Закінчилась епоха бідності і зубожіння.ПОЛТАВЦІ ЗА МІСЯЦЬ КУПИЛИ НОВИХ АВТО НА 6 МЛН ДОЛАРІВ
12.06.2019
У травні у Полтаві та області зареєстрували понад 220 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $28 тис.
Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Renault. У регіоні придбали 32 такі авто на суму $500 тис. Також популярними були Hyundai та Toyota. Загальна сума покупок у Полтаві минулого місяця перевищила $6 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#15061Опубліковано 12 червень 2019 - 21:54 #15062Опубліковано 12 червень 2019 - 22:21 це така сама статистика як і середня зарплата - один півмлн інші 5 тис, а середня зарплата непогана. У нас значна частина на з'йомних квартирах живе, а за 28тис дол машину купив... Купили синочкам/ доцям папимами ті, що можуть собі це дозволити що при вітях, при пєті і зараз #15063Опубліковано 12 червень 2019 - 23:15
Статистика статистикою, а у дворах уже пройти неможливо - все машинами заставлено... Уже десь писала - повторюсь, задній фон фото старшого і меньшого показує рівень життя.
#15064Опубліковано 12 червень 2019 - 23:39
Двори не розраховані навіть на одну машину з кожної квартири, а якщо два авто в сім'ї... А за стоянку не хочеться платити, або немає де ставити. А ще вічна війна між автовласниками і тими , кому їх машини завжди заважають . Це як в маршрутці - одним люк закрити, бо дує, іншим - віткрити, бо дихати немає чим
А відносно тієї статистики - спілкуємося з людьми, більшость моїх знайомих це " середній клас" (хоча я думаю, що середнього в нас майже немає) -працюють, не чекають коли хтось їм постука в двері і подарує мільйон і жоден не може купити собі авто за 28тис долл. Хоча я теж завжди дивуюся кількості бідноти автовласників біля "екватору" чи "епіцентру". Мені здається, що багатіють багаті от вони і роблять статистику таких покупок, Відредаговано Belyanochka, 12 червень 2019 - 23:40.
#15065Опубліковано 13 червень 2019 - 06:02
Це не статистика, це дані Мрео, а це різні речі, розумієте? Ні?! 220 авто ЗАРЕЄСТРОВАНО вартістю 6 млн, з них рено 32, а це сегмент 300 - 500 тис доступного авто. Інші не вказали більш детально у статті сайту з продажу авто.
#15066Опубліковано 13 червень 2019 - 08:12 Я тобі про одне, а ти про інше. Навіть якщо це одні і тіж люди купують по декілка авто, вони і їздять на декількох одночасно? Бо машин не лише у дворах, а і на дорогах значно більше ніж було 1-2-5 чи 10 років тому!
#15067Опубліковано 13 червень 2019 - 09:20
Мої батьки дивилися в молодості чорно-білий телевізор, потім взяли в кредит кольоровий, зараз у них бюджетна плазма. Вони стали багатші? Це не рівень життя, це прогрес в розвитку технологій. А про підвищений рівень життя я буду говорити тоді, коли ми не будемо по копійці збирати на лікування важко - хворих дітей, коли про корупцію ми будемо читати тільки в книгах з історії, коли хоча б середньостатистичний пенсіонер зможе собі дозволити витрачати свою пенсію не тільки на аптеки, а й на подорожі.
#15068Опубліковано 13 червень 2019 - 10:46
При зубожінні, про яке говорять з телевізора, люди ходять з кнопковими телефонами, а не смартфонами і т.п., бо розвиток технологій ні до чого, коли ти не задовільнив першочергові потреби. ІМХО
#15069Опубліковано 13 червень 2019 - 11:03 І коляски для дітей по 10000-20000 тис грн не купляють
#15070Опубліковано 13 червень 2019 - 11:07 Ну смартфон зараз далеко не розкіш. Не чула по телевізору про такий рівень зубожіння. Я взагалі не дивлюсь телевізор, а аналізую на прикладах із життя отрчуючих мене людей. Відредаговано Сана, 13 червень 2019 - 11:11.
#15071Опубліковано 13 червень 2019 - 11:16
Саме так, і таких прикладів можна навести безліч)
Смартфон, як елементарний приклад, трохи вище навели інший за коляски - по вулицях їздять, в основному, від 12 тис. і вище))
#15073Опубліковано 13 червень 2019 - 11:50 Я не бачу зубожіння! Але багато про нього чую...
#15074Опубліковано 13 червень 2019 - 12:11 А є такі, хто багато чує про підвищення рівня життя, але його не бачуть. Я не про тих, хто не хоче працювати і звик тільки жалітися.
#15075Опубліковано 13 червень 2019 - 12:22 Але саме останніх у нас досить великий прошарок суспільства...
#15076Опубліковано 13 червень 2019 - 12:40
Милая Ксюша, вот вы как раз меня взяли и, с ваших же слов, "обосрали", не видя и не зная ))))Не находите? Хотя,прописаная ситуация в принципе абсурдна - я не душевнобольная или психически неуравновешенная особа... А! Вы же абсолютно уверены в своей правоте - поэтому можно)))) Это ж в интернете....А так, да,в жизни вы белая и пушистая! И, если вы не из тех, о ком я написала, чего ж так близко к сердцу принимаете??? Странно... Но уж извините, глядя на вашего протеже в роли президента моей страны, я не желаю катиться в пропасть вместе с вами, теми кто его выбрал, кем бы вы ни были ( да хоть папой римским!) и я буду называть вещи своими именами, как это делала и до сего дня! И дурака я буду называть дураком, не кидаясь при этом на первого встречного
#15077Опубліковано 13 червень 2019 - 12:55
Це зубожіння досить добре можна відслідкувати по кошиках у супермаркетах. Корзинки все частіше замінюють на візочки))) Та мене більше дивує не це, а втома від війни, особливо тих, хто від неї ретельно ховався по закордонах, або прикидався смертельно хворим під час мобілізацій... Спостерігаючи це, дуже шкода хлопців, що захищають країну там зараз. А треба зробити як у Ізраїлі - служити та захищати країну повинні усі... #15078Опубліковано 13 червень 2019 - 13:08
Який суперечливий пост. Голосував за зе, не жалкую, але є всі підстави припускати, що країну чекає бардак та злидні... Та вже треба бити в усі дзвони, щоб це не зайшло вкрай далеко... Чи ви згодні відкотитися за ці 5 років у безодню, з якої вибиратися буде ще важче ніж зараз? #15079Опубліковано 13 червень 2019 - 13:45
Индекс Джини у нас самый низкий в Европе, то есть у нас самая маленькая разница между богатыми и бедными. Надо конечно учитывать теневые доходы, но факт остаётся фактом.
#15080Опубліковано 13 червень 2019 - 14:46
Не совсем по теме,но тут часто говорят про армию Израиля ,там служат далеко не все ,есть довольно большой перечень тех ,кто не служит,но служить хотят все ну или большинство) потому ,что это даёт очень большие бонусы для дальнейшей жизни,за время службы человек получает 2-3 гражданские профессии и денежки на обучение в выбранном учебном заведении или эти деньги можно использовать на открытие своего дела и тд, попасть в боевое подразделение ,там где есть риск для жизни,можно только по своему желанию и пройдя кучу проверок по физ и псих. здоровью,но и бонусы выше,про оснащение израильской армии говорить даже не буду. Прежде чем делать как там обязательную службу,надо сделать как там отношение государства к своим гражданам,хоть там государство и ведёт свою игру на этой войне, но предпочитает действовать не принуждением,а поощрением,потому и результативность гораздо выше,люди идут добровольно,правда война от этого не перестает быть войной.... 6 користувачів читають цю тему0 учасників, 6 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |