А У нас любимая песенка про кицю- кицюлю... С упоение сегодня смотрел мультик про бабая
Досягнення наших малюків!
Розпочатий з Алина_21, 20 чер 2012 22:48
1574 відповідей у цій темі
#1541Опубліковано 26 грудень 2016 - 04:36 #1542Опубліковано 07 лютий 2017 - 22:15 нам 5 месяцев и 2 недели, на пол начал сползать еще в 4,5 месяца, ползать мы не любим, а вот стоять на ногах и чтоб его держали за ручки) 2 дня назад сделал даже 8 шагов) раньше просто стоял и приседал, не понимал, что с ногами делать нужно) а теперь рвется ходить)) Ручками показывает дай, пока, и когда говоришь привет, протягивает руку здороваться) любит целоваться) вытягивает губки трубочкой вперед и ждет пока его поцелуют) #1543Опубліковано 20 лютий 2017 - 11:39
Хоч нам буде лише оце 2,5 міс напишу і я про наші досягнення.1 міс 1 тиждень моє чудо почало агукати і посміхатися свідомо,причому перша посмішка дісталася дідусеві))В 2 міс 1 тиждень сама перший раз перевернулася,правда вміє тепер лише із правої сторони,з лівої поки вчимося))тепер тільки кладу на стіл міняти підгузки - круть і вже на животику,а ще смішно так кричить і наче повзти на животику намагається кудись.без 4 днів у 2міс кулаки вже в роті і соски ми не визнаємо( в 2 міс і 1 тиждень перший раз сама взяла колечка у погрємушки і почала їх тягнутм до рота...оце думаю не ранувато моїй киці вже потрібно гризуни
Головку тримати більш менш почала з 1,5міс що значно полегшало носіння її на руках стовпчиком.. Обожнюємо співати і говорити з лялькою Уляною яка пчхає і просить носовий платочок і кофточку)) та з дідусем У 1,5 і 2 міс вирвався склад МА причому в ті моменти коли юула на ручках в інших і просилася до мене,бо вже хотіла цицю і спатки Грається у колясці або в ліжку сама своїми цяцьками,круте погрємушки "маракаси",обожнює голими ніжками робити топи-топ)) Відредаговано anastasia_92, 20 лютий 2017 - 11:59. #1544Опубліковано 14 квітень 2017 - 18:35
Моїй маленькій принцесі 4 міс і ми вже повзаєм,кричимо і сердимось як не виходить.це нормально,не ранувато?
Відредаговано anastasia_92, 14 квітень 2017 - 18:36. #1545Опубліковано 15 квітень 2017 - 10:39 Рановато,но на этот процесс вы не повлияет никак. И ползает как? Бывает немного передвигается по кровати,то это норм,а если на полу рассекает по комнатам,то это совсем другое
#1546Опубліковано 19 квітень 2017 - 07:08 Повзає поки ж звісно по пластунськи,по іншому в неї спинка ще слаба)) на пол її ніхто ще не пустить,холодно,ще й ламінат.А у своєму ліжку з одного кінця в інший це не проблема і по великому ліжку розсікає тільки так,в одязі не так активно,а от голячком залюбки #1550Опубліковано 02 серпень 2017 - 22:46 В нас показався перший зубик 2 тижні тому, але ще лізе) а сьогодні вже показався і другий))
Із досягнень: в 6,5 міс почали сидіти, в 7 місяців навчилася стояти з опорою, вертимося на всі сторони, повзаємо поганенько, але якщо якась річ потрібна, то ми її дістанемо))), промовляємо деякі склади (ва, ба, ма, бу, хех), але найбільше любимо повторювати "брууууу"))) #1554Опубліковано 09 жовтень 2017 - 15:57
Я думала что хоть эта будет ползать, но нет,нам ходить интереснее, бедная мамина спина
#1555Опубліковано 09 жовтень 2017 - 17:46
А нам 7,5 месяцев) Пополз по-пластунски в 5 мес, на четвереньках - в 6. В 6,5 - встал на ножки, сейчас передвигается вдоль опоры по периметру комнаты. Зуб вылез в 6,5, сразу два) Единственное, до сих пор сам не сел. В коляске сидит хорошо, а так вот чтоб сам ползал и потом садился - до сих пор нет. Старший сел сразу после того, как встал, в 7 мес. А этот нет..
#1556Опубліковано 14 жовтень 2017 - 15:45
Моїй донечці вже 10 місяців і ми вже багато чого вміємо))
Після того як почали повзати зразу ж сіли в 6 міс і 1 тиждень,у 6,5 виліз перший зубик і ще через 2 тижні другий))) В 7 міс почали вимовляти баба,мама,а вже у 8 ми свідомо це почали говорити. В 7 міс стоїть тримаючись за опору,робить ладусі. Вміємо злазити з ліжка попою,чкщо тільки я її поверну попою - бо самій не виходить розвернутися і мадам хоче головою вперед злазити ((( Ще не ходимо,але по ліжку 2-4 кроки зробить і падає))а так притримуючись за подушки по ліжку гасає тільки так,а на землі так все осторожно робить. виліз 7-ий зуб,чекаємо на 8-ий))) Дуже любимо танцювати і вміємо співати по своєму,хоч і рідко. Говорить няв і мяу на кицю,гам-ням,мама,баба,на собаку гав,му,на машину бррр,тятя(тьотя),нема і ще й ручку виставляє та показує що немає ж))) Вчу дай і на казати,але щось поки не спішимо.Зате як прошу дай що-небудь - обрвязково дасть,навіть якщо то улюблений мобільний) Вміє строжити і гарчати,хоч я її не вчила))виражає так емоції свої. дуже любить лялю)) Вміє годувати причому всим що їй заманеться - тикала мені до рота кульок і плямкала,показувала щоб я їла))) хоча знає де ням і як побачить їстівне каже гам)) Вміє показувати пальчиком вказівним у книжечках на відомі речі)))це так мило! Любить грати у куку. Ну і машини це святе,буває з самого ранку букає,що треба їхати кудись))) Відредаговано anastasia_92, 14 жовтень 2017 - 15:59.
#1557Опубліковано 10 листопад 2017 - 23:15 А нам 8 месяцев.Сели мы в 7 месяцев,но сама без всяких помогулек. Зубиков 4 и уже 2 стоят на выходе. Кушать с ложечки что-то разлюбили больше к сиси опять тянимся ( может зубки).а Папу и братишку когда не обращают на нас внимание зовём что-то типа :" Эээ!" Ну и ползаем быстро,а старший вообще не ползал. И вообще очень любопытная Відредаговано darinkaf, 10 листопад 2017 - 23:19.
#1558Опубліковано 12 січень 2018 - 22:27
Ура! Мы, наконец-то, вырастили первый зуб...
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |