Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 80

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1963 відповідей у цій темі

#1381 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 28 квітень 2021 - 12:02

Періодично замовляю через сайт АНЦ ліки. Сьогодні приходить смс, що ваше замовлення № очікує вас  ваптеці у Кременчуці. Замовлення я не робила, тим більше тих препаратів, якві замовили. І що саме цікаве: замовлення через певний час забрали, всі смс надходили.  Як таке може бути?

кто то ошибся цифрой в номере когда заказывал, забрал по номеру.

Відредаговано Аделаида, 28 квітень 2021 - 12:02.

#1382 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 28 квітень 2021 - 12:10

Сейчас можно где-то найти тыкву?

в Метро, Атб и Сильпо не нашла(

В Маркетопте видела на днях.

#1383 MargoV

MargoV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 686 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 28 квітень 2021 - 12:17

Де можна купити фурнітуру для сумки? Таке реально знайти в магазинах у Полтаві? (якщо не брати до уваги, що вони закриті).

Фурнитуру можно в магазине тканей возле военкомата (по наводке нашего форума была там сегодня, работает). Есть ли нужная вам не подскажу, попробуйте сами

#1384 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 28 квітень 2021 - 13:44

Сейчас можно где-то найти тыкву?
в Метро, Атб и Сильпо не нашла(

У мене є. Скільки Вам треба?

#1385 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 28 квітень 2021 - 14:47

Девочки, маршрутки сегодня только по пропускам?

Відредаговано Мама Лена, 28 квітень 2021 - 14:47.

#1386 ZirkA-83

ZirkA-83

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 857 повідомлення
  • Місто:Полтава. Левада
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 28 квітень 2021 - 15:55

Девочки, маршрутки сегодня только по пропускам?

Да, спрашивают наличие , но не проверяют.

#1387 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 138 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 28 квітень 2021 - 20:48

Де можна купити фурнітуру для сумки? Таке реально знайти в магазинах у Полтаві? (якщо не брати до уваги, що вони закриті).

у « Фасоні» щось було, магніти, карабіни, ще якісь дрібнички..на дверях телефон написаний, можна подзвонити взнати ..вони на «винос» працюють. якщо потрібно-знайду телефон

Відредаговано IraV, 28 квітень 2021 - 20:49.

#1388 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 28 квітень 2021 - 21:02

у « Фасоні» щось було, магніти, карабіни, ще якісь дрібнички..на дверях телефон написаний, можна подзвонити взнати ..вони на «винос» працюють. якщо потрібно-знайду телефон

А де це?

#1389 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 28 квітень 2021 - 21:31

Девочки, плииииззз, хелп ми!
Где на участке Фурманова - Конкорд попасть-сделать маникюр+педикюр?

#1390 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 28 квітень 2021 - 22:36

А що треба? Сама ремонтуватимеш?

Я колись писала про Валентину з Левади. Мені здається, що немає того, чого вона не зможе зробити по ремонту сумок.

Відправила тобі запрошення в її групу в вайбері...

Відредаговано mitera, 28 квітень 2021 - 22:39.

#1391 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 29 квітень 2021 - 08:09

А що треба? Сама ремонтуватимеш?

Я колись писала про Валентину з Левади. Мені здається, що немає того, чого вона не зможе зробити по ремонту сумок.

Відправила тобі запрошення в її групу в вайбері...

Це не для ремонту. Мені мама сумку плете, і треба до неї купити фурнітуру (ручку, застібку та ін.).
  • mitera це подобається

#1392 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 138 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 29 квітень 2021 - 08:33

А де це?

центральний ринок

#1393 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2021 - 09:09

Це не для ремонту. Мені мама сумку плете, і треба до неї купити фурнітуру (ручку, застібку та ін.).

Свєта, це сторінка магазину Бодак, можна через Дірект замовити, забрати на Новому Базарі у майстерні

https://www.instagra..._poltava/?hl=ru

А ось телефон Ані, вона працює на Леваді (магазин на кінцевій, де Аврора, Ватсонс) у майстерні Бодак, можна у неї уточнити, що є саме на Леваді (ця майстерня не підключена до компа у них, тому "у центрі" не знають, що там є))

+380506184946

Ось сторінка бувшого Рушничка, можливо там щось є. Я через Дірект також спілкувалася і замовляла у них, сплачувала на карту або по факту, коли прийшла

https://www.instagra..._poltava/?hl=ru

Відредаговано Optimist, 29 квітень 2021 - 09:10.

#1394 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 29 квітень 2021 - 10:26

Протягом останніх трьох тижнів Україною прокотилася хвиля дитячих самогубств. Як зазначив Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба є підстави вважати, що дитячі самогубства пов'язані з небезпечними «іграми» в мережі Інтернет.
Проблема дитячих суїцидів не нова. Щороку в Україні фіксують більше ста таких випадків. Проте, останнім часом в соціальних мережах почастішали випадки закликів до небезпечних ігор для дітей. Багато підлітків вже постраждало від суворих умов гри, челенджів та відео, які вони переглядають. Причиною такого зростання називають активізацію так званих
«груп смерті», на кшталт «Синього кита».
За даними МОЗ України, що грунтуються на висновках міжнародного дослідницького проєкту ESPAD, у 2019 році лише 6,7% опитаних підлітків в Україні не користувались соціальними мережам. Майже 45% підлітків проводять у соціальних мережах до 3 годин на день, а ще приблизно 50% – 4 та більше годин.
Водночас, суттєву загрозу для життя, здоров’я, розвитку та безпеки дітей становлять не лише шкідливі і небезпечні інформаційні матеріали веб-сайтів та групи в соціальних мережах, вміст чи учасники яких можуть схиляти дітей до вчинення суїцидів, а також і прояви булінгу та сексуального насилля в мережі Інтернет. До таких проявів фахівці відносять так звані:
Кібербулінг – це цькування із застосуванням цифрових технологій, що може відбуватися в соціальних мережах, платформах обміну повідомленнями (месенджерах), ігрових платформах і мобільних телефонах, зокрема через: поширення брехні чи розміщення фотографій, які компрометують когось у соціальних мережах; повідомлення чи погрози, які ображають когось або можуть завдати комусь шкоди.
Секстинг – це надсилання інтимних фото чи відео з використанням сучасних засобів зв’язку, як знайомим, так і не знайомим їм у реальному житті людям. Матеріали подібних переписок можуть бути оприлюднені, що часто призводить до кібербулінгу та цькувань дитини у школі.
Кібергрумінг — це процес комунікації із дитиною в Інтернеті, під час якого злочинці налагоджують довірливі стосунки з дитиною з метою сексуального насильства над нею у реальному житті чи онлайн. Вони можуть змушувати дітей виконувати певні сексуальні дії перед камерою, прикидатися однолітками дитини, пропонувати роботу моделлю, дарувати подарунки тощо.
Сексторшен – налагодження довірливих стосунків із дитиною в Інтернеті з метою отримання приватних матеріалів, шантажування та вимагання додаткових матеріалів або грошей.

Алгоритм дій
щодо виявлення ознак перебування (можливого перебування) дітей на небезпечних соціальних сайтах мережі Інтернет

Останнім часом небезпечний флешмоб набуває поширення шляхом соціальних мереж Інтернету, що спонукає дітей та молодь до вчинення самогубств.
Діти, яким батьки та близькі мало приділяють своєї уваги, часто
«зависають» в Інтернеті , де масово вступають у різні закриті групи.
Адміністратори таких груп дають учасникам ряд завдань, останнім з яких завжди є самогубство. Маніпулювання вміло здійснюється на психологічному рівні. У разі невиконання фінальної частини «квесту», підліткам погрожують фізичною розправою не тільки з ними самими, а й з їх батьками та родичами.
Кілька слів, як працює ця система.
І етап. Модератор постійно проводить моніторинг індивідуальних сторінок неповнолітніх у соцмережах із метою виявлення дітей з депресивним психічним станом. За допомогою практик нейролінгвістичного програмування та інших психологічних прийомів схиляє дітей до різних дій та вчинків, які у подальшому приводять до вчинення суїцидів. Підліток цікавиться їх діяльністю та пише заявку для вступу.
II етап. Адміністратор у приватному чаті спілкується з дитиною, вивчаючи готовність її до самогубства, та затверджує кандидатуру для участі у закритій груп .
III етап. Схиляння дитини до виконання завдань (квестів), причому практично всі завдання передбачають нанесення дитині каліцтва або заподіяння болю. Усі ці «квести» в обов'язковому порядку знімаються на відео. Однією з головних умов є недопущення розповсюдження інформації батькам та працшникам школи.
Обов'язковим завданням у «квестах» є нанесення самому собі тілесних ушкоджень у вигляді порізів різних частин рук та опублікування фотодоказів у закритому чаті. Така субкультура підліткового суїциду має розгалужену систему і поширюється у всіх регіонах. Слід зауважити, що до групи ризику потрапляють діти та молодь, які мають необмежений та безконтрольний доступ у соцмережах
. . .
1 СХИЛЬНІ ДО ВПЛИВУ ЗЗОВНІ.
Поради щодо безпеки дітей в Інтернет просторі.
1. Більше спілкуватися з дітьми, цікавитись їх справами. Забезпечити організоване дозвілля дітей, залучивши їх до участі у спортивних секціях, гуртках, заходах освпнього та культурного спрямування, духовного розвитку.
2. Звертати увагу на коло спілкування дитини, на наявність різниці у поведінці та спілкуванні в залежності від середовища спілкування (вдома, у школі, поза школою та ін.).
З. Перевіряти акаунти дитини в соціальних мережах та групи, до яких входить акаунт. Перевіряти вміст спілкування у приватних чатах.
4. Обов'язково контролювати фото та відеофайли, які знаходяться в гаджетах дитини.

5. Перевіряти шкіряні покриви дитини на наявність пошкоджень та, у разі їх виявлення, з'ясовувати обстав ини, за яких вони з'явилися. Особливу увагу звертати на пошкодження, які характеризують приналежність до тієї чи іншої
«небезпечної гри».
6. Установити на гаджетах дитини функцію «батьківський контроль». Дотримуватися порад поліції! У разі підозри щодо перебування (можливого перебування) дітей на небезпечних соціальних сайтах мережі Інтернет негайно повідомляти психологу та в подальшому узгоджувати будь-які д ії з інспектором ювенальної превенції або інформувати до поліції за номером«102»!

Головне Управління Національної поліції в Полтавській області.

Відредаговано mitera, 29 квітень 2021 - 10:27.

#1395 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 29 квітень 2021 - 11:33

Протягом останніх трьох тижнів Україною прокотилася хвиля дитячих самогубств. Як зазначив Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба є підстави вважати, що дитячі самогубства пов'язані з небезпечними «іграми» в мережі Інтернет. Проблема дитячих суїцидів не нова. Щороку в Україні фіксують більше ста таких випадків. Проте, останнім часом в соціальних мережах почастішали випадки закликів до небезпечних ігор для дітей. Багато підлітків вже постраждало від суворих умов гри, челенджів та відео, які вони переглядають. Причиною такого зростання називають активізацію так званих «груп смерті», на кшталт «Синього кита».

Это неправдивая информация, Кулеба после громкого случая ляпнул, но позже признали, что ни в одном случае не было связи ни с какими челленджами и "группами смерти". Сваливать вину на интернет это очень упрощать проблему, потому что разбираться с буллингом и насилием в семье гораздо сложнее.

#1396 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 29 квітень 2021 - 11:45

Девочки, нужны отзывы за фотографов Татьяна Полонская и Владимир Мулика. Что можете сказать?

#1397 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 663 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2021 - 11:57

Владимир Мулика делал нам альбомы в садике и снимал выпускной,мне всё понравилось.

#1398 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 29 квітень 2021 - 12:40

Девочки, нужны отзывы за фотографов Татьяна Полонская и Владимир Мулика. Что можете сказать?

Мы только начали работать с ПолонскойТ.,тоже по отзывам, делаем альбом школьный,то ,что мы видели из альбомов ее,у ней свой стиль,цены, может не самые низкие,из за качества альбомов,но она сразу предупреждает...с ней легко работать..

#1399 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2021 - 12:42

Дівчата, може хто знає, як з Харкова можна доїхати до Екопарку Фельдмана на громадському транспорті? Крім таксі)

#1400 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 29 квітень 2021 - 13:14

Тоді це в магазинах пряжі: https://candy-yarn.com.ua/
https://pryagamakosh.com.ua/

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама