Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:49
Бюлетні кидають в скрині не згорнутими. І чітко видно..((
я честно не понимаю что это меняет? Ну видно и что? Кто хотел - сложил, кто не заморачиваеться - тот бросает как есть... Я никогда не стою и не рассматриваю что там, единственное на что обращаю внимание - на пломбы. Кстати мы с мужем голосовали на разных участках - он в Россошенцах, я в Н.Млынах, то ни там, ни там не было наблюдателей от кандидатов
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:51
Як цікаво!https://amp.strana.u...sljatsija.html
Ми також з чоловіком голосували на різних дільницях. Там, де я голосувала, бюлетнів у скриньках було значно більше. Також звернула увагу на відсутність спостерігачів на обох дільницях
Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:52
я честно не понимаю что это меняет? Ну видно и что? Кто хотел - сложил, кто не заморачиваеться - тот бросает как есть... Я никогда не стою и не рассматриваю что там, единственное на что обращаю внимание - на пломбы. Кстати мы с мужем голосовали на разных участках - он в Россошенцах, я в Н.Млынах, то ни там, ни там не было наблюдателей от кандидатов
до речі, на моїй дільниці не було теж спостерігачів, взагалі. Минулого разу багато було. І іноземна літня жіночка навіть, що про Крим питала в членів комісії.
Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:53
Бюлетні кидають в скрині не згорнутими. І чітко видно..((
Ну це я розумію, але мені чомусь здається, що для таких стверджень потрібно мати більшу виборку, ніж побачити два хрестики біля якогось прізвища. А так ОБС
Katrusja
-
-
Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:53
Як цікаво!https://amp.strana.u...sljatsija.html
Ми також з чоловіком голосували на різних дільницях. Там, де я голосувала, бюлетнів у скриньках було значно більше. Також звернула увагу на відсутність спостерігачів на обох дільницях
когда я говорила мужу, что в прошлый раз их было человек 15-20, то сам член комиссии сказал, что сегодня никого
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:55
Она просто надеялась ))) А увидела как на самом деле и грустит теперь )
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:06
когда я говорила мужу, что в прошлый раз их было человек 15-20, то сам член комиссии сказал, что сегодня никого
Так і кандидатів було більше.
Katrusja
-
-
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:10
я понимаю, но сейчас тоже как бы аж 2. Это чтобы потом можно было спекулировать тем, что там нарушения были или как? На первом этапе такой ажиотаж, а на втором сдулись. Не понимаю. Хотя бы 2 могло же быть
Відредаговано Katrusja, 21 квітень 2019 - 17:11.
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:10
по Тв вже "задумались", що значить відсутність спостерігачів, адмінресурс?)
Katrusja
-
-
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:13
по Тв вже "задумались", що значить відсутність спостерігачів, адмінресурс?)
я ТВ и не включаю последние дни, так что даже не в курсе что там вещают. Точнее включаю только 2 канала - м1 и пиксель, последний прям полюбила за этот месяц)
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:14
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:17
Была в 10.00. Стариков море. Бюллетней немало. Понимаю, что Полтава - болото, надеюсь на другие области.
Болотом вы называете 75% украинцев? Успокойтесь. Хватит оскорблять всех у кого мнение не совпадает с вашим.
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:25
Болотом вы называете 75% украинцев? Успокойтесь. Хватит оскорблять всех у кого мнение не совпадает с вашим.
Що за цифра така?
svexa
-
-
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:43
Що за цифра така?
Проголосуючі за Зеленського.
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:46
)))
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 21 квітень 2019 - 17:47
)))
Я понимаю, что перепись населения давно не проводили, но это не 75 % украинцев..
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 21 квітень 2019 - 18:20
https://www.facebook...DI2MjExNDMxMjY/
8-летнего ребенка пригласили голосовать)
Відредаговано Ксаночка, 21 квітень 2019 - 18:21.
svexa
-
-
Опубліковано 21 квітень 2019 - 18:21
)))
Я понимаю, что перепись населения давно не проводили, но это не 75 % украинцев..
Из проголосовавших.
Опубліковано 21 квітень 2019 - 18:46
Из проголосовавших.
и если средняя явка 50%, тогда какой % за зе получается?....
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 21 квітень 2019 - 18:57
и если средняя явка 50%, тогда какой % за зе получается?....
А какой Пе?
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|