Тобто злочин Яника вже не потребує розслідування і доведення до кінця?Я не радію поверненню.Я сподіваюсь ,що хоч одного дійсно посадять.Щоб іншим не хотілось красти в таких масштабах.Що завадило ПП розслідувати Майдан і посадити винних (мабуть Янукович )? Сподіваюсь що Зе ніхто не завадить розслідувати злочини ПП (якщо це дійсно злочин)а не догадки журналістів ,як деякі з вас наполягають,що журналісти все роздувають.
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#15201Опубліковано 25 червень 2019 - 18:05 #15202Опубліковано 25 червень 2019 - 18:11
Вибачте, але це <censored>! Країна в стані війни! Це не машинка в корпусному, покатався дай іншому! І що не вийшло? Вас градами обстрілювали чи що мало вийти в ситуації коли бомблять у відкриту? ... Відредаговано Jilly, 26 червень 2019 - 10:20. #15204Опубліковано 25 червень 2019 - 18:46 #15206Опубліковано 25 червень 2019 - 21:50
При правлении однородного и доктринерского большинства демократия может оказаться...
https://site.ua/oles...m_medium=siteua #15207Опубліковано 25 червень 2019 - 22:06
Суд скасував перейменування проспектів Бандери та Шухевича у Києві
https://www.unian.ua...a-u-kiyevi.html #15208Опубліковано 26 червень 2019 - 05:49 Ну і добре.Спочатку хай будують ті проспекти а потім і називають.Так і з пам'ятниками.Навіщо чіпати гірку історію,це урок.А поруч можна і нові встановити.А не ми все руйнуємо,як церкви ,а потім на кожному кроці по церкві. #15209Опубліковано 26 червень 2019 - 06:28 Проспект Ватутіна і Московський звучить більш "патріотично". До речі це рішення того ж кишенькового суду Бені і прийнято всупереч законам) Це будується демократія і правове суспільство? #15210Опубліковано 26 червень 2019 - 08:05
Хуже не буде чи закінчилась епоха бідності? Відредаговано Kalinna, 26 червень 2019 - 09:05. #15211Опубліковано 26 червень 2019 - 09:09 Ну і добре.Спочатку хай будують ті проспекти а потім і називають.Так і з пам'ятниками.Навіщо чіпати гірку історію,це урок.А поруч можна і нові встановити.А не ми все руйнуємо,як церкви ,а потім на кожному кроці по церкві. то может и из ссср выходить не надо было? а рядом отдельно страну построить и называть, как хотим #15212Опубліковано 26 червень 2019 - 09:19
Думаю, що Світлана саме так і вважає Готова вкотре почути "заколотили сволочи и развалили СССР, а такая держава была"((
#15213Опубліковано 26 червень 2019 - 10:30 Інна.Ви з Маєю як завжди палку перегинаєте.Не потрібен СССР.Мені потрібна Україна ,яка буде розвиватись своїм шляхом.А ми як оте стадо овець.То до Росії тулимось то до Європи,а ні там ні там не потрібні.Тільки дешева робоча сила,надра і корисні копалини.Щоб цінити те що було треба збудувати спочатку.А ми як оті варвари все руйнуємо,бо купка людей хоче так.Мені не заважав пам'ятник Леніну.Поставте і Бандері і Мазепі і кому завгодно.Як була вулиця Луначарського,так для більшості вона і є.
#15214Опубліковано 26 червень 2019 - 10:37 Добились, того чого хотіли - йдемо своїм шляхом, і там нема нікого, ні спереді, ні позаду, тому-що це шлях у безодню! Ви це зробили, браво( #15215Опубліковано 26 червень 2019 - 10:56
А мені заважав пам`ятник Леніну. І якби мій дід був живий, то впевнена, він би його валив разом з іншими. Так, це наша історія. Тільки чомусь для всіх вона різна. Стільки сумуючих за «кращими часами». Люди згадують про смачний пломбір і дешеву ковбасу, про дружбу народів і взаємовиручку, веселі паради і добрі мультики. А я згадую закатованого в НКВС прадіда і прабабусю, що залишилася сама з двома дітьми вигнанкою у власному селі. Вона тільки через багато років дізналася офіційно про його смерть, хоча здогадувалась, звісно. Ми досі не знаємо, де його поховано... Згадую розповіді знайомої про її батька, що вже перед смертю зізнався, що війну пройшов в спец загоні, який йшов позаду і мав наказ розстрілювати тих, хто злякався і побіг... Та можна до скону описувати ті прекрасні часи, що толку?
Пам’ятники ставлять і називають вулиці на честь, а не просто так , для історіі. Вже наші діти по іншому все сприймають і їх маємо виховати вільними від радянського минулого, справжніми украінцями, які побудують сильну країну. Та навряд чи вийде, бо більшості какаяразніца( #15216Опубліковано 26 червень 2019 - 11:08 Я рада, что моя бабушка дожила до декоммунизации, вся ее большая семья и семья дедушки пострадала от рук коммунистов, для нее это было важно, пусть хотя бы в 90 лет. И для меня важно, потому что я каждый раз плачу, когда читаю ее воспоминания о коллективизации, раскулачивании, репрессиях, врагах народа, расстрелах, голодовках, войне. Те, кто призывает закрывать глаза на преступления тоталитарного коммунистического режима, моральные уроды. Відредаговано o_ma, 26 червень 2019 - 13:34. #15218Опубліковано 26 червень 2019 - 13:17 Можно узнать, воспоминания вашей бабушки только для семейного чтения или их можно где-то прочесть? Очень интересно. #15219Опубліковано 26 червень 2019 - 13:22
Где можно почитать работу Вашей бабушки ? #15220Опубліковано 26 червень 2019 - 13:33
Пока для семейного чтения 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |