Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 81

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1963 відповідей у цій темі

#1401 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 03 вересень 2021 - 09:59

Просто осеннее обострение)))

Опередили )))

#1402 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 03 вересень 2021 - 10:03

Дівчата я щось не можу зрозуміти, що зараз за програма шкільна така, що весь Фейсбук шукає підготовку до школи?
Мої хлопці відвідували садочки.Знали літери і цифри.В школі ніхто не вимагав чогось не можливого, все йшло поступово.Невже вони зараз повинні ідучи в 1 клас , щось вміти таке, чого не дав садочок?

Может так совпало. Давно уже деток водят во всякие развивайки. Я тоже водила. Мне  и ребенку очень в Рукавичке  нравилось.

#1403 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 вересень 2021 - 11:01

Странно, что в быту женщины более склонны к готовке, а процент мужчин среди лучших шеф-поваров значительно выше

Где-то встречала версию, что по характеру мужчинам свойственно желание "подвига". Типа, сделал-удивил-все в восторге. А женщине - более характерна рутинность, постоянство. То есть мужчина раз удивил пловом, а на каждый день готовить - это не подвиг, а рутина, не интересно))) К части популяции это подходит, скорее всего.

Я по этой классификации - мужчина)))) приготовить ТОРТИЩЕ пару раз в год могу, а ежедневные супы, каши, котлеты - увольте)))

Відредаговано Optimist, 03 вересень 2021 - 11:02.

#1404 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 03 вересень 2021 - 11:09

Так как приготовление еды-  одна из моих профессий, то немного в этой сфере пришлось побыть. Процент хорошо готовящих мужчин и женщин равен, как и тех, кого проще пристрелить, чтобы не мучали себя и окружающих. Это так же, как среди других специалистов : врачей, педагогов...

Один сопит, пол-дня соломку линейкой измеряет/нарезает, на весах взвешивает, по секундомеру варит, по градуснику жарит и помойная йухня получается, а другой- голову чешет, с другом болтает, руки сами все делают, на глазок варит-шпарит и офигительно шикарно умопомрачительно выходит.

Відредаговано Cu-jo, 03 вересень 2021 - 11:13.

#1405 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 03 вересень 2021 - 11:09

Где-то встречала версию, что по характеру мужчинам свойственно желание "подвига". Типа, сделал-удивил-все в восторге. А женщине - более характерна рутинность, постоянство. То есть мужчина раз удивил пловом, а на каждый день готовить - это не подвиг, а рутина, не интересно))) К части популяции это подходит, скорее всего.

Я по этой классификации - мужчина)))) приготовить ТОРТИЩЕ пару раз в год могу, а ежедневные супы, каши, котлеты - увольте)))

Я тоже это наблюдаю, но это могут быть не свойства характеров, а тоже навязанные или привычные модели поведения.

#1406 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 03 вересень 2021 - 11:34

Я готую так собі, не як в ресторані) Але люблю. Мені подобається цей час - я так відпочиваю від думок в голові).
Але у нас в сім'ї не має розділу обов'язків. Все простіше - хто раніше прийшов додому, той і приготував вечерю,нагодував дітей, помив посуд. Прийшли разом - зварили пельмені)

#1407 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 03 вересень 2021 - 11:55

Вот и я склоняюсь к этому) а ещё думаю, что там где больше денег и славы - там тоже больше мужчин, но уже в силу устоявшегося гендерного неравенства

#1408 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 03 вересень 2021 - 15:16

А я ни то, ни сё)))
Ненавижу готовить ), а надо .
Эх…

#1409 tan4ik

tan4ik

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 285 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 вересень 2021 - 15:17

Кто вёл СП по шапкам? Не собираетесь открывать в ближайшее время?

#1410 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 03 вересень 2021 - 15:36

Где посмотреть где будет перекрыто движение транспорта завтра?

#1411 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 03 вересень 2021 - 17:00

Где посмотреть где будет перекрыто движение транспорта завтра?

https://pl.vgorode.u...afona-v-poltave

#1412 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 03 вересень 2021 - 18:34

Дівчата я щось не можу зрозуміти, що зараз за програма шкільна така, що весь Фейсбук шукає підготовку до школи?
Мої хлопці відвідували садочки.Знали літери і цифри.В школі ніхто не вимагав чогось не можливого, все йшло поступово.Невже вони зараз повинні ідучи в 1 клас , щось вміти таке, чого не дав садочок?

Я думаю що це не школа вимагає, а більше для батьків потрібно.

#1413 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 03 вересень 2021 - 22:17

Ну вы прям по классике. Шаблонные фразы, свойственные русскоязычным форумам))).

Советов я не просила. Не дай Бог иметь сколько свободного времени, чтобы успевать раздавать непрошенные советы людям.

Хуже только, когда человек прячется от семьи в партии, на общественных работах, хотя это сейчас ушло в прошлое. Но есть депутаты и т.д.

Переобуться в прыжке каждый может, если человек допускает мысль, что мальчики могут выживать за счет девочек, - этим многое сказано. И про ценности, и про систему воспитания будущих мужчин. Страшно это все для психики будущих взрослых...

Советов вам никто и не давал... Нечего мне делать...

С вашим уровнем восприятия информации, вешанием ярлыков и т.д., не хочу на вас тратить время... Оставайтесь при своём мнении... Тем более мне на него начхать...
Всего хорошего!

Відредаговано mitera, 03 вересень 2021 - 22:27.

#1414 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 вересень 2021 - 22:46

я теж мужчина)

#1415 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 04 вересень 2021 - 08:57

Я теж своїх дітей нікуди не водила, хоча в нашому садочку з меншою донькою літер і цифр не вчили. Для власного спокою і щоб мені потім було легше, вивчили з нею літери і цифри і все. За ці два дні, що вона в школі обводять лише фігурки, та малюють.
Старший на початок першого класу, вмів читати по складах, хоча були і діти, які вже читали оповідання і казки. На кінець навчального року він був уже 3-й в класі за технікою читання.

#1416 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 04 вересень 2021 - 09:19

Девочки, где есть ветклиника, в который могут сделать УЗИ кошке ?

#1417 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 вересень 2021 - 09:43

Девочки, где есть ветклиника, в который могут сделать УЗИ кошке ?

ВетЭксперт, Сенная или Огнивка
Ветмир

#1418 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 04 вересень 2021 - 09:46

ВетЭксперт, Сенная или Огнивка
Ветмир

Відредаговано Sunny3011, 04 вересень 2021 - 09:46.

#1419 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 04 вересень 2021 - 09:59

Частіше справа не в шкільній програмі, а в батьківських амбіціях.
З власного спостереження: якщо дитина на початок школи вміє гарно читати, рахувати, то може виникнути проблема нудьги на уроках та зникнення бажання вчитися, особливо якщо перший вчитель не зацікавлений в задіянні такої дитини в учбовому процесі.
Син ішов до першого класу, вміючи читати на двох мовах, рахував в межах 100, виконував прості арифметичні дії, знав англійський алфавіт та десяток найбільш вживаних фраз англійською мовою.Спеціально не вчила - з чотирьох рочків з'явилося велике бажання вивчити букви, а складати їх докупи в слова навчився якось сам і враз почав читати одразу словами, не по складам. Англійська засвоювалася на базі комп'ютерної іграшки з пісеньками про буква (улюблена забавка) та мультикам.
У школі з таким багажем знань відверто сумував, лягав під парту, коли дітки вчили букви, зникало бажання ходити в школу:
"Мамо, мені сумно та скучно- дітки букви вчать, а я ж їх вже давно знаю! Вчителька каже - сиди тихенько і слухай, як інші вчаться, а я не хочу! Я теж хочу читати з усіма!"

З першою вчителькою спільної мови в питанні підбору додаткового навантаження для дитини я не знайшла.
Дитину часто ставили в куток за лежання під партою - тому з тією школою ми попрощалися

Відредаговано Ксаночка, 04 вересень 2021 - 10:02.

#1420 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 04 вересень 2021 - 13:46

Частіше справа не в шкільній програмі, а в батьківських амбіціях.
З власного спостереження: якщо дитина на початок школи вміє гарно читати, рахувати, то може виникнути проблема нудьги на уроках та зникнення бажання вчитися, особливо якщо перший вчитель не зацікавлений в задіянні такої дитини в учбовому процесі.
Син ішов до першого класу, вміючи читати на двох мовах, рахував в межах 100, виконував прості арифметичні дії, знав англійський алфавіт та десяток найбільш вживаних фраз англійською мовою.Спеціально не вчила - з чотирьох рочків з'явилося велике бажання вивчити букви, а складати їх докупи в слова навчився якось сам і враз почав читати одразу словами, не по складам. Англійська засвоювалася на базі комп'ютерної іграшки з пісеньками про буква (улюблена забавка) та мультикам.
У школі з таким багажем знань відверто сумував, лягав під парту, коли дітки вчили букви, зникало бажання ходити в школу:
"Мамо, мені сумно та скучно- дітки букви вчать, а я ж їх вже давно знаю! Вчителька каже - сиди тихенько і слухай, як інші вчаться, а я не хочу! Я теж хочу читати з усіма!"

З першою вчителькою спільної мови в питанні підбору додаткового навантаження для дитини я не знайшла.
Дитину часто ставили в куток за лежання під партою - тому з тією школою ми попрощалися

"Цікава" у вчителя методика навчання...Якщо знаєш - посидь тихенько....

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама