Відгуки про табори
Розпочатий з Yulana, 17 тра 2010 11:58
1482 відповідей у цій темі
Опубліковано 24 лютий 2020 - 10:27
Возможно, спасибо за поправку. Мне скинули график такой, с 26.06(
а мне с 23) где то есть подвох)
Полная стоимость 7600
Опубліковано 09 березень 2020 - 22:44
Табір «Молода гвардія» вже хтось бронював?
Опубліковано 10 березень 2020 - 11:18
Табір «Молода гвардія» вже хтось бронював?
я звонила,сказали не раньше мая
Опубліковано 10 березень 2020 - 16:55
я звонила,сказали не раньше мая
В ціну не визнавали? І реально взяти путівку?
Опубліковано 11 березень 2020 - 10:08
ничего не говорят
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 11 березень 2020 - 11:01
Если вы работник ЮЖД-реально. Остальным - нет. Я не знаю, как в мае, но в начале весны у них практически все забронировано. Цены ориентировочно, как в Солнечном. У кого есть свежие отзывы про Орленок в Санжарах, поделитесь пожалуйста.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 11 березень 2020 - 12:01
Если вы работник ЮЖД-реально. Остальным - нет. Я не знаю, как в мае, но в начале весны у них практически все забронировано. Цены ориентировочно, как в Солнечном.
У кого есть свежие отзывы про Орленок в Санжарах, поделитесь пожалуйста.
Ми їздели минулого року...слава Богу керівництво вирішило змінити цей табір...діти то перед теліком то в телефоні...Є корпус з ремонтами в більшості звичайний ще часів мого дитинства.Кімнати тісні...За такі кошти знайшли краще.
svexa
-
-
Опубліковано 11 березень 2020 - 12:05
Просто якщо їдеш за 100 грн.то вибір не великий.Куди керівництво сказало туди і їхали.,причому вже дуже багато років.Добре знайшлися люди які не побоялись ,,попросити,,щось краще..
svexa
-
-
Опубліковано 11 березень 2020 - 13:48
Як зурочила....Знову це Орлятко.Та ще і бігай в цьому році по місьрадах.....
Опубліковано 11 березень 2020 - 17:52
Если вы работник ЮЖД-реально. Остальным - нет. Я не знаю, как в мае, но в начале весны у них практически все забронировано. Цены ориентировочно, как в Солнечном.
У кого есть свежие отзывы про Орленок в Санжарах, поделитесь пожалуйста.
Дочка ездила в орленок 3 раза,ей очень нравится в другой лагерь вообще не хочет,только туда.хотя мне там не очень нравится,но решила если ребенок доволен то этим летом тоже туда...
Опубліковано 11 березень 2020 - 17:56
Просто якщо їдеш за 100 грн.то вибір не великий.Куди керівництво сказало туди і їхали.,причому вже дуже багато років.Добре знайшлися люди які не побоялись ,,попросити,,щось краще..
Везет вам,я б за 100 гривен тоже б хотела,но в том году залатили 4 тыс.в этом выходит 6 тыс.это если с доплатой,а без 10.500.
svexa
-
-
Опубліковано 11 березень 2020 - 19:46
Везет вам,я б за 100 гривен тоже б хотела,но в том году залатили 4 тыс.в этом выходит 6 тыс.это если с доплатой,а без 10.500.
Я вкурсі....нас в цьому році теж поженуть в міськраду...і ще не знаємо 100 чи ні...Той табір куди хотіли відмовив ..Не хоче щоб місто повертало...Хоче всю суму з підприємства.Наші на це не пішли....
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 01 травень 2020 - 15:41
Можливо комусь цікаво
Опубліковано 01 травень 2020 - 16:05
Можливо комусь цікаво
Подозрительно хотят оплату до 29 мая...
А ведь есть риск, что не откроют лагери... И что тогда? Может планируют людям подсовывать бумажку про уведомление о том, что если не по их вине не откроются, не подлежит возврату...
Имхо
P.s. исключительно мои предложения... Просто рекомендую быть внимательными!
Відредаговано mitera, 01 травень 2020 - 16:20.
Опубліковано 01 травень 2020 - 21:10
Подозрительно хотят оплату до 29 мая...
А ведь есть риск, что не откроют лагери... И что тогда? Может планируют людям подсовывать бумажку про уведомление о том, что если не по их вине не откроются, не подлежит возврату...
Имхо
P.s. исключительно мои предложения... Просто рекомендую быть внимательными!
Даже підозріло, долю пришкільних та інших таборів на сьогоднішній день не визначено, це питання віддано на розгляд місцевих адміністрацій. Але від останніх розпоряджень ще не було. Все залежатиме від умов виходу з карантину.
Опубліковано 01 травень 2020 - 21:36
Можливо комусь цікаво
Это в Одессе?
Мы бронировали в другом лагере,то звонила спрашивала как дальше если карантин, сказали деньги отдадут если будет запрет на детские мероприятия,а так все по плану.
Опубліковано 01 травень 2020 - 21:56
Даже підозріло, долю пришкільних та інших таборів на сьогоднішній день не визначено, це питання віддано на розгляд місцевих адміністрацій. Але від останніх розпоряджень ще не було. Все залежатиме від умов виходу з карантину.
Вот и я об этом!
Это в Одессе?
Нет, это в Зинцах
Відредаговано mitera, 01 травень 2020 - 21:56.
Опубліковано 01 травень 2020 - 22:07
Очень странно, школы не работают, зно перенесли, зато лагеря с конца мая набирают смены, где дети в более тесном контакте чем в школах.
Опубліковано 01 травень 2020 - 22:11
Вот и я об этом!
Нет, это в Зинцах
Код Одессы,там тоже есть лагерь с таким названием.
Відредаговано Ромашулик, 01 травень 2020 - 22:13.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 01 травень 2020 - 22:13
Код Одессы,там тоже есть лагерь с таким названием.
Да и на фото море на заднем плане
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|