Обо всем 79
Розпочатий з nadin, 18 лис 2020 20:51
1982 відповідей у цій темі
Опубліковано 01 лютий 2021 - 20:31
И очень даже хорошего! Самый лучший города.
Лупаєнка?))
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 01 лютий 2021 - 20:36
Лупаєнка?))
Наче Шевчук
Там не сам маршрут прибирають, а конкретного перевізника.
если отсюда убрать даже 2 маршрутки - очень ощутимо(((
Опубліковано 01 лютий 2021 - 20:50
Може хто в курсі. В сорочин яр в цьому сезоні продавали купони?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 01 лютий 2021 - 22:27
Лупаєнка?))
Неееет) у нас есть и другие перевозчики. Это Шевчука маршруты. Руты новые, чистые, с GPS, водители норм, чаще в масках, чем без.
Katrusja
-
-
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:07
Доброе утро! Может кто в курсе - уже вторую неделю утром и вечером ужасные тянучки от Фурманова до Конкорда, и по Кагамлыка аналогично(( Опять где-то перекрыто движение?
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:25
Може хто в курсі. В сорочин яр в цьому сезоні продавали купони?
Вроде как да, знакомая упоминала, что ездила купоны откатывать.
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:28
Плавание с тренером. Цена не помню, три с чем-то. Можно и поштучно наверное брать.
я дізнавалася перед новим роком, то разових плавань не було, абонементи можна було брати без тренера, вартість близько 2500 за весь день була
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:29
Доброе утро! Может кто в курсе - уже вторую неделю утром и вечером ужасные тянучки от Фурманова до Конкорда, и по Кагамлыка аналогично(( Опять где-то перекрыто движение?
сьогодні, на диво, не було.
Причини не знаю.
Katrusja
-
-
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:37
Причини не знаю.
была(( По крайней мере я попала как раз, в 8:17на
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:50
была((
По крайней мере я попала как раз, в 8:17на
Может поэтому https://www.instagra...d=1krv8l0ajq8qh
Опубліковано 02 лютий 2021 - 09:56
Девочки, подскажите пожалуйста, актуально ли сейчас искать работу через кадровые агентства? Какие есть в Полтаве, с хорошей репутацией?
Опубліковано 02 лютий 2021 - 10:14
я дізнавалася перед новим роком, то разових плавань не було, абонементи можна було брати без тренера, вартість близько 2500 за весь день була
От за без тренера я щось чула, але моя дитина ходить займатися з тренером, тому я й написала.
Дивно, що немає разових плавань, при тому є разові масажі, відвідування тренажерки, групових. Зараз клуби не в тому стані, щоб втрачати прибуток.
Опубліковано 02 лютий 2021 - 10:17
От за без тренера я щось чула, але моя дитина ходить займатися з тренером, тому я й написала.
Дивно, що немає разових плавань, при тому є разові масажі, відвідування тренажерки, групових. Зараз клуби не в тому стані, щоб втрачати прибуток.
мене це теж засмутило, бо якраз хотіла взяти "на пробу"
Опубліковано 02 лютий 2021 - 10:31
Хто небуть купував соляну лампу? Хотіла купити нічник, а начиталася, яка корисна соляна лампа, думаю чи справді краще
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 02 лютий 2021 - 11:19
Як сушити замшеві сапоги?
Вчора нирнула в калюжі, і носки були мокрі
Напхала сапоги папіром, але такими темпами вони тиждень сохнутимуть((там ще мехова підкладка дуже товста
Опубліковано 02 лютий 2021 - 11:27
Як сушити замшеві сапоги?
Вчора нирнула в калюжі, і носки були мокрі
Напхала сапоги папіром, але такими темпами вони тиждень сохнутимуть((там ще мехова підкладка дуже товста
Я сначала так как Вы бумагу ложу, потом когда влага впитается ставлю электросушилки.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 02 лютий 2021 - 11:32
Як сушити замшеві сапоги? Вчора нирнула в калюжі, і носки були мокрі Напхала сапоги папіром, але такими темпами вони тиждень сохнутимуть((там ще мехова підкладка дуже товста
Я обувь сушу такой сушилкой, покупала в Спортмастере - Сушарка для взуття Bubble Ice
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 02 лютий 2021 - 11:34
Причини не знаю.
С Фурманова до Шевченка ехали почти 40 минут! В 8.05-8.45
Katrusja
-
-
Опубліковано 02 лютий 2021 - 11:48
не думаю, там тянучка уже вторую неделю((( и от Чапаева уже более менее нормально ехать
Опубліковано 02 лютий 2021 - 12:09
Хто небуть купував соляну лампу? Хотіла купити нічник, а начиталася, яка корисна соляна лампа, думаю чи справді краще
У нас есть, но понять её полезность сложно, потому что никак не ощущается она внешне.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|