Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:10
Так уже ж другий тиждень, як райське життя почалося - далі буде, насолоджуйтесь!
Інна ти наче й нормальна людина і адекватна))) і ти не розумієш, що для того щоб розгребти все г.... треба не 2 тижні і не 2 місяці, а там побачимо. ваш порох теж за 2 тижні обіцяв скінчити війну та нормально збагатився на ній
Не заздріть
Було б чому
Відредаговано lenovo, 27 травень 2019 - 20:09.
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:11
До чого тут платять?! Це елементарні поняття економіки і спогади з «дефолтотного» дитинства (коли ти мрієш про ляльку, а батькам зарплату якщо і дають, то сервізами, бо грошей немає)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:11
Можна подумати ви Бог
Майя привела слова шанованої людини, для щирого українця)
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:19
Інна ти наче й нормальна людина і адекватна))) і ти не розумієш, що для того щоб розгребти все г.... треба не 2 тижні і не 2 місяці, а там побачимо. ваш порох теж за 2 тижні обіцяв скінчити війну та нормально збагатився на ній
Було б чому
Якраз нормальні люди розуміють, що відбувається зараз) Щоб робити щось корисне, потрібно хоча б розуміти - ЩО ти робиш, а лялька яка стала преЗЕдентом повний нуль.ІМХО Згодом і Ви зрозумієте, що обрали...
До чого тут платять?! Це елементарні поняття економіки і спогади з «дефолтотного» дитинства (коли ти мрієш про ляльку, а батькам зарплату якщо і дають, то сервізами, бо грошей немає)
Ми повторюємо одні і ті ж помилки, тому що не пам'ятаємо історію.
Відредаговано Kalinna, 27 травень 2019 - 22:49.
lenovo
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:21
Якраз нормальні люди розуміють, що відбувається зараз) Щоб робити щось корисне, потрібно хоча б розуміти ЩО ти робиш, а лялька яка стала преЗЕдентом повний нуль.ІМХО Згодом і Ви зрощумієте, що обрали...
Ми повторюємо одні і ті ж помилки, тому що не пам'ятаємо історію.
Я тобі нагадаю, що Карабас Барабас не допустив війну в Дніпрі, а так би вже й Дніпра не було
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:32
Я тобі нагадаю, що Карабас Барабас не допустив війну в Дніпрі, а так би вже й Дніпра не було
Ты думаешь это из общечеловеческих побуждений?)
lenovo
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:37
Ты думаешь это из общечеловеческих побуждений?)
Хочеться вірити
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 20:51
Він захищав свої активи - не треба лестити етичним принципам морального виродка. Трохи поцікався, поглядами і принципами Бені.
Відредаговано Kalinna, 27 травень 2019 - 21:11.
Опубліковано 27 травень 2019 - 21:18
Я что-то пропустила, Зеленский выдвинул идею с дефолтом? Или при чем тут сторонники Президента?
Опубліковано 27 травень 2019 - 21:22
Я что-то пропустила, Зеленский выдвинул идею с дефолтом? Или при чем тут сторонники Президента?
Хорошая попытка, но нет))
Главный по прежнему Коломойский)) Все ты прекрасно понимаешь)
Опубліковано 27 травень 2019 - 21:26
Хорошая попытка, но нет))
Главный по прежнему Коломойский))
Все ты прекрасно понимаешь)
А чем это подтверждается на данный момент, кроме факта его возвращения в Украину?
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 21:41
А чем это подтверждается на данный момент, кроме факта его возвращения в Украину?
Коли давав інтерв'ю він чесно казав, що Україна йому не потрібна, а дефолт це навіть корисно) Але до чого тут Беня і його життєві принципи? Ще недавно у цій темі доводили, що Зе є самостійною фігурою))
Опубліковано 27 травень 2019 - 21:45
https://ibigdan.live...m_medium=social
Это какой-то сюр... Я никогда не думала, что идиотов настолько много. Честно, осилила 1/3 и мозг взмолил прекратить насилие над собой((
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 травень 2019 - 22:47
Лена, ты сделала мой вечер - этот комментарий мне раньше не попадался: 50 млн разделить на 50 млн всем как раз по миллиону и выйдет
PS: Это все было бы смешно, если б не было так грустно...
Відредаговано Kalinna, 27 травень 2019 - 22:48.
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 28 травень 2019 - 05:41
Мене вистачило на три хвилини. Це особливий вид катування якийсь, дійсно.
Я дивуюсь своєму чоловіку-він "ходить" до групи зе у фейсбуці і читає подібне майже кожного дня. Як він це витримує-навіть не уявляю)))) мій мозок рве після першої хвилини, а він сміється-ідіотів треба знати в обличчя.
Мені здається чи хтось дійсно вже не один раз обіцяв не писати і,взагалі, не заходити в цю тему???? Залежність???
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 28 травень 2019 - 08:20
Читаю такое каждый день!
И реально люди как пишут так и думают.
Кто-то тут писал, что раскрыл многих для себя по другому (из порохоботов, конечно же). Так вот, читаю сотрудников своих и офигеваю...
Аргумент! Дети Зеленського учатся в Ураине! Она просто не думает, что дети выростут. И будет выбор. И есть бабки. Кто-то откажется учить детей в Европе? Во многих странах обучение бесплатно.
Опубліковано 28 травень 2019 - 08:30
Я дивуюсь своєму чоловіку-він "ходить" до групи зе у фейсбуці і читає подібне майже кожного дня. Як він це витримує-навіть не уявляю)))) мій мозок рве після першої хвилини, а він сміється-ідіотів треба знати в обличчя.
Треба, щоб хоч трохи розуміти, хто і звідки г....о мете і як медіа це використовує. Ми з чоловіком ділимо читання інформації, бо інакше рвотний рефлекс з'являється.
Опубліковано 28 травень 2019 - 09:13
Читаю такое каждый день!
И реально люди как пишут так и думают.
Кто-то тут писал, что раскрыл многих для себя по другому (из порохоботов, конечно же). Так вот, читаю сотрудников своих и офигеваю...
Аргумент! Дети Зеленського учатся в Ураине! Она просто не думает, что дети выростут. И будет выбор. И есть бабки.
Кто-то откажется учить детей в Европе? Во многих странах обучение бесплатно.
Аналогічні відчуття(Тому я на роботі зараз майже мовчу, бо важко протистояти таким «аргументам».
Опубліковано 28 травень 2019 - 09:37
Объясните мне одно: почему когда был такой плохой Порошенко - даже разговоров о дефолте не было? Может медленно, но учитывая войну, экономическая ситуация стабилизировалась, золотовалютные резервы наполнялись, ВВП рос.
А за всего лишь неделю правления нового мы вплотную приблизились к жопе.
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 28 травень 2019 - 09:54
Объясните мне одно: почему когда был такой плохой Порошенко - даже разговоров о дефолте не было? Может медленно, но учитывая войну, экономическая ситуация стабилизировалась, золотовалютные резервы наполнялись, ВВП рос.
А за всего лишь неделю правления нового мы вплотную приблизились к жопе.
Не пояснять, бо по тєлєку такого не говорили, а методічок з алгоритмом дій ще не надрукували. Це ж тільки нам Порошенко проплачує за висловлювання на його користь
Майя, последнее слово в твоем посте может глубоко ранить чью то тонкую душевную организацию, поэтому предлагаю заменить его на "область ниже спины и выше обратной стороны колена" - Киса Воробьянинов (Ильф и Петров )
Відредаговано Фрекен Бок, 28 травень 2019 - 10:01.
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|