Перехід до вмісту

Фотографія

Дитячі майданчики Полтави

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
250 відповідей у цій темі

#121 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 269 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2017 - 20:21

Мы любим гулять на " белой березе " у Фуршета на Леваде. Особенно Детю нравиться домик. Мне то что там одна качель и огороженое пространство для маленьких. Но сломана горка. Старшие детки её приставляют к домику, ломая его ( очень боюсь, что сваляться на голову моему вместе с домиком) и сломан на горке пол. Был из дсп . дети его проломиили. Надеюсь, что найдутся папы с руками, которые смогут помочь решить проблему и разрушение этой площадки остановиться

#122 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 27 квітень 2017 - 20:42

Мы любим гулять на " белой березе " у Фуршета на Леваде. Особенно Детю нравиться домик. Мне то что там одна качель и огороженое пространство для маленьких. Но сломана горка. Старшие детки её приставляют к домику, ломая его ( очень боюсь, что сваляться на голову моему вместе с домиком) и сломан на горке пол. Был из дсп . дети его проломиили. Надеюсь, что найдутся папы с руками, которые смогут помочь решить проблему и разрушение этой площадки остановиться

А как это разрушение остановится, если уже все разрушили? Там уже нужно ставить новую горку (( В этом году "Скайлендер" не появляется: они более-менее следили за этой площадкой. Теперь непонятно, чья она. 

#123 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 27 квітень 2017 - 21:08

А как это разрушение остановится, если уже все разрушили? Там уже нужно ставить новую горку (( В этом году "Скайлендер" не появляется: они более-менее следили за этой площадкой. Теперь непонятно, чья она.

Я думаю они появятся в ближайшем будущем. Такой рыбное место

#124 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • 269 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2017 - 21:44

Валяються детали от горки. Если восстановить из них горку, дети перестанут лазить по три человека на дспшный домик и отламывать от него куски. А если оставить как есть, то востонавливать будет не из чего. 

#125 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 30 квітень 2017 - 21:07

Тема дитячих майданчиків уже була, можна об'єднати?
https://mama.pl.ua/i...1283#entry31824
  • Jilly це подобається

#126 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 168 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 03 травень 2017 - 16:26

Запрошую приєднатися до навчальної програми від «ШКОЛИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ» — https://docs.google....wform#responses.

Маю ініціативу «ДОСТУПНІ ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ», направлену на вирішення ряду проблем, з якими стикаються на дитмайданах батьки і діти. Мій проект уже прийнятий до участі та було б чудово мати команду однодумців, яким небайдужа ця тема.

Учасники зараховуються до 5 травня. Тож, якщо вас зацікавила пропозиція, пишіть в особисті повідомлення.

• Anutka це подобається

#127 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 03 травень 2017 - 16:28

Валяються детали от горки. Если восстановить из них горку, дети перестанут лазить по три человека на дспшный домик и отламывать от него куски. А если оставить как есть, то востонавливать будет не из чего. 

Горку восстановили)

#128 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • 269 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2017 - 09:23

Горку восстановили)

:super:  :super:  :zay2:  :super: Все восстановили .  ура!!!!!

#129 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 04 травень 2017 - 09:25

А горку таку саму поставили? Пластикову?

#130 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2017 - 09:39

:super:  :super:  :zay2:  :super: Все восстановили .  ура!!!!!

Но не все покрасили и домик не починили ((

А горку таку саму поставили? Пластикову?

Не пластикова, металева.

#131 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2017 - 09:21

Но не все покрасили и домик не починили ((

Не пластикова, металева.

Сьогодні зранку почали фарбувати все))

#132 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 31 травень 2017 - 18:50

У Полтаві дитина травмувала хребет на дитячому майданчику — http://kolo.news/cat...suspilstvo/3901

#133 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 31 травень 2017 - 19:35

У Полтаві дитина травмувала хребет на дитячому майданчику — http://kolo.news/cat...suspilstvo/3901

мм.. а какая реабилитация нужна будет ребенку, что мама собирает деньги на ФБ, не знаете?

#134 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 31 травень 2017 - 19:59

я знаю какая)
10 сеансов массажа, электрофореза и парафинотерапии) бесплатно правда все это в стационаре)
ну мамашка, видимо решила не останавливаться на обращении во все местные СМИ, а под шумок еще и бабулет закосить)

#135 blessedmother

blessedmother

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 520 повідомлення
  • Місто:Сады - 1
  • Ім'я:аня

Нагороди

2    2    2   

Опубліковано 31 травень 2017 - 19:59

мм.. а какая реабилитация нужна будет ребенку, что мама собирает деньги на ФБ, не знаете?

вот, правда, интересно, на что собирают, да еще и в долларах. мы тоже лежали в этой травматологии, одновременно с дочкой подруги - у нас рука поломана, у них - то же, что и у этой девочки. какие расходы там? пеленка и вата? там массажист со своим кремом ходит, поделки делают из материалов больницы. на что? да, отходить потом долго, но денег это не требует. и вот "пише хроніки травми" особенно странно... 

#136 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 31 травень 2017 - 20:00

блин, что ж я не додумалась до этого) уже б в Куяльнике где-нибудь загорали б)

#137 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 01 червень 2017 - 22:16

навіщо зводити наклепи на людину, коли не знаєте ні її особисто, ні достеменно тих обставин, у яких вона зараз?
людина просить про допомогу, вважає робити це за необхідне і має на це право.
не хочете допомагати - не треба. поливати брудом навіщо?

з таким ставленням до дітей, як у нашому місті, з будь-чиєю дитиною може статися горе. навіщо цькувати одна одну, коли і так тяжко?

• lenny це подобається

#138 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 02 червень 2017 - 07:46

навіщо зводити наклепи на людину, коли не знаєте ні її особисто, ні достеменно тих обставин

Мама тоже не знает точно, где ребенок травмировался, так как пожаловался не сразу, но накатала статьи на всех кого вспомнила. Никогда не понимала мам, которые утешая ребенка приговаривают "плохая горка/угол/стенка...", вот это то же самое. А если ребенок упал дома с дивана и сломал руку, на кого писать жалобы, на производителя дивана? ламината? ковра? )

"Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всем виноваты"

А помощи просить имеет права, не имеет права спекулировать на детских проблемах.

#139 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 02 червень 2017 - 09:10

Мама тоже не знает точно, где ребенок травмировался, так как пожаловался не сразу, но накатала статьи на всех кого вспомнила. Никогда не понимала мам, которые утешая ребенка приговаривают "плохая горка/угол/стенка...", вот это то же самое. А если ребенок упал дома с дивана и сломал руку, на кого писать жалобы, на производителя дивана? ламината? ковра? )

"Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всем виноваты"

А помощи просить имеет права, не имеет права спекулировать на детских проблемах.

зате, мабуть, Ви точно знаєте, що гірка, де травмувалася дитина, є безпечною? бо, напевне, маєте докази того, що вона встановлана згідно нормативів, маєте висновки перевірок і експертизи? і на основі доказів, а не власних фантазій, робите такі гучні заяви щодо того, що дитина не могла травмуватися на тій гірці, а її мама - спекулянтка і аферистка?

якщо наступного разу Ваша дитина травмується з вини неналежно облаштованої гірки, Ви будете мовчати?

Ви вважаєте, що особи, відповідальні за якість дитмайданів, не повинні виконувати свої обов'язки, за які вони отримують зарплати з наших податків?

діти і так одна з груп підвищених ризиків травмування. тому і потрібно особливо належно слідкувати за правильністю і якістю встановлення і обладнання дитмайданів. зараз же ми бачимо, що відповідальні особи на це не звертають уваги. більшість майданчиків занедбані і небезпечні для дітей.

зараз, завдки цьому випадку з дівчинкою, її мама хоче домогтися перевірок майданчика. і нашим би дітям дуже пощастило, якби це стало нормою для всіх майданчиків міста. тоді, сподіваюся, їх би не лише фарбували, а й якісно ремонтували, а несправні конструкції заміняли. і перевіряли не лише в разі нещасних випадків, а і перед тим, як встановлювати і приймати на баланс.

#140 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 02 червень 2017 - 09:12

зате, мабуть, Ви точно знаєте, що гірка, де травмувалася дитина, є безпечною? бо, напевне, маєте докази того, що вона встановлана згідно нормативів, маєте висновки перевірок і експертизи? і на основі доказів, а не власних фантазій, робите такі гучні заяви щодо того, що дитина не могла травмуватися на тій гірці, а її мама - спекулянтка і аферистка?

якщо наступного разу Ваша дитина травмується з вини неналежно облаштованої гірки, Ви будете мовчати?

Ви вважаєте, що особи, відповідальні за якість дитмайданів, не повинні виконувати свої обов'язки, за які вони отримують зарплати з наших податків?

діти і так одна з груп підвищених ризиків травмування. тому і потрібно особливо належно слідкувати за правильністю і якістю встановлення і обладнання дитмайданів. зараз же ми бачимо, що відповідальні особи на це не звертають уваги. більшість майданчиків занедбані і небезпечні для дітей.

зараз, завдки цьому випадку з дівчинкою, її мама хоче домогтися перевірок майданчика. і нашим би дітям дуже пощастило, якби це стало нормою для всіх майданчиків міста. тоді, сподіваюся, їх би не лише фарбували, а й якісно ремонтували, а несправні конструкції заміняли. і перевіряли не лише в разі нещасних випадків, а і перед тим, як встановлювати і приймати на баланс.

а вы ТОЧНО знаете, что травмировалась на горке))) ну-ну....

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама