Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#13901Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:38
Из так не любимого некоторыми ФБ.
Звертаюсь зараз до прихильників зєлєнского, але ТІЛЬКИ до тієї частини з них, яка здібна думати, а таких, я впевнений, немало. Так само впевнений, що звертатися до іншої частини безглуздо. За ними давно плаче СБУ або психіатрична лікарня. І тільки питання часу визначити, який серед них відсоток дійсно психічних, а який – прибічники «руського міру». Очевидно те, що електорат зєлєнского складається із приблизно однакової кількості людей з діаметрально протилежними поглядами. Одні – це явні або таємні вороги України, прибічники путіна і колишніх «ригів», які сплять і бачать повернення нашої країни під патронат московії. Вони чекають нагоди для реваншу, і ваш сьогоднішній вибір – це їх шанс. Другі – це ви, українці, мої співвітчизники. Ви згодні з нинішнім курсом України на євроінтеграцію і вступ до НАТО. Ви підтримуєте наших військових. Ви гнівно засуджуєте агресію московії. Вам огидний «руський мір» і його посіпаки. Ви хочете змін на краще і щасливого майбутнього для своєї країни, для себе, для своїх дітей. Чому вас, шановні, не напружує той факт, що ви стали по один бік з ворогами нашої державності, з усіма цими вілкулами, бойками, добкіними, разумковими, охлобистіними, скабєєвими та іншими злісними «гучномовцями руського міру»? Невже вам настільки засліплює очі ненависть до Порошенка, що ви готові здати країну ворогу і позбавити її майбутнього своїми ж руками??? Невже ви не розумієте, що неможливо перебудувати країну впродовж короткого терміну, якщо її десятиліттями роз’їдало беззаконня і корупція. Шляхів небагато -або терор (що неможливо в цивілізованій країні), або поступові зміни, і в першу чергу зміни в свідомості кожного з нас. Я не розумію, як ви можете бути прихильними до людини, яка не поважає вас. Яка не тримає свого слова. Яка принижувала українців і Україну, висміювала армію і голодомор. Яка ховається від відкритого спілкування з виборцями і розмовляє з вами виключно віртуально та через «ролики», по написаним разумковим і компанією сценаріям. Це зрозуміло – відкритість зобов’язує до відвертості. А відвертість блазню невигідна, йому треба «тримати інтригу», перша-ліпша конкретика автоматично позбавляє його частини електорату. Тепер підсумок. Ваше право, звичайно, віддати на виборах свій голос хоч за чорта лисого, аби тільки не за Пороха. А моє право – віддати свій голос хоч за чорта лисого, але не за «руський мір». І я щиро вважаю, що за мій вибір мені не буде соромно в майбутньому. А вам??? P.S. Ще раз нагадую, цей допис – для Українців, згоден поспілкуватися. Вата може навіть не читати, а тим більше не напружуватись в коментарях, мені на вату витрачати час гидко, відповідати не буду, хоч захлиніться жовч’ю. Слава Україні!!! #13902Опубліковано 17 квітень 2019 - 14:50
И в Польше не всегда было так. Они этот путь не за пять лет, с войной впридачу, прошли.
Скорее о своем
#13903Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:01
Ещё раз напишу. Я не сторонник ни ЕС ни России. Что одни что другие нас просто пользуют. Я сторонник идти своим путем. Пытаться строить свою страну, а не копировать Россию ища врага. И поливать грязью несогласных что Путин Х.. А у нас поливают тех кто против П.. Давно пора жить в своих интересах. А мы все мыкаемся 28 лет, куда же нам прицепиться.
#13904Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:06
Ну так і в нас є фірми де платять великі з-пл простим трудягам 15-30 тисяч. Так і вимоги там е-ге-гей, і влаштуватися дуже не просто... Той хто шукає знаходить. Те ж саме з електриками - гарний спеціаліст на вагу золота, і з-пл відповідна... Той хто шукає знаходить. І я зараз шукаю роботу і є пропозиції з більшою зарплатою, ніж маю зараз. Але я перебираю.І це мої проблеми, а не президента. Хух, заморилася я від цієї теми... Я знаю одне - з-пл залежить від добросовісності роботодавця, а не від президента. І поки ми згодні працювати за такі гроші, поки так і буде.
Справа в тому, що нам самим не витягнути. І краще західний союзник, ніж східний «брат».
#13905Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:12
Нам. Не витягнути. Не смішіть. Газ свій, родючі землі, працьовиті люди. А то внас одним на зарплати є по 2000000 а країну в борги заганяемо. Ще і совісті хватає допомогу то на квартири, то на оздоровлення брати з їхніми статками.А ви сподівайтесь, що може онуки чі правнуки будуть жити добре. А я така гадина, що хочу жити сама добре. І дітей на ноги підняти.
#13906Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:24
Эм, а вы вообще в курсе КАК добыть газ. хоть и свой? Или обработать эффективно СВОЮ землю???
Этого мало, очень мало.
#13909Опубліковано 17 квітень 2019 - 15:50
А кто их дает? Поясните тем, кто не в курсе.
#13910Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:01
https://www.eurointe.../04/26/7081031/
https://delo.ua/econ...-bednye-337039/ Відредаговано Katerina2014, 17 квітень 2019 - 16:03. #13911Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:02
Инна, абсолютно согласна с тобой, больше я в этой теме не участвую,разве, что почитаю, что тут еще до 21 числа напишут. feliceМне можете не отвечать, то что происходило в Польше во времена Больцеровича я прекрасно помню
#13913Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:32
Ну или можно логично предположить что как и везде - те, кому есть, тем, у кого нет. Вроде ж не сложно
#13915Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:51 Ну, папа зе уже сказав, що зарплата у президента малувата, хоч би тисяч 100. Скоро побачимо, чим це все шоу закінчиться. #13917Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:59 Статья из будущего?) "Так тривало, аж допоки вже на наступній сесії, 04 жовтня 2019, під тиском громадськости (до створення якого не в останню чергу доклав руку та голову й автор цих рядків) Верховна Рада не ухвалила в першому читанні законопроект із дещо іншою назвою та реєстраційним номером: «Про забезпечення функціонування української мови як державної», № 5670-д." #13918Опубліковано 17 квітень 2019 - 16:59 #13919Опубліковано 17 квітень 2019 - 17:09
Ключове слово - "під тиском громадськості" #13920Опубліковано 17 квітень 2019 - 17:18 в жовтні 2019го?)
2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |