Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#13901 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:38

Из так не любимого некоторыми ФБ.
Звертаюсь зараз до прихильників зєлєнского, але ТІЛЬКИ до тієї частини з них, яка здібна думати, а таких, я впевнений, немало. Так само впевнений, що звертатися до іншої частини безглуздо. За ними давно плаче СБУ або психіатрична лікарня. І тільки питання часу визначити, який серед них відсоток дійсно психічних, а який – прибічники «руського міру».
Очевидно те, що електорат зєлєнского складається із приблизно однакової кількості людей з діаметрально протилежними поглядами.
Одні – це явні або таємні вороги України, прибічники путіна і колишніх «ригів», які сплять і бачать повернення нашої країни під патронат московії. Вони чекають нагоди для реваншу, і ваш сьогоднішній вибір – це їх шанс.
Другі – це ви, українці, мої співвітчизники. Ви згодні з нинішнім курсом України на євроінтеграцію і вступ до НАТО. Ви підтримуєте наших військових. Ви гнівно засуджуєте агресію московії. Вам огидний «руський мір» і його посіпаки. Ви хочете змін на краще і щасливого майбутнього для своєї країни, для себе, для своїх дітей.
Чому вас, шановні, не напружує той факт, що ви стали по один бік з ворогами нашої державності, з усіма цими вілкулами, бойками, добкіними, разумковими, охлобистіними, скабєєвими та іншими злісними «гучномовцями руського міру»?
Невже вам настільки засліплює очі ненависть до Порошенка, що ви готові здати країну ворогу і позбавити її майбутнього своїми ж руками??? Невже ви не розумієте, що неможливо перебудувати країну впродовж короткого терміну, якщо її десятиліттями роз’їдало беззаконня і корупція. Шляхів небагато -або терор (що неможливо в цивілізованій країні), або поступові зміни, і в першу чергу зміни в свідомості кожного з нас.
Я не розумію, як ви можете бути прихильними до людини, яка не поважає вас. Яка не тримає свого слова. Яка принижувала українців і Україну, висміювала армію і голодомор. Яка ховається від відкритого спілкування з виборцями і розмовляє з вами виключно віртуально та через «ролики», по написаним разумковим і компанією сценаріям. Це зрозуміло – відкритість зобов’язує до відвертості. А відвертість блазню невигідна, йому треба «тримати інтригу», перша-ліпша конкретика автоматично позбавляє його частини електорату.
Тепер підсумок. Ваше право, звичайно, віддати на виборах свій голос хоч за чорта лисого, аби тільки не за Пороха. А моє право – віддати свій голос хоч за чорта лисого, але не за «руський мір». І я щиро вважаю, що за мій вибір мені не буде соромно в майбутньому. А вам???
P.S. Ще раз нагадую, цей допис – для Українців, згоден поспілкуватися. Вата може навіть не читати, а тим більше не напружуватись в коментарях, мені на вату витрачати час гидко, відповідати не буду, хоч захлиніться жовч’ю. Слава Україні!!!

#13902 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:50

А я не підтверджую. Чоловік у Польщі зараз, працює офіційно, житло за рахунок роботодавця ( трикімнатна квартира з усіма умовами  на чотирьох),  проїздний за рахунок фірми,  зарплата достойна, відношення роботодавця до українців чудове.  Кваліфіковані спеціалісти потрібні всюди, але  достойно оцінити їхню працю можуть не завжди.

И в Польше не всегда было так. Они этот путь не за пять лет, с войной впридачу, прошли.

Вы это о моем возрасте?  думаю, что  УЖЕ была)))

Скорее о своем

#13903 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:01

Ещё раз напишу. Я не сторонник ни ЕС ни России. Что одни что другие нас просто пользуют. Я сторонник идти своим путем. Пытаться строить свою страну, а не копировать Россию ища врага. И поливать грязью несогласных что Путин Х.. А у нас поливают тех кто против П.. Давно пора жить в своих интересах. А мы все мыкаемся 28 лет, куда же нам прицепиться.

#13904 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:06

Ну так і в нас є фірми де платять великі з-пл простим трудягам 15-30 тисяч. Так і вимоги там е-ге-гей, і влаштуватися дуже не просто... Той хто шукає знаходить. Те ж саме з електриками - гарний спеціаліст на вагу золота, і з-пл відповідна... Той хто шукає знаходить. І я зараз шукаю роботу і є пропозиції з більшою зарплатою, ніж маю зараз. Але я перебираю.І це мої проблеми, а не президента. Хух, заморилася я від цієї теми... Я знаю одне - з-пл залежить від добросовісності роботодавця, а не від президента. І поки ми згодні працювати за такі гроші, поки так і буде.

Ещё раз напишу. Я не сторонник ни ЕС ни России. Что одни что другие нас просто пользуют. Я сторонник идти своим путем. Пытаться строить свою страну, а не копировать Россию ища врага. И поливать грязью несогласных что Путин Х.. А у нас поливают тех кто против П.. Давно пора жить в своих интересах. А мы все мыкаемся 28 лет, куда же нам прицепиться.

Справа в тому, що нам самим не витягнути. І краще західний союзник, ніж східний «брат».

#13905 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:12

Нам. Не витягнути. Не смішіть. Газ свій, родючі землі, працьовиті люди. А то внас одним на зарплати є по 2000000 а країну в борги заганяемо. Ще і совісті хватає допомогу то на квартири, то на оздоровлення брати з їхніми статками.А ви сподівайтесь, що може онуки чі правнуки будуть жити добре. А я така гадина, що хочу жити сама добре. І дітей на ноги підняти.

#13906 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:24

Нам. Не витягнути. Не смішіть. Газ свій, родючі землі, працьовиті люди. А то внас одним на зарплати є по 2000000 а країну в борги заганяемо. Ще і совісті хватає допомогу то на квартири, то на оздоровлення брати з їхніми статками.А ви сподівайтесь, що може онуки чі правнуки будуть жити добре. А я така гадина, що хочу жити сама добре. І дітей на ноги підняти.

Эм, а вы вообще в курсе КАК добыть газ. хоть и свой? Или обработать эффективно СВОЮ землю???

Этого мало, очень мало. 

#13907 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:38

Мені все більше ця тема нагадує розмову глухого з німим! Нікого не хочу образити)

#13908 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:47

И в Польше не всегда было так. Они этот путь не за пять лет, с войной впридачу, прошли.

Польша стала подниматься на дотациях. Почитайте какая это сумма и сколько лет получают, если мне не изменяет память, то получать будут до 2020.
  • Tanesk це подобається

#13909 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:50

Польша стала подниматься на дотациях. Почитайте какая это сумма и сколько лет получают, если мне не изменяет память, то получать будут до 2020.

А кто их дает? Поясните тем, кто не в курсе.

#13910 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:01

https://www.eurointe.../04/26/7081031/

https://delo.ua/econ...-bednye-337039/

Відредаговано Katerina2014, 17 квітень 2019 - 16:03.

#13911 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:02

Мені все більше ця тема нагадує розмову глухого з німим! Нікого не хочу образити)

Инна, абсолютно согласна с тобой, больше я в этой теме не участвую,разве, что почитаю, что тут еще до 21 числа напишут.

felice

Мне можете не отвечать, то что происходило в Польше во времена Больцеровича я прекрасно помню :poklon:

#13912 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:19

Гугл никого не банит. Кто хочет, тот инфо без проблем найдёт.

#13913 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:32

Гугл никого не банит. Кто хочет, тот инфо без проблем найдёт.

Ну или можно логично предположить что как и везде - те, кому есть, тем, у кого нет. Вроде ж не сложно :) 

#13914 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:38

http://bakertilly.ua/ru/news/id43254

• mitera це подобається

#13915 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:51

Ну, папа зе уже сказав, що зарплата у президента малувата, хоч би тисяч 100.
Скоро побачимо, чим це все шоу закінчиться.

#13916 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:52

https://www.facebook...70219663051695/

Відредаговано Ксаночка, 17 квітень 2019 - 16:59.

• mitera це подобається

#13917 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:59

https://www.facebook...70219663051695/

Статья из будущего?)
"Так тривало, аж допоки вже на наступній сесії, 04 жовтня 2019, під тиском громадськости (до створення якого не в останню чергу доклав руку та голову й автор цих рядків) Верховна Рада не ухвалила в першому читанні законопроект із дещо іншою назвою та реєстраційним номером: «Про забезпечення функціонування української мови як державної», № 5670-д."

#13918 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:59

#13919 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 17 квітень 2019 - 17:09

Статья из будущего?)
"Так тривало, аж допоки вже на наступній сесії, 04 жовтня 2019, під тиском громадськости (до створення якого не в останню чергу доклав руку та голову й автор цих рядків) Верховна Рада не ухвалила в першому читанні законопроект із дещо іншою назвою та реєстраційним номером: «Про забезпечення функціонування української мови як державної», № 5670-д."

Ключове слово  - "під тиском громадськості"

#13920 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 17 квітень 2019 - 17:18