Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:46
Я поставила смайлик)
Ще згадала, як прабабця брала мене з собою до магазину, бо хліба давали по 1 буханкі в руки, а в нас сімейка немала була...
А я згадала, як бабуся в селі брала мене до лазні раз на тиждень і я була вражена різноманіттям "довгих" грудей, натюрелю в інших місцях і різноформатних жінок, яким не нав'язували культ гладких ніжок, гоління та ідеалів краси. Але мені було неприємно бачити голих людей.
Відредаговано Eлeна, 30 липень 2020 - 20:47.
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:46
Я поставила смайлик)
Ще згадала, як прабабця брала мене з собою до магазину, бо хліба давали по 1 буханкі в руки, а в нас сімейка немала була...
Яка ікра... Якими ложками...
Хоча тоді я була мала і безмежно щаслива)
Это ж в какие годы такое было? Случайно, не в 90-е?)
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:48
А я згадала, як бабуся в селі брала пане до лазні раз в тиждень і я була вражена різноманіттям "довгих" грудей, натюрелю в інших місцях і різноформатних жінок, яким не нав'язували культ гладких ніжок, гоління та ідеалів краси. Але мені було неприємно бачити голих людей.
Теж таке було( Офігенне життя - куда там нашим ваннам (читать голосом КАзадоева)
Десь 88-89. Я ще до школи не ходила, зі мною бабця сиділа.
Відредаговано Mila*, 30 липень 2020 - 20:49.
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:49
А раптом хтось має, або знає де шукати)
Потрібен сканер негативів (фотоплівки)
Може напрокат за помірну ціну
Хочу оцифрувати свою спадщину має бути багато цікавого, дід фотокореспондентом працював багато років
В фотосалоні дорого вийде
Опубліковано 30 липень 2020 - 20:57
Ну ок, 26 руб до Киева и обратно или 14 руб в Полтаву и обратно - это много?
Или все только во Львов летали?)
Начался этот разговор с легенды о полётах на западную Украину по 5-10 рублей, поэтому я и беру Львов.
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:03
В 90-ые как раз такого не помню, а вот в конце 80-ых было точно, очередь в центральном хлебном, которая змейкой несколько раз изгибалась в магазине, и мне все казалось, что она заканчивается, а это был поворот )
Відредаговано o_ma, 30 липень 2020 - 21:04.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:09
Ні, це ще до 90 коли на кожному стовпі висіли плакати Хліб усьому голова, а години після 15 у хлібному полиці були пусті( Ні, згадала - торти інколи були((
Kalinna
-
-
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:12
Сужу звісно по собі, мені здається люди ностальгують не за країною, а за молодістю) )
Як ми за дитинством вище)
Але вони це далеко не завжди розуміють(
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:17
Таких цен не было, билет до Львова стоил рублей 20 (несложно гуглится), а это 20% от средней з/п. Даже если в какой-то город поближе 15 руб, соответственно 15%.
Сейчас билеты по Украине стоят 1000-1500 грн - 10-15% от средней з/п.
Вот она и летала . За столько, за сколько тогда этот билет стоил. И могла себе это позволить )))
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:20
Как мы с веселеньких разговоров про капор скатились до практически политических дебатов?
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:20
Сужу звісно по собі, мені здається люди ностальгують не за країною, а за молодістю) )
Як ми за дитинством вище)
Как одна писательница сказала : "Тоскует, когда у него стояло и на неё стояло".
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:21
Вот она и летала . За столько, за сколько тогда этот билет стоил. И могла себе это позволить )))
Так и сейчас ровно так же можно себе это позволить
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:22
Как мы с веселеньких разговоров про капор скатились до практически политических дебатов?
Был стартер. ))) В политической теме никто в дискуссию не вступает. Надо начать здесЯ
Так и сейчас ровно так же можно себе это позволить
каждую неделю с кастрюлькой борща ? Я точно не могу.
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:32
Был стартер. ))) В политической теме никто в дискуссию не вступает. Надо начать здесЯ
каждую неделю с кастрюлькой борща ? Я точно не могу.
Сейчас можно заказать борщ на дом в любую точку Украины, не обязательно тратиться на билет на самолёт).
Kalinna
-
-
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:33
Я всього лише уточнила за червону ікру на прилавках) крім Жені яка пам'ятає чорну так ніхто і обізвався))
Значить таки не всі її мали в достатній кількості, як розповідали у тролейбусі ;-)
Відредаговано Kalinna, 30 липень 2020 - 21:33.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:36
Тут можна й не про літаки - деякі люди машини заправляють через день і " розход бензину" майже як у літака, і їздять і будуть їздити, а більшість на газ перейшли бо так вигідніше....
Ностальгують ті хто гарно жив в ті часи і їв ікру ложками, і морозиво ящиками купляли, бо хтось зав.магом був, або на північ літав. Звичайні робочі за тими часами не дуже ностальгують, за молодість так, за режимом наврядчи.
Відредаговано Belyanochka, 30 липень 2020 - 21:36.
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:44
А у кого к Новому году Колбаса на батарее подсыхала!?
У меня прям отпечаток.
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:48
Тут можна й не про літаки - деякі люди машини заправляють через день і " розход бензину" майже як у літака, і їздять і будуть їздити, а більшість на газ перейшли бо так вигідніше....
Ностальгують ті хто гарно жив в ті часи і їв ікру ложками, і морозиво ящиками купляли, бо хтось зав.магом був, або на північ літав. Звичайні робочі за тими часами не дуже ностальгують, за молодість так, за режимом наврядчи.
Сори...
А ще є деякі, що Євробляхи купили в "долг", на зйомній квартирі з кількома дітьми, і зараз всі "должні" їм ... бо "тяжило жить"... але на гарний кабак завжди є...
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:59
Признайтеся, вас в школі дразнили?
Опубліковано 30 липень 2020 - 22:01
Признайтеся, вас в школі дразнили?
Ні В універі намагалися прізвище коверкати,але не прижилося. В школі я була відмінницею, в мене багато хто списував, тому дражнитись було нерозумно).
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|