ВАЖНО: Обо всем 11
Розпочатий з nadin, 14 лют 2012 09:16
1987 відповідей у цій темі
Опубліковано 26 березень 2012 - 20:28
Вика, честно говоря, странно почему на вашем отделении впаривают до сих пор эти доп услуги... Я очень часто отправляю посылки Укрпочтой, то когда то заикнулась им о том, чтоб с меня не брали эту сумму -а они мне сказали, что якобы у них уже давно этих доп услуг и нету))))) И плачу только по факту - за вес!!! Вот! Или может это мне так везет - может "лицом" нормально вышла?! ))))))
А хз.) У меня не берут только на Главпочтампе. А на двух моих отделениях, и еще на Зыгина отправляла, то брали.
Вика, спасибо за такую детальную инструкцию 
А обязательно в картонную упаковку? Хочу вывернуть пакет НП , получится черный пакет.
Я отправляю либо в картоне, либо у меня просто белые пакеты, как на почте продаются, только без надписей.
Вообще требование к упаковке - чистая упаковка без надписей. Все.)
Tato4ka
-
Місто:Полтавская обл.
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 26 березень 2012 - 20:34
А обязательно в картонную упаковку? Хочу вывернуть пакет НП , получится черный пакет.
Я именно так отправила в субботу посылку. Приняли
Опубліковано 26 березень 2012 - 20:51
А хз.) У меня не берут только на Главпочтампе. А на двух моих отделениях, и еще на Зыгина отправляла, то брали. 
интересненько, однако.... контора одна, а за услуги берут по-разному)))) ... я на садах 1 отправляю - то нареканий нет и девочки такие вежливые, еще ни разу к ним претензий небыло по поводу обслуживания!!
Счастливая
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"
Опубліковано 26 березень 2012 - 22:42
Спасибо, девочки, запаковала в черный пакет, посмотрим завтра, что из этого получится 
Вот начиталась
Порядок упакування поштових відправлень
1. Для упакування поштових відправлень застосовуються:
для листів – поштові конверти, спеціальні конверти з полімерних матеріалів або цупкий папір;
для бандеролей, секограм – поштові конверти, цупкий папір, футляри, коробки. Бандеролі, секограми, упаковані в цупкий папір, футляри, коробки, можуть обклеюватися паперовою стрічкою або спеціальною клейовою стрічкою типу «скотч» - прозорою чи з логотипом оператора поштового зв’язку. Бандеролі з оголошеною цінністю після упакування можуть вкладатися у торбинки з поліетиленової плівки, краї якої зварюються спеціальним пристроєм з нанесенням на місцях зварювання відбитка кліше з найменуванням об’єкта поштового зв’язку. Кілька предметів перед упакуванням обв’язуються (скріплюються);
для посилок звичайних без оголошеної цінності та з оголошеною цінністю – гофорокартонні ящики. Неподільні предмети у фабрично-заводській упаковці (дерев’яних, диктових ящиках та коробках з міцного картону), яка відповідає встановленим розмірам і забезпечує збереження вкладення, не потребують додаткового упаковування.
Для уникнення переміщення всередині посилки предмети та товари повинні бути щільно вкладені.
2. У поштових відправленнях вкладення повинні бути упаковані:
крихкі предмети – у тверду тару з використанням картонних роздільників;
точні вимірювальні прилади – у тверду тару з прокладками, що запобігають пошкодженню вкладення під час пересилання. Прилади із скляними деталями упаковуються в посилкові ящики із спеціальним кріпленням. Такі посилки приймаються з позначкою «Обережно»;
кінофільми, кіноплівки і магнітні плівки – у тару, виготовлену відповідно до вимог нормативно-технічної документації;
друкована продукція (бланки, кошторисна документація тощо) масою до 5 кілограмів – у подвійну оболонку з цупкого паперу. Якщо маса вкладення перевищує п’ять кілограмів, посилка повинна мати з обох боків (адресного та зворотного) прокладки з дикту або цупкого картону.
В оболонці з цупкого паперу також можуть пересилатися дрібні посилки без оголошеної цінності та з оголошеною цінністю в сумі 200 (двісті) гривен;
фарбувальні порошки – у торбинках з поліетиленової плівки, клейонки, щільний проклеєний папір, які вкладаються у посилкові ящики;
сипкі продукти харчування і речовини, насіння, сухофрукти, горіхи тощо – у торбинки з поліетиленової плівки, клейонки, щільний проолієний папір, які запечатуються та вкладаються у коробку з міцною основою;
рідкі речовини, а також речовини, які легко переходять у рідкий стан (сік, сироп, масло, жир, варення, мед тощо), - у закриті ємності, що повністю виключають можливість їх витікання, які вкладаються у посилкові ящики в герметичних посудинах. Посудини обертаються міцним пакувальним матеріалом та запечатуються у поліетиленові пакети.
В’язкі, жирні або сильно пахнучі речовини запечатуються за допомогою скотча і загортаються в жиро-непроникний папір;
придатні для транспортування свіжі овочі та фрукти – у посилкові ящики, бічні стінки яких мають вентиляційні отвори або вертикальні розрізи, а також плетені кошики (крім конусоподібних), верхня частина яких повинна бути обшита міцною тканиною;
розсади та рослини за наявності карантинного сертифіката Головної державної інспекції з карантину рослин – у кошики, обшиті тканиною. На дно кошика кладеться поліетиленова плівка (клейонка);
бджоли за наявності ветеринарного свідоцтва, виданого Головним департаментом ветеринарної медицини, - у спеціально виготовлені посилкові ящики, конструкція яких запобігає їх пошкодженню або втраті;
хутро, шкурки гризунів без спеціальної обробки, а також вовна, щетина, волос, пір’я і пух за наявності ветеринарного свідоцтва, виданого Головним департаментом ветеринарної медицини, - у тканину (мішковину) чи торбинку з поліетиленової плівки, які вкладаються у посилкові ящики.
Рослини (виноградна лоза, саджанці тощо), предмети, які не складаються (креслярські дошки, дитячі санчата, автопокришки, валізи, бідони тощо), за винятком гострих і різальних предметів, розміри і маса яких не перевищують розміру і масу, передбачені пунктом 14 цих Правил, можуть пересилатися без упакування. У разі пересилання предметів та товарів, які були у вжитку або мають пошкодження, робиться відповідна позначка на бланку супровідної адреси до посилки.
3. Предмети одягу, килимові та інші м’які вироби можуть упаковуватися у м’яку оболонку (тканину). Таке вкладення доцільно попередньо упаковувати в поліетиленову плівку або інший вологонепроникний матеріал.
М’яка оболонка (мішок, торбинка) повинна бути зшита внутрішнім швом. Верхня частина мішка (торбинки) згорається і міцно перев’язується шпагатом, до якого прикліплюється бирка з адресою одержувача (адресна бирка), виготовлена з дикту або цупкого картону.
4. Поштові відправлення з точними вимірювальними приладами, бджолами, розсадою, овочами та фруктами приймаються для пересилання без оголошеної цінності.
Примітка: для упакування бандеролей, дрібних посилок з оголошеною цінністю до 200 (двісті) гривен, у тому числі з вкладенням друкованої продукції (бланків, кошторисної документації тощо) масою до 5 кілограмів використовується цупкий папір.
Опубліковано 27 березень 2012 - 11:28
а кто-нибудь видел видео на ютубе "Светлаков - настоящий мужик!"?
Не ожидала выкладывать ссылку не буду - там много ненормативной лексики
Ozzz
-
Місто:Полтава-Київ
-
Ім'я:Юлька-моргулька:)
Опубліковано 27 березень 2012 - 11:31
Жень, то постановочне відео  Тому Свєтлаков - не дуже справжній мужик
Опубліковано 27 березень 2012 - 12:45
Жень, то постановочне відео Тому Свєтлаков - не дуже справжній мужик
 на сайте Светлакова в новостях написано, что данное видео номинируется на лучшую постановку года и «белый» пиар «фильмеца» «Камень», а мое  - не поняла к чему это, а  - идея неплохая, но как-то переиграно немного
Опубліковано 27 березень 2012 - 14:51
Ура!!! Свет появился. А то 2 часа без света сидели, в квартире дубарь.
lenaxol
-
Місто:с.Розсошенцы
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 28 березень 2012 - 07:36
А у нас на районе идет маленький снег
mamulia1985
-
Місто:полтава-половки
-
Ім'я:mamulia ольга
Опубліковано 28 березень 2012 - 07:40
А у нас на районе идет маленький снег 
да, снова снег  как мы все его ждали зимой, и как он не нужен сейчас! я вот вчера новости смотрела, так в Житомере такой снег выпал, как зимой, и в Киеве говорят тоже!
Опубліковано 28 березень 2012 - 07:41
Конец марта, а мы со снегом, и когда уже потеплеет? Хочется тепла, солнышка, хорошего настроения!
lenaxol
-
Місто:с.Розсошенцы
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 28 березень 2012 - 07:47
да, снова снег как мы все его ждали зимой, и как он не нужен сейчас! я вот вчера новости смотрела, так в Житомере такой снег выпал, как зимой, и в Киеве говорят тоже! 
Ого надо будет новости в компе глянуть,ато телек почти не смотрю.
Конец марта, а мы со снегом, и когда уже потеплеет? Хочется тепла, солнышка, хорошего настроения!
И не говори я так уже хочу скинуть зимнее пальто,только зимние сапоги не могу пока скинуть так как нет обуви на весну.
mamulia1985
-
Місто:полтава-половки
-
Ім'я:mamulia ольга
Опубліковано 28 березень 2012 - 07:52
говорят после пасхи будет теплеть
Опубліковано 28 березень 2012 - 07:58
в Киеве говорят тоже!
В Киеве вчера вроде местами до 5 см слой снега насыпало (судя по словам моего племянника .gif) )
Опубліковано 28 березень 2012 - 08:05
А у меня родственники из Москвы звонили, говорят, что у них -9.
Опубліковано 28 березень 2012 - 08:09
Ой, какая красота!!!!  Это только я только сейчас заметила что у нас новый банер на форуме??Такой нарядный
Опубліковано 28 березень 2012 - 08:14
Мне вчера прислала подружка с Санкт-Петербурга фотку 27 марта 2.00.Мороз -11 и до утра снег был 15 см.
Опубліковано 28 березень 2012 - 08:17
Будем наедятся, что у нас такого не будет. Это у них зима последний раз шумит. А мы уже весну хотим
Опубліковано 28 березень 2012 - 08:22
Мне вчера прислала подружка с Санкт-Петербурга фотку 27 марта 2.00.Мороз -11 и до утра снег был 15 см.
Вид красивый, но если б это было в начале января, или в конце декабря-да!а в конце марта...-грустно..
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 28 березень 2012 - 08:22
Ой, какая красота!!!! Это только я только сейчас заметила что у нас новый банер на форуме??Такой нарядный 
Видимо только ты. На днях это уже обсуждали.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|