Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
Опубліковано 15 квітень 2020 - 15:35
В такси тоже не берут пассажиров?
Не у всех есть деньги все время ездить на такси. И надо ли вместо 10-20 гр платить 100-200 гр, даже, если деньги есть ?
Опубліковано 15 квітень 2020 - 15:39
Не у всех есть деньги все время ездить на такси. И надо ли вместо 10-20 гр платить 100-200 гр, даже, если деньги есть ?
За 10-20 грн старенькую машину не заправишь.
Опубліковано 15 квітень 2020 - 15:40
Страшно, що людина нікому не потрібна! Зрозуміло, що люди їздять не на прогулянки, а в невідкладних справах. Сьогодні з великим трудом потрапили в районну лікарню на рентген о 12 годині. Не смішно, але брали «штурмом». В лікарні панує святковий настрій, пацієнтів немає- всі задоволені. О 12 вже нікого не має, хоча робочий час до 13. Насвітили хронічний бронхіт, це так три тижні сімейний лікує ( слухає- нічого не чує, з призначень - пийте чайок))).
Корона вірус - і хай світ почекає)))
я вже не вперше стикаюсь з тим, що багатьом бронхіт по рентгену діагностують. Дуже дивно, моя сімейна била себе в груди, доказуючи, що бронхіти на рентгені не видно. Та і я раніше так думала. І де правда? (
Опубліковано 15 квітень 2020 - 15:42
И надо ли вместо 10-20 гр платить 100-200 гр, даже, если деньги есть ?
Ты платишь за комфорт, за относительную безопасность. Потом лечение обойдётся дороже, когда проедешься в общественном транспорте на сквозняках или в период разгула ОРВИ.
И вообще, если ты болен, о каком общественном транспорте может идти речь? Только о себе думать. Напоминает мам в очереди к педиатру, которые рвутся мимо этой очереди потому, что у ребёнка температура 39. В изолятор пойти и там ждать враче - не наши методы.
*врача
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 15 квітень 2020 - 15:43
В такси тоже не берут пассажиров?
. Ален....я сегодня была в 3 больницах в разных концах Полтавы.На такси денег не хватит....учитывая сколько ушло на операцию и сколько ещё нужно на лечение.На машине мы больше 2_3 литров не потратили.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 15 квітень 2020 - 15:50
я вже не вперше стикаюсь з тим, що багатьом бронхіт по рентгену діагностують. Дуже дивно, моя сімейна била себе в груди, доказуючи, що бронхіти на рентгені не видно. Та і я раніше так думала. І де правда? (
Бронхіт на рентгені видно, але зовсім не так як пневмонію. Наприклад хронічний бронхіт це постійне явище викликане уже зміною роботи бронхів, практично завжди виражений малюнок бронхів + жорстке дихання при прослуховуванні; гострий бронхіт - затемнення чи розширення коренів бронхів, не лікування гострого бронхіту цілком має шанси перейти у пневмонію...
У мене хронічний бронхіт з обструкцією з 9 років, то знімків легень дуже багато - не завжди лише прослуховування дає повну картину хвороби, а знімки мені уже багато про, що розповідають без лікаря;-).
Відредаговано Kalinna, 15 квітень 2020 - 15:53.
Опубліковано 15 квітень 2020 - 16:26
. Ален....я сегодня была в 3 больницах в разных концах Полтавы.На такси денег не хватит....учитывая сколько ушло на операцию и сколько ещё нужно на лечение.На машине мы больше 2_3 литров не потратили.
Света, я о том, что если кто-то заболел, а Скорая не едет и в маршрутку не берут, всегда есть выход. Не стоит паниковать заранее. Есть соседи, которых можно попросить свозить. Ну и чужие люди часто могут помочь и проявить инициативу. Сама проверяла).
Опубліковано 15 квітень 2020 - 16:28
А у Вас в Декларации написан моб. номер врача.?У меня написан телефон регистратуры.
Я в реэстратуре узнала мобильный, а был тоже городской.
За 10-20 грн старенькую машину не заправишь.
На своей старенький, ты сам себе хозяин...
Опубліковано 15 квітень 2020 - 16:30
Бронхіт на рентгені видно, але зовсім не так як пневмонію. Наприклад хронічний бронхіт це постійне явище викликане уже зміною роботи бронхів, практично завжди виражений малюнок бронхів + жорстке дихання при прослуховуванні; гострий бронхіт - затемнення чи розширення коренів бронхів, не лікування гострого бронхіту цілком має шанси перейти у пневмонію...
У мене хронічний бронхіт з обструкцією з 9 років, то знімків легень дуже багато - не завжди лише прослуховування дає повну картину хвороби, а знімки мені уже багато про, що розповідають без лікаря;-).
так до тебе можна ходить на розшифровку рентгену?)
Дякую за пояснення)
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:27
На своей старенький, ты сам себе хозяин...
И так не так, и эдак. Позвоните Шамоте, он вас на велосипеде подвезёт, куда нужно.
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:32
Інна, а знімки рентгену видають на руки? Сьогодні нам відмовили без пояснень. Якийсь такий бардак(((
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:42
Інна, а знімки рентгену видають на руки? Сьогодні нам відмовили без пояснень. Якийсь такий бардак(((
З цифрового флюрографа - друкували на звичайному папері, а якщо рентген апарат звичайний, то знімки на руках (за них ще і оплату просять - дуже рідко були безкоштовні)
так до тебе можна ходить на розшифровку рентгену?)
Дякую за пояснення)
Можна, але краще не хворій!
Відредаговано Kalinna, 15 квітень 2020 - 17:40.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:46
В общественном транспорте сегодня категорически отказываются перевозить без удостоверения. Наверное ужесточили меры у Паске, чтобы людей изолировать. Мне интересно, если вдруг я заболею и надо к врачу через пол-города, а на такси денег нету и своего авто нету, и скорая не приедет, то надо пешком добираться ?
А вы что, собрались больная маршруткой ехать? О_о
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:47
якщо флюорогафія, то не дають. А рентген завжди дають, в обмін на гроші за плівку, якщо державна лікарня.
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:52
якщо флюорогафія, то не дають. А рентген завжди дають, в обмін на гроші за плівку, якщо державна лікарня.
Якщо на флюорогафії пневмонія чи щось у такому роді також дають) Коли все нормально - просто ставлять штамп))
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:54
А вы что, собрались больная маршруткой ехать? О_о
А Вы не пробовали читать то, что комментируете ?
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:59
ви без грошей чогось не ходите, а до лікаря без картки
Его не Дзюбенко случайно фамилия?)
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 15 квітень 2020 - 17:59
А Вы не пробовали читать то, что комментируете ?
Будете утверждать, что ваше сообщение можно понять как то иначе?
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 15 квітень 2020 - 18:34
Что там за усиление карантинных мер? Кто знает
Опубліковано 15 квітень 2020 - 18:40
Его не Дзюбенко случайно фамилия?)
прізвище взагалі не пам'ятаю. Років 40-45 було, це було 5 років тому.
Відредаговано Alice_88, 15 квітень 2020 - 18:43.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|