Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#15221 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 13:38

Можно узнать, воспоминания вашей бабушки только для семейного чтения или их можно где-то прочесть? Очень интересно.

Моя бабушка, к сожалению, не дожила, до декоммунизации. Зато помнила раскулачивание.таких много. С записями сложнее, придётся верить на слово.

#15222 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 26 червень 2019 - 13:38

"Что произошло сегодня ночью в ПАСЕ."

Ирина Серова
Вчера в 10:25

Что произошло сегодня ночью в ПАСЕ. Попытаюсь объяснить не как юрист-международник, или как политконсультант. А более или менее простым языком. Без перехода на оскорбления преЗедента,чего сейчас очень много в сети. Просто анализ.Я очень надеюсь,что этот текст прочтут «уставшие от войны» и те, кто считает,что на выборах надо голосовать просто за хорошего парня,а всему остальному он научится.

1. Ночью ,без преувеличения, открыли двери для возвращения рф в ПАСЕ.Снятие с рф политических санкций - это прелюдия к постепенному снятию санкций экономических. Теперь шаг за шагом это послабление будет наблюдаться в июле ,а потом активно -с сентября.

2. Обратите внимание, что Германия и Франция поддержали возвращение рф в ПАСЕ. И сделали это после официального визита к ним президента Зеленского. На языке дипломатии это значит: «Он не компетентен,крутим свою политику».

3. Business as usual - принцип который привычен для Европы. Политически корректно поддерживать Украину,но экономически интересно с рф делать бизнес. И наконец то Европа почувствовала,что в Украине нет уже той силы,которая будет их хотя бы информационно и политически принуждать к санкционному сдерживанию рф.

4. Реакция Зеленского на решение ПАCЕ не последовала . От слова -вообще. И если еще можно обосновать внутренней политикой его молчание в ответ на обращение за дипломатической помощью Арьева и Геращенко (депутатов от БПП-членов укр.делегации в ПАСЕ). То бездействие сейчас, уже по факту принятия решения - это нонсенс. И это маркер для других европейских государств: в Украине не готовы или не способны далее давить на них,чтобы санкционный режим против рф был сохранен. Что мог бы сделать Зеленский или должен сделать -спросят многие? Мог- вести кулуарные переговоры с лидерами Европы,телефонные переговоры с партнерами Украины. Убеждать и переубеждать. Проявить лидерство и продемонстрировать,что Украина всячески старается остаться субъектом политики, а не опять превратиться в безмолвный объект.Это и есть дипломатия. Мог но не сделал. Что может? Может сейчас начать те же действия ,но с целью обжалования решения ПАСЕ. Для этого надо сейчас пахать как вол на международном фронте. Может,но вряд ли...

5. Напомню,что Украинская делегация в ПАСе формируется из представителей фракций ВРУ. В сентябре начнет работу новый созыв Рады, и из депутатов какого уровня компетенции будет состоять делегация -вопрос. Понятно,что «слуг» в ней будет больше,которые будут четко коррелировать свои заявления с их лидером Зеленским. И если тот и дальше будет безмолвствовать,то вся эта делегация превратится в обычных потешных клоунов.

Итого. Мы имеем сейчас начало очень серьезных и без преувеличения,страшных международных процессов против Украины. Готовьтесь. И кто думаете,что это завершит агрессию рф- просто идиот.

#15223 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 26 червень 2019 - 13:41

Моя бабушка, к сожалению, не дожила, до декоммунизации. Зато помнила раскулачивание.таких много. С записями сложнее, придётся верить на слово.

Переименование улиц моя бабушка тоже не успела застать, но снос памятников Ленину - да

#15224 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 26 червень 2019 - 13:45

thumb_pre_1561549410__wp_ss_20190626_000

#15225 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 13:48

Моя бабуся померла в 91 році, але розповіді про голод і завдяки чому вона його пережила, а її троє братів - ні, роботу в Германії, а потім - роботу в колгоспі за яку вона отримувала саджанці дерев) Садок у нас був великий і три могилки біля криниці красномовно нагадували про "гарне життя"))

#15226 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 26 червень 2019 - 13:51

А родина бабусі від Бандерівців.Свої ж власні односельці у неї на очах родину подруги зарізали.А Німці і годували і казали коли в ліс тікати бо бомблять.У всіх свої герої.І не нашому поколінню вирішувати хто з них достойний.

#15227 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 26 червень 2019 - 14:56

thumb_pre_1561553756__65116315_253408578

#15228 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 26 червень 2019 - 17:05

А родина бабусі від Бандерівців.Свої ж власні односельці у неї на очах родину подруги зарізали.А Німці і годували і казали коли в ліс тікати бо бомблять.У всіх свої герої.І не нашому поколінню вирішувати хто з них достойний.

ага, страшні бандерівці, ні за шо порізали.
Особисто знаю історію, коли людина плювалась на бандерівців, які "ні за що" спалили будинок сім'ї з двома дітьми на Західній в повоєнні роки, ніхто не потраждав,"батько звичайний учитель", а потім через роки виявилось, що голова цієї родини НКВДіст зі стажем і нагородами. Реально, за що ж спалили? *сарказм*

Відредаговано Alice_88, 26 червень 2019 - 17:07.

• o_ma це подобається

#15229 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 26 червень 2019 - 17:11

Там, до речі, наші військові залишають свої позиції. Чесно, я б теж когось порізала. Да-да, мать і відкриваюсь з іншої сторони, як тут писали.

#15230 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 26 червень 2019 - 17:19

Там, до речі, наші військові залишають свої позиції. Чесно, я б теж когось порізала. Да-да, мать і відкриваюсь з іншої сторони, як тут писали.

А ещё сегодня выпустили из СИЗО обвиняемого в штурме майдана бывшего главу киевской СБУ. Это инфа для тех, кто там переживал за дела майдана..

#15231 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 17:24

Зрозуміла - питань більше не маю, у Вашій сім'ї любов і повага до окупантів передається на генетичному рівні.  :cry-2: За красиві очі німці були такі турботливі...

Відредаговано Kalinna, 26 червень 2019 - 17:27.

#15232 Ksun

Ksun

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 311 повідомлення
  • Ім'я:Ксения

Опубліковано 26 червень 2019 - 19:45

Я читала много книг времен СССР,в которых только советская власть приносила мир. Понимаю,что не все так однозначно. Современных авторов,которые пишут с точностью до наоборот, читать не хочется, т.к. они,в большинстве своем, просто антипод...Реальные люди -это другое!

#15233 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 21:42

​Страна лицемеров
https://site.ua/pave...m_medium=siteua

#15234 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 21:46

В штабі ООС пояснюють: відведення сил у Станиці Луганській – не послаблення(
https://www.pravda.c...19287/index.amp
Здають у відкриту, Кучма відпрацьовує сценарій Росії((

#15235 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 21:56

Підсумок доби - жвавенько розгортаються події

Відредаговано Kalinna, 26 червень 2019 - 22:43.

#15236 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 26 червень 2019 - 22:46

Я читала много книг времен СССР,в которых только советская власть приносила мир. Понимаю,что не все так однозначно. Современных авторов,которые пишут с точностью до наоборот, читать не хочется, т.к. они,в большинстве своем, просто антипод...Реальные люди -это другое!

Почитайте "У войны не женское лицо" Алексиевич. Это не совсем современность и не антипод. Автор 20 лет собирала данные.
Волосы на голове шевелятся.

#15237 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 27 червень 2019 - 07:59

В Радянські часи була цензура, ніхто б не дозволив писати правду

• Malinka це подобається

#15238 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 червень 2019 - 08:03

Показово

Країни, які залишили засідання ПАРЄ після повернення повноважень раші.‬

thumb_pre_1561615345__65546030_253542422

#15239 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 27 червень 2019 - 08:04

Джон Смит

Ті ж медіа-бляді, що зробили все, щоб обісрати зовнішні успіхи попереднього Президента, чим привели шута, зараз з захопленням пишуть про пройоб шута. Класс. Зелене нещастя квакає про своє розчарування, що виявляється приїхать до Макрона і Меркель, полибитись як дебіл, і сказать "я протів", це виявляється не працює. Оце так! Хто б міг подумати!

Президент це зовнішня політика і оборона країни. Саме з цим був порядок при попередньому Президенті. Та нам задурювали мізки, що головне це процент жиров у маслі, а зовнішня політика - то таке. Дипломат ідеальний? Ну і шо? Голове, що ліцо в нього староє. От нового б..., такого, що ще ні разу не був в політиці... Шута! От тоді заживемо!

Населенню задурили мізки, населення обрало клоуна і ось ми отримали. 
Перше зняття санкцій з Росії. 
Простітутки Коломойського і прочої сволочі сдєлалі ето вмєстє. Всі ці бляді на зарплаті розказували про офшори і бізнес в Росії - де вони зараз? Чому не розказують про офшори і бізнес в Росії Зеленського? Вони свідомо і професійно міняли плюси і мінуси в головах у людей. Свідомо і професійно зміщували акценти буцімто коммуналка це што-то одно, а санкції це што-то другоє.

Не другоє. Санкції це ключовий інструмент нашої безпеки. Це головна перемога України останніх років. Ми відбили наступ агрессора, він щось захопив, та він продовжує нести за це величезні втрати. Санкції стримують його, підточують і наближають до фіналу СССР. 
Прибираєш санкції і все. Агрессор може йти воювати за Харків і Дніпро.

Це все просто як два на два. 
Але це свідомо замилювали в головах у людей останні 5 років професійні кісєльови тіпа мосійчучки і всяких влащенок. Бо ЗМІ в руках олігархів під час війни. Олігархів-громадян інших держав. Росіяни прийдуть, вони - на літак і в Ізраїль. А ти вмирай, дурачок. Хаха.

#15240 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 27 червень 2019 - 08:52

https://www.obozreva...Z9g5yw2NLv6dKV4

украинских отдыхающих попросили покинуть отель в Греции из-за флага Украины на балконе. кому-то было неприятно его видеть.

Відредаговано Мама Лена, 27 червень 2019 - 08:53.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама