Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 23 лютий 2021 - 22:08
Ну що, вийшло смачно, але похвастатись поки ще нічим(спробувала трішки). Ідеальний вийшов тільки бісквіт. Крем чомусь вийшов рідкуватий, тому додала трохи желатину.
Тепер мені треба роз'ємну форму для торту, для збору, бо краї не ідеальні(
А вершки добре збилися? Якщо ні, то через них крем міг бути рідким?
Щодо форми. Якщо для збирання бісквітного, то форма не допоможе, там треба вирівнювати кремом і шпателем. Чи я не так зрозуміла?
Опубліковано 24 лютий 2021 - 07:13
А вершки добре збилися? Якщо ні, то через них крем міг бути рідким?
Щодо форми. Якщо для збирання бісквітного, то форма не допоможе, там треба вирівнювати кремом і шпателем. Чи я не так зрозуміла?
Вершки збились ідеально, щось не так пішло при додаванні творогу.( Тому торт при збиранні "плив", думала, що краще б його зафіксувати у формі. Якщо крем ідеальний, то да, шпатель в поміч.
Опубліковано 02 березень 2021 - 13:35
Супер вишневий торт від Лілія Цвіт https://youtu.be/3IF3fz6EFL4
Адаптувала його трохи під себе: коржі - шоколадний бісквіт на раз-два-три, сиропом коржі не пропитувала, у крем взяла 200 гр , а не 600 гр масла, бо вирівнювати не планувала, ну і декор автора для мене недосяжний)))
Смачний, вишнево-шоколадний.
Опубліковано 05 березень 2021 - 18:58
Чізкейк без випічки "Кавова насолода" від Лілія Цвіт
В основі кавове печиво з атб, воно ж і на декорі зверху)
Опубліковано 09 березень 2021 - 11:28
Вперше пекла "Красный бархат"
На смак сподобався.
1. Гелевого барвника в мене не було, тому використала порошковий. Надіюся, що це не вплинуло на смак)
2. Крем -вершки 0,5л 33% + цукрова пудра 300г+ йогурт грецький(330г здається).
Прикрашати мені ще вчитися і вчитися (треба таки купити шпателі (чоловік говорив, шо може виділити будівельні )).
Щиро вдячна Наталі за підказки)))
Мрія
-
-
Опубліковано 09 березень 2021 - 11:38
Гарно вийшло! І головне смак не розчарував!
Зі шпателем однозначно зручніше, або хоча б довга лопатка. Коштує не так дорого, але якщо є бажання робити торти і далі, то раджу придбати, буде більше задоволення від процесу.
Щодо будівельного, то все не так смішно, чоловік у чомусь правий))) у мене краскопульт, куплений в Епіцентрі в відділі будівельної техніки (бачили б ви очі продавця, коли я сказала, що мені для шоколадного велюру))). Тому що кондитерських краскопультів не буває)).
Відредаговано Мрія, 09 березень 2021 - 11:38.
Опубліковано 09 березень 2021 - 11:49
Зі шпателем однозначно зручніше, або хоча б довга лопатка. Коштує не так дорого, але якщо є бажання робити торти і далі, то раджу придбати, буде більше задоволення від процесу.
Щодо будівельного, то все не так смішно, чоловік у чомусь правий))) у мене краскопульт, куплений в Епіцентрі в відділі будівельної техніки (бачили б ви очі продавця, коли я сказала, що мені для шоколадного велюру))). Тому що кондитерських краскопультів не буває)).
Ну, якби був новий, то може б і спробувала, а б/в не наважилась . Рівняла лопаткою для подачі кусочків) Якщо можна назвати, що то вирівняно))) Але це для себе, не на продаж, тому маємо те, що маємо, головне, що смачно) тим більше, що моїм якби щось добреньке...
Опубліковано 09 березень 2021 - 11:59
це я так струбцини в епіцентрі купляла, для вишивки))))
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 09 березень 2021 - 12:32
...у мене краскопульт, куплений в Епіцентрі в відділі будівельної техніки (бачили б ви очі продавця, коли я сказала, що мені для шоколадного велюру))). Тому що кондитерських краскопультів не буває)).
А в нас навпаки - чоловік колись в відділі для кондитерів купував кондитерський мішок і насадку , то продавець дуууже здивувалася , що це для цементу( щоб шви декоративно зробити білими між цеглинами).
Мрія
-
-
Опубліковано 09 березень 2021 - 13:09
це я так струбцини в епіцентрі купляла, для вишивки))))
навіть погуглила що воно таке))))
Опубліковано 09 березень 2021 - 14:50
Девочки, а какого производителя красный краситель Вы используете? Интересует именно фирма )) Я тоже уже дважды пекла красный бархат. Первый раз использовала сухой краситель, то цвет получился грязно красно-коричневый. Во второй раз купила уже гелевый, но цвет всё равно тёмно алый, сколько не бросай его.
Мрія
-
-
Опубліковано 09 березень 2021 - 15:25
Девочки, а какого производителя красный краситель Вы используете? Интересует именно фирма )) Я тоже уже дважды пекла красный бархат. Первый раз использовала сухой краситель, то цвет получился грязно красно-коричневый. Во второй раз купила уже гелевый, но цвет всё равно тёмно алый, сколько не бросай его.
я купляю Chefmaster редред або Americolor суперред. Явної різниці між ними не помітила. Інших виробників не пробувала.
Опубліковано 22 березень 2021 - 09:26
Покажу і тут свої "Три шоколади", рецепт мусу на сметані, а не на вершках. Усім сподобався, готувати легко.
Мрія
-
-
Опубліковано 22 березень 2021 - 10:00
[quote name="Yadik" post="1735298" timestamp="1616398009"] Покажу і тут свої "Три шоколади", рецепт мусу на сметані, а не на вершках. Усім сподобався, готувати легко. /quote] Найтемніший - найтонший. Інші пропорції? Я не придираюсь, якщо що)) я професійно цікавлюся)
Опубліковано 22 березень 2021 - 10:32
[quote name="Мрія" post="1735303" timestamp="1616400033"] [quote name="Yadik" post="1735298" timestamp="1616398009"] Покажу і тут свої "Три шоколади", рецепт мусу на сметані, а не на вершках. Усім сподобався, готувати легко. /quote] Найтемніший - найтонший. Інші пропорції? Я не придираюсь, якщо що)) я професійно цікавлюся)[/quote] Моя здогадка лише. Але так буває, коли бісквіт внизу свіжий, а мус занадто рідкий. Він його в себе вбирає дуже.
Опубліковано 22 березень 2021 - 10:44
То я рукожоп)))
Мус рідкий був, наче і кільце по формі бісквіта впритик зробила, але мус все одно почав витікати і значна частина його застигла на блюді.
Цікаво, як цього можна було уникнути? Холодний бісквіт (бо у мене був кімнатної температури) допоміг би чи ні?
Опубліковано 22 березень 2021 - 10:53
То я рукожоп)))
Мус рідкий був, наче і кільце по формі бісквіта впритик зробила, але мус все одно почав витікати і значна частина його застигла на блюді.
Цікаво, як цього можна було уникнути? Холодний бісквіт (бо у мене був кімнатної температури) допоміг би чи ні?
Що за настрой!!!??? Просто досвіду маловато))) рукожопи торти не печуть, і то не вважають себе такими, бо щось інше вміють)))
Опубліковано 22 березень 2021 - 10:56
То я рукожоп)))
Почекати, щоб мус почав прихвачуватися, а тоді виливати в форму
Опубліковано 22 березень 2021 - 11:24
Що за настрой!!!??? Просто досвіду маловато))) рукожопи торти не печуть, і то не вважають себе такими, бо щось інше вміють)))
Там були посмішки)))Але, дякую за підтримку!
Почекати, щоб мус почав прихвачуватися, а тоді виливати в форму
Дякую!
Мрія
-
-
Опубліковано 22 березень 2021 - 13:58
Можна чекати доки стане загустівати, як уже сказала Мар'яна, але будь обережна, бо загустіває нерівномірно, щоб не довелося виливати масу "кусками".
Мій варіант: з ложки або силіконовою щіточкою зробити тоненький слой, ніби запечатати усі щілини і дірки, такий слой швидко схватиться і на нього вже можна виливати основну масу.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|