![]() Болталка о детсадах
Розпочатий з Sana, 09 кві 2009 09:03
1983 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 квітень 2012 - 18:03
Мы сегодня прошлись по садикам. Записались в "золотую рыбку" единственный садик без очереди
![]() ![]() ![]()
Опубліковано 03 квітень 2012 - 18:07
хи,хи
![]() ![]()
Опубліковано 03 квітень 2012 - 21:29 ні,мені її завтра з прогулянки забирати.це десь дві години.сказали поки що водити в памперсі,поки не звикне,що до чого.просто ми прийшли сьогодні десь в три дня,то вже на ринок не було смислу їхати.а я й гадки не мала,що треба горшок купувати.ще й таких чесно ніде не бачила... до речі,аромакулон,буде валятись на полці.сказали ніяких прикрас!
Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:12 Алін,а чому раніше не записались?Коли ваш дебют?
Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:38
Боже,скільки в мене питань!!В голові якась каша-все забула...А де проводять збори в садку і коли?Бо я скоро знову можу залишитися сама з малою,то що мені з нею робити,коли на збори треба йти?
Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:48
Марусь, огромной вам удачи! Честно говоря, уже ждала, когда же мама нашей тёзки отпишется))) Тебе стальных нервов, Алисоньке без болезней и без слёз пройти адаптацию и вообще хорошего вам настроя и настроения.
![]() ![]() ![]()
Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:52 Не записывались потому что не знали где будем жить, сейчас более-менее ясная картина (по крайней мере будем искать в том районе квартиру, поближе к работе мужа ![]()
Опубліковано 03 квітень 2012 - 22:58 дякую,Ірусь)вже б ходили,але поки проходили медекомісію,підчепили якийсь вірус.тиждень випав з життя. ооо,як я тебе розумію.я з цими переїздами якраз і іду дахом через садки.ми жили на кінцевій левади.Записались в садок під вікнами.Після того двічі переїхали.Восени записались в садок на Подолі,бо живем вже за зуп.Богдана.Не взяли-садок малий,місць немає.Чекати.От тут і виручив мене той садок,в який ми записались на леваді ще в 10 міс.Плануємо під осінь туди перебиратись.якщо сестра приїде жити в Полтаву.Тільки б знайти гарну 2-кімн і недорого)
Опубліковано 04 квітень 2012 - 05:33 Марина, збори у групі проводять, як правило, на початку вересня і десь у квітні (у нас - так). Проводять їх після робочого часу (після 17.00) і якщо діток немає кому забрати, то вони граються у сусідній кімнаті з нянею або другою вихователькою. З початком дитсадкового життя вас! Про "не хворійте" не говорю, оскільки дитячі хвороби це невід'ємна частина садка(( Головне мамі тримати хвіст пістолетом! ![]()
Опубліковано 04 квітень 2012 - 07:21 не переживай, обычно детки во время собраний в саду с няней их уводят или на прогулку или в другую группу играть а после собрания родители всех разбирают по домам у нас собрания редко бывают последнее было еще задолго до Нового года проходят собрания обычно в группе С началом нового этапа в жизни и у дочурки и у тебя ![]()
Опубліковано 04 квітень 2012 - 07:26
Алина_21, Золотая рыбка хороший садик
сынуля в него ходит
![]()
Опубліковано 08 квітень 2012 - 12:14
Мабуть,б*ємо всі рекорди.Три дні в садку по 2 год і ми в суботу вже зхворі капітально.насморк,потім температура(((
Тепер питання:як боротись з мамочками.які водять дітей хворими в групу????Бачила десь трьох сопливих і одну кашляючу...
Друге:мені треба викликати лікаря?Це ж якусь довдіку треба брати,да?Якщо скількись днів не був в садку?
Опубліковано 08 квітень 2012 - 12:26 ((( довідка потрібна, що ви вже не хворієте і допущені в дит колектив
Опубліковано 08 квітень 2012 - 13:13 Почалася адаптація - все нормально, головне тобі самій триматися... Мамочки із хворими дітьми є, мабуть, у кожному садочку, на жаль(( У нас у яслях була мама, яка говорила, що 37,5 - це не привід дитині не йти в садок, добре, що потім вони перейшли у інший садок. Стосовно сопливості, то я спочатку при перших соплях, малу зразу залишала дома. А потім вихователька сказала, що не треба так робити - якщо немаж температури, то хай іде в садок і адаптується. Тобі лікаря треба викликати тільки якщо ти вважаєш необхідним показати дитину лікарю. Довідку в поліклініці береш тільки коли зберетеся знову в садок після хвороби. Наскільки я пам'ятаю, то три дні відсутності можна без довідки, а якщо більше, то треба вже брати. І якщо ви не ходили в садок довше місяця, то треба буде в поліклініці ще й мазок здавати, щоб довідку дали, але це вам уже в поліклініці розкажуть
Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:29 ясно.дякую дівчатка.у нас соплі з температурою,так що без варіантів.ми в пятн були ще в садку.тобто якщо до середи у нас розвидниться,то в середу можна без довідки йти в садок?і чи варто?просто вона тільки почала звикати,не хочеться робити велику перерву,але і ускладнень не хочеться.завтра мабуть таки викличу,бо горло я не розумію,як дивитись.хочу спитати.чи варто щось пропити дляя імунітету.комусь допомагало? я знаю,мами беруть таку довідку,навіть не показуючи дитину.це реально?
Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:41 Залежить від того, яке у вас спілкування з вашим педіатром. Я спочатку водила малу, а потім уже взагалі перестала показувати, зараз і зовсім довідки сама друкую і пишу І особисто я намагаюся і зараз після того як спаде температура, притримати малую вдома хоча б з тиждень, інакше піде і знову через пару днів захворіє. І це при тому, що у нас доволі міцний імунітет.
Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:43 тоді.мабуть,підемо вже після Пасхи.і знову все заново(((з такими темпами ми на сон почнемо залишатись десь через кілька місяців...
Опубліковано 08 квітень 2012 - 14:49 А як тобі вихователі радять? Я думала, що моя теж місяць буде звикати, доки на сон залишиться.. а насправді, спробували залишити уже через тиждень, але за умови, що я одразу ж по дзвінку виховательки зможу прибігти й забрати, раптом що. дзвінка не було)) Дрихла моя разом з усіма дітьми. Правда, після того як перехворіла перший раз, стала гірше ходити до садочка. Та й зараз дуже радіє, коли я можу забрати її трошки раніше.
Опубліковано 08 квітень 2012 - 15:25 ми завтра мали залишатися ще тільки на обід.
Опубліковано 08 квітень 2012 - 17:09
merkysha, при пропусках считают не рабочие, а календарные дни, т.е. если не был с пятницы по вторник - то справка нужна
но опять же, все зависит от того как общаешься с воспитателем
когда были морозы - мы сидели дома, у сынули аллергия на холод - справку я не делала
но воспитатель уже меня знает и уверена, что если говорю, что чадо не болеет, то оно действительно здорово
та же история и с педиатром
если я сама справляюсь с лечением и вижу, что сына здоров, то за справкой могу и без него приехать
если у меня есть хоть немного сомнений - обязательно показываю врачу
а в саду всегда будут сопливые детки, особенно в средней группе
мамочки практически все работают и никто им больничный давать не будет бесконечный
потому если нет бабушек, то выхода не остается, ведут в сад
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |