. Почувши навіть перші слова підпишусь.Персонал зовсім не захищений....маски самі шьють....в аптеці 0 зато на кожному кабінеті вхід у маскі.Видають їм їх дійсно дуже мало.Антон Гура: Полтавская областная больница, обеспеченность медиков масками.
https://m.facebook.c..._composer=false
![]() Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 березень 2020 - 19:44
Опубліковано 29 березень 2020 - 19:54 Pavlo Kovtonyuk 1. Стаття Оксфордського університету, в якій досліджується летальність від хвороби Covid-19. Основна її думка в тому, що з часом показник летальності знижується через похибку у тестуванні: на початку спалаху виявляють лише важко хворих, а з часом - також помірні та легкі випадки. Посилання: https://bit.ly/2QOBJy4 2. Ісландія провела дуже цікавий експеримент. Там провели добровільний скринінг на коронавірус, коли кожен міг зробити тест. Посилання: https://bit.ly/2wtPcEN 3. Нарешті, стаття у New York Times - реакція на заяви президента Трампа про те, що Covid-19 це щось на зразок грипу, карантин не потрібен і його слід відмінити. Посилання: https://nyti.ms/2UCOjlk
Опубліковано 29 березень 2020 - 19:57
Особенно интересен процент людей от 81 до 90 лет((((В нашей стране таких немного,а те что есть ведут не совсем активный образ жизни(((по сравнению с той же Италией или Испанией,потому и такой маленький процент.
Опубліковано 29 березень 2020 - 20:44 Абсолютно соглашусь- свекрови 71 год, она "живчик" еще тот, неунывающая, веселая- вертится постоянно по своему двору как "волчок". А вот если пойти в магазин- тут уже сложней,через каждые пять метров останавливается:ноги устают. Відредаговано Ксаночка, 29 березень 2020 - 20:44.
Опубліковано 30 березень 2020 - 07:35
https://m.facebook.c...6&id=1571260655
Рейс из Вьетнама был полностью бесплатным для граждан Украины, эвакуация проходила на новом Airbus 350. Его организовал вьетнамский бизнесмен чтобы эвакуировать вьетнамцев из Украины, а посольство Украины договорилось чтобы заодно захватить и украинских граждан по дороге сюда. Условием полета было согласие на двухнедельную обсервацию в одном из отелей Киевской области и взнос по €200 с человека на её обеспечение. Изначально эвакуировавшиеся граждане согласились, но по прилету что-то пошло не так
Опубліковано 30 березень 2020 - 07:54
У нас в розказували дівчата з магазину (сільського), що в село ось на днях повернулися 3 заробітчанина з Польщі ( я так розумію це лише ті, яких вони знають). Так от вони шаряться селом, їх люди не підпускають до себе, а тим все одно, ще й ображаються, що в магазин їх не пускають...
Ну і від себе - знаю людину, що працювала по всій Європі, добралася до дому "нєвєдовимі дорожками", але на другий день спокійно розгулював магазинами, приїзжав до родичів. А на мене дивляться зкоса, бо я не дозволяю дітям виходити з двору. Так от через таких "свідомих" і не випускаю! Думала над зверненням до поліції, та не знаю адреси де живуть ці люди... Якось так. Я розумію, що не всі вірять у вірус ( теорія світової змови і т.і), але ж не так безвіповідально себе вести.
Опубліковано 30 березень 2020 - 08:40 . Сомневаюсь что наша полиция чем то смогла помочь,у меня были большие надежды на нее когда ее состав обновлялся.Реформа с полицией провалилась так и не начавшись,ещё хуже только стало.
Опубліковано 30 березень 2020 - 09:05 Мой родственник вернулся с Риги- сидит дома безвылазно уже неделю, его семья в это время живёт у родителей, как бы не удобно всем было. Таких примеров, я думаю, десять на сотню, как бы не печально это было.
Опубліковано 30 березень 2020 - 09:15 Болела 2 недели назад, мой семейный на курсах и пошла по руках... Выписали с больничного на 6 день (4 с которых была температура под 40, жуткий кашель и ко всему 2й день пила антибиотики), потому что направить на анализы меня не могут - нет талонов, а если хотите, то можете поискать в Полтаве, кто Вам сделает... Пришла на 7й день опять, потому что хреново и ночью не спала от кашля, осмотрела уже другая терапевт и удивлённо спросила - А почему Вас выписали, Вы же на антибиотиках и с таким кашлем! Дала талончики на анализы и Ещё 6 дней дома. Выписали, но кашляю досихпор. Відредаговано Милла, 30 березень 2020 - 09:17.
Опубліковано 30 березень 2020 - 09:27
Дівчина....а які вітаміни пропити для чоловіка і малому.....про себе поки мовчу....операція в середу а завтра батька ховаю , не до вітамінів.
Опубліковано 30 березень 2020 - 09:41
Опубліковано 30 березень 2020 - 10:16 А с какой стати ей должны были в первый день болезни делать тест? 38 и голова болит? Она в своем уме вообще? Не пробовала послушать хоть каких-то врачей. Еще и в больницу поперлась людей заражать... просто нет слов. Врачи все сделали правильно. Нефиг тестировать всех подряд. Тестов - НЕТ.
Опубліковано 30 березень 2020 - 10:24
Стыд. Там сегодня вторая серия - рейс с Бали.
Опубліковано 30 березень 2020 - 10:33 законы и протокол, по которому делают тесты, создают они. Они же нам твердят, что закон один для всех. В таком случае почему ей должны были делать тест ? Это наглядный пример двойных стандартов.
А месяц назад говорили, что жители Новых Санжар дикари . Все люди из одного теста.
Опубліковано 30 березень 2020 - 12:46
(Італія,Alina Benko)
"Пацієнт з коронавірусом. Коли можна вважати його повністю одужаним? Насамперед, слід знати, що існують такі пацієнти, як пацієнти клінічно здорові, тобто це люди, які повністю побороли ознаки хвороби та її наслідки, але при цьому вони ще можуть зберігати в собі своєрідний вірусний "заряд" і дати позитивну відповідь на аналізовані в лабораторії тампони. (мазки) Пацєнт, який вважається повністю одужаним - це людина, яка більше не презентує, не тільки симптоми хвороби, але й дає негативну відповідь на два тампони, які їй роблять, з дистистанцією один від одного, впродовж 24 годин. Лише у цьому випадку лікарі оголошують пацієнта повністю одужаним. Пацієнти, які одужали. І чи можуть вони захворіти знову COVID-19? На це питання відповідає професор-науковець Ґвідо Сільвестрі. "Над цим питанням, наразі, активно працюють науковці багатьох країн і стовідсоткову гарантію щодо повторного інфікування важко дати, АЛЕ!!! Вже починаючи з шостого дня хвороби, тобто від появи симптомів, коли пацієнти починають помалу одужувати, то в їхній крові( сироватці) спостерігається швидкий ріст( формування) антитіл, який тісно пов'язвний з пониженням вірусного заряду хвороби. Абсолютно всі пацієнти, які одужали, мають сформовані антитіла проти короновірусу, формування яких, співвадає зі зникненням хвороби. І лише час та додаткові дослідження покажуть тривалість цих антитіл і відповідну стійкість одужаних пацієнтів до re- інфікування коронафірусом." Насамкінець хочу подарувати вам дві великі посмішки. Перша: сіньйор П. виграв свій персональний бій проти вірусу у віці 101 рік. Друга: сіньйора Ліна з Генуї, якій всього на рік більше, теж виграла цей нелегкий поєдинок. Інколи надія народжується там, де її зовсім не очікують. Все буде ДОБРЕ!" Відредаговано Ксаночка, 30 березень 2020 - 12:51.
Опубліковано 30 березень 2020 - 12:50
Влада ж каже, що Україна готова до епідемії? Відредаговано Kalinna, 30 березень 2020 - 13:08.
Опубліковано 30 березень 2020 - 12:55
Я привела статтю саме для того, щоб усі зрозуміли - простим смертним добитися тесту взагалі не реально! Хоча думаю більшість це і так розуміє(
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |