Обо всем 13
Розпочатий з Алина_21, 17 чер 2012 16:26
1996 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 серпень 2012 - 13:56
Девочки, нужна помощь коллективного разума))
Нужно придумать слоган. Что-то о молодости))
Короче, есть парень слегка за 30, который все время акцентирует внимание, что он старый))) Вот надо эту тему обыграть, подколоть его на этом, но не пошло. Вариант "...главное перцем не стареть" не катит))
что-то типа "я не стар, я суперстар (superstar)" или наоборот "я так стар, я просто суперстар!", ну такое..
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 13 серпень 2012 - 15:04
Спасибо, девочки.
Варианты еще принимаются))) На английском тоже катит))
что-то типа "я не стар, я суперстар (superstar)" или наоборот "я так стар, я просто суперстар!", ну такое..
Вот это уже ближе к нужной персоне))))
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 серпень 2012 - 19:45
всех левшей с праздником: международным днём левшей (люблю этот праздник)
Опубліковано 13 серпень 2012 - 21:18
Девочки, что это значит: захожу на страницу любого сайта, щёлкаю мышкой в любом месте (на картинке, надписи, неважно) и начинает мигать курсор, как в текстовом документе. Что за глюк и как с этим бороться?
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 13 серпень 2012 - 21:20
Спасибо! Мы левши!!! И у нас сегодня день варенья!!!
Опубліковано 13 серпень 2012 - 21:47
Девочки, на леваде у всех есть горячая вода? У нас с самого утра нет. Никто не знает, что случилось???
Опубліковано 13 серпень 2012 - 21:50
спасибо! в честь праздника получила подарочек от мужа - коробочку моих любимых рафаэллок)
Опубліковано 13 серпень 2012 - 22:11
Девочки, на леваде у всех есть горячая вода? У нас с самого утра нет. Никто не знает, что случилось???
у нас есть
Опубліковано 14 серпень 2012 - 07:53
Всіх зі святом!!!!
Маковея (Перший Спас, Спас на воді, Медовий спас) — народна назва православного свята Винесення чесних древ Животворящого Хреста Господнього, або Cвято Всемилостивого Спасу та Пресвятої Богородиці, яке відзначають у перший день Успінського посту 14 серпня (1 серпня за старим стилем).
Традиції в Україні
Свято Маковея одне з найпоетичніших і найшановніших в Україні. Цього дня у церквах святять воду, квіти й мак. На Маковія кожний мав букет квітів, в якому обов’язково присутні великі достиглі голівки маку. Такий букет називається «маковійчик» або «маковейка» і в ньому можуть бути і чорнобривці, і жоржини, і айстри, і гвоздики, і барвінок, а також різні трави (які в народі називають зіллям, зіллячком): васильки, м'ята, чебрець, любисток, петрові батоги, полин, деревій, будяк-пристрітник.
«Маковійську квітку» переважно робили з городніх квітів, але добавляли в букет і лісові квіти. Пишний букет складався з чебрецю, чорнобривців, васильків, нагідок, польових сокирок тощо. Додавали інколи й голівку невеличкого соняшника, і все це обв’язували червоною стрічкою. Голівки маку в’язали в окремий букет. До речі, дівки-чарівниці святили ще й мак-видюк (дикий мак). В народному знахарстві він вживається як засіб проти чародійства: вважалося, що цим маком треба обсипати дім, і тоді всі відьомські хитрощі зникнуть. Кожна квітка в букеті мала своє призначення. Так, м’ята мала оберігати сім’ю від усякої напасті й додавати здоров’я, ласкавці – щоб у родині була ласка, злагода та щирість, сонях уособлювався з небесним світилом, щоб воно було завжди ласкавим і милосердним для людей, тварин та рослин. Після освячення букет квітів та голівки маку кладуть за образи і зберігають до весни. Весною мак розсівали по городу, а засушені квіти на Благовіщення вплітали дівчатам у волосся – «щоб не випадало». На Маковея готують пісний борщ з грибами. Віруючі намагаються зранку нічого не їсти, аж поки не вип'ють свяченої води. Обрядовою їжею цього дня є «шуліки». Готують їх так: печуть коржі, ламають на дрібні шматочки і заливають медом з розтертим маком. Ця їжа смачна, її залюбки їдять діти. Всі чоловіки повинні були з’являтися на це свято в козацькому одязі. Цього дня хворі на пропасницю купалися в річці, бо вода на свято Маковея вважалася цілющою.
Я сьогодні буду робить шулики)
А у вашій родині є якісь традиції пов"язані з цим святом?
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 14 серпень 2012 - 08:11
Девочки, напишите пожалуйста в лс тел. Юли Emilian
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 14 серпень 2012 - 08:32
Девочки, напишите пожалуйста в лс тел. Юли Emilian
кинула в ЛС
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 14 серпень 2012 - 10:14
Help! Девочки, у кого есть контакты женщины, которая расцеживает, очень срочно нужно.
Опубліковано 14 серпень 2012 - 10:15
Подскажите, а где можно освятить мед и во сколько?
mamulia1985
-
Місто:полтава-половки
-
Ім'я:mamulia ольга
Опубліковано 14 серпень 2012 - 11:29
а ещё кто знает до какого времени будут святить мёд? а конкретнее на половках)))))))
Опубліковано 14 серпень 2012 - 11:51
Никто не будет идти в церковь?
Опубліковано 14 серпень 2012 - 13:08
Я конечно не спец, но святят, по моему, во время службы, а она уже закончилась.
Опубліковано 14 серпень 2012 - 13:58
Help! Девочки, у кого есть контакты женщины, которая расцеживает, очень срочно нужно.
В лс
Artulina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 14 серпень 2012 - 14:00
Не знала, что у нас в Полтаве есть ещё один подобный нашему форум для мам и пап...
http://mamapoltava.listbb.ru/index.php
какое-то плагиаторство  Молодой совсем.
Опубліковано 14 серпень 2012 - 14:02
 Делаю свой первый заказ на Кидстаффе. страшно))))
lenaxol
-
Місто:с.Розсошенцы
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 14 серпень 2012 - 14:10
Не знала, что у нас в Полтаве есть ещё один подобный нашему форум для мам и пап...
http://mamapoltava.listbb.ru/index.php
Я о таком форуме первый раз слышу и вижу особенно о полтавском.
Надо будет зайти почетать
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|