я не знаю как голосуют военные, просто пришлось мужу менять место голосования, то никаких сложностей это не вызвало. Но то, что со старого места его исключили из списков это 100%, т.к. свекровь секретарем на том участкеТо заяви нічого не дадуть? Пишу заяву на виборчій дільниці. Болкісєва Юлія Анатоліівна зареєстрована в Одеській області, Роздільне, військова частина. Це це?
Реєстрацію заяв на виборчій комісії не проводять, боюсь, що зараз вона полетить у смітник
Тепер всі військові голосують не один раз?
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#14241Опубліковано 21 квітень 2019 - 10:53
#14242Опубліковано 21 квітень 2019 - 10:57 а яким чином можна перереєструватися? Помітки, що за Постановою суду не має #14243Опубліковано 21 квітень 2019 - 11:35 муж взял справку в сельсовете, что проживает здесь, на основании своего заявления и заверили соседи, и потом поехал в ДРВ и ему разово сменили место голосования
#14244Опубліковано 21 квітень 2019 - 13:58
Или так совпало или так и есть, но я сегодня утром голосовала практически с одними пенсионерами. Одну сводила с лестницы, потому что бабушка очень плохо видела и боялась покатиться, ещё одну бабушку с палочками затягивала девушка, потом ехала в автобусе, тоже кругом бабушки-дедушки, кто с выборов, кто на выборы. Будущее страны получается определяют старики, которые многие уже не совсем ясно соображают в силу возраста.
#14245Опубліковано 21 квітень 2019 - 14:22
А в нас з чоловіком порожні дільниці були. Взагалі. В нього о 9 ранку, в мене о 13.хоча по Україні, кажуть, явка вище, ніж минулого разу.
Відредаговано Alice_88, 21 квітень 2019 - 14:34. #14247Опубліковано 21 квітень 2019 - 14:33 я в списку не звернула увагу, але от минулого разу в черзі стояла, а сьогодні взагалі сама була на всі столи. #14249Опубліковано 21 квітень 2019 - 15:04
Мало бюлетенів. Були після 13.Але всі що бачила підтверджують екзитполи.
#14250Опубліковано 21 квітень 2019 - 15:13
На моїй дільниці була черга.
#14251Опубліковано 21 квітень 2019 - 15:22
Какие экзитполы? Экзитполы огласят в 8 вечера
Сегодня многие поехали загород, поэтому голосовать будут рано утром и ближе к вечеру #14252Опубліковано 21 квітень 2019 - 15:26 хоча по Україні, кажуть, явка вище, ніж минулого разу. та й по Полтавщині наче непогана явка http://kolo.news/cat...uspilstvo/13794
я була в 10, то не скажу що пусто було, і потім з сином на шкільному майданчику гуляли, то люди стабільним потоком йшли #14253Опубліковано 21 квітень 2019 - 15:32
https://www.facebook...75433545848935/
Таблеточки Більше 50 громадських і благодійних організацій, в числі яких і наш фонд, звертаються до кандидата у Президенти України Володимира Зеленського з приводу медичної реформи. Шановний Володимире Олександровичу! Ми були шоковані Вашою оцінкою трансформації системи охорони здоров’я під час дебатів кандидатів у Президенти. Протягом 26 років українська медицина була територією смерті і всеосяжної корупції. За 26 років з набуття Україною Незалежності відбулась 21 невдала спроба ухвалити Закон, який би дозволив вилікувати хвору систему охорони здоров’я України. У 2017 році - з 22 спроби, завдяки титанічним зусиллям нинішньої команди Міністерства охорони здоров’я України, було ухвалено і успішно впроваджується Закон України “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення”, яким передбачена зміна принципів фінансування системи охорони здоров’я. Система охорони здоров’я, яка має бути впроваджена згідно з Законом, має на меті реалізацію принципу “гроші йдуть за пацієнтом”, забезпечення максимального фінансового покриття лікування українців за рахунок коштів платників податків, зміну якості медичної допомоги, забезпечення пацієнтів ліками в лікарнях та безкоштовними ліками для хронічних хворих, створення конкуренції серед медичних закладів всіх форм власності. Система, яку українці вирішили розбудувати, отримала повну підтримку Всесвітньої організації охорони здоров’я та позитивну оцінку від експертів з європейських країн. Уже зараз лікарні по всій країні отримують іноді в декілька разів більше ліків, ніж раніше, завдяки ефективним державним закупівлям через міжнародні організації. Закупівельні ціни на деякі препарати до 67 разів нижчі, ніж у 2014 році. Перший етап реформи - реформа сімейної медицини - розпочався у 2018 році та відбувся в декілька разів швидше, ніж аналогічні зміни в країнах Європи. Свого сімейного лікаря обрали 27 мільйонів Українців. 70% наших співгромадян задоволені своїм вибором. Тисячі сімейних лікарів уже відчули ефект першого етапу реформи і отримали зарплати в 3-5 разів разів вищі, ніж раніше. Завершальний етап реформи - впровадження принципу “гроші йдуть за пацієнтом” в лікарнях - розпочинається у 2020 році. Це дозволить остаточно відійти від старої радянської системи, зламати хребет корупції в лікарнях і створити здорові умови для взаємодії лікаря та пацієнта. Досвід країн Європи демонструє, що цей етап буде складнішим, ніж перший. Бо є проблеми, і головна з них - бюджет. Сьогодні охорона здоров’я фінансується у розмірі 3% ВВП, незважаючи на те, що в Законі є пряма норма, яка зобов’язує виділяти на охорону здоров’я 5% ВВП, на рівні країн Європи. Реалізація цієї вимоги Закону дозволить впровадити зміни в лікарнях набагато швидше і суттєво підняти зарплати лікарів. Ми звертаємось до Вас з вимогою публічно зазначити свою політичну позицію щодо трьох питань: - Чи підтримуєте Ви принципи трансформації системи фінансування охорони здоров’я, яка зараз відбувається, і чи готові Ви допомогти прискорити реформу охорони здоров’я в лікарнях? - Чи підтримуєте Ви команду реформаторів, яка зараз впроваджує медичну реформу? - Чи зробите Ви все від Вас залежне, щоб забезпечити реалізацію норми Закону України про фінансування системи охорони на рівні 5% ВВП? Вибір українців - медицина, що фінансується з наших податків, з гідними зарплатами для лікарів та європейською якістю послуг для пацієнтів. Звісно, трансформація потребує часу. Але стратегічний вибір країни не є зоною політичної боротьби. Більшість українських лікарень все ще є пеклом і для лікарів, і для пацієнтів. І ми не збираємось зупинятись, допоки ми через нього йдемо. Також вважаємо за важливе поінформувати суспільство, що за будь-яких спроб зупинки реформи фінансування системи охорони здоров’я будь-яким політиком, пацієнтські організації та благодійні фонди готові взяти на себе координаційну роль в організації всіх форм мирного спротиву. З повагою та надією на швидку відповідь, БО “БФ “Пацієнти України” БО “100% ЖИТТЯ” БФ “Таблеточки” ГО “Платформа здоров'я” ГО “Центр протидії корупції” ГО “Батьки за вакцинацію” БО “TBpeople Ukraine” ГО “Українська асоціація батьків передчасно народжених дітей “Ранні пташки” ГО “Об’єднання хворих на торсійну дистонію” БО “БФ “Діти з гемофілією” ВГО “Радість Руху” ГО “Гармонія Руху” ГО “Психічне здоров'я” ГО “Афіна. Жінки проти раку” Благодійний фонд пацієнтів “Крапля крові” БО “FREE ZONE” ГО “Бригантина міста Києва” БО “БФ “Запорука” ГО “Центр адвокації громадського здоров’я” БФ “СТОПРАК” ГО “Рідкісні імунні захворювання” БО “Від серця до серця” ГО “Щасливе материнство”, м. Хмельницький Вінницьке обласне відділення благодійної організації “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” БО “Благодійне товариство “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” м. Дніпро” БО “Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя” БО “Благодійне товариство “100 відсотків життя. Херсонський регіон” БО “100 відсотків життя. Київський регіон” БО “Клуб “Світанок” БО “Благодійне товариство “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” м. Кривий Ріг” БО Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" БО "Благодійне товариство "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" м. Львів" Миколаївська благодійна організація "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" БО "100 відсотків життя. Одеса" Благодійна організація "Світло надії” БО "Мережа 100 відсотків життя Рівне" БО "Луганське обласне товариство "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” СОГО "Клуб "Шанс” БО "Тернопільське благодійне товариство Благодійної організації "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" БО "Закарпатське благодійне товариство Мережі” БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків” Хмельницьке обласне відділення Благодійної організації "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” БО "Черкаське обласне відділення благодійної організації "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" БО " Чернівецьке Благодійне товариство Благодійної організації "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" БО "Чернігівське обласне відділення Благодійної організації Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" БО "100 відсотків життя Івано-Франківськ” ФОП Тімнов Вадим Олександрович (лікар-педіатр) ГО “Центр соціальної інформації”, м. Одеса БО “Позитивні жінки” БО БФ “ВОЛНА” ГО "Альянс.Глобал" БФ “Нехай твоє серце б'ється” ГО "Ліки контроль" МБФ "Альянс громадського здоров’я" (Альянс) Запорізький обласний благодійний фонд "Гендер Зед" БО "Карітас України" БО "Український інститут політики громадського здоров'я" ГО "Дитинство - без СНІДУ" #14254Опубліковано 21 квітень 2019 - 15:38
Была в 10.00. Стариков море. Бюллетней немало. Понимаю, что Полтава - болото, надеюсь на другие области.
#14257Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:22 А як ви їх бачили? #14258Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:22
Ну не смог человек определиться), я дописала одного человека и там и уже плюсик поставила.
#14260Опубліковано 21 квітень 2019 - 16:42
Гуляли з дитиною, а за нами йшла мати з двома дітьми 18+. Такі веселі і з характерним російським акцентом, каже мати :"ха-ха, вот мы за Владимира... Путина и проголосовали, ну Зеленского. Так же этот на бигбордах писал, что если не он, то Путин. Ну вот и получает пусть". На прізвищі Путін понизила голос. Поки що понижає(
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |