Наш президент на форуме мам и пап в обсуждениях не участвует.
Так что не передергивайте, пожалуйста.
Мамы и папы хотя бы точно взрослые люди. А президент вещает для всех слоев населения.
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#14862Опубліковано 24 травень 2019 - 08:01
То есть Вы считаете, что для президента допустимо так выражаться на подобных мероприятиях? И раскройте уж тогда секрет, чем мамы и папы нашего форума отличаются от тех мам и пап, которые слушали этот шедевр ораторского искусства на вчерашнем мероприятии или смотрели его по телевизору/в интернете? #14863Опубліковано 24 травень 2019 - 09:07
Как удобно все валить в кучу) Ну да ладно, я сделала вывод для себя - правил поведения на форуме нет. Відредаговано Ксаночка, 24 травень 2019 - 09:10. #14864Опубліковано 24 травень 2019 - 09:22
Мовчала, мовчала і не можу втриматися.
З однієї сторони я розумію Зеленський президент і його треба, так мовити, поважати. А з іншого боку саме мені соромно, що Зеленський президент, соромно за неосвідчену націю... Я вчора намагалася подивитися його виступ, але чесно мене вистачило лише на його, "привіт-привіт" з "підтанцьовкою". Це дійсно нагадує яника, така ж сама зневага до народу. А якби прихильники теперішнього президента чули, як в Європі висловлюються з приводу "волевиявлення" українців, я думаю вони б крізь землю провалилися. Ну і про мову... Я думаю, тим, кому 40+ пам'ятають алфавіт, який вивчали в школі де... Ю Я Ь? Зараз все не так, але проблем не має. Але ж всі ми призвичаїлись, навіть своїх дітей почали вчити. + згадайте Ґ, коли я закінчувала школу, про неї навіть і не знала. А потім почала використовувати в письмі, так зразу було тяжко, але як виявилося, не так все погано. #14865Опубліковано 24 травень 2019 - 09:23 Вы же видите, что это цитата? Я называю это чистоплюйством. Врослый, сознательный и самый интеллигентный человек понимает, что мат существует и может его использовать в цитатах, выражениях, там где это необходимо и от него от этого не убудет, именно потому, что в нём уже достаточно укоренилось и самосознание и интеллигентность. А когда люди доказывают и себе и другим, что они в белом пальто и делают фи на любое матерное слово в диалоге вполне мыслящих людей- это выглядит нелепо.
#14866Опубліковано 24 травень 2019 - 09:55
Т.е. все-таки двойные стандарты. Ну, чего и следовало ожидать. #14867Опубліковано 24 травень 2019 - 10:05 Хм))) Перше посилання - цитата, друге - вираження емоцій,яке нікого нене ображає. А от посилання на фб від вашого однодумця з заголовком «Порох - пи****бол», Вас чомусь повністю задовольняє)))) Відредаговано Mila*, 24 травень 2019 - 10:08.
#14868Опубліковано 24 травень 2019 - 10:13 Якби ж зневага. Для нього така поведінка є нормою. #14870Опубліковано 24 травень 2019 - 11:40 Майя, у меня вопрос - у нас на форуме ненормативная лексика уже используется вовсю? у нас она вообще запрещена) так что можно смело на меня жаловаться модераторам)
как я уже говорила, я с избирателями зели пытаюсь говорить на понятном им языке #14872Опубліковано 24 травень 2019 - 11:59 Зеленсько - український словник (зробимо його разом): #читаємо_вголос Denys Antipov
#14874Опубліковано 24 травень 2019 - 13:53 естественно он ни копейки с этого не получит (сарказм) «Яндекс» купил права на сериал «Слуга народа» с Зеленским
#14875Опубліковано 24 травень 2019 - 14:00 Звертаюсь до виборців новообраного - поясніть мені: я маю поважати людину, за дії якого мені соромно перед світом? Останні три роки я пишалась тим, що мою країну НАРЕШТІ перестали ототожнювати з "лаптєногімі балалаєчніками", а тепер ми маємо пояснювати, що сказав і що мав на увазі нинішний президент та вибачатися за його ляпи.
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |