Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 30 грудень 2021 - 07:51
Девочки, подскажите. Где есть хорошие магазины посуды, кроме "дома посуды" там вчера была. В переходе Злато мисто когда то был посудный, он там есть еще? Как обычно нужно к НГ подарок и по времени только сегодня один вечер после работы.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 30 грудень 2021 - 09:04
Девочки, подскажите. Где есть хорошие магазины посуды, кроме "дома посуды" там вчера была. В переходе Злато мисто когда то был посудный, он там есть еще? Как обычно нужно к НГ подарок и по времени только сегодня один вечер после работы.
на Куйбишева, ближче до Лялькового театру, є "Мозаїка посуду" (чи якось так) і такий же на Шевченка, навпроти книжкового ринку (де він раніше був). Не супер, але є і хороші ТМ за нормальною ціною.
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 30 грудень 2021 - 09:32
Дивлячись що потрібно.
На Юрівці є, там де оптові склади.
В Метро багато посуду
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 30 грудень 2021 - 11:34
Как вариант, эпицентр.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Опубліковано 30 грудень 2021 - 13:01
дитячий магазин "Домік ангєла" тільки у мене асоціюється з магазином ритуальних товарів?
PS навіяно недавньою прогулянкою Подолом.
Опубліковано 30 грудень 2021 - 13:08
в ТРЦ Київ там де раніше були суші, вхід з вулиці біля входу в Сільпо
Відредаговано Ipiha, 30 грудень 2021 - 13:08.
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Опубліковано 30 грудень 2021 - 14:47
Діачата, ви все знаєте? Де купити в Полтаві сьогодні завтра кігурумі єдиноріжку?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 30 грудень 2021 - 15:08
Діачата, ви все знаєте? Де купити в Полтаві сьогодні завтра кігурумі єдиноріжку?
на Шевченко в Эдеме были? Или как вариант я в прошлом году покупала на рынке, при входе в рынок с ост.Шевченко,сразу прямо ряд и по правую сторону была точка с кигуруми, наш за год в отличном состоянии - не разлезся, состояние нового.
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Опубліковано 30 грудень 2021 - 15:19
на Шевченко в Эдеме были? Или как вариант я в прошлом году покупала на рынке, при входе в рынок с ост.Шевченко,сразу прямо ряд и по правую сторону была точка с кигуруми, наш за год в отличном состоянии - не разлезся, состояние нового.
Дякую! Завтра поїду.
На роботі замовляла і не той розмір замовила
Відредаговано bil4enya, 30 грудень 2021 - 15:19.
Опубліковано 30 грудень 2021 - 21:02
Підкажіть рецепт а-ля Бейлізу без яєць, пліз)
Опубліковано 30 грудень 2021 - 21:28
Покупали неделю назад в Эдеме(прям на ост. Шевченко). Был хороший выбор.
Опубліковано 31 грудень 2021 - 09:06
Девочки, может кто видел где можно купить дозревший ананас?
в метро и Сильпо зелёные
Опубліковано 31 грудень 2021 - 09:20
в метро и Сильпо зелёные
На центральном продуктовом рынке было много больших оранжевых спелых ананасов. Я четыре дня назад купила за 250 гр
Опубліковано 31 грудень 2021 - 11:19
Банковские работники , подскажите пожалуйста, сегодня банковский день ? Платеж уйдёт или зависнет до начала следующего года ?
Опубліковано 31 грудень 2021 - 12:22
Банковские работники , подскажите пожалуйста, сегодня банковский день ? Платеж уйдёт или зависнет до начала следующего года ?
Залежить від режиму банку. Здається до 14:00, а може і до 12:00. Все що пізніше підк 3-4 січня.
Опубліковано 31 грудень 2021 - 13:24
в метро и Сильпо зелёные
в атб у нас вчора завезли хороші.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 31 грудень 2021 - 15:21
Сегодня не банковский день, но оплаты типа ликпей, п24 работают. Только получатель увидит их не раньше 4.01.
Опубліковано 31 грудень 2021 - 17:48
До обіду звичайний робочий день. От по юр.особам чесно не пам'ятаю, але логічно, якщо теж.
Опубліковано 01 січень 2022 - 00:06
Девочки, с Новым годом! Пусть он будет комфортным и ярким! )
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 01 січень 2022 - 01:44
До обіду звичайний робочий день. От по юр.особам чесно не пам'ятаю, але логічно, якщо теж.
Ні, сьогодні ніякі платежі не проводилися. Навіть на бюджет.
1 користувачів читають цю тему
1 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|