Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:19
Средство для стирки Johnson's Для маленьких непосед
Таке? https://antoshka.ua/...ivn-det-1l.html
Здивована, що Джонсон підійшов для алергіка - навіть дітей не схильних до алергії сипе на продукцію цієї тм...
Ще доступно до замовлення з жовтою етикеткою
https://produktoff.c...4661367927.html
Відредаговано Kalinna, 14 квітень 2020 - 09:20.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:21
а нас не сыпит .... зато на другие была реакция ... и на пасту сплат сыпало ..... тоже не могла подумать на нее .... а в составе травы ... и вот как раз на них и была реакция ... теперь только химическое .... без трав
в антошке и ашане нашла , и есть на розетке .... но я бы что то хотела без пересылки ...
Відредаговано funia, 14 квітень 2020 - 09:21.
Kalinna
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:22
а на сне сыпит .... зато на другие была реакция ... и на пасту сплат сыпало ..... тоже не могла подумать на нее .... а в составе травы ... и вот как раз на них и была реакция ... теперь только химическое .... без трав
в антошке и ашане нашла , и есть на розетке .... но я бы что то хотела без пересылки ...
Після старшого, навіть не намагалась пробувати щось їхнє для меншого - так сильно, як на Джонсон нас не сипало здається ні на що((
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:27
Антошка вроде частично работает https://antoshka.ua/...-zakrittyam-trc
не знаю входит ли стиральный порошок в засоби гігієни по догляду за малюками
но в любом случае можно заказать на сайте и забрать в магазине
и тема тоже есть, вот https://mama.pl.ua/i...p?showtopic=239
funia
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:32
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:45
В Антошці безкоштовна доставка на НП завжди була. Оплата при отриманні.
funia
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 09:52
В Антошці безкоштовна доставка на НП завжди була. Оплата при отриманні.
да на сумму от 500 грн.
Опубліковано 14 квітень 2020 - 10:19
Так заявила изначально "нет в стране"
А его просто нет в Полтаве
Честно говоря, я уже привычный мне Тео-Бебе заказала три упаковки, приехал с западной.
Меньшего сына на этот порошок не сыпет и поняв, что домашние запасы заканчиваются, а купить в Полтаве не могу, купила его в интернете. И судя по Прому он реально начал пропадать
С доставкой получилось даже немного дороже, чем я брала здесь в магазине.
Но в привычных магазинах или нет, или закрыты.
Зато, у меня теперь почти 9 кг порошка и 1 л жидкого и на ближайшие несколько месяцев спокойна.
Я знаю, что уже не первый раз импорт этого порошка прекращается и я в панике его ищу.
Потому каждый сам решает, переплатить за доставку и запастись или надеятся найти в Полтаве... Но может случится так, что пока ищешь в Полтаве, реально по всей стране закончится...
Відредаговано mitera, 14 квітень 2020 - 10:23.
funia
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 11:06
Так заявила изначально "нет в стране"
А его просто нет в Полтаве
Честно говоря, я уже привычный мне Тео-Бебе заказала три упаковки, приехал с западной.
Меньшего сына на этот порошок не сыпет и поняв, что домашние запасы заканчиваются, а купить в Полтаве не могу, купила его в интернете. И судя по Прому он реально начал пропадать
С доставкой получилось даже немного дороже, чем я брала здесь в магазине.
Но в привычных магазинах или нет, или закрыты.
Зато, у меня теперь почти 9 кг порошка и 1 л жидкого и на ближайшие несколько месяцев спокойна.
Я знаю, что уже не первый раз импорт этого порошка прекращается и я в панике его ищу.
Потому каждый сам решает, переплатить за доставку и запастись или надеятся найти в Полтаве... Но может случится так, что пока ищешь в Полтаве, реально по всей стране закончится...
не только в полтаве ... я нашла в двух магазинах .... и то еще под вопросом есть или нету ....
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 14 квітень 2020 - 11:19
Пожежа в 2-х км від сховища радіоактивних відходів біля Прип'яті https://www.facebook...205833/?app=fbl
. Всі ці пожежі не випадкові ...в минулому році коли була там на екскурсії то зустрічали не одну вантажівку з лісом.Видно хтось намагався приховати вирубку , але в таку погоду ,,не розрахували,,Це як і склади у нас взриваються з боеприпасами перед перевірками.
Kalinna
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 11:29
. Всі ці пожежі не випадкові ...в минулому році коли була там на екскурсії то зустрічали не одну вантажівку з лісом.Видно хтось намагався приховати вирубку , але в таку погоду ,,не розрахували,,Це як і склади у нас взриваються з боеприпасами перед перевірками.
Все може бути, але і дурнів у нас також вистачає. Чоловік гуляв із сином на ставках, а двоє (хлопець і дівчина) підпалили очерет - менше ніж за дві хвилини вигоріло більше 100 м., люди сфотографували їх на камеру до того, як втекли, а чому запалили вони не знали. Коли загорілось, мабуть і самі злякались...
Kalinna
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 11:36
Опубліковано 14 квітень 2020 - 12:06
Дуже часто підпалюють ліси спеціально,потім списують і іипилюють,як сухостій((? Мабуть не завжди уявляють/розраховують масштаби пожежі(((
У Багачанському районі декілька років назад також були лісові пожежі і не одна,а протягом короткого проміжку часу,декілька. Потім цей ліс випиляли(((
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 14 квітень 2020 - 12:33
Девочки,ХЕЛП! где в условиях карантина можно перепаять гнездо зарядки телефона Нексус 5???
Відредаговано Ксаночка, 14 квітень 2020 - 12:34.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 14 квітень 2020 - 12:54
Девочки,ХЕЛП! где в условиях карантина можно перепаять гнездо зарядки телефона Нексус 5???
как вариант,спросить здесь
Чип Сервис 099 211 0795
В_олошка
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 14:09
Потрібна консультація, як оформити опікунство над літньою людиною, через її недієздатність. До кого звернутися? Дякую
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 14 квітень 2020 - 14:30
Потрібна консультація, як оформити опікунство над літньою людиною, через її недієздатність. До кого звернутися? Дякую
Мне кажется, куда то сюда http://www.adm-pl.go...istu-naselennya или сюда https://igov.gov.ua/subcategory/1/3
Можно позвонить/написать уточнить за вашу ситуацию
Ксаночка
-
-
Опубліковано 14 квітень 2020 - 14:43
как вариант,спросить здесь
Чип Сервис 099 211 0795
Спасибо большое.
Опубліковано 14 квітень 2020 - 15:42
в старому переході ремонт працює, вже 2 телефони відремонтували за цей час
Опубліковано 15 квітень 2020 - 10:49
Девчули, хелп)) Ситуация сос)
Заказала с подругами салфетки Гринвей, но одна уехала и ей пока не до них и будут лишние , мне ни к чему столько(
Если, кому хочется на пробу, пишите в лс
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|