Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 липень 2019 - 11:23
Ви мали колись справу з судом?
Знаєте на власному досвіді скільки триває досудове розслідування і через який час переходять, безпосередньо, до розгляду справи в суді?
Нет, но, к примеру, с Зайцевой понадобилось чуть больше 2 лет. А дело Майдана вроде как должно быть приоритетным и одним из самых важных для страны. Ну и потом, опознали беркутовца. Обвиняют беркутовцев. Я так понимаю, людей, исполняющих приказ? А того, кто отдал приказ, уже посадили?
Вчера в библиотеке попалась в руки книга Капрановых про Майдан. Вот зря я наверно поставила ее обратно на полку.
Опубліковано 10 липень 2019 - 11:57
Следи за баблом. Всегда следи за баблом – и все будет понятно... или еще больше запутается.
В параде задействовано 4500 человек. Ну для ровного счета нехай буде 5 тысяч. Каждый получает за него 2 тыс грн дополнительно к зарплате, итого – 10 миллионов. Запомнили.
В параде задействовано 250 единиц техники. Средний расход – 50 литров в час: тренировки, перемещения, прогревы – короче по 20 моточасов на единицу. При цене на пальне ну нехай 30 гривасов за литр (это хто когда 80-й бензин за 30 покупал???) имеем: 250 тысяч моточасов, или 7 с половиной лямов. Ну ладно, ладно, накидываем для ровного счета еще два с половиной на ремонт-покраску-помывку-резину. Еще 10 лямов. Запомнили опять.
Сцена и микрофоны там разные с колонками. Лям - это с дичайшим распилом, а так и в полляма уложиться можно.
Хрещатик бесплатный, флагшток уже стоит, рамки для секторов (всегда бесило это) и так в УДО есть, а полиция все равно перекрывает движение на святкові дні.
Короче считал-считал – насчитал аж 21 миллион гривен. Откуда 300 лямов нарисовалось-то?
Опубліковано 10 липень 2019 - 12:41
По поводу стоимости парада, инфо за 2018 год. https://www.google.c...mosti-2018.html
Исходя из статьи, 300 млн - это еще и мало.
Опубліковано 10 липень 2019 - 12:56
По поводу стоимости парада, инфо за 2018 год. https://www.google.c...mosti-2018.html
Исходя из статьи, 300 млн - это еще и мало.
Та вони там на кавовій гущі погадали про вартість параду. Є надійніше джерело? Не страна.юа, і не главред коломойського, як у попередніх постах.
Опубліковано 10 липень 2019 - 13:01
страна.юа))) ну если они так сказали, то тогда 100%))))
Опубліковано 10 липень 2019 - 13:39
вопрос выше был о бездействии, а не об эффективности действий
ну и если говорить об эффективности. Восстановление работы контактной группы в Минске - плохой шаг? Это же идея прошлого президента и, похоже, единственный вариант хоть как-то прекратить войну. Разведение войск хотя бы на небольшом участке для строительства моста, который нужен местным жителям, - плохой шаг?
по поводу назначений ничего не могу сказать, не успеваю изучать каждого
По поводу моста: эта тема мусолится уже давно и поднималась неоднократно ещё при Порошенко? Вы знаете причины, по которым до сих пор его ремонт не был осуществлён? Наша сторона согласна была уже давно произвести ремонт, но ширину моста сделать достаточной для пешеходов. Другая сторона согласна только на полноценное восстановление. Мне кажется, причины очевидны.
что касается местного населения, для которого этот мост будет ремонтироваться, то они этого не оценят, поверьте. В том регионе настолько засорён мозг у людей, что чтобы не сделала Украина, все равно они ее ненавидят(( но при этом из лнр в Украину ездят не только за пенсиями и другими выплатами, а даже за продуктами!
и ещё, тут вчера Пасечник (глава лнр) заявил, что если начнётся ремонт моста, то они будут расценивать это как военное вторжение, так как это их территория. Интересно, когда это эта территория стала их?
Так что однозначно назвать решение о разводе войск ради моста хорошей идеей не могу
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 10 липень 2019 - 14:39
Опубліковано 10 липень 2019 - 14:55
Для того щоб будувати і відбудовувати - не потрібно "розводити" війська, потрібно щоб Прикордонні війська були на своєму місці - на кордоні УКРАЇНИ.
І питання не в тому кому потрібен міст і який - він потрібен!
За ці дні пан преЗЕдент крім "потугів" і бурхливої діяльності і незрозумілих ( можливо тільки йому) дій доводить свій "електорат" до екстазу.
Мінський формат себе вичерпав... Він не приносить результату і не виконується Російською стороною. Він потрібен тільки для піару преЗЕдента та для відмовки агресора перед заходом. Ніби щось робиться. Хоча "Захід" вже не той... Бо там є теж люди ласі до грошей....
Призначення і звільнення - це не велика і значна заслуга команди ЗЕ. Бо далі нічого не слідує... Це звичайна, рутинна робота і право Президента змінювати і призначати. Кого він призначає - це якраз основне питання, а не те що він це робить.
З кожним днем ПреЗЕдент просерає Україну... (ІМХО)....
А наслідки такої діяльності ми побачимо не завтра. Хоча деякі вже відбулися вчора...
Опубліковано 10 липень 2019 - 15:04
страна.юа))) ну если они так сказали, то тогда 100%))))
А как определять надежность источника? Официальных же данных по стоимости парада Порошенко так и не дал? Почему-то.
Опубліковано 10 липень 2019 - 15:13
А как определять надежность источника? Официальных же данных по стоимости парада Порошенко так и не дал? Почему-то.
А Порошенко ВАМ особисто повинен надавати ці дані? Надійність джерела не перевіряється - а визначається. Офіційні сайти Законодавчої і Виконавчої влади.
Опубліковано 10 липень 2019 - 15:16
А Порошенко ВАМ особисто повинен надавати ці дані? Надійність джерела не перевіряється - а визначається. Офіційні сайти Законодавчої і Виконавчої влади.
Боже збав, мені не треба. А народу "своєму" міг би розповісти. На сайтах пишуть, що навіть запити були до відповідних органів, але відповіді так і не надійшло. Очевидно, надто секретна інформація. А якщо ви знайдете цю інформацію на офіційних сайтах законодавчоі і виконавчоі влади, я буду дуже вдячна
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 10 липень 2019 - 15:25
Для того щоб будувати і відбудовувати - не потрібно "розводити" війська, потрібно щоб Прикордонні війська були на своєму місці - на кордоні УКРАЇНИ.
І питання не в тому кому потрібен міст і який - він потрібен!
За ці дні пан преЗЕдент крім "потугів" і бурхливої діяльності і незрозумілих ( можливо тільки йому) дій доводить свій "електорат" до екстазу.
Мінський формат себе вичерпав... Він не приносить результату і не виконується Російською стороною. Він потрібен тільки для піару преЗЕдента та для відмовки агресора перед заходом. Ніби щось робиться. Хоча "Захід" вже не той... Бо там є теж люди ласі до грошей....
Призначення і звільнення - це не велика і значна заслуга команди ЗЕ. Бо далі нічого не слідує... Це звичайна, рутинна робота і право Президента змінювати і призначати. Кого він призначає - це якраз основне питання, а не те що він це робить.
З кожним днем ПреЗЕдент просерає Україну... (ІМХО)....
А наслідки такої діяльності ми побачимо не завтра. Хоча деякі вже відбулися вчора...
Сьогодні я почула від людини, яка часто буває в зоні ООС, про звільнення командирів частин, які не згодні з відведенням війск з позицій і призначення на їх місце більш лоялних до цього питання вояків.
Опубліковано 10 липень 2019 - 15:55
из комментариев к этому посту Мартина Бреста:
пару днів тому Порох казав що окремого бюджету на паради не було і немає. Парад йшов в категорії військові навчання. З цієї ж "коробочки" і обмундірування видавали і техніку заправляли. А припиздент звідки збирається "премії" видавать?
и там же, Бирюков, как один из организаторов прошлогоднего парада подтвердил расчет Бреста, только +2 млн, но вот не вспомню на что
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 10 липень 2019 - 19:10
“Наш парад-2019”. Ветерани АТО організовують військовий марш у Києві замість скасованого https://novynarnia.c...FSavfGZoIApksno
Відредаговано Kalinna, 10 липень 2019 - 19:10.
Опубліковано 10 липень 2019 - 19:29
Хто є хто у партії "Слуга народу"
Mind X-ray: рентген бізнес-інтересів кандидатів від «Слуги народу». Ч. 1 - https://mind.ua/publ...LhZ0vI9g2TvarD8
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 липень 2019 - 19:34
Ганебні часи: 50 днів Зеленського – 50 поразок України
http://texty.org.ua/...itor/read/95025
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 липень 2019 - 06:55
Ще про "велосіпет" преЗЕдента
Опубліковано 11 липень 2019 - 07:02
Поправте мене, хто тут гарно рахує????
"300 мільйонів на премії військовим!"... взагалі я не проти. ПРАВДА.
але ж в Україні проживає 40-45 мільйонів громадян. Може кожному дати по мільйону? І здійсниться мрія кожного!
Чи скоро інфляція пережене ці мільйони???????
Хто тут за ПреЗЕдента?, здійсніть мою мрію! ( про мільйони звісно, не про інфляцію)
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 11 липень 2019 - 07:10
Ще про "велосіпет" преЗЕдента
І витратили на це 500 000 грн бюджетних коштів. При цьому ніхто не згадав про "пенсіонерів, які вимушені харчуватися на смітниках"
Опубліковано 11 липень 2019 - 07:11
Поправте мене, хто тут гарно рахує????
"300 мільйонів на премії військовим!"... взагалі я не проти. ПРАВДА.
але ж в Україні проживає 40-45 мільйонів громадян. Може кожному дати по мільйону? І здійсниться мрія кожного!
Чи скоро інфляція пережене ці мільйони???????
Хто тут за ПреЗЕдента?, здійсніть мою мрію! ( про мільйони звісно, не про інфляцію)
Вообще-то по миллиону может получить 300 человек
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|