Заготовки на зиму
Розпочатий з Alenka, 21 лип 2010 13:16
1545 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 липень 2019 - 14:47
чудова! малі їдять із задоволенням. Вона після розморожування не втрачає ні форму, ні смак.
У мене діти заморожені ягоди їдять просто ложкою без цукру і додатків. То найкраще зберігають форму ожина і шовковиця. Всі інші ягоди "течуть", хоча на смак особливо це не впливає))
мне еще малина нравится а то малая не ест все, утратившее форму))
шелковицу не морозила ни разу, попробую, спасибо!
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 29 липень 2019 - 17:11
девочки, а ежевика в заморозке норм?
використовую замість льоду до вина чи шампанського. Прекрасно виглядає, охолоджує і не змінює смак напою. Потім можна з`їсти, досить оригінальний присмак з`являється.
Опубліковано 19 листопад 2019 - 15:35
Изумительный соус «хреновина»: 1кг крепких помидор, по 60г хрена и чеснока, по1 ст ложки соли и сахара размолоть в блендере и разложить по банкам. Можно есть сразу, но и прекрасно храниться в холодильнике всю зиму!
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 29 червень 2020 - 13:54
Девочки,как косточки из ягод удаляете? увидела такую штуку https://prom.ua/p985...YAaAlFuEALw_wcB.А то вишни люблю вялить и морозить,но процесс подготовки долгий.
Відредаговано Лали, 29 червень 2020 - 13:54.
Опубліковано 29 червень 2020 - 14:00
у мене таких 3 штуки вже років 7. Зручно, швидко. Буває проскакують ягоди з кісточкою, але це не порівняти з колупанням руками.
Опубліковано 29 червень 2020 - 14:25
бери, не пожалеешь. У меня такая лет 5. ОООООчень удобно, а то эти ковыряния косточек прост бррр
Лали
-
-
Опубліковано 29 червень 2020 - 15:06
Спасибо, девочки,заказала!
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 29 червень 2020 - 15:12
А вакуматор (или как он правильно называется?) есть у кого? Поделитесь впечатлениями и ссылками))
Опубліковано 29 червень 2020 - 15:45
А вакуматор (или как он правильно называется?) есть у кого? Поделитесь впечатлениями и ссылками))
У меня был вот такой https://www.amazon.c...cuum sea&sr=8-3
Он был по скидке и я купила его за 24 $.
Крутая штука, очень осталась довольна. Но честно, я наигралась и потом не пользовались. Я его продала, так он еще и места много занимал
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 01 липень 2020 - 16:19
Девочки,как косточки из ягод удаляете? увидела такую штуку https://prom.ua/p985...YAaAlFuEALw_wcB.А то вишни люблю вялить и морозить,но процесс подготовки долгий.
Ви вже випробували покупку? я теж купила таку штуку, уже відро вишень перечислила. Мені сподобалось)
П.с.Пару днів тому я і не знала, що мені таке потрібне .
Лали
-
-
Опубліковано 01 липень 2020 - 20:24
Ви вже випробували покупку? я теж купила таку штуку, уже відро вишень перечислила. Мені сподобалось)
П.с.Пару днів тому я і не знала, що мені таке потрібне .
Сьогодні забрала з пошти, перевірила на черешнях.Працює!!
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 01 липень 2020 - 20:33
А ніхто не хоче заказать цей виниматель))? я б розділила доставку
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 01 липень 2020 - 21:30
А ніхто не хоче заказать цей виниматель))? я б розділила доставку
там доставка новою поштою безкоштовна
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 01 липень 2020 - 23:10
Как морозить брокколи , цветную капусту ?варить ?сырую ?или сварить и сделать пюре ?мне для дочки .
Опубліковано 02 липень 2020 - 01:53
Как морозить брокколи , цветную капусту ?варить ?сырую ?или сварить и сделать пюре ?мне для дочки .
сирими
Але якщо не власна, а купована, то немає сенсу. Краще при потребі купити в Метро пакет замороженої.
Опубліковано 02 липень 2020 - 05:53
Лучше пробланшировать. Вода закипит, бросаете соцветия, буквально на минуту, потом достаёте и в холодную воду. Затем на бумажное полотенце, чтобы вода полностью сбежала, распаковуете по пакетами в морозилку. Кабачки тоже лучше бланшировать.
Лали
-
-
Опубліковано 02 липень 2020 - 06:27
Де ви замовили?
Опубліковано 02 липень 2020 - 07:43
Броколі купувала вже заморожену, в магазинах Еліка (з напівфабрикатами) вона по 5,49 за 100 гр, класна.
Цвіте у капусту спочатку бланширувала, потім заморожувала.
Кабачок не бланширую, просто ріжу кільцями і заморожую партіями, потім скидаю в окремий пакет. Але я його використовую і для малої, і нам готую.
Опубліковано 02 липень 2020 - 08:05
И мне, пожалуйста, напишете, где заказывали с бесплатной доставкой.
Опубліковано 02 липень 2020 - 08:33
Пишите уже сюда, чтоб в личку всем не отвечать. Мне тоже понадобилось)
19 користувачів читають цю тему
0 учасників, 19 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|