![]() Обо всем 74
Розпочатий з nadin, 27 січ 2020 07:12
1988 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:12 Это уже официально, со среды все перевозчики будут в полной .... При этом никто не дал налоговые каникулы! Никому! Відредаговано Dobraya Ole4ka, 16 березень 2020 - 20:13.
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:17
Если отправить людей в отпуск, нужно платить налоги, уволить-налоги, нашли выход - за свой счёт в связи с карантином согласно ЗУ про отпуск п.3 ст.25, но это не спасает..
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:20
Не лише, звісно.
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:21
Я не очень понимаю людей которые в данной ситуации переживают о подобных вещах.... Так же точно как сообщения типа "что мне делать с ребенком в карантин, не хочу брать отпуск, летом в отпуск веселей идти". Оо Тут как бы небольшой п****ц в мире, вы не заметили?
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:29
Нет, ну здоровье важнее всего, однозначно...
Посыл был в другом.. Даша, а как лечиться , если нет работы и зарплаты? Я с ужасом думаю об этом.. В других странах ввели карантин и ввели налоговые каникулы. И вообщем то все по разному реагируют на стресс И если присмотреться, то жизнь продолжается, хоть большой пи..ц, хоть маленький..
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:31
Одне точно ясно, що якась "зараза" косить.
Може просто орві, може ні, але наша сім'я місяць гребла в цьому болоті. В кінці січня донька захворіла, пожалілася на горло. Купила Тантум-верде і не пішли до школи. На наступний день температура 37.4, вночі 38.4. У поліклініці аншлаг, запис аж через тиждень. В ізоляторі купа народу, щоб не стояти в черзі записалися в приватну клініку (четвер), діагноз - ларенготрахеіт. Лікуємося. В неділю дитина стає в'ялою і температура 39.4. В понеділок о 8.00 ранку ідемо в поліклініку, щоб взяти направлення на рентген. Рентген не працює, людей мільйон, бо один педіатр пішов у відпустку і в ізолятор чоловік 20 без перебільшення, в черзі до нашого так само. Приймаємо рішення знову в приватну за направленням. Дають, але говорять що дитина нормальна, не в'яла, кров насичена киснем (перевіряють якимось прибором) і т. д., але кашель підозрілий, тому їдьте. Записуємось на той же день у Медіон, звідки нас прямо від них направляють на Леваду із прикореневою полісегментарною пневмонією та дихальною недостатністю (з початку хвороби - 6 днів). Після виписки ще 2 тижні лікувалися у лора (заклало вуха). У стаціонарі лежало багато братиків і сестричок разом, були такі, що одних виписували, інших клали із тієї ж сім'ї, деякі лежали разом з першого дня. Я захворіла через тиждень після того, як потрапили в стаціонар, чоловік на наступний день після мене. Купа ліків, рентген, 2 антибіотики і 4 препарати від кашлю, кашляла місяць. Дало на вуха. Досі відходжу. Нікого не лякаю. Просто слідкуйте за самопочуттям. Лікар нічого не почув, а самопочуття гіршає - терміново на рентген. Карантин зараз точно не завадить. Перед карантином у нашому класі не відвідували заняття по хворобі 13 діток. Розглядалося питання про закриття класу на карантин Відредаговано natochka, 16 березень 2020 - 21:20.
Опубліковано 16 березень 2020 - 20:33
Это ж пока вроде только требование, я так понимаю, не приняли пока. Відредаговано mismouse, 16 березень 2020 - 20:33.
Опубліковано 16 березень 2020 - 21:13
Девочки, а ни кто Фармаси не занимается?
Опубліковано 16 березень 2020 - 21:17
Нет, уже точно, с завтрашнего дня все останавливается. Не знаю как пригород, но межобласть и межгород точно! Завтра последние рейсы Только что нашла законопроект про налоговые каникулы, юрикам это как клизма при инфаркте . Главное, чтоб все это закончилось скорее и все были здоровы, дети, родители .. будьте здоровы!
Опубліковано 16 березень 2020 - 21:52
У нас по математике учимся на вчи.юа,ребенок выполняет задание, а учителю приходит отчет. И родители на свой аккаунт заходят и видят прогресс ребенка.
Відредаговано nepi84, 16 березень 2020 - 21:52.
Опубліковано 16 березень 2020 - 21:55 Дают задания, разбираем дома, учим, решаем, фотографируем и отсылаем учителю.
Опубліковано 16 березень 2020 - 21:56
У нас створили папки на Гугл диск і кожен вчитель пише завдання, а ми виконуємо і надсилаємо. Перевіряють і пишуть оцінки
Опубліковано 16 березень 2020 - 22:40
Пусть будет по-вашему. Просто я в отличии от многих сидящих днями и ночами на форумах предпочитаю почитывать не зомбо-полит-сайты, а научно-популярную литературу.
Опубліковано 16 березень 2020 - 22:48
Вы видимо ОЧЕНЬ обеспеченный человек. Поэтому не задумываетесь о самых элементарных вещах. Завидую вам (это действительно без шуток и какого-либо сарказма).
Опубліковано 16 березень 2020 - 23:07
У нас более-менее пытаются организовать, перевели все на платформу моя школа, завтра посмотрим, как это все будет. Пока давали задания по видеоурокам, проверка онлайн. По сравнению с прошлым карантином уже лучше.
Опубліковано 16 березень 2020 - 23:31 тоді раджу вам не витрачати час на форум (раз тут всі, крім вас, елементарно не освічені), а продовжити читати научпоп) а ще значення слова "сарказм", яке я забула дописати в попередньому повідомленні ![]() в Італії такі ж освічені теж так думали, а тепер що? Риторичне питання. Цікаво, що ви насправді вважаєте себе більш обізнаними, ніж уряди всіх інших країн, які теж закрились на карантини і ввели комендантську годину? Чи так, поговорити для ілюзії контролю ситуації? Відредаговано Alice_88, 16 березень 2020 - 23:32. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |