Досягнення наших малюків!
Розпочатий з Алина_21, 20 чер 2012 22:48
1574 відповідей у цій темі
Опубліковано 15 вересень 2016 - 20:48
А у нас ось таке "досягнення"... Доня навчилася вилазити на сходи і у мене тепер ні хвилини спокою немає, вона зразу летить туди, скіольки разів я сьогодні її знімала - не перерахувати
Вау! Вітаю!)
Оля, а ви їх не закриваєте? чи ще не встигли?
А в нас теж досягнення. Злата докумекала як залізти на сходи оминаючи воротця (пролазе тепер між балясинами) Вчора сходила на гору, пограла на піаніно, взяла іграши зі схову і спустилась вниз.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 15 вересень 2016 - 20:56
Вау! Вітаю!)
Оля, а ви їх не закриваєте? чи ще не встигли?
А в нас теж досягнення. Злата докумекала як залізти на сходи оминаючи воротця (пролазе тепер між балясинами) Вчора сходила на гору, пограла на піаніно, взяла іграши зі схову і спустилась вниз.
Не закриваємо, вірніше, не закривали. Чоловік буде щось думати, бо я сьогодні цілий день провела на сходах)
Опубліковано 15 вересень 2016 - 21:02
Не закриваємо, вірніше, не закривали. Чоловік буде щось думати, бо я сьогодні цілий день провела на сходах)
Нас виручали саморобні воротця. Менший не цікавився ними, а доня ну дууже настирна і постійно товчеться біля них. Тепер вони не рятують.((
Опубліковано 19 вересень 2016 - 06:57
Вчора прокололи вушка) сідого волосся в мене додалося, але ж дуже мені хотілося! Всі сусіди напевно думали, що ми там дитину ріжемо...зате тепер- краса)
Опубліковано 19 вересень 2016 - 07:28
Вчора прокололи вушка) сідого волосся в мене додалося, але ж дуже мені хотілося! Всі сусіди напевно думали, що ми там дитину ріжемо...зате тепер- краса)
Вы самостоятельно прокалывали?
Опубліковано 19 вересень 2016 - 07:33
Вы самостоятельно прокалывали?
Ні, жінка, яка працює в салоні додому приходила
Опубліковано 19 вересень 2016 - 12:07
Ні, жінка, яка працює в салоні додому приходила
ваша знайома, чи вона до любого може прийти? Яка ціна якщо не секрет?
Опубліковано 19 вересень 2016 - 15:56
ваша знайома, чи вона до любого може прийти? Яка ціна якщо не секрет?
Ми ж не в Полтаві((
Опубліковано 19 вересень 2016 - 20:36
Ми ж не в Полтаві((
О пробачте, не знала)))
Опубліковано 19 вересень 2016 - 21:56
О пробачте, не знала)))
Та нічого страшного) взагалі, я думаю можна і в Полтаві домовитися, щоб додому прийшли, бо це такий крик буде, що додому складно дитину доправити буде)))
Опубліковано 20 вересень 2016 - 06:17
Та нічого страшного) взагалі, я думаю можна і в Полтаві домовитися, щоб додому прийшли, бо це такий крик буде, що додому складно дитину доправити буде)))
Та ладно, крик, скоріш за все, залежить від віку дитини.Кума колола вушках двом доням у віці 3 і 4 місяці відповідно, то все пройшло спокійно в обох.Одній робили в салоні краси, іншій - в харківській клініці разом з акдскою)
дріваа
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:татьяна
Опубліковано 20 вересень 2016 - 06:43
Может я "не правильная мама:-)"но мне так жалко ребенка что решила не прокалывать ушки.Я себе прокалывала когда сама захотела:-) думаю пусть и она решает сама:-)
Енотик
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 вересень 2016 - 11:41
Подружка недавно колола дочке (1 годик) в Шаленой красе, там есть сережки на выбор из медстали, которые носят до заживления, колят пистолетом, малявка плакала, конечно, но стоило отвлечь, и все быстро забыла. Стоимость около 100 грн. в зависимости от дизайна сережек.
Marina_mari
-
-
Ім'я:Marina
Опубліковано 21 жовтень 2016 - 19:51
Нам почти 7 месяцев и доченька начала ставать на колени в кроватке и пытаься стать на ножки выправляя их... подскажите это нормально или рано? Не хочется что б потом две кривульки были(ножки)))
Опубліковано 21 жовтень 2016 - 19:57
Нам почти 7 месяцев и доченька начала ставать на колени в кроватке и пытаься стать на ножки выправляя их... подскажите это нормально или рано? Не хочется что б потом две кривульки были(ножки)))
если сама встает - значит пора) ставить не нужно, а заставить не делать тоже ж не выйдет) просто позаботьтесь о безопасности, чтоб не выпала из кроватки или не упала назад и ударилась. У меня сын в 7 сел, а к 8 уже стоял в кроватке.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 21 жовтень 2016 - 20:21
Особисто я вважаю, що якщо дитина щось починає робити сама, значить вона до цього готова. Старший син почав сам ходити в 7.5 міс (навіть педіатр не повірила, поки не побачила), а він просто одного дня встав сам на ноги, а тоді сам пішов. Ноги нормальні, не кривульки)
Linn
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 21 жовтень 2016 - 20:29
Мы знакомы с малышкой, которая в 5 месяцев уверенно сидела, а в 6 с половиной вставала в кроватке на ножки. Вы не одни такие, не переживайте)
Енотик
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 21 жовтень 2016 - 21:13
Подняла альбом, посмотрела записи: наш сынок уверенно сидел в 6,5 мес., в это же время постоянно стоял в кроватке, в 7 мес. шустро ползал, а сейчас в 11 мес. ходит и ползает 50/50. Так что, думаю, у вас средние показатели развития, так и должно быть. Присоединюсь к постам девочек, что если малыш самостоятельно, а не принудительно это делает, значит, уже пора)
дріваа
-
-
Ім'я:татьяна
Опубліковано 22 жовтень 2016 - 10:03
наша в 7-тоже сама стояла в кроватке..ножки не кривульки))))
Marina_mari
-
-
Ім'я:Marina
Опубліковано 22 жовтень 2016 - 17:37
Спасибо девочки за ответы))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення