Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 81

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1963 відповідей у цій темі

#1421 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 04 вересень 2021 - 14:21

"Цікава" у вчителя методика навчання...Якщо знаєш - посидь тихенько....

На жаль, ця вчителька не виключення - у нас були такі ж проблеми(

#1422 paprika

paprika

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 381 повідомлення
  • Ім'я:alla

Опубліковано 04 вересень 2021 - 15:23

Частіше справа не в шкільній програмі, а в батьківських амбіціях.
З власного спостереження: якщо дитина на початок школи вміє гарно читати, рахувати, то може виникнути проблема нудьги на уроках та зникнення бажання вчитися, особливо якщо перший вчитель не зацікавлений в задіянні такої дитини в учбовому процесі.
Син ішов до першого класу, вміючи читати на двох мовах, рахував в межах 100, виконував прості арифметичні дії, знав англійський алфавіт та десяток найбільш вживаних фраз англійською мовою.Спеціально не вчила - з чотирьох рочків з'явилося велике бажання вивчити букви, а складати їх докупи в слова навчився якось сам і враз почав читати одразу словами, не по складам. Англійська засвоювалася на базі комп'ютерної іграшки з пісеньками про буква (улюблена забавка) та мультикам.
У школі з таким багажем знань відверто сумував, лягав під парту, коли дітки вчили букви, зникало бажання ходити в школу:
"Мамо, мені сумно та скучно- дітки букви вчать, а я ж їх вже давно знаю! Вчителька каже - сиди тихенько і слухай, як інші вчаться, а я не хочу! Я теж хочу читати з усіма!"

З першою вчителькою спільної мови в питанні підбору додаткового навантаження для дитини я не знайшла.
Дитину часто ставили в куток за лежання під партою - тому з тією школою ми попрощалися

З таким багажем знань треба було проситися у 2-3 клас одразу ( писати заяву директору, законодавством це передбачено). А так звичайно дитині нудно, при 25-30 учнях не завжди вчитель може знайти індивідуальний підхід до кожного. Урок - це лице 35 хвилин у 1 класі, умовно- по 1 хвилині на кожну дитину. А що робити з дитиною, яка лежить під партою для мене загадка. Куток- не педагогічно, ігнор теж. В даній ситуації страждають всі: вчитель, в якого є план уроку, але він не може його дотримуватись, бо його увагу забирає дитина, якій нудно і їй хочеться побешкетувати і інші діти, які вчаться, але вчитель відволікається на дисципліну, а не матеріал уроку. Трохи сумбур, але якось так...
P.S. Нам треба зрозуміти - вчитель повинен ВЧИТИ дитину, а не ВИХОВУВАТИ. Батьки є для виховання і батьківське завдання пояснити дитині, як поводитись в школі.

#1423 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 04 вересень 2021 - 17:15

Девочки подскажите нужен грумер для кота который с наркозом работает желательно в центре

#1424 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 04 вересень 2021 - 17:33

Когда мы шли в 1 класс, многие дети и моя тоже умели уже бегло читать, считать и т.п. Были пару человек, которые даже букв не знали. Учитель "сильным" давала доп. задания еще сильнее, а с другими занималась и учила их с нуля. Такого, что знаешь и сиди тихо вообще не было, она наоборот всегда им давала более сложное и интересное. Она им и контрольные потом давала за урок решить оба варианта, если свой ты сделал за пол урока.

#1425 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 04 вересень 2021 - 17:41

Когда мы шли в 1 класс, многие дети и моя тоже умели уже бегло читать, считать и т.п. Были пару человек, которые даже букв не знали. Учитель "сильным" давала доп. задания еще сильнее, а с другими занималась и учила их с нуля. Такого, что знаешь и сиди тихо вообще не было, она наоборот всегда им давала более сложное и интересное. Она им и контрольные потом давала за урок решить оба варианта, если свой ты сделал за пол урока.

Вашему ребенку повезло с преподавателем. 

#1426 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 04 вересень 2021 - 19:50

Мої вчилися у різних вчителів,то було так,як ви описали.

#1427 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 05 вересень 2021 - 00:50

З таким багажем знань треба було проситися у 2-3 клас одразу ( писати заяву директору, законодавством це передбачено). А так звичайно дитині нудно, при 25-30 учнях не завжди вчитель може знайти індивідуальний підхід до кожного. Урок - це лице 35 хвилин у 1 класі, умовно- по 1 хвилині на кожну дитину. А що робити з дитиною, яка лежить під партою для мене загадка. Куток- не педагогічно, ігнор теж. В даній ситуації страждають всі: вчитель, в якого є план уроку, але він не може його дотримуватись, бо його увагу забирає дитина, якій нудно і їй хочеться побешкетувати і інші діти, які вчаться, але вчитель відволікається на дисципліну, а не матеріал уроку. Трохи сумбур, але якось так...
P.S. Нам треба зрозуміти - вчитель повинен ВЧИТИ дитину, а не ВИХОВУВАТИ. Батьки є для виховання і батьківське завдання пояснити дитині, як поводитись в школі.

Дітей у класі було 11 чоловік.
У Щербанівській школі( а саме в цій школі був наш перший клас) "не практикується навчання маленьких шестирічних діток у 2- му або 3- му класі" - це з відповіді директора на моє прохання перевести дитину до більш старшого класу.
Мої пропозиції навіть закупити самостійно зошити та книжки для того, щоб дитину зайняти на уроках, вчителька відмітала категорично, скаржачись на власну загруженість та втомлюваність ( збиралася йти на пенсію, але працює в цій школі й досі).
Провчились ми так два місяці, і після чергового "уроку в кутку", сліз дитини та
"рекомендації" вчительки показати дитину психіатру- відбулася досить різка розмова в кабінеті директора, ми забрали документи й перейшли в іншу школу.
В цьому році син закінчив навчання з золотою медаллю - і я, як мама, вдячна його шкільним педагогам 23 школи, які зуміли і знайти підхід, і зацікавити навчанням, і втримати цю цікавість протягом 11 років).

Відредаговано Ксаночка, 05 вересень 2021 - 00:51.

#1428 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 05 вересень 2021 - 06:10

Дітей у класі було 11 чоловік.
У Щербанівській школі( а саме в цій школі був наш перший клас) "не практикується навчання маленьких шестирічних діток у 2- му або 3- му класі" - це з відповіді директора на моє прохання перевести дитину до більш старшого класу.
Мої пропозиції навіть закупити самостійно зошити та книжки для того, щоб дитину зайняти на уроках, вчителька відмітала категорично, скаржачись на власну загруженість та втомлюваність ( збиралася йти на пенсію, але працює в цій школі й досі).
Провчились ми так два місяці, і після чергового "уроку в кутку", сліз дитини та
"рекомендації" вчительки показати дитину психіатру- відбулася досить різка розмова в кабінеті директора, ми забрали документи й перейшли в іншу школу.
В цьому році син закінчив навчання з золотою медаллю - і я, як мама, вдячна його шкільним педагогам 23 школи, які зуміли і знайти підхід, і зацікавити навчанням, і втримати цю цікавість протягом 11 років).

Оксана, Вы очень умный человек. Как минимум намного умнее меня точно.

#1429 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:19

Оксана, Вы очень умный человек. Как минимум намного умнее меня точно.

Ой, ну Вы совсем меня засмущали))) большое спасибо,конечно, Вам.
Обычная, просто жизнь заставляет просчитывать все и вся))

Відредаговано Ксаночка, 05 вересень 2021 - 11:37.

• Cu-jo це подобається

#1430 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:36

Пост з ФБ не мій, не скажу чий))), але, можливо, когось надихне на вихід в місто

Завтра в Полтаве большой беговой день. С утра будет перекрыт Центр и практически весь Ближний Центр.
Можно этому возмущаться, а можно получить максимум удовольствия.
Я не призываю вас завтра бежать или поддерживать бегунов. Просто подъедьте до Центра и погуляйте Полтавой. На это время Город станет таким, каким его практически никто не знает. Сплошная пешеходная зона, тихо, спокойно. Через несколько часов Полтава вернётся в свое обычное суетливое состояние, но у вас есть шанс успеть 1f642.png

#1431 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:37

Пост з ФБ не мій, не скажу чий))), але, можливо, когось надихне на вихід в місто

Завтра в Полтаве большой беговой день. С утра будет перекрыт Центр и практически весь Ближний Центр.

Я не призываю вас завтра бежать или поддерживать бегунов. Просто подъедьте до Центра и погуляйте Полтавой. На это время Город станет таким, каким его практически никто не знает. Сплошная пешеходная зона, тихо, спокойно. Через несколько часов Полтава вернётся в свое обычное суетливое состояние, но у вас есть шанс успеть 1f642.png

Именно). Мы не бежим, но пришли приобщиться к настроению и подзарядить батарейку приятным событием в городе.

#1432 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:59

Ой, ну Вы совсем меня засмущали))) большое спасибо, конечно.большое Вам.
Обычная, просто жизнь заставляет просчитывать все и вся))

А я довольно лопоухий человек иногда. Больше чем нужно доверяю часто людям и раньше велась на "это временно" и т.д. У меня наив, какая-то затяжная инфантильность со времен СССР долго был, когда ты свято верил, что дедушка Ленин носил бревно на субботнике с толстого конца , а самые достойные люди общества- это врачи, педагоги и сотрудники  правоохранительные органов. 

Только со взрослением пришло понимание.

#1433 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 05 вересень 2021 - 09:06

Мой ребенок впервые не бежит в марафоне. Несколько лет назад волонтер зачем-то перед стартом вышла посредине стартующих детей и, когда дали сигнал старта начала бежать одновременно с детьми перпендикулярно им. Она не удержалась на ногах и эта тетя в три раза тяжелее моего ребенка сбила с ног и рухнула на него. Это на каменке было. Ребенок умудрился выползти из-под курпулентной дамы и замечательно пробежать. Отделались сбитой коленкой.

А пару лет назад они километровый или 3 км забег (не помню) сделали смешаным для детей и взрослы и еще с порошком. Всех собрали в загон . И одномоментно все стартовали. Я думала поседею. Если бы кто упал впереди, то ... Радовал только результат бега ребенка. Среди взрослых и деток моя мелочь прибежала в первой двадцатке.

Відредаговано Cu-jo, 05 вересень 2021 - 09:08.

#1434 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 вересень 2021 - 12:04

Кому потрібно контейнер для організації зберігання канцтоварів?

https://prom.ua/ua/p...orami-dlya.html

Приєднаюсь, якщо хтось замовлятиме або візьму в компанію)

#1435 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 663 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 05 вересень 2021 - 12:35

Кому потрібно контейнер для організації зберігання канцтоварів?
https://prom.ua/ua/p...orami-dlya.html
Приєднаюсь, якщо хтось замовлятиме або візьму в компанію)

Бачила схожі в епіцентрі.

#1436 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 05 вересень 2021 - 13:26

Подскажите, где лучше делать паспорт загран и какой порядок цен?

#1437 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 05 вересень 2021 - 14:13

Тут не особо много вариантов) либо в государственном паспортном столе, либо в частном. В гос цена от 600 грн, в зависимости от срока, в частном примерно в два раза дороже. Цены точно не помню, но на сайте ДМСУ точно есть

#1438 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 05 вересень 2021 - 15:13

син робив собі і липні на Шкільному (не терміновий), то сума вийшла 717,26 (З комісією банка), вигитовляти повинні були 20 робочих днів, але 1 липня подали, 12 липня вже був виготовлений, 15 забрали. Терміновий десь в районі 1500 грн (виготовляють до 10 робочих днів, але може бути і швидше)
  • mitera це подобається

#1439 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 вересень 2021 - 15:28

Бачила схожі в епіцентрі.

так, але вони там майже вдвічі дорожчі))

#1440 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 05 вересень 2021 - 16:46

Ми сьогодні пробігли 10-ку, то так, насолода від того, що можеш бігти по дорозі, де зовсім немає машин, - це круто! І рідне місто сприймається зовсім по іншому!

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама