Детские книги: ФОТО и отзывы
Розпочатий з o_ma, 22 бер 2011 00:35
1406 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 06 грудень 2019 - 16:57
А нам Цурпалко дуже зайшов. Як майже всі книжки Дональдсон. У мене до них купа питань)))) але літи палкі фанати. На Груффало скоро дірки будуть))))
Сину книги Дональдсон також подобаються, а саме у мене до них багато питань - мабуть просто я уже вийшла з віку читача Дональдсон;-)
У нас улюблені Халепка зі шкарпетками, Груффало і Зоґ (причому дві останні - саме перші книги, продовження якось не так подобаються)
Відредаговано Kalinna, 06 грудень 2019 - 17:09.
Опубліковано 11 грудень 2019 - 22:12
Гарна книга, в мене поки тільки в хотілках. Під час чорної п'ятниці не бачила на неї гарну акційну пропозицію.
Видавництво Каламар зараз акція -20%
Можна брати. ))
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 грудень 2019 - 23:11
Можна брати. ))
Ти Пулмана взяла чи втрималась?
Передзамовлення скінчилось...
Відредаговано Kalinna, 11 грудень 2019 - 23:12.
Опубліковано 12 грудень 2019 - 01:17
Не взяла. Колись візьму, можливо в Книгарня Є під 1+1=3, як з`явиться.
Опубліковано 12 грудень 2019 - 06:50
Ти Пулмана взяла чи втрималась?
Передзамовлення скінчилось...
Я взяла))
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 грудень 2019 - 08:43
Поділишся враженням? Я дивилась і не знаю потрібно воно мені чи ні ;-)
Опубліковано 12 грудень 2019 - 15:40
Поділишся враженням? Я дивилась і не знаю потрібно воно мені чи ні ;-)
я починала слухати аудіокнигу. але аудіо формат мені важко йде, покинула. але цікаво було. Тому як побачила рекламу про передпродаж вирішила замовити.
ну вона не дуже дитяча)
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 грудень 2019 - 15:44
я починала слухати аудіокнигу. але аудіо формат мені важко йде, покинула. але цікаво було. Тому як побачила рекламу про передпродаж вирішила замовити.
ну вона не дуже дитяча)
У мене є досить доросла дитинка) Саме тому і цікавить))
PS: Я також не сприймаю аудіо формат: мені треба бачити, зорова пам'ять працює, а на слух важко(
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 грудень 2019 - 18:49
Продовжу тему різдвяно-новорічних видань, буду показувати по спадаючій моїх особистих вподобань, щоб показати найкраще. Ця книга у мене в планах була ще того року, але не склалося, бо ніхто не замовляв, а я не тримала її в руках (потримавши втриматись набагато важче ;-) В цьому році замовила чому дуже рада - книга виправдовує кожну гривню своєї ціни. ІМХО Порадувало змістовне наповнення (історії про гномів для мене завжди казкові, а тут ще і різдвяна складова додається), художнє оформлення і якість втілення у виданні...
Орієнтовний вік читачів-слухачів 3-6 років, ми спробуємо читати, але я сумніваюсь, що такий обсяг тексту буде нам під силу підкорити цього року, тому книга поки "на виріст"
Назва: Різдво у лісі Автор: Старк Ульф Переклад: Кирпа Галина Художник: Еріксон Ева Видавництво: Видавництво Старого Лева ISBN: 978-617-679-608-4 Розміри: 255x280 мм. Сторінок: 96 (Офсет) Оформлення: тверда матова
PS: У цьому році у одного Старого Лева ще скільки привабливих новинок) сподіваюсь наступного року поповнити і ними свою бібліотеку))
Маленьке але суттєве уточнення: книга 2019 року на крейдованому папері і це не на користь їй( Мені поталанило більше - книга тиражу 2018 на щільному офсеті))
PS: У мене була аналогічна ситуація з книгою Чарушина - видання на крейдованому папері продала відразу після отримання, а купила на офсеті, бо воно краще!
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 січень 2020 - 00:30
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 січень 2020 - 16:24
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 січень 2020 - 19:29
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 січень 2020 - 19:37
Kalinna
-
-
Опубліковано 04 вересень 2020 - 18:55
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 07 листопад 2020 - 16:29
Назва: Gravity Falls Загублені легенди Автор: Алекс Гірш Видавництво: Ранок ISBN: 978-617-09-5859-4 Розміри: 160х235х12 мм Сторінок: 144 Оформлення: тверда, суперобкладинка. Книжка- комікс
Sailor Moon
-
-
Опубліковано 07 листопад 2020 - 16:36
Назва: Gravity Falls Щасливого літовина Автор: Саманта Брун, Тім МакКеон, Алекс Гірш Видавництво: Ранок Розміри: 200х200 мм Сторінок: 24 Оформлення: м'яка Всередині книжки 50 наліпок. .
Sailor Moon
-
-
Опубліковано 07 листопад 2020 - 16:39
Назва: Gravity Falls Цілодобова крамничка ... жахів Автор: Саманта Брун, Майк Райанда, Алекс Гірш Видавництво: Ранок Розміри: 200х200 мм Сторінок: 24 Оформлення: м'яка Також 50 наліпок.
Sailor Moon
-
-
Опубліковано 07 листопад 2020 - 16:47
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 22 листопад 2021 - 13:43
Вы уже видили, что вышла 3 часть Різдвозавра??
П.с. у меня просто ребенок писал в письме Св.Николаю, что хочет третью книгу про Різдвозавра и я уже планировала искать что-то на замену... А тут такая приятная неожиданность...
Sandra Aleksandrova
-
-
Ім'я:Sandra Aleksandrova
Опубліковано 22 листопад 2021 - 14:43
Вы уже видили, что вышла 3 часть Різдвозавра??
П.с. у меня просто ребенок писал в письме Св.Николаю, что хочет третью книгу про Різдвозавра и я уже планировала искать что-то на замену... А тут такая приятная неожиданность...
Если встретите по хорошей цене, напишите, пжл! мы тоже ждали третью часть )
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|