Обо всём 53
Розпочатий з bianco, 15 гру 2016 23:34
2000 відповідей у цій темі
Опубліковано 05 січень 2017 - 10:51
можно подумать, у нас врача из гос поликлиники можно наказать)
пока. возможно, нет. Но все впереди, я надеюсь.
и в гос.учереждении, по крайней мере, будет проведено внутреннее расследование и последующие действия.
Відредаговано Мама Лена, 05 січень 2017 - 10:56.
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 05 січень 2017 - 10:52
ну мы в прошлом году были в кукольном, то ребенку понравилось (на тот момент ей было 1,5) , в конкурсах мы естественно не участвовали, но и сама елка и представление прошли на одном дыхании, хотя я думала, что мы и 15 минут не выдержим. в этом году тоже идем в кукольный 8 числа.
Ха)))) І я меншу веду 8 числа на 11.00))) Що там буде?
Хто знає, де в нас є хороший дорослий кардіолог?
Відредаговано limara, 05 січень 2017 - 10:56.
Опубліковано 05 січень 2017 - 10:58
Дівчатка, в кого вдома є карти уно - позичте на вихідні, будь-ласка! Дуже-дуже треба, бо свою колоду забрала донька до бабусі, а нову заради одного дня купувати жаба давить..
Я з радістю позичу, зараз у лс скину телефон , домовимося
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 05 січень 2017 - 11:42
пока. возможно, нет. Но все впереди, я надеюсь.
и в гос.учереждении, по крайней мере, будет проведено внутреннее расследование и последующие действия.
Свежо предание, да верится с трудом (особенно, имея опыт "служебных расследований и наказания виновных") 
Опубліковано 05 січень 2017 - 12:08
Дівчатка, в кого вдома є карти уно - позичте на вихідні, будь-ласка! Дуже-дуже треба, бо свою колоду забрала донька до бабусі, а нову заради одного дня купувати жаба давить..
Посмотрела в интернете и решила, что и нам совершенно необходимо где-то такое купить. Может кто-то подскажет: где можно купить в Полтаве или заказать эти карты УНО ?
И еще обратила внимание на приличный разрыв в ценах от 35 до 160 грн. Чем они могут отличаться, кроме б\у и новые?
Відредаговано OksanaV, 05 січень 2017 - 12:08.
Опубліковано 05 січень 2017 - 12:23
Посмотрела в интернете и решила, что и нам совершенно необходимо где-то такое купить. Может кто-то подскажет: где можно купить в Полтаве или заказать эти карты УНО ?
И еще обратила внимание на приличный разрыв в ценах от 35 до 160 грн. Чем они могут отличаться, кроме б\у и новые?
Чим дорогі від дешевих відрізняються не знаю, ми брали наприкінці 2015 року тут у СП за 130 грн, здається) Єдине що - якби була можливість "на халяву", то заламінувала б їх) Але й зараз, після року використання вони в чудовому стані. Останнього разу купували доньці на подарунок для подружки у Епіцентрі, бачила і в Сміку є
Нам дуже сподобалося - граємо як великою компанією, так і втрьох сім’єю, звичайно чим більше гравців, тим цікавіше й веселіше)
Я вже й на мобільну онлайн версію гри підсіла)))
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 05 січень 2017 - 12:36
Рекомендую спробувати гру Свинтус - схожа на уно, але значно веселіша. У нас були обидві, то після свинтуса в уно не грали жодного разу. Після року експлуатації карти в хорошому стані.
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 05 січень 2017 - 12:40
Де можна знайти гарну колядку, сину 9 років, ті що знайшла мені здаються якісь дуже дитячі?))
Опубліковано 05 січень 2017 - 12:43
Рекомендую спробувати гру Свинтус - схожа на уно, але значно веселіша. У нас були обидві, то після свинтуса в уно не грали жодного разу. Після року експлуатації карти в хорошому стані.
Уже есть. И играем всем семьей, но, к сожалению, редко.
Опубліковано 05 січень 2017 - 12:47
Ми УНО купили в "копійці" за 30 грн) Картон тонкуватий правда, думаю тому і не дорогі
Sinzalin
-
Місто:Город Сказка
-
Ім'я:Анна
Опубліковано 05 січень 2017 - 13:13
И мне бы хотелось такой репьяшок. Поделитесь координатами, пожалуйста.
Вот тут заказывала
https://www.amazon.c...uct_top?ie=UTF8
Опубліковано 05 січень 2017 - 13:21
Вот тут заказывала https://www.amazon.c...uct_top?ie=UTF8
И я здесь заказывала, только правда цена была дешевле, около 13 дол.
Відредаговано Юлия Юлия 23, 05 січень 2017 - 14:05.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 05 січень 2017 - 13:39
В "Умке" были карты УНО по 40 грн. и по 80 грн.
Відредаговано Даринка, 05 січень 2017 - 13:39.
Даринка
-
-
Опубліковано 05 січень 2017 - 13:47
Я думаю, она официално еще работает в гос.поликлинике.
Могу, конечно,ошибаться. Но вряд ли, уплачивая налоги, можно иметь окупаемый бизнес в сфере медицины при таких расценках.
Она больше нигде не работает- ето я знаю наверняка, у нее и без того времени не хватает.
Лично для меня на первом месте- какой специалист, а уже потом стоимость!
Опубліковано 05 січень 2017 - 13:47
В "Умке" были карты УНО по 40 грн. и по 80 грн.
В чем их отличие?
Даринка
-
-
Опубліковано 05 січень 2017 - 14:01
В чем их отличие?
Я их не видела, так как коробки были запакованые да я и не сильно ими интересовалась. Но мне почему-то кажеться, что они одинаковые. Единственное, что привлекло мое внимание, так ето детские карты УНО ( с зверьками кажется) в одной из коробок.
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 05 січень 2017 - 14:19
Де можна знайти гарну колядку, сину 9 років, ті що знайшла мені здаються якісь дуже дитячі?))
Я до останнього ходила з цією. А тепер і Настюха вже вивчила. Вона все ж дитяча, але може комусь і пригодиться)))
Коляда прийшла до нас.
У ранковий, добрий час!
У веселі дні, святкові
Подарунки всім готові.
Коляду, якщо чекали,
Значить щось приготували.
Заховали скарб куди?
Віддавате все сюди!
Даринка
-
-
Опубліковано 05 січень 2017 - 14:42
А ось ця ( донька знайшла і вже вивчила- збираеться колядувати):
Коляд, коляд, коляда
У віконце загляда,
У різдвяну світлу нічку
Запали на радість свічку,
Коляду поклич до хати,
Щоб Ісуса привітати,
Люди добрі, колядуйте,
Сина Божого шануйте!
Опубліковано 05 січень 2017 - 14:45
Опубліковано 05 січень 2017 - 15:37
1 користувачів читають цю тему