На жаль, ця вчителька не виключення - у нас були такі ж проблеми("Цікава" у вчителя методика навчання...Якщо знаєш - посидь тихенько....
![]() Обо всем 81
Розпочатий з Elena Libra, 09 чер 2021 06:49
1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 04 вересень 2021 - 14:21
Опубліковано 04 вересень 2021 - 15:23 З таким багажем знань треба було проситися у 2-3 клас одразу ( писати заяву директору, законодавством це передбачено). А так звичайно дитині нудно, при 25-30 учнях не завжди вчитель може знайти індивідуальний підхід до кожного. Урок - це лице 35 хвилин у 1 класі, умовно- по 1 хвилині на кожну дитину. А що робити з дитиною, яка лежить під партою для мене загадка. Куток- не педагогічно, ігнор теж. В даній ситуації страждають всі: вчитель, в якого є план уроку, але він не може його дотримуватись, бо його увагу забирає дитина, якій нудно і їй хочеться побешкетувати і інші діти, які вчаться, але вчитель відволікається на дисципліну, а не матеріал уроку. Трохи сумбур, але якось так... P.S. Нам треба зрозуміти - вчитель повинен ВЧИТИ дитину, а не ВИХОВУВАТИ. Батьки є для виховання і батьківське завдання пояснити дитині, як поводитись в школі.
Опубліковано 04 вересень 2021 - 17:15
Девочки подскажите нужен грумер для кота который с наркозом работает желательно в центре
Опубліковано 04 вересень 2021 - 17:33 Когда мы шли в 1 класс, многие дети и моя тоже умели уже бегло читать, считать и т.п. Были пару человек, которые даже букв не знали. Учитель "сильным" давала доп. задания еще сильнее, а с другими занималась и учила их с нуля. Такого, что знаешь и сиди тихо вообще не было, она наоборот всегда им давала более сложное и интересное. Она им и контрольные потом давала за урок решить оба варианта, если свой ты сделал за пол урока.
Опубліковано 04 вересень 2021 - 17:41
Вашему ребенку повезло с преподавателем.
Опубліковано 04 вересень 2021 - 19:50
Мої вчилися у різних вчителів,то було так,як ви описали.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 00:50 Дітей у класі було 11 чоловік. У Щербанівській школі( а саме в цій школі був наш перший клас) "не практикується навчання маленьких шестирічних діток у 2- му або 3- му класі" - це з відповіді директора на моє прохання перевести дитину до більш старшого класу. Мої пропозиції навіть закупити самостійно зошити та книжки для того, щоб дитину зайняти на уроках, вчителька відмітала категорично, скаржачись на власну загруженість та втомлюваність ( збиралася йти на пенсію, але працює в цій школі й досі). Провчились ми так два місяці, і після чергового "уроку в кутку", сліз дитини та "рекомендації" вчительки показати дитину психіатру- відбулася досить різка розмова в кабінеті директора, ми забрали документи й перейшли в іншу школу. В цьому році син закінчив навчання з золотою медаллю - і я, як мама, вдячна його шкільним педагогам 23 школи, які зуміли і знайти підхід, і зацікавити навчанням, і втримати цю цікавість протягом 11 років). Відредаговано Ксаночка, 05 вересень 2021 - 00:51.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 06:10
Оксана, Вы очень умный человек. Как минимум намного умнее меня точно.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:19 Ой, ну Вы совсем меня засмущали))) большое спасибо,конечно, Вам. Обычная, просто жизнь заставляет просчитывать все и вся)) Відредаговано Ксаночка, 05 вересень 2021 - 11:37.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:36 Пост з ФБ не мій, не скажу чий))), але, можливо, когось надихне на вихід в місто
Завтра в Полтаве большой беговой день. С утра будет перекрыт Центр и практически весь Ближний Центр.
Можно этому возмущаться, а можно получить максимум удовольствия.
Я не призываю вас завтра бежать или поддерживать бегунов. Просто подъедьте до Центра и погуляйте Полтавой. На это время Город станет таким, каким его практически никто не знает. Сплошная пешеходная зона, тихо, спокойно. Через несколько часов Полтава вернётся в свое обычное суетливое состояние, но у вас есть шанс успеть
![]()
Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:37 Именно). Мы не бежим, но пришли приобщиться к настроению и подзарядить батарейку приятным событием в городе.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 08:59
А я довольно лопоухий человек иногда. Больше чем нужно доверяю часто людям и раньше велась на "это временно" и т.д. У меня наив, какая-то затяжная инфантильность со времен СССР долго был, когда ты свято верил, что дедушка Ленин носил бревно на субботнике с толстого конца , а самые достойные люди общества- это врачи, педагоги и сотрудники правоохранительные органов. Только со взрослением пришло понимание.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 09:06 Мой ребенок впервые не бежит в марафоне. Несколько лет назад волонтер зачем-то перед стартом вышла посредине стартующих детей и, когда дали сигнал старта начала бежать одновременно с детьми перпендикулярно им. Она не удержалась на ногах и эта тетя в три раза тяжелее моего ребенка сбила с ног и рухнула на него. Это на каменке было. Ребенок умудрился выползти из-под курпулентной дамы и замечательно пробежать. Отделались сбитой коленкой. А пару лет назад они километровый или 3 км забег (не помню) сделали смешаным для детей и взрослы и еще с порошком. Всех собрали в загон . И одномоментно все стартовали. Я думала поседею. Если бы кто упал впереди, то ... Радовал только результат бега ребенка. Среди взрослых и деток моя мелочь прибежала в первой двадцатке. Відредаговано Cu-jo, 05 вересень 2021 - 09:08.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 12:04 Кому потрібно контейнер для організації зберігання канцтоварів? https://prom.ua/ua/p...orami-dlya.html Приєднаюсь, якщо хтось замовлятиме або візьму в компанію)
Опубліковано 05 вересень 2021 - 12:35 Бачила схожі в епіцентрі.
Опубліковано 05 вересень 2021 - 13:26
Подскажите, где лучше делать паспорт загран и какой порядок цен?
Опубліковано 05 вересень 2021 - 14:13 Тут не особо много вариантов) либо в государственном паспортном столе, либо в частном. В гос цена от 600 грн, в зависимости от срока, в частном примерно в два раза дороже. Цены точно не помню, но на сайте ДМСУ точно есть
Опубліковано 05 вересень 2021 - 15:13 син робив собі і липні на Шкільному (не терміновий), то сума вийшла 717,26 (З комісією банка), вигитовляти повинні були 20 робочих днів, але 1 липня подали, 12 липня вже був виготовлений, 15 забрали. Терміновий десь в районі 1500 грн (виготовляють до 10 робочих днів, але може бути і швидше)
Опубліковано 05 вересень 2021 - 15:28
так, але вони там майже вдвічі дорожчі))
Опубліковано 05 вересень 2021 - 16:46 Ми сьогодні пробігли 10-ку, то так, насолода від того, що можеш бігти по дорозі, де зовсім немає машин, - це круто! І рідне місто сприймається зовсім по іншому!
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |