Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#15061 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 12 червень 2019 - 21:54

ПОЛТАВЦІ ЗА МІСЯЦЬ КУПИЛИ НОВИХ АВТО НА 6 МЛН ДОЛАРІВ
12.06.2019
У травні у Полтаві та області зареєстрували понад 220 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $28 тис.

Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Renault. У регіоні придбали 32 такі авто на суму $500 тис. Також популярними були Hyundai та Toyota. Загальна сума покупок у Полтаві минулого місяця перевищила $6 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Закінчилась епоха бідності і зубожіння.

#15062 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 червень 2019 - 22:21

Закінчилась епоха бідності і зубожіння.

це така сама статистика як і середня зарплата - один півмлн інші 5 тис, а середня зарплата непогана.
У нас значна частина на з'йомних квартирах живе, а за 28тис дол машину купив... Купили синочкам/ доцям папимами ті, що можуть собі це дозволити що при вітях, при пєті і зараз

#15063 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 червень 2019 - 23:15

це така сама статистика як і середня зарплата - один півмлн інші 5 тис, а середня зарплата непогана.
У нас значна частина на з'йомних квартирах живе, а за 28тис дол машину купив... Купили синочкам/ доцям папимами ті, що можуть собі це дозволити що при вітях, при пєті і зараз

Статистика статистикою, а у дворах уже пройти неможливо - все машинами заставлено...

Уже десь писала - повторюсь, задній фон фото старшого і меньшого показує рівень життя.

#15064 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 червень 2019 - 23:39

Двори не розраховані навіть на одну машину з кожної квартири, а якщо два авто в сім'ї... А за стоянку не хочеться платити, або немає де ставити. А ще вічна війна між автовласниками і тими , кому їх машини завжди заважають . Це як в маршрутці - одним люк закрити, бо дує, іншим - віткрити, бо дихати немає чим
А відносно тієї статистики - спілкуємося з людьми, більшость моїх знайомих це " середній клас" (хоча я думаю, що середнього в нас майже немає) -працюють, не чекають коли хтось їм постука в двері і подарує мільйон і жоден не може купити собі авто за 28тис долл. Хоча я теж завжди дивуюся кількості бідноти автовласників біля "екватору" чи "епіцентру". Мені здається, що багатіють багаті от вони і роблять статистику таких покупок,

Відредаговано Belyanochka, 12 червень 2019 - 23:40.

#15065 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2019 - 06:02

Це не статистика, це дані Мрео, а це різні речі, розумієте? Ні?! 220 авто ЗАРЕЄСТРОВАНО вартістю 6 млн, з них рено 32, а це сегмент 300 - 500 тис доступного авто. Інші не вказали більш детально у статті сайту з продажу авто.

#15066 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2019 - 08:12

Двори не розраховані навіть на одну машину з кожної квартири, а якщо два авто в сім'ї... А за стоянку не хочеться платити, або немає де ставити. А ще вічна війна між автовласниками і тими , кому їх машини завжди заважають . Це як в маршрутці - одним люк закрити, бо дує, іншим - віткрити, бо дихати немає чим
А відносно тієї статистики - спілкуємося з людьми, більшость моїх знайомих це " середній клас" (хоча я думаю, що середнього в нас майже немає) -працюють, не чекають коли хтось їм постука в двері і подарує мільйон і жоден не може купити собі авто за 28тис долл. Хоча я теж завжди дивуюся кількості бідноти автовласників біля "екватору" чи "епіцентру". Мені здається, що багатіють багаті от вони і роблять статистику таких покупок,

Я тобі про одне, а ти про інше. Навіть якщо це одні і тіж люди купують по декілка авто, вони і їздять на декількох одночасно? Бо машин не лише у дворах, а і на дорогах значно більше ніж було 1-2-5 чи 10 років тому!

#15067 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

3         

Опубліковано 13 червень 2019 - 09:20

Мої батьки дивилися в молодості чорно-білий телевізор, потім взяли в кредит кольоровий, зараз у них бюджетна плазма. Вони стали багатші? Це не рівень життя, це прогрес в розвитку технологій. А про підвищений рівень життя я буду говорити тоді, коли ми не будемо по копійці збирати на лікування важко - хворих дітей, коли про корупцію ми будемо читати тільки в книгах з історії, коли хоча б середньостатистичний пенсіонер зможе собі дозволити витрачати свою пенсію не тільки на аптеки, а й на подорожі.

#15068 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2019 - 10:46

Мої батьки дивилися в молодості чорно-білий телевізор, потім взяли в кредит кольоровий, зараз у них бюджетна плазма. Вони стали багатші? Це не рівень життя, це прогрес в розвитку технологій. А про підвищений рівень життя я буду говорити тоді, коли ми не будемо по копійці збирати на лікування важко - хворих дітей, коли про корупцію ми будемо читати тільки в книгах з історії, коли хоча б середньостатистичний пенсіонер зможе собі дозволити витрачати свою пенсію не тільки на аптеки, а й на подорожі.

При зубожінні, про яке говорять з телевізора, люди ходять з кнопковими телефонами, а не смартфонами і т.п., бо розвиток технологій ні до чого, коли ти не задовільнив першочергові потреби. ІМХО

#15069 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2019 - 11:03

При зубожінні, про яке говорять з телевізора, люди ходять з кнопковими телефонами, а не смартфонами і т.п., бо розвиток технологій ні до чого, коли ти не задовільнив першочергові потреби. ІМХО

І коляски для дітей по 10000-20000 тис грн не купляють
  • Kalinna це подобається

#15070 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 13 червень 2019 - 11:07

Ну смартфон зараз далеко не розкіш. Не чула по телевізору про такий рівень зубожіння.
Я взагалі не дивлюсь телевізор, а аналізую на прикладах із життя отрчуючих мене людей.

Відредаговано Сана, 13 червень 2019 - 11:11.

#15071 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2019 - 11:16

І коляски для дітей по 10000-20000 тис грн не купляють

Саме так, і таких прикладів можна навести безліч)

Ну смартфон зараз далеко не розкіш. Не чула по телевізору про такий рівень зубожіння.
Я взагалі не дивлюсь телевізор, а аналізую на прикладах із життя отрчуючих мене людей.

Смартфон, як елементарний приклад, трохи вище навели інший за коляски - по вулицях їздять, в основному,  від 12 тис. і вище))

#15072 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 13 червень 2019 - 11:19

Ви бачите тільки достаток?

#15073 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2019 - 11:50

Ви бачите тільки достаток?

Я не бачу зубожіння!
Але багато про нього чую...

#15074 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 13 червень 2019 - 12:11

Я не бачу зубожіння!

А є такі, хто багато чує про підвищення рівня життя, але його не бачуть. Я не про тих, хто не хоче працювати і звик тільки жалітися.

#15075 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2019 - 12:22

А є такі, хто багато чує про підвищення рівня життя, але його не бачуть. Я не про тих, хто не хоче працювати і звик тільки жалітися.

Але саме останніх у нас досить великий прошарок суспільства...

#15076 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2019 - 12:40

А я взагалі наш форум мам відкрила з іншого боку. Всі такі культурні, виховані, щасливі мами і дружини. А почитаєш цю тему... І  на вулиці, Фрекен Бок, я впевнена, Ви б не підійшли і не обісрали б людину тільки за те, що в неї зовсім інша думка, не така як у Вас. А на форумі, в інтернеті все можна. Це з тої серії: всі мужики-козли. Чесно, мене не дуже цікавить політика, і я ніколи в житті не фукала на тих, у яких є Своя думка, а з повагою відношусь до тих,які відстоюють іі з гідністю і без образ.

Милая Ксюша, вот вы как раз меня взяли и, с ваших же слов, "обосрали", не видя и не зная ))))Не находите? Хотя,прописаная ситуация в принципе абсурдна - я не душевнобольная или психически неуравновешенная особа...

А! Вы же абсолютно уверены в своей правоте - поэтому можно)))) Это ж в интернете....А так, да,в жизни вы белая и пушистая!

И, если вы не из тех, о ком я написала, чего ж так близко к сердцу принимаете??? Странно...

Но уж извините, глядя на вашего протеже в роли президента  моей страны, я не желаю катиться в пропасть вместе с вами, теми кто его выбрал, кем бы вы ни были ( да хоть папой римским!) и я буду называть вещи своими именами, как это делала и до сего дня! И дурака я буду называть дураком, не кидаясь при этом на первого встречного  :office:

#15077 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2019 - 12:55

Я не бачу зубожіння!

Це зубожіння досить добре  можна відслідкувати по кошиках у супермаркетах. Корзинки все частіше замінюють на візочки)))

Та мене більше дивує не це, а втома від війни, особливо тих, хто від неї ретельно ховався по закордонах, або прикидався смертельно хворим під час мобілізацій... Спостерігаючи це, дуже шкода  хлопців, що захищають країну там зараз. 

А треба зробити як у Ізраїлі - служити та захищати країну повинні усі... 

#15078 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2019 - 13:08

Вообще то объективно говоря, если Зе и дальше будет "работать" в том же духе, то на выборах в ВР для него и его партии будет большим счастьем набрать хотя бы 15-20 % голосов. Люди верят только один раз - и второй раз просто проигнорируют выборы. А нынешний олигархат (который пока по-большому счету еще власть не потерял) легко на выборах сделает необходимый себе вброс.

И не стоит говорить, что якобы Зе только-только начал "работать". В том то и дело, что Работать Президентом он еще и не начинал....

1) Какого простите хрена Президент (!!!) страны отправился в вояж на передовую ? В его распоряжении больше 300 генералов прямая обязанность которых - заниматься военными вопросами. Вот их то и надо было отправить на Донбасс... а самому кататься зачем ? Времени свободного много или заняться нечем ?

2) Только за 1 неделю произошло несколько важный событий: в Харькове толпа непонятно кого свалила памятник при ПОЛНОМ попустительстве полиции (я не поклонник идолов, но вандализм и вседозволенность - это палка о двух концах, рано или поздно она ударит по голове каждого). Тут же - сотрудники милиции убивают ребенка. Тут же: еще один сотрудник милиции в Киеве размахивает пистолетом на людной улице.... Где Президент и почему ни министр МВД, ни даже главы областных МВД не отправлены на... в отставку, как НЕ справляющиеся со своими прямыми обязанностями - оеспечение правопорядка на улицах

3) Стоимость газа по всех Европе обвалилась. И только в Украине розничная цена с 1 июля будет увеличена ! Как это называется ? И это притом, что еще месяц назад суды признали незаконными постановления Кабмина о расчете формулы цена на газ в Украине (читай - противоречащими Законам Украины). Президент у нас кто ? ГАРАНТ !!! И где его реакция ?

Президент "не успел" ? Не смешите... По каждому пункту достаточно 5 минут на вынесение решения. И еще день, чтобы помощники и юристы оформили все это в виде соответствующих указов и поданий. Но Зе некогда... Он по Европам поехал..... Турыст блин....

Я сам голосовал за Зе. И в целом не жалею.

Но пока у меня есть все основания предполагать, что следующие 5 лет Украина снова будет барахтаться в нищете и бардаке. Жаль.... очень жаль.

Основа любого государства - это экономика ! Ни одной мысли у Зе, как реформировать экономику страны увы нет ! Налоговая и разрешительная системы, которые убивают бизнес, продолжают существовать.

А без поднятия экономики страна обречена на вымирание - не только окнечно в прямом смысле, но и путем выезда трудоспособной части населения за рубеж. Перспективы очень туманны....

Який суперечливий пост. Голосував за зе, не жалкую, але є всі підстави припускати, що країну чекає бардак та злидні...

Та вже треба бити в усі дзвони, щоб це не зайшло вкрай далеко... 

Чи ви згодні відкотитися за ці 5 років у безодню, з якої вибиратися буде ще важче ніж зараз?

#15079 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 13 червень 2019 - 13:45

Индекс Джини у нас самый низкий в Европе, то есть у нас самая маленькая разница между богатыми и бедными. Надо конечно учитывать теневые доходы, но факт остаётся фактом.

#15080 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2019 - 14:46

А треба зробити як у Ізраїлі - служити та захищати країну повинні усі...

Не совсем по теме,но тут часто говорят про армию Израиля ,там служат далеко не все ,есть довольно большой перечень тех ,кто не служит,но служить хотят все ну или большинство) потому ,что это даёт очень большие бонусы для дальнейшей жизни,за время службы человек получает 2-3 гражданские профессии и денежки на обучение в выбранном учебном заведении или эти деньги можно использовать на открытие своего дела и тд, попасть в боевое подразделение ,там где есть риск для жизни,можно только по своему желанию и пройдя кучу проверок по физ и псих. здоровью,но и бонусы выше,про оснащение израильской армии говорить даже не буду.
Прежде чем делать как там обязательную службу,надо сделать как там отношение государства к своим гражданам,хоть там государство и ведёт свою игру на этой войне, но предпочитает действовать не принуждением,а поощрением,потому и результативность гораздо выше,люди идут добровольно,правда война от этого не перестает быть войной....

6 користувачів читають цю тему

0 учасників, 6 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама