Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 65

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1979 відповідей у цій темі

#1381 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 14:18

За французів заспокою) у них тут флористів більше ніж продуктових магазинів) так, на 1-ше вересня ніхто нічого не несе, але в повсякденному житті квіти вони і дарують, і просто купують дуже часто.

А нашого француза в Полтаві здивували бабуськи з маленькими букетиками під церквою (було якесь релігійне свято)

#1382 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2018 - 14:21

Мы ходили долго, вот только это лето прокосили по разным причинам, занимались и многие наши друзья, и многие с форума. Когда мы начинали, он не был такой популярный, сейчас совсем некатающихся он отдает девочкам-тренерам, сам занимается уже с более-менее продвинутыми, учит слалому.
С тренером ребенок однозначно научится быстрее чем с родителями, и безопаснее.

Сама учить точно не буду, пусть сразу специалист учит. А во сколько в основном начинают? 5 лет рано? или от ребенка зависит?

#1383 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 серпень 2018 - 14:58

Тобто, я несу букет, щоб «отличиться»? А Ви просто не несете...
Зрозумійте, що це вибір кожного і перестаньте обвинувачувати один одного.

я не говорю, что именно вы несете, чтоб отличиться. Но не может 30 человек неистово хотеть искренне подарить букет учителю) не принимайте на свой счет. Я просто знаю не один случай, когда дарили букет от класса и отдельно несколько родителей именно с мотивацией "чтоб лучше к ребёнку относилась".

Відредаговано Alice_88, 31 серпень 2018 - 14:58.

#1384 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:03

Сколько стоит индивидуально? Программу можно посмотреть?

Дорого :( что-то около 60 грн. в час :(
А курс 5 дней по 2-2,5 часа.

Точно узнавайте по телефону 60-63-80

#1385 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:03

Сама учить точно не буду, пусть сразу специалист учит. А во сколько в основном начинают? 5 лет рано? или от ребенка зависит?

С 5 уже можно понемногу учиться

#1386 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:07

я не говорю, что именно вы несете, чтоб отличиться. Но не может 30 человек неистово хотеть искренне подарить букет учителю) не принимайте на свой счет. Я просто знаю не один случай, когда дарили букет от класса и отдельно несколько родителей именно с мотивацией "чтоб лучше к ребёнку относилась".

Знаєте, от як підете до школи, тоді і будете судити. Іноді приходиться багато мовчати, щоб не відносилися гірше, бо тільки і ходитимите до школи з розбірками за дитину. Впасти в немилість вчителя дуже легко.

#1387 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:13

Знаєте, от як підете до школи, тоді і будете судити. Іноді приходиться багато мовчати, щоб не відносилися гірше, бо тільки і ходитимите до школи з розбірками за дитину. Впасти в немилість вчителя дуже легко.

класс) спасибо. Каждый выбирает по душе) если "милость" учителя зависит от подношений, то проще сменить учителя на должности) поверьте, сил хватит. Но за хорошие пожелания спасибо. И все же, вы так отнекивались от того, что букеты носите не "отметиться", а теперь оказывается все-таки для отношения?) вот почему вас так правда задевает? Покуда будут одни носить для отношения, а другие - отрабатывать подношения, покуда так и будем жить.

#1388 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:17

я сама не так давно закончила школу,и мои родители не молчали, не ходили кланяться и не носили букеты и подарки для отношения. И никто ко мне не приставал, не поверите. Да, тех кто носил, тянули и пихали везде, только оно им не помогло)

Відредаговано Alice_88, 31 серпень 2018 - 15:17.

#1389 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:19

Я не про те писала. А про те, що кожен робить те, що вважає за краще. І ваші знайомі думають, що це допоможе. Мої діти дарують квіти, бо хочуть, я не проти, бо сама люблю квіти. Я зараз вигрібаю за свій довгий язик, думаєте не жалію? Жалію, бо тепер я погана мати, а ті проти кого я виступала хороші. І мені тепер кожного разу доводиться доводити, що це не так. Я Вам нічого не бажала, мені по суті все одно, робіть як хочете, але перестаньте судити інших.

#1390 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 377 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:21

Девочки, может, было у кого - подружка на 26 неделе беременности. Грудь твердая стала. Раньше налилась, а сейчас каменная. Переживает. Лежит на сохранении, а к маммологу только в понедельник поведут.

#1391 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:22

Я не про те писала. А про те, що кожен робить те, що вважає за краще. І ваші знайомі думають, що це допоможе. Мої діти дарують квіти, бо хочуть, я не проти, бо сама люблю квіти. Я зараз вигрібаю за свій довгий язик, думаєте не жалію? Жалію, бо тепер я погана мати, а ті проти кого я виступала хороші. І мені тепер кожного разу доводиться доводити, що це не так. Я Вам нічого не бажала, мені по суті все одно, робіть як хочете, але перестаньте судити інших.

Я высказала свое мнение, как и многие другие. Если вы это воспринимаете, как осуждение, то это ваши трудности. Делайте, как считаете нужным, какая разница кто что считает. И за то что выступили не стоит жалеть, значит не могли иначе. Пусть другие жалеют.

Відредаговано Alice_88, 31 серпень 2018 - 15:23.

#1392 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:25

Так і я про те.

Я высказала свое мнение, как и многие другие. Если вы это воспринимаете, как осуждение, то это ваши трудности. Делайте, как считаете нужным, какая разница кто что считает. И за то что выступили не стоит жалеть, значит не могли иначе. Пусть другие жалеют.

Це дуже все вимотує, малому моєму пофіг, а я як вижатий лимон... Писати тут легко, а на ділі дуже морально важко.

#1393 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:50

это вам кажется, что нести цветы на 1 сентября - это ваш выбор. На смом деле это не более чем привычка навязанная с детства.

Если бы этой привычки не было - никому и в голову б не пришло тащить мертвые цветы в подарок человеку, которому они нафиг не нужны)

в университетах не несут и как-то ж учатся)) и ни студенты, ни кураторы от этого не страдают))

#1394 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:57

Майя, ну може і здається, може і звичка, але особисто я не бачу в цьому нічого поганого. Мені подобається. Все. В цьому році мої троянди не наросли/невстигли розквітнути, я замовила невеличкий букетик з моїх улюблених троянд всього за 50 грн.
От мені не подобається дарувати подарунки вчителям/вихователям - оце дійсно не зрозуміло навіщо...

#1395 Annuska

Annuska

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 820 повідомлення

Опубліковано 31 серпень 2018 - 16:01

убивать цветы, чтоб кому  то подарить... На рождение, на годовщину, просто так, на похорон.. одно и то же.. убивают цветы.. за что? странные люди... странная традиция..

#1396 Anutka

Anutka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 824 повідомлення
  • Місто:Полтава, Юровка
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2018 - 16:07

убивать цветы, чтоб кому то подарить... На рождение, на годовщину, просто так, на похорон.. одно и то же.. убивают цветы.. за что? странные люди... странная традиция..

И это, пожалуй, одна из самых безобидных вещей, которые творят эти странные люди ((

#1397 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 16:10

Можливо це така місія квітів, які спеціально вирощують для цього)))) В клумбі, щоб радувати око на вулиці, в парнику, щоб радувати око в домі))))
А меблі вдома всі пластикові чи залізні? Це ж дерево убили, щоб попі було зручно сидіти))

#1398 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 серпень 2018 - 16:13

Девочки, может, было у кого - подружка на 26 неделе беременности. Грудь твердая стала. Раньше налилась, а сейчас каменная. Переживает. Лежит на сохранении, а к маммологу только в понедельник поведут.

Должен быть хирург вызван не дожидаясь маммолога

#1399 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 31 серпень 2018 - 16:14

Блин, девочки, вы говорите что вам этого срача в школьных группах Вайбера хватает, а сами уже второй день его здесь разводите...

#1400 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2018 - 16:15

Девочки!
Можно в телефонном режиме открыть больничный в "Мой доктор" взрослому? На сколько дней и как потом прийом-оплата.
Или может в другом центре можно.

Відредаговано Милла, 31 серпень 2018 - 16:16.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама