Реальные слухи? Как это?
В смысле не бабка возле подъезда, а от человека, который к этим решениям близок, так сказать. Я не буду предоставлять отпечатки пальцев и сетчатку глаза )
Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
#1501Опубліковано 08 червень 2020 - 12:16
В смысле не бабка возле подъезда, а от человека, который к этим решениям близок, так сказать. Я не буду предоставлять отпечатки пальцев и сетчатку глаза )
#1502Опубліковано 08 червень 2020 - 13:01 Я не являюсь совсем ярым приверженцем карантина, но, все же, и не в полном отрицании темы. Из уважения к окружающим, в магазинах и др. общественных местах я деваю маску. Сегодня пошла в булошную.Приближаюсь и одновременно идет туда е молодая мама с 3-летним ребенком. Пропускаю вперед из-за ребенка. Но она шла стаким видом, что лезла бы по любому. Мама и ребенок без маски. Внутри еще парень без маски. Парень заказал мохито и спокойнотв отдалении ждал пока приготовят. Пытаюсь соблюдать дистанцию. Но это не возможно. Дама сделала заказ и , пока его готовят , наяривает по помещению, жуя, словно ковбой Марльборо круто жвачку ( у ковбоев были жвачки???))). Ребенок руками и лицом вытер всю витрину. Дама в роли и никак из нее не выйдет. какрантин-карантин. дистанция-дистанция ))) Відредаговано Cu-jo, 08 червень 2020 - 13:02. #1503Опубліковано 08 червень 2020 - 19:01 Почему ходят уже реальные слухи о том, что школы в этом году не откроют? Знакомая работает в школе, говорит что да, вряд ли до НГ выйдем в школу. Це все із сфери ОБС - "одна баба сказала". Школи, адміністрація, вчителі, та й саме МОН не знають як розпочнеться наступний навчальний рік. Як взагалі можна робити якісь прогнози, казати "ось точно!", якщо взагалі невідомо що буде з вірусом, карантином і т.д і т.п...
Просто багато хто фразу в.о.міністерки про можливу дистанційну освіту трактує як "100% буде дистанційка, звичайних уроків більше ніколи не буде і взагалі всьо пропало".
Про свою школу можу сказати, що в нас з вересня всіх вчителів, навіть тих, хто цим не займався протягом карантину, адміністрація буде наполегливо просити підключати учнів до Classroom і, навіть якщо будемо навчатися у звичайному режимі, все одно хоч раз на місяць викладати туди якісь додаткові матеріали.
#1504Опубліковано 08 червень 2020 - 21:25 Ну слухи не слухи міністр освіти особисто заявила про впровадження дистанційного навчання на постійній основі.Ну точніше ,, змішане,,, Відредаговано svexa, 08 червень 2020 - 21:25. #1506Опубліковано 08 червень 2020 - 22:18
https://focus.ua/ukr...rytymi__liashko
Ну, вот лагери не откроют в этом году.
Я надіюсь, що школи відкриють. Але, ваші колеги також кажуть, що ні. Так трактує керівництво в школах. #1507Опубліковано 08 червень 2020 - 22:23 Я надіюсь, що школи відкриють я схиляюся до думки, що "поживемо - побачимо" )) тим більше, що ми все одно на цю ситуацію ніяк не зможемо вплинути)
#1508Опубліковано 08 червень 2020 - 22:31 На прошлой неделе наш педиатр озвучила мне, что если к сентябрю не доделаем все обязательные по графику и по нашему возрасту прививки, будем на дистанционном обучении... Возможно потому подобное и обсуждается нынче... Ну это пока мнение, а не решение... Знаю точно, что "Олимпийские надежды" готовятся во всю и Шамота озвучил, что туры сократят до двух недель, что заезд первый не раньше июля, но оздоровлению спортсменов быть. Відредаговано mitera, 08 червень 2020 - 22:31.
#1510Опубліковано 09 червень 2020 - 09:47 Дані розвитку епідеміологічної ситуації за 04.06, 05.06, 06.06
Spoiler
#1511Опубліковано 09 червень 2020 - 10:53
я вот тоже не пойму, никто разрешения не дал на лагеря, а вот лагерь danko.camp работает под Полтавой, они у меня есть в инстаграм - предлагали путевку, вот с неделю назад выставляют фото отдыха уже. Почему они открылись, никто не знает? Відредаговано мамо4ка, 10 червень 2020 - 06:23. #1512Опубліковано 09 червень 2020 - 11:20 Що навчання буде змішане частина в школі періоди дистанційно( які саме не уточнювалося) і класний керівник казала,що хто зна чи зустрінемось у вересні. #1513Опубліковано 09 червень 2020 - 13:04
не пойму зачем сокращать. что за 2 недели не успеют заразиться?))
#1515Опубліковано 09 червень 2020 - 15:19
Чтоб успеть запланированное количество детей "оздоровить" Ведь июнь выпал.
#1518Опубліковано 11 червень 2020 - 16:26
Лікар-інфекціоніст Юрій Жигарєв розповів про те, як носіння маски у спеку згубно впливає на здоров'я.
«Тут, по-перше, важливо, які саме маски – їх уже шиють ледь не з целофану,з якоїсь агротканини абощо. Коли я бачу деякі маски, то в мене виникає запитання, наскільки це взагалі здорОво, коли такий матеріал тісно прилягає до шкіри. Особливо зараз, коли 30-градусна спека, люди пітніють, сидять і душаться в цих масках… Всі медичні маски, які ми, лікарі, використовували, відповідали технічним вимогам, а зараз маски створюються взагалі незрозуміло з чого, без усілякої сертифікації, – такого в нас ніколи раніше не було. По-друге, люди не розуміють, як правильно носити медичну маску. Ми знаємо, що маску можна носити дві, максимум три години, а потім зняти і викинути, якщо вона одноразова, або випрати і випрасувати, якщо вона багаторазова. А буває ж так, що людина маску надягнула – і до вечора в ній ходить… Коли людина носить медичну маску багато годин, то сама маска стає розсадником мікробів. Адже ми з кожним видихом віддихаємо мільйони мікробів, і коли вони всі скупчуються на масці (а особливо зараз, коли такі погодні умови, спека, піт і все інше) то ця маска перетворюється просто на чашку Петрі, в якій всі ці мікроби розмножуються і чудово почуваються. Це основні банальні моменти,і їх можна ще багато перераховувати».
#1519Опубліковано 12 червень 2020 - 08:48
Упс....
Глава подразделения ВОЗ по новым болезням и зоонозу Мария Ван Керхове на брифинге в ООН: "Судя по имеющимся у нас данным, по-прежнему редко можно встретить человека с бессимптомным заболеванием, который передал бы его другому.Это очень редко. У нас есть ряд отчетов из стран, которые проводят очень детальное отслеживание контактов. Они следуют за бессимптомными случаями. Они следят за контактами. И они не находят вторичную передачу. Это очень редко".
#1520Опубліковано 12 червень 2020 - 09:27 Часто встречаю на просторах интернета вопрос, заболел ли кто-то из знакомых. Да. Вчера узнала. Последнее время мы не контактировали, медработник, мы вместе на тренировки ходили. В смысле в одно и то же время. с марта не встречались.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |