Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 12 листопад 2020 - 13:18
Я вчера тоже купила сливки по акции обоих видов. Хочу для 10-ти процентных попробовать загуститель использовать. Посоветуйте, пожалуйста, какой лучше взять?
я ніколи навіть не пробувала робити з них крем.
Невеликої жирності вершки використовую для гарбузового чи кабачкового супу, ну і чоловік в каву.
LinaNik
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"
Опубліковано 12 листопад 2020 - 13:24
Девочки, есть вкусный рецепт открытого торта (или тарт) с грушей и голубым сыром?
Опубліковано 15 листопад 2020 - 15:11
Девочки, я все же решилась сделать крем из сливок 10%! В холодильнике было грамм 300 домашнего обезжиренного творога, его перебила на блендер. Добавила сахар и влила туда сливки. Взбивала минут 10. Конечно, хорошего ничего не ждала после отзывов )) Но на моё удивление, всё хорошо взбилось. Масса увеличилась в объеме, стала пышной и загустела. На вкус на мороженое подтаявшее похоже. Но я для пущего эффекта добавила ещё и загуститель для сметаны 1 упак. После него в креме вообще ложка стоит )) Так, что эксперимент удался!
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 15 листопад 2020 - 16:51
Девочки, я все же решилась сделать крем из сливок 10%! В холодильнике было грамм 300 домашнего обезжиренного творога, его перебила на блендер. Добавила сахар и влила туда сливки. Взбивала минут 10. Конечно, хорошего ничего не ждала после отзывов )) Но на моё удивление, всё хорошо взбилось. Масса увеличилась в объеме, стала пышной и загустела. На вкус на мороженое подтаявшее похоже. Но я для пущего эффекта добавила ещё и загуститель для сметаны 1 упак. После него в креме вообще ложка стоит )) Так, что эксперимент удался!
Головне, що результатом задоволені!
Але я тоді так зрозуміла, що ви хотіли збити самі вершки 10% з загущувачем.
А якщо це з кисломолочним сиром, то крем у вас уже більше сирний, а не вершковий.
Опубліковано 20 грудень 2020 - 00:52
Дівчата, хелп! Скільки років пекла в мультиварці бісквіти, а тут 2 рази підряд при обалдєнному замісі, бісквіт скукожується... Він то м'який, але зменшується у розмірі, що мені не підходить. Хтось знає, у чому може бути справа? Раніше такого не було, а тут 2 рази підряд... Тепер боюсь і пробувати ще, переводити продукти
Опубліковано 20 грудень 2020 - 22:51
Дівчата, хелп! Скільки років пекла в мультиварці бісквіти, а тут 2 рази підряд при обалдєнному замісі, бісквіт скукожується... Він то м'який, але зменшується у розмірі, що мені не підходить. Хтось знає, у чому може бути справа? Раніше такого не було, а тут 2 рази підряд... Тепер боюсь і пробувати ще, переводити продукти
Можливо інше борошно? недозбиті яйця з цукром?
Опубліковано 25 грудень 2020 - 14:30
Девочки, расскажите про маскарпоне для тирамису. Ничего о нём не знаю, но читаю, что не каждый подходит и крем можно испортить. Где купить хороший?
Опубліковано 25 грудень 2020 - 15:30
Девочки, расскажите про маскарпоне для тирамису. Ничего о нём не знаю, но читаю, что не каждый подходит и крем можно испортить. Где купить хороший?
Як його можна зіпсувати???
Опубліковано 25 грудень 2020 - 17:43
Як його можна зіпсувати???
Мол будет слишком жидкий и не будет держать форму или просто не вкусный.
Опубліковано 25 грудень 2020 - 17:53
Сам по собі сир маскарпоне не з тих, що колом стоїть.
Тірамісу ж не просто так готують в формах.
За смак трішки здивували.. я зараз взагалі пригадала лише двох виробників (якось не зустрічала в місті інших) і обидва з нормальним смаком.
Але я тіррамису роблю лише з маскарпоне+вершки+цукор.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 25 грудень 2020 - 20:00
Важно обращать внимание на дату. Я один раз повелась на акцию в Грошике (срок годности был еще около недели), то консистенция совершенно не понравилась, он расслоился. Больше так не экспериментирую)
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 25 грудень 2020 - 21:40
Покупаю маскарпоне в Метро или Сильпо (часто бывают акции). То всегда отлично получается. Взбиваю просто с сахаром.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 26 грудень 2020 - 01:10
Важно обращать внимание на дату. Я один раз повелась на акцию в Грошике (срок годности был еще около недели), то консистенция совершенно не понравилась, он расслоился. Больше так не экспериментирую)
Можливо задовго збивала?
Я брала у Грошику під акцію (з терміном, що скоро закінчиться) - крем був гарний, робила маскарпоне + вершки
Знаю, що вершки можна перебити до стану розділення на складові, з маскарпоне таке теж цілком ймовірно...
Natalina
-
-
Опубліковано 26 грудень 2020 - 08:21
Можливо задовго збивала?
Я брала у Грошику під акцію (з терміном, що скоро закінчиться) - крем був гарний, робила маскарпоне + вершки
Знаю, що вершки можна перебити до стану розділення на складові, з маскарпоне таке теж цілком ймовірно...
нет, по времени однозначно не долго, все строго как и первый раз по рецепту ( первый раз вышел шикарный результат). Тут же изначально, когда открыла упаковку маскарпоне сразу заметила, что консистенция в коробочке другая, и , соответственно, результат вышел совсем не тот. Позже делала уже с отличный сроком годности, и результат опять порадовал. Т.е. тут однозначно вопрос был в сроках.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 26 грудень 2020 - 09:49
У мене консистенція у коробці була як завжди, значить не повезло - порушено умови зберігання(
Опубліковано 27 грудень 2020 - 08:54
Девочки, без яиц делаете тирамису?
Відредаговано Надя и Вера, 27 грудень 2020 - 08:54.
Опубліковано 27 грудень 2020 - 09:23
Я роблю без.
Маскарпоне, вершки і трошки пудри цукрової.
Natalina
-
-
Опубліковано 27 грудень 2020 - 09:49
У меня рецепт с яйцами https://art-lunch.ru.../tiramisu_foto/
Опубліковано 27 грудень 2020 - 16:37
У меня рецепт с яйцами https://art-lunch.ru.../tiramisu_foto/
А я из всех рецептов в интернете остановилась именно на этом и добавила себе в закладки) именно в нём написано, что некачественный маскарпоне может всё испортить
Відредаговано Надя и Вера, 27 грудень 2020 - 16:38.
Natalina
-
-
Опубліковано 27 грудень 2020 - 17:45
А я из всех рецептов в интернете остановилась именно на этом и добавила себе в закладки) именно в нём написано, что некачественный маскарпоне может всё испортить
и это чистая правда)
Я тоже долго искала 'свой рецепт ' и добавила именно его))) мне очень нравится результат! Можно для первого раза взять ингридиентов на одну коробочку маскарпоне. Руку набить)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|