Перехід до вмісту

Фотографія

Детский сад №36 Івасик - Телесик

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
246 відповідей у цій темі

#121 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 480 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:klo

Опубліковано 15 травень 2013 - 21:37

Девчонки подскажите пожалуйста,мы хотим повести в садик с сентября ребенка(уже договорено),но я не поняла одного момента,нам заведующяя садика сказала проходите врачей уже сейчас,я так поняла надо всех врачей пройти +мазки,кровь,потом подписать все у заведующей поликлиники и нести в садик?Одно не могу понять, зачем так рано проходить,а потом перед тем как идти в садик(в сентябре),то только мазок надо и справку от педиатра,что здоров ребенок?подскажите,как лучше сделать,а то запуталась немного)))))))))) :blush:

Да, сейчас лучше всего пройти всех врачей, а тогда мазки и т.д. перед садом уже, так что вам правильно посоветовали. А может она хочет забрать вас сейчас, а не с сентября? Если воспитатели заберут деток в младшую группу, то в ясли набирать будут и до сентября.

У нас у подружки было, что она пришла мол тоже с сентября, а ей предложили сейчас и пойти, она за неделю все сдала, и уже ходила в сад.

#122 Вероня

Вероня

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 39 повідомлення
  • Місто:г Полтава Подол
  • Ім'я:оля

Опубліковано 16 травень 2013 - 14:26

Вы все правильно поняли - сейчас проходить врачей лучше - меньше очередей, нет отпусков, перед сентябрем будет дурдом просто. обход специалистов действителен в течении 6 мес. потом просто сдадите мазок и обычную справку от педиатра,что ребенок здоров. мы тоже так делали (правда в соседнем Веночке) ;)

Я так поняла пройти всех врачей и все анализы сдать,подписать у заведующей поликлиники и отнести в садик ,а потом перед походом в садик только один мазок и справку от педиатра ,что здорова?Спасибочки за ответ)))

#123 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 16 травень 2013 - 15:35

Я так поняла пройти всех врачей и все анализы сдать,подписать у заведующей поликлиники и отнести в садик ,а потом перед походом в садик только один мазок и справку от педиатра ,что здорова?Спасибочки за ответ)))

все правильно вы поняли

#124 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 07 серпень 2013 - 07:17

Кто идет в этот садик с сентября в младшую группу новенькими? :bye-12:

#125 soloAnna

soloAnna

Студентка

• Наша пісочниця
  • 591 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Anna

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2013 - 09:40

Мы идем ;) А еще Киря, Марта)

#126 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2013 - 09:59

А ми з ясель переходимо) Дівчата,хто знає.Пару раз на тиждень Алісу будуть переводити у зведену групу,бо немає можливості її постійно забирати до пів шостого.За це доплачують чи ні?І вони в 16.00 як їдять,то до 19.00 вже немає прийому їжі?Мабуть,там старша група,бо мала казала,що сама залазила на унітаз і трішки внизу запісяла бріджі.Сподіваємось,що нас переведуть в молодшу групу,яка буде працювати до 19.00 і не будемо ходити в зведену.Все-таки в своїй краще.А якщо група молодша працює до 19.00,то в них після полудника є ще вечеря?

#127 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2013 - 10:24

Пару раз на тиждень Алісу будуть переводити у зведену групу,бо немає можливості її постійно забирати до пів шостого.За це доплачують чи ні?І вони в 16.00 як їдять,то до 19.00 вже немає прийому їжі?Мабуть,там старша група,бо мала казала,що сама залазила на унітаз і трішки внизу запісяла бріджі.Сподіваємось,що нас переведуть в молодшу групу,яка буде працювати до 19.00 і не будемо ходити в зведену.Все-таки в своїй краще.А якщо група молодша працює до 19.00,то в них після полудника є ще вечеря?

Марина, я не знаю як у вашому садку, але у нас було дві групи зведено-чергові: наша працювала з 7.00 до 17.30, а друга с 7.30 до 19.00, решта - з 7.30 до 17.30. Пару разів ми не встигали забирати вчасно Кіру з садка і тоді її в 17.30 відводили у чергову групу. Після полудника їх уже ніхто не годував, просто сиділи в групі гралися/малювали, чекаючи батьків.
Були у нас і такі діти, яких постійно відводили до чергової групи - батьки працюють до 18.00, та поки доїдуть. Тоді вихователі говорили, що треба принести довідки обом батькам про їх графік роботи. Нічого додатково вони не платили, дітей не годували

#128 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2013 - 10:32

Марина, я не знаю як у вашому садку, але у нас було дві групи зведено-чергові: наша працювала з 7.00 до 17.30, а друга с 7.30 до 19.00, решта - з 7.30 до 17.30. Пару разів ми не встигали забирати вчасно Кіру з садка і тоді її в 17.30 відводили у чергову групу. Після полудника їх уже ніхто не годував, просто сиділи в групі гралися/малювали, чекаючи батьків.
Були у нас і такі діти, яких постійно відводили до чергової групи - батьки працюють до 18.00, та поки доїдуть. Тоді вихователі говорили, що треба принести довідки обом батькам про їх графік роботи. Нічого додатково вони не платили, дітей не годували

Мені про довідку ніхто не казав ще.У мене Русік працює позмінно.Тобто,якщо на 2 чи середню зміну,то її можу забрати тільки ,але я до 18.00 на роботі.На цьому тижні у зведеній групі вона буде тільки двічі.

#129 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2013 - 10:42

Мені про довідку ніхто не казав ще

Думаю, що ще скажуть)) Нам ця група була не дуже актуальною, важливіше було до 7.30 дитину віддати у садок.
Але точно знаю, що додатково нічого платити не треба
А щодо унітазу, так нібито у всіх молодших групах уже унітази повинні стояти..

#130 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 07 серпень 2013 - 11:29

Ну ми ще ж з ясель не перейшли.Просто не уявляю,як вона туди залізла і не провалилась всередину...

#131 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 07 серпень 2013 - 14:07

Дівчата, а в когось є телефон завідуючої? І чи скаже вона по телефону, є ми в списках чи немає? Вона казала прийти в серпні перевірити, та ми в Полтаву повернемося тільки через місяць.

#132 Artulina

Artulina

Невидимка

• Завсідники
  • 3 892 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2    2            

Опубліковано 07 серпень 2013 - 14:50

Ну ми ще ж з ясель не перейшли.Просто не уявляю,як вона туди залізла і не провалилась всередину...

там же, наче, маленькі унітази повинні бути.
Навіть моя малявка із задоволенням на унітаз в садочку ходить. Я запитувала виховательку ЯК? Нам сказали, що унітази маленькі і з новими м"якими накладками. Так шо не переймайся

#133 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 серпень 2013 - 17:57

Мы идем ;) А еще Киря, Марта)

О, хорошо) А все будут в одной группе или в разных? Тоже 26 августа приходить сказали?

#134 soloAnna

soloAnna

Студентка

• Наша пісочниця
  • 591 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2013 - 20:14

О, хорошо) А все будут в одной группе или в разных? Тоже 26 августа приходить сказали?

В одной. Присоединяйтесь ;) Да, 26 или 27 августа.

#135 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 серпень 2013 - 21:01

В одной. Присоединяйтесь ;) Да, 26 или 27 августа.

А какая группа и кто воспитатель? Может, и мы в вашей? Нам не говорили, где мы.

#136 soloAnna

soloAnna

Студентка

• Наша пісочниця
  • 591 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 серпень 2013 - 23:36

А этого я пока не знаю...

#137 Natalyna

Natalyna

Студентка

• Неактивовані
  • 582 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 08 серпень 2013 - 16:20

Почти вся 11 ясельная группа переходит к Ларисе Анатольевне, я говорила с ней сегодня. Воспитатель она очень хороший, душевная женщина. Мне нравится. Жаль что не остается с нами в ясельной.

#138 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення
  • Ім'я:klo

Опубліковано 09 серпень 2013 - 01:05

Да, почти вся 11 ясельная идет к Ларисе Анатольевне и Людмиле Васильевне, чудесные воспитатели, вот выпустили подготовительную группу ( те, что еще на го перед школой остались), очень сильные и хорошие, А Л.В. косы какие заплетает - это отпад, они у нас были летом в прошлом году в яслях, безумно понравились, но своя строгость у них тоже присутствует. Кто забирает 10 ясли не знаю. А новеньких (с улицы) берет 4 вроде бы номер группы, там Нина Ивановна и Юлия (не помню отчество, тоже сейчас на яслях подменяет в 10 группе), тоже строговатые, но очень толковые воспитатели. Заменяла у нас Нина Ивановна, так у моей правда слово паразитик был "гаразд" А унитазы в саду и правда маленькие с сидушечками, у нас один для мальчиков, второй для девочек, и третий есть не знаю, наверное общий или для воспитателей, не спрашивала, но видела 3. И опять же о времени, ничего страшного нету в том, что ребенок на часик в другой продленочной группе будет, тем более не каждый день. Моя ходит так, группа до 18, и до 18:20-30 где-то на продленке, чувствует себя замечательно!!! Во всех садиках только полдник, ужина нету, но мы носим с собой печеньки или булки или фрукты, именно для того, чтоб им дали часа в 5, если детки еще в саду. Раз в неделю приносят 2 родителей на всю неделю, на следующей неделе опять только еще другие 2 и т.д. Единственное что летом наша воспитатель не разрешает этого делает, или ведет в сад мыть руки, перекусить и опять выходят но уже без игрух, а просто дожидаясь мам до 18 или не кушают вообще, чтоб не грязными руками. Сейчас до сентября наши в отпуске, мы в другой группе, то здесь такого вообще вроде нету, сказали что приносите будем выдавать. Девочки, а праздник к 1 сентября не знаете когда? 2-го наверное? кто из яслей переходит когда вам говорили вы будете в своей уже группе?

#139 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 16 серпень 2013 - 14:35

УРА! Тільки що позвонила і дізналася, що ми таки потрапили в списки, так що в вересні будемо йти в яслі.) А тепер скажіть, це нічого, якщо ми тільки в вересні почнемо проходити врачів, тобто підемо пізніше в садок?

#140 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 серпень 2013 - 14:56

УРА! Тільки що позвонила і дізналася, що ми таки потрапили в списки, так що в вересні будемо йти в яслі.)
А тепер скажіть, це нічого, якщо ми тільки в вересні почнемо проходити врачів, тобто підемо пізніше в садок?

половина дітей вже встигне захворіти і ви прийдете в більш-менш здорову і відносно тиху (я про плач) групу :crazy:

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама