Перехід до вмісту

Фотографія

Болталка о детсадах

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1983 відповідей у цій темі

#1461 Алина_21

Алина_21

солнечный лучик или зайчик или удар :)))

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 732 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 03 квітень 2012 - 18:03

Мы сегодня прошлись по садикам. Записались в "золотую рыбку" единственный садик без очереди :) Что могу сказать. Заведующая чудесный, на первый взгляд, человек :) посмотри, как оно будет на деле. ВСЕ внятно и понятно рассказала, показала, поводила. Пообщались с местным психологом, пока ждала заведующую :) Цены радуют, не так как в других садиках (мне на калькуляторах суммы показывали. в слух никто ничего не говорит), а главное понятно за что будут браться те или иные средства!

#1462 *Виктория*

*Виктория*

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 674 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 03 квітень 2012 - 18:07

хи,хи :sarcastic: у нас в садик горшок не просили приносить, а кума носила. Еле нашла такой. Как из нашего детства, только пластмассовый. Я думаю, что один день вам простят. А потом, наверное все таки придется купить. По моему на базаре, где всякие пластмассовые нужности- ненужности продаются. Тем более завтра, вас возможно, не оставят на целый день. Удачи вам, в садике. Главное, что б не болели. :give_heart:

#1463 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 квітень 2012 - 21:29

хи,хи :sarcastic: у нас в садик горшок не просили приносить, а кума носила. Еле нашла такой. Как из нашего детства, только пластмассовый. Я думаю, что один день вам простят. А потом, наверное все таки придется купить. По моему на базаре, где всякие пластмассовые нужности- ненужности продаются. Тем более завтра, вас возможно, не оставят на целый день.

Удачи вам, в садике. Главное, что б не болели. :give_heart:

ні,мені її завтра з прогулянки забирати.це десь дві години.сказали поки що водити в памперсі,поки не звикне,що до чого.просто ми прийшли сьогодні десь в три дня,то вже на ринок не було смислу їхати.а я й гадки не мала,що треба горшок купувати.ще й таких чесно ніде не бачила...

до речі,аромакулон,буде валятись на полці.сказали ніяких прикрас!

#1464 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:12

Мы сегодня прошлись по садикам. Записались в "золотую рыбку" единственный садик без очереди :)

Что могу сказать. Заведующая чудесный, на первый взгляд, человек :) посмотри, как оно будет на деле. ВСЕ внятно и понятно рассказала, показала, поводила. Пообщались с местным психологом, пока ждала заведующую :)
Цены радуют, не так как в других садиках (мне на калькуляторах суммы показывали. в слух никто ничего не говорит), а главное понятно за что будут браться те или иные средства!

Алін,а чому раніше не записались?Коли ваш дебют?

#1465 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:38

Боже,скільки в мене питань!!В голові якась каша-все забула...А де проводять збори в садку і коли?Бо я скоро знову можу залишитися сама з малою,то що мені з нею робити,коли на збори треба йти?

#1466 Ира*

Ира*

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 642 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:48

Марусь, огромной вам удачи! Честно говоря, уже ждала, когда же мама нашей тёзки отпишется))) Тебе стальных нервов, Алисоньке без болезней и без слёз пройти адаптацию и вообще хорошего вам настроя и настроения. :dances: :d_sunny: Нам горшок не говорили покупать :pardon:

#1467 Алина_21

Алина_21

солнечный лучик или зайчик или удар :)))

• Завсідники
  • 7 732 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:52

Алін,а чому раніше не записались?Коли ваш дебют?

Не записывались потому что не знали где будем жить, сейчас более-менее ясная картина (по крайней мере будем искать в том районе квартиру, поближе к работе мужа :pardon: ).

#1468 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:58

Марусь, огромной вам удачи! Честно говоря, уже ждала, когда же мама нашей тёзки отпишется))) Тебе стальных нервов, Алисоньке без болезней и без слёз пройти адаптацию и вообще хорошего вам настроя и настроения. :dances: :d_sunny:
Нам горшок не говорили покупать :pardon:

дякую,Ірусь)вже б ходили,але поки проходили медекомісію,підчепили якийсь вірус.тиждень випав з життя.

Не записывались потому что не знали где будем жить, сейчас более-менее ясная картина (по крайней мере будем искать в том районе квартиру, поближе к работе мужа :pardon: ).

ооо,як я тебе розумію.я з цими переїздами якраз і іду дахом через садки.ми жили на кінцевій левади.Записались в садок під вікнами.Після того двічі переїхали.Восени записались в садок на Подолі,бо живем вже за зуп.Богдана.Не взяли-садок малий,місць немає.Чекати.От тут і виручив мене той садок,в який ми записались на леваді ще в 10 міс.Плануємо під осінь туди перебиратись.якщо сестра приїде жити в Полтаву.Тільки б знайти гарну 2-кімн і недорого)

#1469 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 04 квітень 2012 - 05:33

А де проводять збори в садку і коли?

Марина, збори у групі проводять, як правило, на початку вересня і десь у квітні (у нас - так). Проводять їх після робочого часу (після 17.00) і якщо діток немає кому забрати, то вони граються у сусідній кімнаті з нянею або другою вихователькою.

З початком дитсадкового життя вас! Про "не хворійте" не говорю, оскільки дитячі хвороби це невід'ємна частина садка(( Головне мамі тримати хвіст пістолетом! :)

#1470 Меламори

Меламори

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 901 повідомлення
  • Ім'я:Меламори

Нагороди

Опубліковано 04 квітень 2012 - 07:21

Боже,скільки в мене питань!!В голові якась каша-все забула...А де проводять збори в садку і коли?Бо я скоро знову можу залишитися сама з малою,то що мені з нею робити,коли на збори треба йти?

не переживай, обычно детки во время собраний в саду с няней
их уводят или на прогулку или в другую группу играть
а после собрания родители всех разбирают по домам
у нас собрания редко бывают
последнее было еще задолго до Нового года
проходят собрания обычно в группе

С началом нового этапа в жизни и у дочурки и у тебя :l_daisy:

#1471 Меламори

Меламори

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 901 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 квітень 2012 - 07:26

Алина_21, Золотая рыбка хороший садик сынуля в него ходит :blush: воспитателем я очень очень довольна заведующая вполне адекватная, при необходимости идет на встречу и понимает ситуации (говорю по своему опыту) хотя с ней не так уж и часто сталкиваюсь главное воспитатели

#1472 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 08 квітень 2012 - 12:14

Мабуть,б*ємо всі рекорди.Три дні в садку по 2 год і ми в суботу вже зхворі капітально.насморк,потім температура((( Тепер питання:як боротись з мамочками.які водять дітей хворими в групу????Бачила десь трьох сопливих і одну кашляючу... Друге:мені треба викликати лікаря?Це ж якусь довдіку треба брати,да?Якщо скількись днів не був в садку?

#1473 NatalkaP

NatalkaP

Наталка-Полтавка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Місто:Совхоз Шевченка
  • Ім'я:Наталя

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2012 - 12:26

Мабуть,б*ємо всі рекорди.Три дні в садку по 2 год і ми в суботу вже зхворі капітально.насморк,потім температура(((
Тепер питання:як боротись з мамочками.які водять дітей хворими в групу????Бачила десь трьох сопливих і одну кашляючу...
Друге:мені треба викликати лікаря?Це ж якусь довдіку треба брати,да?Якщо скількись днів не був в садку?

(((
довідка потрібна, що ви вже не хворієте і допущені в дит колектив

#1474 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2012 - 13:13

Мабуть,б*ємо всі рекорди.Три дні в садку по 2 год і ми в суботу вже зхворі капітально.насморк,потім температура(((
Тепер питання:як боротись з мамочками.які водять дітей хворими в групу????Бачила десь трьох сопливих і одну кашляючу...
Друге:мені треба викликати лікаря?Це ж якусь довдіку треба брати,да?Якщо скількись днів не був в садку?

Почалася адаптація - все нормально, головне тобі самій триматися...
Мамочки із хворими дітьми є, мабуть, у кожному садочку, на жаль(( У нас у яслях була мама, яка говорила, що 37,5 - це не привід дитині не йти в садок, добре, що потім вони перейшли у інший садок.
Стосовно сопливості, то я спочатку при перших соплях, малу зразу залишала дома. А потім вихователька сказала, що не треба так робити - якщо немаж температури, то хай іде в садок і адаптується.
Тобі лікаря треба викликати тільки якщо ти вважаєш необхідним показати дитину лікарю. Довідку в поліклініці береш тільки коли зберетеся знову в садок після хвороби. Наскільки я пам'ятаю, то три дні відсутності можна без довідки, а якщо більше, то треба вже брати. І якщо ви не ходили в садок довше місяця, то треба буде в поліклініці ще й мазок здавати, щоб довідку дали, але це вам уже в поліклініці розкажуть

#1475 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:29

Почалася адаптація - все нормально, головне тобі самій триматися...
Мамочки із хворими дітьми є, мабуть, у кожному садочку, на жаль(( У нас у яслях була мама, яка говорила, що 37,5 - це не привід дитині не йти в садок, добре, що потім вони перейшли у інший садок.
Стосовно сопливості, то я спочатку при перших соплях, малу зразу залишала дома. А потім вихователька сказала, що не треба так робити - якщо немаж температури, то хай іде в садок і адаптується.
Тобі лікаря треба викликати тільки якщо ти вважаєш необхідним показати дитину лікарю. Довідку в поліклініці береш тільки коли зберетеся знову в садок після хвороби. Наскільки я пам'ятаю, то три дні відсутності можна без довідки, а якщо більше, то треба вже брати. І якщо ви не ходили в садок довше місяця, то треба буде в поліклініці ще й мазок здавати, щоб довідку дали, але це вам уже в поліклініці розкажуть

ясно.дякую дівчатка.у нас соплі з температурою,так що без варіантів.ми в пятн були ще в садку.тобто якщо до середи у нас розвидниться,то в середу можна без довідки йти в садок?і чи варто?просто вона тільки почала звикати,не хочеться робити велику перерву,але і ускладнень не хочеться.завтра мабуть таки викличу,бо горло я не розумію,як дивитись.хочу спитати.чи варто щось пропити дляя імунітету.комусь допомагало?

(((
довідка потрібна, що ви вже не хворієте і допущені в дит колектив

я знаю,мами беруть таку довідку,навіть не показуючи дитину.це реально?

#1476 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:41

в середу можна без довідки йти в садок?і чи варто?
....
я знаю,мами беруть таку довідку,навіть не показуючи дитину.це реально?

Залежить від того, яке у вас спілкування з вашим педіатром. Я спочатку водила малу, а потім уже взагалі перестала показувати, зараз і зовсім довідки сама друкую і пишу
І особисто я намагаюся і зараз після того як спаде температура, притримати малую вдома хоча б з тиждень, інакше піде і знову через пару днів захворіє. І це при тому, що у нас доволі міцний імунітет.

#1477 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:43

Залежить від того, яке у вас спілкування з вашим педіатром. Я спочатку водила малу, а потім уже взагалі перестала показувати, зараз і зовсім довідки сама друкую і пишу
І особисто я намагаюся і зараз після того як спаде температура, притримати малую вдома хоча б з тиждень, інакше піде і знову через пару днів захворіє. І це при тому, що у нас доволі міцний імунітет.

тоді.мабуть,підемо вже після Пасхи.і знову все заново(((з такими темпами ми на сон почнемо залишатись десь через кілька місяців...

#1478 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:49

тоді.мабуть,підемо вже після Пасхи.і знову все заново(((з такими темпами ми на сон почнемо залишатись десь через кілька місяців...

А як тобі вихователі радять? Я думала, що моя теж місяць буде звикати, доки на сон залишиться.. а насправді, спробували залишити уже через тиждень, але за умови, що я одразу ж по дзвінку виховательки зможу прибігти й забрати, раптом що.
дзвінка не було)) Дрихла моя разом з усіма дітьми. Правда, після того як перехворіла перший раз, стала гірше ходити до садочка. Та й зараз дуже радіє, коли я можу забрати її трошки раніше.

#1479 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 08 квітень 2012 - 15:25

А як тобі вихователі радять? Я думала, що моя теж місяць буде звикати, доки на сон залишиться.. а насправді, спробували залишити уже через тиждень, але за умови, що я одразу ж по дзвінку виховательки зможу прибігти й забрати, раптом що.
дзвінка не було)) Дрихла моя разом з усіма дітьми. Правда, після того як перехворіла перший раз, стала гірше ходити до садочка. Та й зараз дуже радіє, коли я можу забрати її трошки раніше.

ми завтра мали залишатися ще тільки на обід.

#1480 Меламори

Меламори

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 901 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2012 - 17:09

merkysha, при пропусках считают не рабочие, а календарные дни, т.е. если не был с пятницы по вторник - то справка нужна но опять же, все зависит от того как общаешься с воспитателем когда были морозы - мы сидели дома, у сынули аллергия на холод - справку я не делала но воспитатель уже меня знает и уверена, что если говорю, что чадо не болеет, то оно действительно здорово та же история и с педиатром если я сама справляюсь с лечением и вижу, что сына здоров, то за справкой могу и без него приехать если у меня есть хоть немного сомнений - обязательно показываю врачу а в саду всегда будут сопливые детки, особенно в средней группе мамочки практически все работают и никто им больничный давать не будет бесконечный потому если нет бабушек, то выхода не остается, ведут в сад

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама