый нарид снова выбирает тех, кого он видел где-то в телевизоре.

Так наоборот нигде его толком не видно. Каша и концерты :) оказалось достаточно.

Мне всегда интересно наблюдать за ведением предвыборной агитации кандидатов.
Иногда искренне удивляюсь и ведению, и результатам.

Відредаговано mitera, 18 липень 2019 - 13:14.

• svexa це подобається

#15605 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 18 липень 2019 - 13:28

а мне нравится наблюдать за противостоянием Бобляха и Петровца))

каждый друг на друга говорит, что тот фЕЙК

мне лично пофиг, кто из них фейковый, но я уверена, что голосов у обоихбудет много, потому что народ не вникает вообще в личность того, за кого голосуют

#15606 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 18 липень 2019 - 13:59

Увидела рейтинги по нашему 144 округу.
На победу претендуют Каплин и Мамай
Я в шоке :(

ШОООООООО

#15607 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 18 липень 2019 - 14:45

Так наоборот нигде его толком не видно. Каша и концерты :) оказалось достаточно.

В полтавских новостях они часто мелькали, насколько можно понять по отголоскам в интернете

• mitera це подобається

#15608 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2019 - 14:54

В полтавских новостях они часто мелькали, насколько можно понять по отголоскам в интернете

Ну новостей я не смотрю, тем более полтавских. Ну тогда понятно, старшее поколение больше у телевизора

ШОООООООО

Да, он на 1-м месте вроде бы

#15609 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2019 - 14:57

а мне нравится наблюдать за противостоянием Бобляха и Петровца))
каждый друг на друга говорит, что тот фЕЙК
мне лично пофиг, кто из них фейковый, но я уверена, что голосов у обоихбудет много, потому что народ не вникает вообще в личность того, за кого голосуют

Это точно.
Хотя в данном случае, думаю многие просто будут читать партию под фамилией и действительно вряд ли вникая в личности :(
Тут не зависимо от того фейк или нет, думаю фамилию не особо запоминают.
Имхо

#15610 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 18 липень 2019 - 15:09

А ось і підтвердження припущень експертів - Україну зливають вчисту, а про те, що моряків уже давно повинні були повернути всі забули(
Зеленський про розмову з Путіним: нам запропонували обмін полонених “всіх на всіх”
https://espreso.tv/n..._vsikh_na_vsikh

#15611 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 18 липень 2019 - 23:32

Згодна повністю.Але поки сваряться за Зе і за Пе.В раду пролізе кучка Опоблока і Шарія.Ото вже не смішно.

Ну Шарий то ладно... балабол и больше ничего.

А оппоблок....подумаешь.... одна из кучек единой ОПГ Украины в которую входят и Пеця с сотоварищи и Юля и 90 % нынешней власти.... Непонимаю... оппоблока "боятся" как черта, а другие бандиты у людей "хорошие".... Парадокс ! :)

#15612 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 18 липень 2019 - 23:37

А ось і підтвердження припущень експертів - Україну зливають вчисту, а про те, що моряків уже давно повинні були повернути всі забули(
Зеленський про розмову з Путіним: нам запропонували обмін полонених “всіх на всіх”
https://espreso.tv/n..._vsikh_na_vsikh

Хм... а что тут плохого ? Или я не умею читать между строк ? :)

Люди вернутся домой, к родным и близким, военнослужащие продолжат службу дальше как и положено.... Что здесь "сливают" ? Разве государство не обязано приложить ВСЕ усиия для скорейшего возвращения своих граждан домой ?

#15613 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 00:15

Хм... а что тут плохого ? Или я не умею читать между строк ? :)

Люди вернутся домой, к родным и близким, военнослужащие продолжат службу дальше как и положено.... Что здесь "сливают" ? Разве государство не обязано приложить ВСЕ усиия для скорейшего возвращения своих граждан домой ?

Якщо Ви не розумієте, що поганого - не буду навіть пояснювати, бо не хочу витрачати свій час! :strah:

Вважайте і надалі, що можна домовитись з тим, хто не виконує уже прийнятих рішень трибуналу.  :kez_11:

#15614 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 02:29

Якщо Ви не розумієте, що поганого - не буду навіть пояснювати, бо не хочу витрачати свій час! :strah:

Вважайте і надалі, що можна домовитись з тим, хто не виконує уже прийнятих рішень трибуналу.  :kez_11:

а как вы видите завершение войны на Донбассе? какой вариант вас устроит? только давайте четко ответим, мне давно уже интересно услышать ответ

например, мы продолжаем просить у Европы санкции, надеясь, что Путин прогнется и отступит, а в период ожидания наши ребята продолжают умирать

или мы просим у США оружие и идем в наступление, наши ребята умирают в бОльшем количестве, ведь у России людей и оружия явно больше

или... что мы делаем в вашем идеальном варианте?

#15615 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 19 липень 2019 - 06:00

а как вы видите завершение войны на Донбассе? какой вариант вас устроит? только давайте четко ответим, мне давно уже интересно услышать ответ
например, мы продолжаем просить у Европы санкции, надеясь, что Путин прогнется и отступит, а в период ожидания наши ребята продолжают умирать
или мы просим у США оружие и идем в наступление, наши ребята умирают в бОльшем количестве, ведь у России людей и оружия явно больше

Як ви гарно озвучили мою думку .Одні кричать завершимо війну(без всяких пояснень,як це можна швидко зробити) інші ми не можемо здатись.Ми вже Велику відчизняну переплюнули по термінах .Потрібно вирішувати тільки переговорами,а не чикати що за нас вирішить добра Європа та США.Цей конфлікт не на їхній землі,не у них під боком.А в нас один війною перемагав,а інші все само собою буде,але так не буває.

Відредаговано svexa, 19 липень 2019 - 06:01.

#15616 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 07:08

Путін назвав умову повноцінного врегулювання ситуації на Донбасі

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що повноцінне врегулювання ситуації на південному сході України можливо тільки при прямому контакті української влади з представниками так званих “ЛНР” і “ДНР”.

Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на російські ЗМІ.

Російський лідер також додав, що РФ готова підтримати будь-які політичні сили в Україні, які готові до відновлення повноформатних відносин з Росією.

“Єдине, на що хотів би звернути увагу, — це на те, що ви зараз самі сказали: повноцінне врегулювання на південному сході, на Донбасі можливе виключно в разі прямого контакту офіційної київської влади з представниками цих республік”, — заявив Володимир Путін під час зустрічі з головою політради української партії “Опозиційна платформа — За життя” Віктором Медведчуком.

novynarnia.com
Ну, у кого які думки з цього приводу?
Перемога чи капітуляція? 

• Kalinna це подобається

#15617 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2019 - 07:43

❗️Про обмін за схемою 208 на 69 домовилися на переговорах у Мінську. Україна віддасть 208 засуджених та отримає 69 людей, яких утримують на окупованому Донбасі. 

Це не стосується політв'язнів та моряків, які утримуються в Росії та анексованому Криму, — сказав представник України у робочій підгрупі з політичних питань у ТКГ Роман Безсмертний під час брифінгу.

За його словами, на переговорах 16 липня українська сторона була готова почати цю процедуру і запропонувала відповідне число.

«Це було підтримано навіть представниками з «ОРДО» і «ОРЛО». Але цьому заперечив Кремль, представники Москви. Тому в кінці кінців домовлено проводити процедуру правової чистки», — зазначив Безсмертний.
Він додав, що це займе кілька місяців, але процедура запущена.

#15618 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 07:44

Як ви гарно озвучили мою думку .Одні кричать завершимо війну(без всяких пояснень,як це можна швидко зробити) інші ми не можемо здатись.Ми вже Велику відчизняну переплюнули по термінах .Потрібно вирішувати тільки переговорами,а не чикати що за нас вирішить добра Європа та США.Цей конфлікт не на їхній землі,не у них під боком.А в нас один війною перемагав,а інші все само собою буде,але так не буває.

На мій погляд, коли Росія уже знемагала від санкцій, наш "мудрий нарід" вибрав ляльку, яка здає усе досягнуте і невдовзі підпише "мир на умовах капітуляції", але це далеко не мир - це гарантована ...ОПА нашої країни на десятиліття вперед. Молодці, обрали рабське життя для свої дітей разом!

Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 14:00.

#15619 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 07:55

Ідеального варіанту уже не буде! Ви думаєте Х...ло просто так перед виборами президента заявив - мене влаштує будь-хто крім Порошенка?

Саме тому, що він не відступав і відстоював інтереси України, країні-агресору все тяжче було нести тягар санкцій. Можете думати, що завгодно, але зменшення продаж та інші втрати завдяки санкціям у такій же воюючій країні не могло тривати постійно - ця війна виснажила супротивника не менше, і кінець був неминучий, на умовах визнання країни агресором і відшкодуванням завданих нею збитків, а не капітуляції. А підписавши капітуляцію ми втрачаємо частину територій, отримуємо декілька ракових пухлин накштал Придністров'я, втрачаємо суверенітет за який покладено майже 14 тисяч життів найкращих синів і доньок України, а головне дуже не виключено, що почнуться переслідування інших учасників АТО, як небезпечних злочинців, повна відміна свободи слова (уже до речі є перші дзвоники) і тотальний контроль за кожним! Ура НКВД, зачистки і стойло з "дешевим" хлібом, газом і т.д.

Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 14:18.

#15620 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2019 - 08:01

По термінах, але не по жертвам (поцікавтесь якою ціною союз здобував перемоги, до речі Росія в цьому нічим не відрізніяється - вони і зараз жерт не рахують, бо "їх там нема"), а при завершенні війни на умовах капітуляції кількість жертв може перевищити втрати на війні, і якщо Ви думаєте, що Вам нема чого боятись бо Ви ніколи не підтримувани "майдановців, були проти того, що вони заколотили сволочі", то помиляєтесь. Хоча народ який не пам'ятає свою їсторію приречений рухатись по колу - може якесь покоління таки зробить висновки і роботу над помилками.

Відредаговано Kalinna, 19 липень 2019 - 11:48.

4 користувачів читають цю тему

0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама