Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 16 січень 2021 - 16:02
Девочки, подскажите, пожалуйста рецепт крема на основе маскарпоне и сливок. И сливки Козуб 33 % хорошо подходят для взбивания ?
Пропорції вибираєте ви самі, усі рецепти такого крему - результат чиїхось експериментів чи наявної кількості вершків/сиру на момент приготування)
Я роблю один до одного.
Козуб для мене стрьомна ТМ, не користуюся, але тут про неї пишуть і хороше теж, тому вирішувати вам.
Опубліковано 16 січень 2021 - 18:20
мне козуб самые лучшие. там строк годности минимальный- это уже огромный плюс.
взбиваются обычно, как тетропаковские и дешевле на 30проц.
Опубліковано 16 січень 2021 - 18:24
Пропорції вибираєте ви самі, усі рецепти такого крему - результат чиїхось експериментів чи наявної кількості вершків/сиру на момент приготування)
Я роблю один до одного.
Козуб для мене стрьомна ТМ, не користуюся, але тут про неї пишуть і хороше теж, тому вирішувати вам.
Наташа, а маскарпоне який тобі подобається? Зібралась на тірамісу нарешті, маскарпоне є в Грошику ( цей магазин мені «стрьомний», як для тебе Козуб))) і в Базілік, чи йти в Шостку на базар?
Мрія
-
-
Опубліковано 16 січень 2021 - 18:44
Наташа, а маскарпоне який тобі подобається? Зібралась на тірамісу нарешті, маскарпоне є в Грошику ( цей магазин мені «стрьомний», як для тебе Козуб))) і в Базілік, чи йти в Шостку на базар?
Маскарпоне беру в Метро, їхньої ТМ.
Можна ще глянути в Сільпо, там теж є хороший по ціні/якості власний імпорт.
Ну або плюсую за Шостку.
У Грошику ніколи не була, думаю так як і ти))
Опубліковано 17 січень 2021 - 22:20
http://maribela.ru/k...rnoj-smetannyj/
Любопытство меня привело к этому крему для морковного торта. Крем пломбир на основе сметаны заинтриговал и не разочаровал. Достаточно плотный и густой, слышна сметанная кислинка для любителей сметанного крема. Однозначно, крем станет у меня одним из самых любимых.
Опубліковано 18 січень 2021 - 14:19
Медівник із лимонним кремом від Лілія Цвіт
Смачний медовик зі сметанним кремом + кожен третій корж змащується ще й лимонним курдом. Причому, рецепт самого курда без жовтків, лише лимонний сік, цедра, цукор, вода і крохмаль, ну і куркума для кольору. Робила без неї, то курд вийшов білий)
Мрія
-
-
Опубліковано 18 січень 2021 - 15:39
Розріз дуже апетитний, зараз би захом'ячила)))
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 22 січень 2021 - 11:24
Первая проба пера - муссовый торт. Получилось слегка кривенько, надо срочно покупать разъемную форму для формовки и возможно ацетатную пленку
Бисквит пекла по рецепту "раз, два, три". Мусс на основе сливок и йогурта, с добавлением целых ягод и пюре из них же. Часть ягод и пюре пустила на украшение, добавив чутка желатина.
Большущее спасибо хочу сказать Мрие, ее шедевры вдохновляют Я вчера полдня вычитывала ее рецепты и сделала вот такой торт в итоге
Відредаговано mismouse, 22 січень 2021 - 11:24.
Мрія
-
-
Опубліковано 22 січень 2021 - 11:28
Для першого разу дуже непогано, а в смаку я впевнена!
Якщо натхнення буде, то наступні рази буде все рівніше і рівніше, всі рухи будуть впевненішими.
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 22 січень 2021 - 12:16
Для першого разу дуже непогано, а в смаку я впевнена!
Якщо натхнення буде, то наступні рази буде все рівніше і рівніше, всі рухи будуть впевненішими.
У меня уже есть вопрос, с разъемной формой, как обсуждали в теме покупок, вы используете ацетатную пленку для получения идеальных боков у муссовых тортов? Или к такой форме мусс не сильно липнет и хорошо отделяется?
Да, бисквит получился отличный. Не сухой, влажный и очень шоколадный. У меня муж к ним обычно равнодушен, но тут оценил
Відредаговано mismouse, 22 січень 2021 - 12:18.
Мрія
-
-
Опубліковано 22 січень 2021 - 12:26
У меня уже есть вопрос, с разъемной формой, как обсуждали в теме покупок, вы используете ацетатную пленку для получения идеальных боков у муссовых тортов? Или к такой форме мусс не сильно липнет и хорошо отделяется?
Да, бисквит получился отличный. Не сухой, влажный и очень шоколадный. У меня муж к ним обычно равнодушен, но тут оценил
І те, і інше. Це і красиво - рівні бока, і зручно - легко відділяється.
Але без плівки теж можна - акуратно пройтися ножем. Або підігріти феном (сама не робила, але такий спосіб існує).
Тобто відсутнцсть плівки не критична, можна вчитися і без неї.
Щрдо бісквіту. Він універсальний, можна з нього робити капкейки, можна розрізати на коржі для бісквітного тортц, можна для мусу, можна десерт в стаканчику, ну і просто так їсти. У мене часто в морозильнику є заморожені обрізані "шапки", які даю дітям, коли нема нічого до молока.
Опубліковано 22 січень 2021 - 15:28
Мой первый муссовый торт тоже был благодаря Наташе Мрія. С гарбузом))).
P.S. Наташа, вам стоит рассмотреть предложение провести какой-либо МК)))
Мрія
-
-
Опубліковано 22 січень 2021 - 16:15
Мой первый муссовый торт тоже был благодаря Наташе Мрія. С гарбузом))).
P.S. Наташа, вам стоит рассмотреть предложение провести какой-либо МК)))
Колись така ідея тут була, але у мене нічого не змінилося - не вистачає часу. Є основна робота, є двоє дітей і чоловік)), є хворий батько... Тому не встигаю)).
Але завжди готова поділитися своїм досвідом тут, або в особистих, або вайбером, якщо процес уже у когось іде і треба допомога))
За натхненням приходьте до мене у фейсбук чи інстаграм.
Опубліковано 22 січень 2021 - 16:18
Колись така ідея тут була, але у мене нічого не змінилося - не вистачає часу. Є основна робота, є двоє дітей і чоловік)), є хворий батько... Тому не встигаю)).
Але завжди готова поділитися своїм досвідом тут, або в особистих, або вайбером, якщо процес уже у когось іде і треба допомога))
Можна посилання на ваші сторінки?
Опубліковано 22 січень 2021 - 16:34
Поделитесь ссылочками)
Опубліковано 22 січень 2021 - 16:47
і мені каво)можна ссилку на фб?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 22 січень 2021 - 16:56
это про меня)) когда уже в процессе и вдруг: "ааааа, Наташа, спаси-помоги! Оно уже ,час печется и сырое или я забыла какой-то ингредиент можно без него"
Сначала мне было неловко писать и беспокоить тебя в Вайбере, но после твоих слов :"мне такое нравится, не волнуйся" я расслабилась)) Спасибо что терпешь и подсказываешь !!
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 січень 2021 - 17:05
А мені часто Фб та інстаграм показує сторінки Наташі, "возможно ви їх знаєте"))
Думаю, що зв'зує з контактами Вайбера)
Мрія
-
-
Опубліковано 22 січень 2021 - 17:30
Я не знаю чи можна тут давати посилання. У фб я наталія кобзар. В інстаграмі я теж наче так знаходжуся.
Дівчатка, всім дякую за теплі слова, вони для мене дуже цінні!!
Відредаговано Мрія, 22 січень 2021 - 17:32.
Опубліковано 22 січень 2021 - 17:40
Я не знаю чи можна тут давати посилання. У фб я наталія кобзар. В інстаграмі я теж наче так знаходжуся.
Дівчатка, всім дякую за теплі слова, вони для мене дуже цінні!!
Так, я в інстаграмі знайшла))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|