Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#14441 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 01 травень 2019 - 09:55

він ще навіть не Президент, а ти вже даєш оцінку його діям, які він ще навіть не зробив

Оксана, а яких дій ти від нього очікуєш? Я абсолютно серйозно хочу дізнатись, чого можна сподіватись від людини не компетентної у цій сфері...

#14442 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2019 - 10:18

Оксана, а яких дій ти від нього очікуєш? Я абсолютно серйозно хочу дізнатись, чого можна сподіватись від людини не компетентної у цій сфері...

ніяких дій не чекаю, бо думаю, як і ти. Але і захвату від дій Порошенка у мене не має. Мене бісить відношення до людей, що голосували за апонента*, оцінка їх розумових здібностей, приниження і тп
Я за толерантність і культуру спілкування
Я за толерантність і культуру спілкування
*опонент. Треба перечитувати, чого Т9 вирішив, що «апонента» буде вірним варіантом

Відредаговано В_олошка, 01 травень 2019 - 14:08.

#14443 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2019 - 15:11

Ростислав Демчук: Луценко продает загородный дом и недвижимость в центре Киева

#14444 Annuska

Annuska

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 813 повідомлення

Опубліковано 01 травень 2019 - 17:30

ТЕХНОЛОГИИ, КОТОРЫЕ ИСПОЛЬЗОВАЛИСЬ ДЛЯ ПРОИГРЫША ПЕТРА ПОРОШЕНКО

https://myrotvorets....a-petra-porosh/

главными технологиями способствующими проигрышу петра, кроме его самого действий, стали такие его приверженцы,  как ты)) Ваши опусы похожи.. как под копирку и смешны.

#14445 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2019 - 19:00

І не зробить, кишка тонка.
Перші прівєти, якими він попрікав Пороха, від Путіна отримав і мовчить.

А ПП почему молчит?
Он действующий президент. И наверняка ещё не одну неделю так будет - пока пройдет инаугурация.
Где ж патриотизм и "не потерять страну"?
Где действия? Обиделся? Горит сарай - гори и хата? :(

Поговорить избранному, но ещё не официально вступившему на пост, - это реально поможет? Извините, но я только больше уважаю, что не трепится. А делать пока не может, нет полномочий.
А вот у ПП полномочия есть!
Правильное слышала мнение, что лучше б процедуру инаугурации сократили с месяца до пары дней, чтоб предшественник не напортил и не нагадил в стране, в желании отомстить!

А если серьёзно - вы реально считаете, что выдача паспортов - это внезапность?
Да спецслужбы об этом должны были знать заранее и предпринимать меры! Или морозятся теперь от своего бездействия ПП и его команда или плохо сработали и ничего не смогли сделать и потому морозятся!
Имхо

Відредаговано mitera, 01 травень 2019 - 19:02.

#14446 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2019 - 20:12

скажіть, будь ласка, а яка мета цього посту? Що ви хотіли донести? ( я серйозно)

Нарешті, можу скласти свій пазл. Раніше я декому розповідав свій погляд на ситуацію. Але тепер все складається дуже цікаво.
У 2017 році ЮВТ робить обмовку з приводу виборів президента, розповідаючи, що об'єднаний олігархат готує свого кандидата, який цитую "поняття зеленого не має а ні в економіці, а ні в політиці". Тоді ведуча подумала і озвучила прізвище Вакарчука. Хоча в той же час, трохи згодом поступає інформація, що Святослав вчиться у якомусь виші у Лондоні.
3 роки назад на екрані 1+1 з'явився телесеріал "Слуга народу". У ролі президента ВОЗ. Все легко і чудово, смішки смішками, але тоді перші думки про Президента Зеленського промайнули у кожного третього глядача. В той же час ефір плюсів починає цілковито і повністю заповнюватися обличчям майбутнього гаранта - Вечірній квартал, Вечірній Київ, Ліга сміху і т.д. 100% ротація серіалів, розважальних передач та фільмів з ВОЗом.
В цей період всі новини на усіх олігархічних каналах транслюють хоча б один сюжет про "косяки" влади на різних рівнях.
Добробати блокують залізничні сполучення під егідою "зупинити торгівлю з окупантами". Сьома Семенчкнко і Ко активно виступають із заявами, що влада наживається.
Так звані добробати Донбас, Азов, Дніпро 1 і 2 були створені ІВКоломою, і суперечливою думати, що вони мали ціль зберегти Дніпропетровську область. Насамперед, офіс Приватгрупи знаходився у Дніпрі, тому скоріше був банальний захист своїх активів, а не населення, як багато хто досі вважає.
Розкрадання Приват Банку у 5.5 млрд зелених підтверджено аудитом Kroll, але враховуючи, що цей банк зайняв майже всю нішу бюджетників і не тільки, закриття його "поклало" б всю банківську систему. У той же час активно капіталізують державний Ощад, як альтернативу відомого банку.
Повернення Укрнафти у державу став остаточним ляпасом Коломойському, який із своїм партнером Боголюбовим швидкоруч покидають кордони України.
Фірташ під санкціями у Австрії, яку покидати не збирається через тиск ФБР, яке намагається отримати екстрадицію для суду.
У 2014 ПОП разом з Кличком літали до нього - домовлятися. Бо не секрет партія УДАР і боксер лобіювали інтереси Фірташа. Тоді, як виявилося, президентство в обмін на контроль Києва.
Пінчук "найінтелегентніший" з усіх, тихенько зайняв позицію вичікування до кінця 2018 та початку 2019.
Розкачування населення невдоволенням влади досягає апогею в кінці 18го, коли лиса балакуча голова, що займалася пів життя шахрайством, записує змонтовано та зрежисоване інтерв'ю із Зеленським. Активно поширюжться в мережі і ось вуаля, молодь ютуба та інстаграма "хавають" нового кандидата, ще до його офіційної заяви.
Паралельно за ці роки активності наберають блогери такі як Наумич, Дубінський, що шатають у своїх зверненнях бляхерів, кабмін, дороги, ціни, а згодом і самого ПАП.
31 грудня в ефірі плюсів замість привітання Президента на екрані голос хриплого коали, що повідомляє про своє балотування. І, еврика, під шампанське та бутерброд з червоною ікрою, "зубожілий" народ попадає на гачок нового обличчя.
Наступні 3 місяці відверто по всім каналам починається чорнуха в сторону Пороха та його оточення, фієрія - розслідування Бігуса по Оборонпром. (До речі інформацію якому злити міг сам Матіос, щоб залишитися при посаді наступні 5 років - чувак непогано збагатився).
Вся кампанія Зеленого будується на відеозвернення та маніпулятивними бордами з "кінцем епохи бідності", "ні обіцянок, ні пробачень", "весна - будемо сажати". Жодних програм, жодних реальних дій.
Перед 1-м туром куратори блазня роблять фатальну помилку, випускають на ефір до Мазур, де кандидат ні бе, ні ме. Після чого тактично ховають його від журналістів та людей. З екранів ТВ та соц.мереж транслюють лише гарно зрежисовані відео, де українська мова без проблем, де речення чіткі та вигляд впевненого чоловіка. Рейтинг врятовано, 2й тур виграно.
Пінчук влаштовує зустрічі з впливовими дядьками Європи , презентує хлопця.
Дебати шоу, яке показує дуже "демократичні вибори" для всіх.
Беззаперечну перемогу святкує штаб. 
І ось, поїздка в Туреччину, простого "парня з народу" в оточенні чималої охорони, наданої ІВК по "контрактіку". ВОЗ втомлений, треба відпочити, всі 73% підтримують свого кандидата, бо йому ай скільки ще працювати на благо - "знизити тарифи, побудувати дороги, подолати корупцію і загалом перезавантажити систему". Але ж ніфіга. Розумков дав чітке поняття, що то не функція Президента, та зробив месседж майбутнім виборам у Раду, мов "хлопці та дівчата все буде, але треба в раду партію нашу".
Бо зараз це єдиний важіль у нашій державі не пустити все коту під сраку.
Так от з турками, веселками, відпочинком. По дивному збігу обставин святкувати Пасху разом з Зеленським вирішило багато іншої еліти нашої держави - Медведчук, представники Фірташа та Ахмєтова, Боголюбов, Коломойський та деякі риги.
Здається мені, шо нас вже розпиляли. Що кому і як, та хто з ким та над ким. А хлопчику просто дали певні інструкції (сценарій), який треба вивчити та впевнено донести люду, чому нові обличчя це всі тіж старі, тільки з ботексом.
Росія активно кошмарить схід та шатає Україну.

Так от відчуття у мене кепське, що ми на порозі великого шухеру.
Хто посилив текст, дякую за увагу.

#14447 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2019 - 20:21

Это крик души!

Я теж серйозно (7

Это- не крик души, а констататция фактов. Но, они, естественно,  как истинно зависимые, не хотят верить в очевидное...

#14448 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2019 - 20:39

"Особиста скринька Пандори"

Попереду нас напевно чекає низка дивовижних відкриттів.
Всіх - це значить зовсім всіх. Включаючи новообраного.

В принципі, значна частка його виборців це люди, які провели останні п'ять років з широко закритими очима. І для них не зрозуміло, що війна - зовсім конкретна штука, з абсолютно конкретним противником, і впливає на процеси в державі неминуче і за всіма законами.
Їм багато чого не зрозуміло, але в цьому - менша частина їх провини.
Живучи в мирному колі власного побуту, і дивлячись в каламутне вікно телевізора - в це легко повірити. Принаймні, відчуття меншовартості, нереальності і незручність війни, яку можна «просто вимкнути» - у цій частині людей однозначно є.

У чому я переконаний на підставі власних спостережень – новий «президентом більшості» також має «побутове» уявлення про цю війну.
Я не вважаю значущими для розуміння його візити в АТО на хвилі загального підйому, тому що, як і для багатьох - «це було давно». І дуже однобоко.
Дивлячись на його оточення, я не бачу, щоб хтось із них міг, хоч в першому наближенні, пояснити йому - що реально відбувається.
І що статус «верховного головнокомандувача» скоро впаде на нього не красивим терновим вінком, а важкою двотавровою балкою.
Він дійсно «людина з телевізора». І мені здається, що він сприймає цю «інопланетну реальність» як телевізійний, змонтований і правильно поданий контент.

Однак, ми говорили про відкриття?
Ось уже зовсім скоро, обраний президент почне приймати справи Президента реального.
І отримає доступ до багато чого, часто таємного, що становить справжню реальність, кардинально відрізняється від телевізійно-побутової версії.
Там буде про все. Про те, як починалася війна. Про те як вона реально відбувалася, у самому стратегічному відношенні. Про те, в якому стані перебувала армія і ресурси. Про те хто і як підпалював ситуацію з різних кінців.
Про персоналії. Про реальну, планомірну і конкретну участь «братнього народу», а так само його спецслужб і армії, що діяли.
Про те як РЕАЛЬНО виглядає на даний момент загроза. Які сили методично підготовлені, зібрані і націлені на нас.

Про все, що «за лаштунками» будь яких переговорів. Про важелі і противаги. Про розстановку сил на світовому політичному полі, і вплив цієї павутини на будь-які процеси.
Про те, які айсберги пройшли повз, показавши в «звичайної реальності» тільки краєчок своєї сяючої дупи. Про те, скільки разів ми минули «п**дець», і де він причаївся зараз.

Він отримає доступ до всіх без винятку секретів, і зрозуміє наскільки це глибоко і страшно, і чому вони є секретами.
Він побачить, як виглядають персоналії, ситуації і очікування, з висоти самої поінформованої людини в країні.
Як виглядає війна, економіка, політика, і все, що відбувається - з самої висоти і цілком.
І чого в реальності стоять слова «хочу» і «можу».
І все це йому доведеться зробити, бо саме в цій ситуації це неможливо доручити нікому іншому.
І тоді я йому не заздрю. Це буде не розрив шаблонів. Це буде розрив свідомості. Напевно. Чи ні. Залежно від того, чи зможе, і чи захоче він це прийняти, зрозуміти і переварити.

Відкриється така собі «скринька Пандори» - яка набита війною, і самою голою, найсуворішою і холодною реальністю.

Я не знаю, чи є можливість при цьому «забити». Я не знаю, чи можна все це «прочитати по діагоналі» - думаю немає, від слів «зовсім не можна».
Йому доведеться це пережити. А ось чи впорається він зі Знанням, яке впаде на голову - невідомо. І якщо впорається - то як саме?

І ось саме тоді буде видно, кого саме принесла нам більшість в демократичному кошику чесних виборів.

Ми всі побачимо це - і це буде наша частка «відкриттів».
Це можна буде побачити за зміною риторики. За періодом неминучою розгубленості.
За першими кроками, а також другими і іншими - в порівнянні з декларованими.
За кадровими призначеннями. По взаємодії.
По тому, що він скаже нам, усвідомивши все.
По тому, наскільки він зрозуміє, що він «не готовий» - і які кроки робитиме, щоб компенсувати і усунути наслідки «неготовністі».

У мене, на жаль, відсутній будь-який оптимізм з цього приводу.
Але я буду радий помилитися, хоч частково.

Поки мені (і вам) залишається чекати.
Поки він отримає свою омріяну булаву. Не підозрюючи, що вона тягне за собою кришку його особистої «скриньки Пандори».
І ось тоді, може статися - він багато в чому зрозуміє того, кому прийшов на зміну.

Що я можу сказати? Поживемо в черговий «час відкриттів».

P.S. Підписуйтесь на сторінку. Буде цікаво.

#14449 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2019 - 22:04

Зачем тратить время и постить чьи-то предположения как будет?!
Лично мне очень интересно читать форумчан, их мнение и опыт. А если уж статьи, то реальные, основанные на фактах, а не предположения.. имхо

Да никто не знает как будет! Поживём - увидим!

Я тоже 5 лет назад была уверенная в рывке в экономике Украины, а ещё больше уверенная в том, что столь опытный человек закончит войну! Ошиблась к сожалению :(
Сразу прошу, не повторяйтесь в ответ о том, что сделано! Знаю! И этого не отрицаю!

Я о том, что прогнозировали и многие верили как никому до этого! И война не закончилась и рывка не случилось! Массу аргументов "почему" принимаю и понимаю. Но факт остаётся фактом! Он должен был многие факторы понимать (ведь опытный) или не обещать...
А тут уже наперед расписали как будет! Что ж спецы для ПП вовремя прогнозы не составили? Тогда не получилось бы, что врал, как считают многие в стране, а сразу б учитывал риски и не зарекался б...
Имхо

Відредаговано mitera, 01 травень 2019 - 22:05.

#14450 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2019 - 22:12

Очень хотелось бы поменять тему в другое русло ;)

Предлагаю обсудить то, что ближе к "телу".

Кого видите на должности мера Полтавы?
Может кто какие новости слышал о желающих на этот пост?
Я пока слышала о Шамоте и Матковском.
Снова будет выбор без выбора? :(

Відредаговано mitera, 01 травень 2019 - 22:12.

#14451 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 01 травень 2019 - 22:24

Очень хотелось бы поменять тему в другое русло ;)

Предлагаю обсудить то, что ближе к "телу".

Кого видите на должности мера Полтавы?
Может кто какие новости слышал о желающих на этот пост?
Я пока слышала о Шамоте и Матковском.
Снова будет выбор без выбора? :(

а Деркач? Она вроде ж тоже будет?

• mitera це подобається

#14452 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2019 - 22:26

а Деркач? Она вроде ж тоже будет?

Да ладно? Не знала

За неё я наверное проголосовала б ;)
  • Marusja це подобається

#14453 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 01 травень 2019 - 22:29

Да ладно? Не знала

Я очень надеюсь. что она таки пойдет. И я за нее)

• mitera це подобається

#14454 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2               

Опубліковано 01 травень 2019 - 23:58

главными технологиями способствующими проигрышу петра, кроме его самого действий, стали такие его приверженцы, как ты)) Ваши опусы похожи.. как под копирку и смешны.

не припомню когда мы на "ты" перешли...
Собственно кроме этого мне нечего Вам сказать.

#14455 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 02 травень 2019 - 06:13

Мене бісить відношення до людей

І мене..

Ви знаєте, була я недавно на алеї героїв. За душу бере! От які такі люди ламають пам'ятники? Чому у нас є такі люди? Чому у нас можуть проголосувати за малороса? Чому народ не хоче розмовляти державною мовою? Бо томос на хліб не намажеш? Весь Фейсбук обписали, як дорого капуста. Та ви її виростіть спочатку і збережіть.

Відредаговано Dobraya Ole4ka, 02 травень 2019 - 06:14.

#14456 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 травень 2019 - 06:16

Да ладно? Не знала

Почему? Потому, что помогла один раз? Что ещё хорошего она сделала (я не знаю, мне действительно интересно)
За период Шамоты в городе есть изменения. У кого есть глаза должны бы тоже заметить.

#14457 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 травень 2019 - 06:59

Почему? Потому, что помогла один раз? Что ещё хорошего она сделала (я не знаю, мне действительно интересно)
За период Шамоты в городе есть изменения. У кого есть глаза должны бы тоже заметить.

Последнее предложение - это уже попахивает личным оскорблением тех, кто думает иначе!
Имхо
Без этого о политике говорить нельзя?! :(

Но я отвечу.
Потому что при Деркач начал "подниматься" Дендропарк, потому что начался ремонт многих скверов в Полтаве, потому что на Леваде появился новый бульвар, который 10 лет был в аварийном состоянии, потому что запустила партисипаторное бюджетирование (бюджет участия), который пытаются задавить в целях напихивать карманы себе! Потому что знаю многих, кому помогла после обращения. И да, помогла решению моего вопроса! После 2,5 лет моего хождения по кабинетам, только она решила вопрос. Потому к ней и пошла, т.к. люди мне говорили "а к ней обращалась? Попробуй, должна помочь". И это оказалось правдой.

Шамота слабой политической воли и ответственности! Имхо
всё вокруг да около!
А учитывая его неспособность договориться нынче в Раде, перспектив не вижу :(
Сдвиг небольшой есть в ЖКГ. Но это заслуга больше Чепурка. Но снова ж все серьезные инициативы тормозятся, где нужно решение или компромисс с другими, зависящие от Шамоты.
Имхо

Відредаговано mitera, 02 травень 2019 - 07:00.

#14458 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 травень 2019 - 10:26

Последнее предложение - это уже попахивает личным оскорблением тех, кто думает иначе!
Имхо
Без этого о политике говорить нельзя?! :(

Но я отвечу.
Потому что при Деркач начал "подниматься" Дендропарк, потому что начался ремонт многих скверов в Полтаве, потому что на Леваде появился новый бульвар, который 10 лет был в аварийном состоянии, потому что запустила партисипаторное бюджетирование (бюджет участия), который пытаются задавить в целях напихивать карманы себе! Потому что знаю многих, кому помогла после обращения. И да, помогла решению моего вопроса! После 2,5 лет моего хождения по кабинетам, только она решила вопрос. Потому к ней и пошла, т.к. люди мне говорили "а к ней обращалась? Попробуй, должна помочь". И это оказалось правдой.

Шамота слабой политической воли и ответственности! Имхо
всё вокруг да около!
А учитывая его неспособность договориться нынче в Раде, перспектив не вижу :(
Сдвиг небольшой есть в ЖКГ. Но это заслуга больше Чепурка. Но снова ж все серьезные инициативы тормозятся, где нужно решение или компромисс с другими, зависящие от Шамоты.
Имхо

Мирослава, вся предвыборная компания попахивает.

Спасибо за позицию.

По поводу Шамоты.. Тоесть Зеле это не преграда быть президентом? А мером какой-то Полтавы помешает?

* слабой политической воли и ответственности! Имхо
всё вокруг да около!
А учитывая его неспособность договориться * твои слова

#14459 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 02 травень 2019 - 10:56

Оля, а ну-ка открой глаза "слепым" чем же Шамота отличился...

#14460 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 02 травень 2019 - 12:10

Оля, а ну-ка открой глаза "слепым" чем же Шамота отличился...

я не знаю какой он руководитель, но его "дружба" с Каплиным меня очень настораживает

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама