Обо всем 67
Розпочатий з nadin, 20 лис 2018 23:38
1974 відповідей у цій темі
bonysj
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 20 грудень 2018 - 07:34
Хто купляв великі кулі на паличці, які світяться? Їх зараз на вулиці багато продають. Але як на мене - недешево, 120 грн за штуку. Воно варте цих грошей? Бо у мене пунктик, що на вулиці нормальним нічим не торгують)
Я покупала LED шарик на Кидстаффе за 55 грн. 3 режима подсветки. Работает долго. На Фурманова точно такие шары мужчина продает вечером по 160 грн.
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 20 грудень 2018 - 09:28
Девочки,на годик какие серёжки лучше всего покупать? Какая застёжка,сколько грамм?
Гвоздики с резьбой, чтобы хорошо закручивались. Вес больше 2 грамм. Три пары с англ замком и петелькой лежат ждут своего часа- потому что у ребенка они растегиваются, хотя я ношу ее сережки и у меня носятся нормально. Наверное еще не доросла.
Опубліковано 20 грудень 2018 - 10:37
Хто купляв великі кулі на паличці, які світяться? Їх зараз на вулиці багато продають. Але як на мене - недешево, 120 грн за штуку. Воно варте цих грошей? Бо у мене пунктик, що на вулиці нормальним нічим не торгують)
Наша кулька працює з липня, тільки трохи здулася. Інколи влаштовуємо дискотеки. Купляли у дівчини на Фурманова.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 20 грудень 2018 - 10:59
Щодо куль - усім спасибі за відгуки. Визначилася))
Опубліковано 20 грудень 2018 - 11:17
А что со светом в городе?
Опубліковано 20 грудень 2018 - 11:42
.... Явно все очень плохо....
Опубліковано 20 грудень 2018 - 11:45
В смысле плохо? Где нет света?
Опубліковано 20 грудень 2018 - 13:23
Хто знає, в цьому році можна подзвонити Діду Морозу?
Відредаговано Светлана, 20 грудень 2018 - 13:23.
Опубліковано 20 грудень 2018 - 14:56
Недолго музыка играла.
"У ПОЛТАВІ ОПРИЛЮДНИЛИ ПРОЕКТИ РІШЕНЬ ПРО ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ПРОЇЗД — 3 ГРН У ТРОЛЕЙБУСАХ, 5 ГРН В АВТОБУСАХ" https://poltava.to/news/49316/
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:01
Недолго музыка играла.
"У ПОЛТАВІ ОПРИЛЮДНИЛИ ПРОЕКТИ РІШЕНЬ ПРО ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ПРОЇЗД — 3 ГРН У ТРОЛЕЙБУСАХ, 5 ГРН В АВТОБУСАХ" https://poltava.to/news/49316/
Окрім того, в одному з проектів передбачена пільгова знижка для учнів та студентів. Упродовж 9 навчальних місяців вони платитимуть по 4,5 грн за проїзд в автобусах КП «Полтаваелетроавтотранс».
какая щедрость! я аж всплакнула
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:10
Окрім того, в одному з проектів передбачена пільгова знижка для учнів та студентів. Упродовж 9 навчальних місяців вони платитимуть по 4,5 грн за проїзд в автобусах КП «Полтаваелетроавтотранс».
Ни в чем себе не отказывайте
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:17
Недолго музыка играла.
Учитывая все необходимые процедуры, это затянется на месяц минимум.
Думаю в этот раз всю процедуру проведут правильно, а значит долго, чтоб не было судов и т.п. в будущем
Відредаговано mitera, 20 грудень 2018 - 15:17.
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:30
И главное до выборов дотянуть на ценах 3/5 грн, а потом можно не скромничать и по двойному тарифу бахнуть...
Відредаговано Милла, 20 грудень 2018 - 17:02.
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:36
Так учням роздали вже безкоштовні проїздні на цей же електротранс...
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:38
На троллейбусы.
Но это КП будет закупать и автобусы
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:38
Только на тролейбусы, а это типа автобусы. Только где ж они есть?
А вообще сволочи...
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:39
Ні, на проїзному написано - транспорт цього КП. Просто, я дуже мало їзжу, тому не користувалася, і як розпізнати їх автобуси не знаю. Але знаю, що не лише на автобуси.
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:42
Ні, на проїзному написано - транспорт цього КП. Просто, я дуже мало їзжу, тому не користувалася, і як розпізнати їх автобуси не знаю. Але знаю, що не лише на автобуси.
Вот именно ты не ездишь. А я говорю тебе, что до сих пор проездной распространялся на троллейбусы.
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:49
На троллейбусы.
Но это КП будет закупать и автобусы
сотрудник говорил, что ехал автобусом КП, так что думаю у них несколько, а может , то один был только???
Опубліковано 20 грудень 2018 - 15:54
сотрудник говорил, что ехал автобусом КП, так что думаю у них несколько, а может , то один был только???
У них есть свой автопарк.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|